Horror



De blir lugna gatan för mig i år igen på Halloween. Jag vet inte varför men för mig är de sitta-inne-titta-skräck-film-mys-dag :)

Var ju ute i Torsdags så de får räcka. Efter jag och mamma varit på kyrkogården och tänt ljus för morfar (så himla vackert med alla fina ljus. Fattar inte hur folk kan tycka att de är läskigt de är sjukt fridfullt) så åkte vill till ICA och handlade så nu har jag iallafall laddat med godis, chips och dricka och ett X antal läskiga filmer. Så kommer bli så jag spenderar kvällen/natten. Dock inte själv för de hade jag aldrig vågat. J får bli mitt sällskap. Störande när man inte får reda på saker i tid för då kanske du hade kunnat vara här och hållt mig i handen :) hihi!



Ha en super trevlig kväll vad ni än nu gör <3  Lots of love Bunnie!

p.s Blir uppdatering om torsdagens händelser imorgon eller kanske redan senare ikväll, för idag har jag fått tillbaka min lust till att skriva! d.s


X uklädnad



Kom precis hem ifrån shoppingen. Hade tänk ta bussen in med jonas men syster och L (brors tjej) skulle också åka så vi åkte in med dom istället. Så tack för att vi fick åka snålskjuts med er :)

Ska strax börja "städa" här lite. Dammsuga av och lägga på alla mattor som jag tvättat. Och även hänga en tvätt. Sen funderar jag på om jag ska sola ikväll? Har ju solat i måndags och igår. Hade tänkt att jag skulle sola idag men funderar på att vila idag och göra de imorgon. Men mamma säger att man aldrig ska sola samma dag. Jaja jag får se hur jag gör.

Idag blev de iallafall lite mer än vad jag hade tänkt. Skulle bara köpa "utklädnad" till imorgon. Men blev lite till:

- Klänning till min uklädnad för imorgon.
- Kanin öron och svans samt rosett.
- Linne med döskalle tryck.
- Transparent blus.
- Klänning med dragkedja hela vägen fram. vadå lätt att bli av med kläderna? :O


Sen funderar jag på om jag ska måla naglar och raka mig där de ska rakas idag eller om jag ska göra de imorgon! Gör nog de imorgon så går dagen fort till kvällen. Ska även till systemet imorgon :D

PUSS


Ice Ice Cold

Jag hatar när jag involverar mig i människor. Alltså när man går in i någon annans liv och börjar lära känna. Jag har märkt att de inte är bra. Man blir endå bara sårad på något konstigt vänster eftersom man bryr sig om vad den människan säger och gör. Och så fort de blir något som jag tycker är negativt stänger jag av mig. Blir iskall och skulle egentligen kunna vara hur kall och elak som helst. Dryg. Därför ska jag från och med idag inte involvera mig i nya människor. De räcker med dom jag har redan i mitt liv. Som bryr sig om mig och jag bryr mig om dom på riktigt utan falskspel. Ska bara skapa ytliga relationer utan att känna. Jag kan de. Har blivit ett proffs på att inte känna.



NEW PEOPLE, GET LOST!


Freeeedaaagsmyyys





Sådär idag tog jag äntligen tag i de och städade. Var typ två veckor sen? Usch vad snuskigt de var och tvätt högt upp till taket men men de får jag ta tag i veckan. Samt den stora klädhögen som ligger i min säng, för den orkar jag inte vika idag. De gör jag imorgon.

Men de lätta ett X antal stenar från mina axlar igår efter mötet. De gick med andra ord bra. Samt städningen. Nu kan jag börja ta tag i andra saker. Som att sola till ex. De var veckor sen och jag har bleknat :O hur jag har tillåtit mig själv? De är ju hemskt. Så imorgon ska sola vara de första jag gör.

Jag vet att de har blivit dåligt med bloggning den här veckan men jag har ju som sagt haft hjärnskakning och haft så himla ont i huvudet och inte orkat ta mig för något eftersom jag har kännt mig pressad att göra saker som jag vet att jag behövt göra fast inte gjort då har de blivit att jag inte ens har gjortt de jag velat göra. Jaja de ska bli ändring på. Imorgon lovar jag även ett videoinlägg de var ett tag sen!

Ikväll så fick de bli pizza + Idol med J som sällskap!

PUSS

bye

Iväg på möte nu. Jag ser inte fram emot de! Önska mig lycka till.

replay

Hejsan allihopa. Idag har jag bara vilat huvudet. De går framåt för de iallafall. Även fast huvudvärken och illamåendet inte verkar vilja släppa.

Fast jag träffade Hänna en stund förut. Vi ska gå på möte tillsammans imorgon. De är bra då kommer jag äntligen iväg på de. Sen efter jag hade varit med Hanna drog jag förbi J på hans jobb och hämtade hans nycklar för att sedan hämta hans dator i hans lägenhet och sen åka tillbaka igen till hans jobb. Han tog även med sig mat därifrån till mig. Gulle dig! Nu sitter vi här och gör inte speciellt mycket. Av någon konstig anledning sitter jag på hans dator och han på min. Fråga inte varför? Han ska iallafall sova här. Vi har även planer jag och J. De vore super om de blidde så även fast de samtidigt skrämmer mig lite.

Imorgon har jag en del jag måste göra eftersom jag inte kan lägga de på hyllan längre:

Möte
STÄDA
Ringa 2 viktiga samtal
SOLA (jag har inte solat på jättelänge och håller på att blekna bort) !!!



J är gulligull <3


Röjj










Jag bjuder på den för att jag är en sådan människa som bjuder på mig själv!






 Bunnie and her homieboy


Ni får en del av alla bilder från i lördags som jag faktiskt lyckades ta !


Idag har jag varit på Nordpoolen




Godaste princesstårtan ever!

Efter visiten på sjukhuset bjöd mamma på fika på ett jättemysigt café.  Dom kom ut och serverade allt som dom gjorde förr i tiden. Kändes nästan som man var på en lyxig resturang så väl man blev behandlad. Hälde upp drickan och kaffet i glaset och grejjer. Dit vill jag åka igen :)

En ganska rolig grejj som hände på röntgen var att vi träffade några bekanta och dom skulle också fika efteråt och de fiket som ligger där i den staden vi var i heter Nordpoolen. Mamma visste de men inte jag.

Så säger iallafall:

C - vi ska till nordpoolen sen.

Haha och jag och mamma trodde att han menade den riktiga nordpoolen. haha. Jag trodde typ att tomtelandet låg där men kom sen fram till att de ligger i Findland och att man inte ens lever i nordpoolen. De är runt 70 minus och i sex månader är de natt dygnet runt.


Nu har jag precis fått i mig en smörgås med makrill på, yummi! Har verkligen fått tillbaka min aptit idag. Vilket är bra. Har varit hungrig hela dagen är fortfarande hungrig men nu får de vara bra. Haha förut ville jag helst ha tre olika lagade måltider. Men de fick räcka med en. Men jag tror att miss M är på väg de är därför.

Nu blir de strax film och ostbågar. Jag förtjänar de med hjärnskakning :) Borde sova ganska tidigt idag men somna en timma förut så lär väl inte komma i säng i tid. Var bara så himla trött och ögonen bara slockna framför house. Men man blir de tydligen med hjärnskakning. Trött alltså.

PUSS


Röntgen

Jag mår lite bättre idag. Än så länge har jag inte så mycket yrsel utan bara mest illamående och huvudvärk.
Ska strax ta på mig bara orkar inte göra mig iordning idag. Ska kila ner till mamma, ska följa med henne till sjukhuset idag. Hoppas att de går bra.
Kanske ska passa på att röntga min hjärna med och se så att allt är som de ska och alla hjärnceller sitter på plats :)

I detta busmyssittainneväder tar jag på mig strumpbyxor, klänning och en varm stickad tröja och stövlar :)

Puss på er XoXo Bunnie

Hjärnskakning och minnesluckor

Hej. Jag är vid liv. Hela dagen igår var Fucked up! Kunde inte ta mig för att blogga ens. Jag har kommit på att jag aldrig skulle kunna bli en bra "storbloggare". För vissa dagar orkar man inte uppdatera eller vill helt enkelt inte. Och för mig ska de vara lite de som är meningen. Att man verkligen ska känna för de. Jag älskar att skriva av mig för de mesta men vissa dagar står de helt still eller så finns helt enkelt inte orken där. Igår var en sådan dag.

Jag var ju som sagt ute i lördags och kvällen började lugn och de var meningen att jag skulle ta de ganska lugnt. Hade inte hunnit till systemet och de som fanns hemma var lite vin och två öl. Men sen kom mammi och var på party humör också och bjöd på drinkar sen bar de av till krogen och där bjöds de med vill jag lova och de var väl lite där som de blev fullare men inte fullt så fullt. För här har jag fortfarande minnen ifrån.
Men sen på efterfesten hemma hos C var de något som hände tror jag? Jag vet inte om de var jägern? ölen? Eller de faktum att jag har ett svagt minne av att jag slog i bakhuvudet i asfalten.

Jag var nämligen ensam när denna eventuella handling kan ha skett. Så de finns lixom ingen som kan intyga de. Jag har iallafall minnesluckor. Vissa saker är lixom helt borta jag kommer bara ihåg sekunder av själva händelsen när någon berättat de för mig. Och de var efter att jag vart ute själv på vift som minnesluckorna började så kan ju hända att jag slog i huvudet. De enda sällskapet jag hade var killen i andra sidan av luren och de minns jag dock inte allt jag hade sagt men. Minns iallafall att jag stod och prata med honom på en stor gräsplät i bara klänning och snygga "pissetofflor". Minns dock inte hur de gick till när jag kom tillbaka till festen eller hur länge vi prata i telefon kommer bara ihåg ett kortsamtals ämne vi hade sen minns jag inte mer så om jag slog i huvudet måste jag gjort de innan?

Iallafall när jag gick från festen kommer jag ihåg dock inte strax innan att jag satt inne på toan ett tag de är verkligen där jag inte minns vad jag gjorde där? Minns bara kort att jag var där inne efter att J berättat de.  Jag och mamma traskar iallafall hem och väl hemma så går jag och kräks för att jag känner mig jätte yr. Brukar aldrig spy nästan. Och jag tror inte att jag vart så värst full heller har ju varit fullare utan att må dåligt. Men spyr gör jag iallafall och går och lägger mig men känner att illamåendet fortsätter därför hämtar jag en hink och ställer vid sängen. Klockan är runt två här. Sen somnar jag. Sen vid fyra tiden när min kombo kommer hem så vaknar jag och spyr igen och de är inte så vanligt efter så många timmar efter första gången för de brukar oftast gå ur kroppen när man spyr första gången. Men jag tror ju fortfarande att de är fyllan och tänker att jag aldrig ska dricka igen och vill bara vakna till morgonen och att allt ska vara över. Kommer inte ihåg hur länge jag spydde då när jag vaknade upp igen men jag somnade iallafall om igen.

Vaknar vi nio tiden på morgonen. Varför vaknar man alltid så tidigt på bakfylla? De är väl då man borde sova länge? Men iallafall jag märker inte av något först men sen efter att ha varit vaken ett tag känner jag hur dåligt jag börjar må. Huvudvärk, yrsel, illamående till tusen, bragighet och ont i magen. Så jag äter lite chips och tar en alvedon och magtablett och dricker flera lite vatten. Sen känner jag hur allt är på väg upp. Och hinken får sköta sitt igen. Jag brukar aldrig vara bakfull så jag tycker de är lite konstigt men tänker endå att de är bakfylla. Jag ligger kvar i sängen och halvsover till sju på kvällen. De är först då jag orkar ta mig ut och åka och handla lite mat. Senare på kvällen känner jag hur de känns som jag har ett stort blåmärke i bakhuvet och de är alldeles ömt. De är då jag får svaga minnen om att jag kanske har slått i de? Men de är inte först föränn idag jag innser att jag måste ha gjort de och har fått en lätt hjärnskakning. Alla symtom stämmer och eftersom jag mår dåligt med yrsel, huvudvärk och illamående idag med så är de ju inte bakfylla. Allt kommer från huvudet. De stod även att man kan få minnesluckor och de förklarar ju då varför jag inte minns för jag brukar ju som sagt inte glömma så på de visset.

Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Nu blir de vila i 10 dagar utan ansträgning och utan alkohol. Inte för jag vet om jag hade velat ha de endå? Den här gången känns de faktiskt som att de kommer att dröja. Men man ska aldrig säga aldrig. Men där har ni anledningen till att jag vart helt lost igår och idag. Jag har inte ens orkat duscha en eller ens äta så de ska jag göra nu, båda två. Först duschen.


(tack till min komboman som tog hand om mig den här natten och morgonen, de betyde guld )

Breakfeast

Jag somnade sju imorse! Haha ja jag hade väl någon alldeles för trevlig att prata med för att kunna sova?

Vaknade för en stund sen och nu ska jag äta "frukost" och sen ska jag börja STÄDA :O Ingen lust alls och hade faktiskt tänk att skippa de idag. Men kom sen på att dom hämtar första katten imorgon och de känns lite pinabelt att ta hem okänt folk och de ser ut såhär. Dom skulle tro att vi var värsta snuskisarna. Vilket vi antagligen är eftersom vi bor såhär. Men nej jag skulle inte kalla mig så.

Haha de har tagit lite lång tid att skriva detta inlägg för J är här så sitter och pratar med honom samtidigt och under tiden här så har jag och min kombo kommit på att vi inte vill städa och heller inte ska. Haha ska bara röja lite sen men nu är de breakfeast som gäller.

Kisses

candy.



Såhär kan de se ut när Bunnie har ett kalas för sig själv :D


DAGENS


chanel5

NU är jag hemma efter jobb. Vart även förbi affären och köpte hem lite gott.  Denna jobb dagen gick riktigt segt tycker jag. Ogillar jobbdagarna då inga nya varor kommer. Kom i vilket som helst in coolaste mannen som skulle på 80 tals fest. Han köpte lackleggings och sen valde jag ut dom rosa benvärmarna som jag tyckte att han skulle ha. Och till detta skulle han ha en t-shirt med ett frank andersson citat som löd "kuken måste ha sitt". Haha han var sjukt härlig iallafall sånna människor gillar jag!

Påvägen hem resan smsade jag mer Hänna och mor min. Smsen som kom från Hänna var pepp-fest-sms. Vi kom i vilket fall som helst fram till att jag blir hennes sällskaps dam imorgon eftersom jag inte vart så pepp på att införa alkohol till min kropp(vilket kan förändras till imorgon) följer jag mer med för att följa med och göra min kära Hänna sällskap. Sen är de ju folk vi ska umgås med som jag redan känner då är de minst lika kul att vara nykter. Därav sällskapsdam. Tycker de låter lite fint, sällskapsdam. Smsen till mammi var sms som sa att jag vill att hon ska färga min utväxt eftersom jag upptäckte på jobbet idag med dom starka strålkastarna att jag ser flintis ut på vissa ställen fast jag inte är de :O

J ringde även precis när jag slutat jobbet. Var meningen att jag kanske skulle hälsat på han på jobbet eftersom han jobbar sent på krogen ikväll men jag är alldeles för trött för de.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vänta på att Idol börjar igen. Sen blir de film och fredagsmys :D

Brr jag fryser, Jä**a skit väder. Vart så grinig förut för att de vart så kallt, blåsigt och regnigt när jag cyklade hem att jag höll på att börja grina nästan :S


KISSES

P.S Laila är föresten sjukt snygg i håret ikväll. Ser så fylligt och välvårdat ut D.S

lulaby

Ne nu blir de sängen som kallar. Soft dag på jobbet idag. Kassa sysslor hela dagen hoppas på samma imorgon men kommer antagligen inte bli så, då de antagligen inte kommer så mycket varor eftersom de är fredag. Jaja 14-19.15 är ju inte så värst länge. Måste kolla sms från chifen och se så de verkligen stämmer? Och se så att jag har ställt klockan riktigt?



Dagens fångst:
- Acceton
- Klämmor
- Blommig söt klänning



Puss

                                  


Bonjour!


Skattjakt

Kom på nu att jag har en hel säck med kläder att titta igenom om jag vill ha något. Som man brukar säga den enas kvinnans skräp kan vara den andres skatt eller hur hette de?
skratt, som om jag ens behövde mer kläder? Borde rensa ur min egna för att ens få plats med de jag har!

Jaja ska iallafall sysselsätta mig med de nu!

PUSS

Sweat pepper

Nu är jag hemma från jobbet och ska faktiskt unna mig en pizza. Delar den med min kombo kille. Ja för tydligen heter de så när man bor tillsammans med någon som man inte har ihop de med. De lärde Emelie mig idag.

Men nu bär de av till pizzerian så hörs vi senare sen i ett videoinlägg. Och även dagens dycker upp och lite bilder på dagens shopping :)


PUSS

TRISS







Nä damer och herrar nu är de väll dags för den lilla Bunnien att hoppa i säng och sova. Tyckte jag hörde sängen ropa för en sissodär timma sen?
Ska ju som sagt upp och jobba imorgon och behöver ta Schipp på en långpromenad samt fixa en grej innan jag tar bussen in till jobbet och så klart hinna fixa mig. Glad att jag målade naglarna idag så slipper jag göra de imorgon för att endå sitta och vänta på att dom ska bli sabb.

Nu är bara frågan om jag ska lägga mig och läsa i lugn och ro och bli trött? Eller om jag ska sätta på en film och antagligen tycka att den är så spännande att jag lyckas titta klart på den och somnar inte föräns om typ två timmar? Kan ju iofs sätta på en film jag redan sett? Inte lika spännande då!

Men Pussen på er gott folk!

Tipp Tapp


Lionking


Nu ska jag mysa i soffan framför lejonkungen ett, två och tre får se hur länge jag orkar stanna uppe är redan riktigt trött faktiskt. Konstigt nog?

Älskar disney de är så himla mysigt!


Dinner Time

Nu har jag målat klart naglarna. Fick bli en nyans av rosa. Något mörkare och "höstigare". Färgen heter All Eyes On Me och de passar väl jättebra! Tänk om det skulle vara så magisk? Ett sånt nagellack skulle jag vilja uppfinna. Skulle ju antagligen bli svinrik på de!

Jonas var förbi här en här en sväng nu också. De vart trevligt att prata med den lille gossen:) Nu ska jag laga pasta bolognes för de är jag supersugen på. Eller egentligen pizza just nu men de blir de ingen! Jag som nästan aldrig är sugen på pizza? Utan köper de mest för att de är lättvindigt och ligger nära där jag bor. Nu ska jag helt plötsligt bli sugen när jag inte får(ska) äta de! haha jaja. Livet är inte lätt helt enkelt!


Jonas sommar 08. När vi var på kusten och chilla och fiska krabber. (sakna)

But we catch up later darlings. Tjing!




monkeypoop

Vaknade utav att de ringde på dörren. Jag trodde först att de var väckarklockan som ville att jag skulle gå upp men sedan börjar knackningarna och de är då jag uppfattar att de är någon vid dörren. De var H . Fan jag har försovit mig! Inget att göra. Fick helt enkelt stanna hemma. Bajskorv! Kunde inte somna inatt så blev inte så många timmars sömn. Låg och funderarde på så mycket annat som inte gick att stoppa. Jag lyckas alltid stänga av alarmet i sömnen då när jag är så trött utan att jag ens kommer ihåg att jag gjort de. Jag hatar när jag har svårt att sova. När jag var yngra kunde jag somna på 2 sec. utan att ens vara trött när jag gick och la mig i sängen.

Nu ska jag går ner och låna lite acceton av mor min eftersom mitt är slut och naglarna ser förjävliga ut. Sen ska jag äta lite mat och funderar på att gå och sola. De är ett måste! Idag eller imorgon.


fruit



Titta vad duktig jag är? Bara nyttigheter minus själva dippmixen men helt felfritt kan de ju inte vara. Åh jag åt min första clementin för i år och oj vad jag har saknat dom små raringarna.
Nu ska jag försöka sova egentligen för länge sedan då jag ska iväg klockan tio med tjejerna på en liten road trip!

 


18.53

Nu blir de promenad med schippon och kanske förbi ICA för att köpa något nyttigt att ha som tilltugg ist för godis :)
Sen ska jag laga mig mat och hoppa in i duschen och sen ska jag bara sätta mig och ta de lungt.

Frågan är om man ska ta på sig vinterjackan kanske? De är ju rätt kallt ute!

Im a mess right now






Sega dag, sega värld. Jag sitter bara här och inte gör något. Stirrar på en tv som inte ens är på. Jag gillar inte tv tittande. Förutom när de är något riktigt bra men där ljög jag.. jag tittar inte ens då. För jag har antagligen redan sett de på datan då.
De finns massa saker jag skulle kunna ägna min tid åt. Jag skulle kunna:

- Städa vilket verkligen är ett måste innan helgen för att jag ens ska kunna vistas här inne.

- Vika in alla mina kläder som just nu befinner sig överallt förutom just i garderoben.

- Tvätta innan tvättberget förökar sig till monsterania!

- Gå ut på en riktig långpromenad för att rensa skallen. För just nu kan jag inte ens tänka. Jag uppfattar de inte ens. Sen också gå ut för att schipp blir lycklig och vi skulle kunna busa i flera timmar så iallafall någon av oss blir lycklig.

- Gå in för att hitta ett jobb eller en utbildning som jag vill göra!

- Se mig om en lägenhet då jag helst behöver flytta om 46 minuter.


Men inget av de kan jag ta mig för att göra. Kroppen bara stoppar mig samtidigt som hjärnan säger en annan dag.
Just nu vill jag antingen bara lägga mig inne i ett mörkt instängt rum och slänga täcket över huvudet och vakna när något extremt roligt och bra händer igen. Eller så vill jag ställa mig i en iskall dusch och låta vattnet rinna över mig såpass länge att huden ser ut som en 100 åriings och jag kankse har vaknat till och kommit till insikt att de bara är jag som kan påverka min framtid och ta tag i de nu. Ingen annan. Men jag tror väl fortfarande på miraklet som ska komma utan att jag gör något?

Jag börjar undra om jag är på väg in i en deprission igen? Känns nästan så eftersom jag vill dra täcket över huvudet ett tag och inte göra något. Jag vill bara va för ett tag. Helst själv långt bort helt ensam utan ljud. Bara tystnaden. För att komma till insikt med saker och ting. Någon som har en ledig stuga till mig i vildmarkens norrland?

Jag behöver semester. Den veckan i Turkiet i somras, jag har aldrig mått så bra eller kännt mig så lycklig. Jag vill leva så. Varje dag. Kunna göra som man vill, hur man vill och inte behöva bry sig de minsta om vad folk tycker och tänker man behöver heller inte vara på ett visst sätt för att passa in man blir omtyckt endå. Jag gilla friheten, att slippa alla så kallade "måstena" och inte alla dessa oskrivna regler som vi har här hemma. Visst sverige är ett bra land men vi är bra tråkiga och konstiga. Dom tyckte jag skiljde mig från alla andra skandinavier som kommer ner dit. In a good way. Jag kanske helt enkelt inte passar in här? Iallafall så vill jag bo i en storstad om de så är i sverige eller bangkok spelar ingen roll just nu!

Ja nu har jag fått lätta skallen lite iallafall. Jag ska börja ta tag i saker men inte idag, inte just nu. Jag ska heller inte dra vatten över huvudet utan jag ska börja sakta men säkert. Jag ska prata med mig själv som att jag pratade med en vän för jag vet att jag kan vara klok och resonera bra i många sammanhang men de ju som sagt svårt att leva upp till de själv. Därför ska jag bli min egna coach. Och resonera samma med mig själv som jag hade gjort med en vän och ta de lungt nu i början. Gud skapade inte världen på en dag!

Jag ska ändra mitt liv och min livsstil dag för dag steg för steg.. och men visst FAN ska jag börja idag. Med att från och med nu blir de inget godis på veckorna. Jag tänker inte förbjuda mig helt för de vet jag att jag inte klarar av såhär i början de gäller att börja med småsaker. Och idag tar jag tag i hälsan. Imorgon kanske de blir början till något annat?

Rosenknopp

Har precis tagit en dusch och sista promenaden med schippo för dagen. Känner mig levande igen. Men oj vad kallt de blev om huvudet. Nyduschat blött hår ute i kallt väder är ingen bra kombo. Hoppas inte jag blir sjuk nu bara.

Jag kom föresten på där jag satt i duschen att jag måste gilla blomster aromer. Rosenknopp extrakt på schampo och balsam samt körsbärsblomma på duschcreme. Hela jag luktar som en nyutblomstrad rosenknopp :)


Till och med spegeln håller med att jag luktar rosor !



Strax blir de film mys i soffan sen ska jag försöka sova då jag ska upp i hyfsad tid imorgon. Måste på ett möte imorgon även fast de gör ont i magen för att jag måste. Jag avskyr när jag drar ut på saker för de blir bara värre när man gör de! Man mår bara bra några dagar sen när de kommer till de att man kommer på att man måste göra den där grejjen och inte kommer undan mår man dåligt igen, skjuter upp de igen och så fortsätter de så. Tills dess att jag inser att jag verkligen MÅSTE trots att jag hatar MÅSTEN. Och då har de gått så lång tid att de blir fyrdubbel så jobbigt mot vad de hade varit första gången de var tänkt att jag skulle göra de. Jaja får hoppas att de går bra och att de löser sig så, wish me good luuk :)

Nu är bara frågan vilken film man ska se? Nu när man inte har några fler gossip avsnitt att se :(

(Någon som har samma problem som mig och inte kan ladda upp bilder?)

DAGENS


GG

Huvudvärken började igår och har fortsatt idag. Migrän! Känns jobbigt för ögonen att se ljus. Och de hugger till i pannan när ljuset reflekteras i ögonen. Tål inte värmen heller. Så just nu hade jag velat ligga i ett mörkt svalt rum mellan svala siden lakan. Men jag orkar inte ens fixa de. Vad är de egentligen som gör att vi får så ont någonstans att vi knappast står ut, utan att de är någon allvarligt sjukdom?
Jag vet dock varför min migrän kommit, de är cirka en vecka kvar till M. Jag undrar varför jag alltid får huvudvärk lite mer än en vecka innan den ska komma? Luckley har jag redan haft den innan halloween!

Kanske inte så smart av mig att titta på tv och sitta vid daton med migrän kanske? Men var tvungen att titta på dom fyra avsnitten av Gossip Girl säsong 3. Dom är ju bra men jag tror aldrig dom kan göra en bättre säsong än säsong 2. Den har varit klart bäst. Jag gillar inte heller när dom slutar High school, de blir aldrig samma sak. De var samma med OC. Dock tror jag att Gossip kommer vara bra hela vägen ut endå. Mycket bättre serie. Men tyckte iallafall att avsnitt fyra slutade spännande så jag vill se mer! De måste ordnas.. orkar inte vänta i sex veckor!?

Hur som helst hittar Dan och Georgina tillbaka till varandra, iallafall för ett tag. Undrar hur de kommer sluta när de nu vissar sig att Dan börjar dejta den nya tjejen som flyttar in på collage(ingen mindre än hilary duff) medans Georgina åker till Boston för att ta reda på vad "scott" egentligen ville när han sökte upp Rufus.
Efter försöket att hitta sin far för Serena och misslyckats verkar de som att hon fortfarande inte hittat sig själv och vägrar gå in på Brown vilket resulterar i att Lilly och Rufus hamnar i en konflikt.
Blair och Chuck håller på med spel som Blair sedan inte vill fortsätta med. Kommer deras relation att hålla i en så kallad "normal relation"? Blair gör allt för att bli den hon en gång var. Men de verkar vissa sig att collage inte alls kör på samma regler?
Nate har man inte kommit in på så mycket mer än att han dejtar en tjej från en familj som är nates familjs största fiender.


Hilary Duff är söt och gör gulliga karaktärer men jag vet inte om jag gillar att dom har tagit med en "känd" skådesplerare. De är som med vissa filmer. Skådespelare som är okända från början känns ibland mycket bättre då man inte har någon direkt uppfattning om dom eftersom man tidigare inte sett dom i stora karaktärer.
Även Tyra Banks gästspelar de avsnittet som Hilary Duff kommer in i. De känns som att de blir lite för mycket. De hade varit skillnad om dom gästspelade sig själva på kanske en gala!

Monday

Nu ska jag försöka rota fram något gott i kylskåpet som är ätbart och lätt att göra :)

Idag ska jag inte gör något, utan ska bara sitta inne och ta de lungt. Usch de är så kallt ute så ska bara sitta här och kura. Kanske går och solar lite senare ikväll? Eller om jag gör de till morgonen?

Slänger in en dagens efter "frukosten"

PUSS

Im A Pear

Min 5 åriga systerdotter börjar övertyga mig om att jag antingen är osmart eller de faktum att vi vuxna människor faktiskt förlorar våran fantasi helt och håller när vi blir just vuxna (hanna förklarade för mig idag att jag är faktiskt är vuxen. För när man är över 20 då är man de) eller att vi helt enkelt inte behöver prata med dom på en helt lägre nivå!

IGÅR ÖVERTYGADE HON MIG OM ATT MAN INTE BEHÖVER PRATA BARNSPRÅK:

Vi är på väg från mamma till pizzerian för att hämta pizzan och min systerdotter berättar hur hon ätit så mycket godis och chips.

Jag svarar med en liten barnsligare, käckare röst, - Men hur ska du orka pizza va? När du ätit så mycket gottit? (påskoj)

Hon tittar allvarligt och svarar med seriös ton att:  - Kroppen fungerar så förstår du moster att den gör av med dom ämnna som vi inte längre behöver. Och då gör vi av med de så att vi senare ska kunna äta mera och få i oss ny näring så kroppen får energi igen.

 (JAG) Stum och står som ett frågetecken... Hur ska man ens kunna svara på de svaret?

Dagens bästa, jag citerar:

Jag sitter och tittar igenom G´s pärm med massa olika pärlgubbar och kommer till en bild med massa jul tema eller rättare sagt bara jultema.

Men jag sitter där och pratar med människorna i rummet och min syster dotter sitter brevid och tittar med mig och jag utbrister mig:

- Nämen titta vilken söt snögubbe !
(mamma) - Ja, och titta den lilla tomten så söt den var.
(jag) - Haha Ja och tomtegumman.
 (jag) - och kolla på det lilla lilla fina päronet där,  också så sött!
De går några sekunder...
(Systerdottern utbrister sig) - Men Moster de där är ju inget päron de där är ju en julgran.
Alla utbrister i skratt..
(systerdotter) - Ett päron har väl inga guldkulor på sig heller?
(jag)- Öhm nee.. haha men de kanske var ett fint päron med fina guldkulor som ville vara ett litet julpäron?

Är de så att jag är osmartare än en 5 åring eller att jag helt saknar fantasin för att kunna se den verkliga bilden? Börjar jag återigen bli gammal? Från och med nu kommer jag att kallas päronet.




Maskerad planer

Fick bli en pizza iallafall. Hade varken lust till matlagning eller cykla till ICA och handla någon.  Så sista lösningen blev som sagt pizza även fast jag inte vart sugen allas därför provade jag en ny med vitlöks sås och inte kebabsås. M frågade om jag vart sjuk? Yes, jag är en sånn där fegis som håller mig till de jag vet att jag tycker om. Men god var den!

Har ju som sagt varit hos G hela dagen och "pärlat" med henne, mor, w och sen kom Hannis hem också. Jag började med en "Alex" ja den figuren hette så! De gick ingen vidare för mig så G gjorde en fin till mig istället. Dock ska hon lära mig en annan dag.

Men iallafall där vi satt så började vi prata om Halloween partyt vi ska ut på den 29 okt. Vi pratade lite smått och kom på att de skulle varit kul om vi gjorde något i tema. Indianer tyckte E som var i luren på andra sidan hos H. De tyckte inte jag. Jag tyckte rockstjärnor eller läkarteam då Christan skulle få vara läkaren och vi hans porriga sjuksystrar. (medger att C är helt ovetande om våra planer och han antagligen fortfarande tror att han ska få vara bamse) Där höll inte E med, hon ville inte vara sjuksyster. Men uppger på hennes blogg att hon skulle tycka de var bra med en läkare med i gänget och jag kan inget annat än att hålla med. Så vi kom iallafall till slutsatsen att de kanske endå då är bättre att vara enskillda.

Men senare på MSN kommer H med den lyssande idén att vi kanske skulle kunna vara vampisar. Och bita alla snyggisar i halsen med våra huggtänder. Haha nedå de sistnämna var i mina vilda fantasier! haha. Men sen så kom jag på att jag endå kanske ska vara en Bunny? De känns endå kanske rätt. Men men de är ju endå två veckor kvar så man hinner ju fundera lite. Vet dock inte om jag ska köpa färdig eller om jag ska sy allt själv helt och hållet? Jaja vi ska iallafall försöka få med våra söta mödrar till tygaffären så snart så möjligt. Dock inte imorgon för då ska min mamma antagligen fixa med mitt hår, hihi! Jag ska inte vara ultraljus längre. Spännande!

PUSS




? ? ?

Hemma nu igen och sitter och funderar över om hon ska orka laga mat? Åka och köpa något lätt lagat/färdigt på ICA? eller om de blir något i pizza väg?

Men då blir de lixom kebabtallrik freda, pizza lördag, söndag. Vad hände med mitt Nyttiga liv?

probably

Tydligen så ska man behöva be om ursäkt för att man bryr sig helt plötsligt? Men de gör inte jag. Jag tänker inte slänga mig efter andras fötter och vara någon annan till lags när jag inte känner eller tycker så. Jag står för vad jag tycker och är inte rädd för att säga de heller. I vissa sammanhang behöver man bara lägga fram de på ett finare sätt. Man behöver ju inte vara otrevlig för de. Du kanske nästa gång räddar en annans människas liv för att du var ärlig?

Men nu ska jag äta något snabbt och ta på mig för jag, mor och W ska gå till G och pyssla :)

Just de! Undra vad jag gjorde i sömnen inatt egentligen? Jag har tappat min röst och är hur hes som helst. Den kanske är lite efter och trodde att de var igår jag var ute och inte i torsdags?

Secret number



Telefonen ringer.. de är dolt nummer. De spänner till i magen. I vanliga fall brukar jag aldrig svara på dolda eller okända nummer. Men den här gången kunde de ju vara viktigt. (Nyfiken) De var de ju dock men inte de viktiga jag hoppades på att de skulle vara. Sen så är de hemska att de hänt för många gånger nu för att man ens ska reagera! De är ingen ide när ingen annan verkar bry sig? Sen fattar jag mig inte på människor som umgås för att "umgås" Och typ amen de är min b. Jaha OCH? Amen okej ..bara för de är din b ger de han rättigheter till att behandla dig illa och sen ska du tacka och ta emot? Its not make sense at all!

-  Ja Hallå (jag, svarar nästan aldrig med mitt namn, jag är inte så ordentlig av mig. Sen kan man inte förneka att de är jaget om man nu skulle behöva de!)

- Hallå... vad gör du? (med okänd röst)
Spänningen är på topp!

- Vem är de? (jag hoppas, hoppas, hoppas)

- De är J.

- Jaha okej.. (med lågt tonfall)

- Vad du lät besviken där då.

- Jag förväntade mig bara att de skulle vara någon annan.

- Aha okejj

..... någon minut senare efter att ha lyssnat på något jag varken kunde svara på eller förstå. Mummel med andra ord från bådas sida

- Du de har hänt en grej vi måste prata om.

~ Not again..(tänker jag)

- Vad är de som har hänt nu då?

- ****** har varit *** igen... han

... Just nu sitter jag här sittandes och håller på att somna. Fortsätter imorgon Hoppas inga mer dåliga samtal iväll.

PUSS


Pizza med W&M


H

Nu är jag hemma kommer ett videoinlägg snarast, PUSS

Working 12 - 17

Hejsan! Ska greja lite inför morgon dagen då jag ska jobba på Gina första gången på ett tag nu, kul! Ska plocka fram kläder och greja håret. Är bra att förbereda dagen innan. Då jag vet att jag antagligen kommer att ligga och dra mig extra imorgon.

Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och titta på lite gossip avsnitt innan jag somnar :)

PUSS och hopps ni haft en bra kväll ?

Call me!

Mysfredag

Sådär du, då var maten här. Så nu ska jag mysa ner mig och titta på gossip!

Im alive

Nu har jag vaknat till liv. Vaknade vid klockan halv nio utav att jag var så törstig. Drog i mig en liter vatten och förflyttade mig till sängen. Vaknade vid två igen och då steg jag upp med världens huvudvärk! Tittade ut och bestämde mig för att ta en långpromenad i de underbara höstvädret för att få bort bakfyllan. Gick ner till mamm och frågade om hon skulle med och jamenvisst. Snodde även en 1 mg alvedon utav henne. Och nu kan jag säga att jag mår mycket bättre.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Har inte ätit sen inatt. Funderar på om jag ska ringa och beställa hem något. Vem orkar laga mat idag?

Sen ska jag ta en dusch och ta på mig myskläder, åka och handla något gott till ikväll och gå ner till mamma vid åtta tiden och titta på IDOL efter att vi tagit kvällpromenad med hundarna.

CAIO, PUSS


Hemma nu!

Efter en hel del alkohol, mysig stund med en pojke och en kombibricka senare ligger jag här och ska mysa ner mig och kolla på Gossip såklart! Berättar om kvällens händelser när jag vaknar till, till morgonen. Lite håller jag dock för mig själv och mina vänner. Ångrar verkligen inte att jag bestämde mig för att följa med! Har inte haft så kul på länge!

Känner att de kommer finnas en hel del bakfylla bakom allt imorgon då jag redan har huvudvärk. Brukar ju annars inte bli bakfull men imorgon känns som en sådan dag! Ska dricka en massa koppar vatten nu för att försöka undvika detta. Ska iallafall ligga och mysa hela dagen imorgon och titta på film.



E & B från kvällen




Update;


now we starting getting wasted

Har precis varit ovh solat och tagit min shopping runda bland alla spritsorter. Eftersom min hjärna inte tillåter mig bli full på vin köpte jag en super duper sweat vin flaska som var tiny winy som färdkost! But i dont belive att den kommer att få plats runt stumpebandet? Or do you?

SO, It's now the night is about to begin! Do we gonna meet prince charmy? We only know after midnight ;)

XoXo Bunnie girl!


Breakfeast



Sitter nu och ska dra i mig frukost trots mitt "morgon" illamående! GRAVID?!? Whos the daddy?

Känns som att de lutar mer åt utgång ikväll. Kan ju inte svika flickorna heller?

Nu ska jag bara titta på ett Gossip avsnitt till. Sen iväg och sola. Måste ju få lite fräsch bränna tills ikväll! Och om jag då beslutat mig för utgång blir de att möta H och gå in på systemet och shoppa lite inför kvällen ;D

We catch up later, XoXo Bunnie


Madebybunnie


Madebybunnie
Detta är svaret på vad jag sysslade med igår!


Morning

HELLO LAIDES AND GENTLEMAN! Höll på att säga friday im in love, men kom precis på att de bara är tordag. Kom precis hem efter att ha varit ute med schipp. Nu ska jag langa ner lite frukost till min mage och titta på Gossip Girl sammtidigt. Im addicted!
Sammtidigt ska jag fundera på om jag orkar utgång idag eller om jag ens har någon lust? Jag är nog inte så dans sugen? Hade känts bättre med en pubb tror jag. Sen är de ju alla pluttisar som antagligen kommer hänga där(!) Jag menar åldergräns 18! Och på den klubben känns de verkligen som att de bara hänger småttingar på. En annan som vi var på mycket i sommras var de endå mycket folk i en äldre generation. Om not so into pluttisar you know!

Men men ska slå H en pling nu. Hade två missade samtal från henne!

PUSS

BLAIR WALDORF

 

I LOVE HER and her style

Åh hon är så söt, är kär i henne!

Halloweeen is about to begin soon!


(synen av mumingänget får iallafall mig att börja gapskratta.) Jag skulle varit han den där lilla elaka saken!

Sitter nu och pratar med H på msn, vi sitter och pratar lite om Halloween då vi ska klä ut oss. Detta året ska jag faktiskt vara rolig och faktiskt göra de. Och gissa vad jag ska vara? Haha jag men så klart ska jag vara en lite Bunny! H ska vara pocca tycker jag och C tycker jag skulle vara en scout pojke, han höll inte med mig och ska därför vara bamse! Han borde låna fritidsresors bamseklubb dräkt. PREFEKTION liksom!

Eventuellt blir de kvalitets tid med flickorna imorn. Nämligen utgång. De beror på om jag har piggnat till imorgon och är mer pepp på saker än vad jag är idag. Jag tänkte att sömnen skulle styra upp de.

Isof har jag en del att göra imorgon. Sola, raka benen, systemet, välja en superoutfit, locka håret, måla naglarna, gå två långpromenader med schipp och träna.


Tlött

Jag har varit så himla super trött idag. Somnade efter förra inlägget och vaknade vid halv två igen?
Först då åt jag "frukost". Har även känt mig lite sjuk idag.. inte alls lika pepp och glad som igår. Jag tror de börjar märkas att jag inte sover så bra och helt fel. Så idag har jag beslutat mig för att gå och lägga mig iallafall senast klockan två.  Om jag orkar stanna uppe så länge? Känns som jag är på väg att somna redan nu!

Nu ska jag iallafall krypa ner i soffan och bara ta de lungt och titta på tv, och bara titta på tv och inte syssla med något annat. Var längesen jag tittade på tv på de visset.

PUSS DARLINGS


Alomost Awake



Jag låter bilden tala för sig själv. Frukost kanske piggar upp mig?


Sytt



Jag har inte gått och lagt mig än. Utan har tillbringat min tid genom att skapa de ni ser där uppe! En tunika och en tillhörande scarfs. Jag är en amatör men på nått sätt blir de iallafall bra :) Jag hade ju även mina små "nissar" med. Som i askungen, fast inga möss. Utan fem små kattungar, en vuxen katt och en hund. Dock var inte dessa lika hjälpsamma utan tyckte mer att de var roligt att hänga i tygerna och förstöra.

Jag ska fortsätta senare efter att jag har vaknat, solat, gått med hunden och ätit frukost. Om två timmar vill säga(!) Jag är så trött så mina ögon knappt kan hållas öppna. Tur att jag kan skriva då utan att titta på tangenterna! Men jag måste verkligen gå upp om två timmar så jag kan vara trött ikväll och komma back on track igen.

PUSSEN OCH GOD NATTEN


PEAR



En sak jag bara undrar över är vart är min sorbet som dom utlovade?

Fast nu ju mer jag äter den så tror jag den finns där fast den syns inte.. för de känns precis som att äta isglass fast utan pinnen och en mjukare variant. Inte som sorbet heller. Men de isar i munnen. De gör till och med ont i tänderna så jag får sitta här och "suga", "smutta" lite på den. Tills den smälter och kan göra sig redo för att kyla ner min mage.

Jag känner mig precis som en tant. Här där jag sitter och "suger" på glassen. Ni vet väl hur dom gör, dom gamla, utan tänder? Ska jag erkänna en sak har jag faktiskt börjat titta på om jag har börjat få rynkor. För jag såg en kille som hade sånna där skrattrynkor runt ögonen och killen är bara ett år äldre än mig och då fick jag för mig att själv titta om jag hade några sånna. Som tur findes de inga. EFtersom jag la märka till att jag än så länge inte ens får några sådana veck där när jag ler. Får heller inga streck i pannan som vissa andra får och ser ut som mopsar! Dock får jag två mellan ögon brynen när jag lixxom "skrynklar" ihop ansiktet. Men nu till grejjen. Börjar jag redan få åldersnojja? Börjar jag 21 år gammal redan börja känna mig gammal?

Måste även säga att denna glass är den godaste jag ätit någonsin. Jag älskar päron glass. Tidigare har jag bara fått en liten del päron när man köper sån däringa GB BIG PACK. Den fanns även i annanas så den ska jag med prove!

PUSS


IQ0

Hur smart är man när man ska svara på ett mail och skickar de till sig själv? Jag bara undrar lixxom?

Busen!


PeterPan



Jag har nog aldrig kännt mig okvinnligare med denna i min hand. För hur okvinnligt är de inte med en Grandiosa Pan Pizza som har en kartong som är lika stor som min överkropp? Väldigt! Den här gången kändes de inte fullt lika underbart att känna sig som en ungkarlsflicka! Men den är god iallafall, så de var värt att inte känna sig som en kvinna för ett tag. Jag måste börja bli duktigare med min matlagning, har ju massa mat i frysen. Dels för att de är nyttigare och dels för att de faktiskt är godare.

 Var och snappade upp denna och en päronsorbetsglass med vanlj efter promenaden. Vilken Kombo! Det lät gott tycker jag. Så den ska få bli mitt sällskap till Andra Avenyn inne i sovrummet!

PUSS


Ut nu

Ne nu ska jag byta outfit och bege mig ut på promenad med mor och hundar.
Då lägger jag även in det riktiga videoinlägget.

So we catch up later! PUSS

DAGENS

INNE




UTE



Ett Pinsamt erkännande!


Compares to you






Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare göra mig iordning. Vi ses sen!

PUSS

GOD NATT

Nu ska jag iallafall försöka mig på att sova.  Nagellacket är redan skavt på ett X antal ställen redan och de är knappast torrt än. Jag är hopplös. Får väl se hur de ser ut imorgon? Hoppas fint. nail polishet är nämligen slut. Måste skaffa nytt!

Imorgon lovar jag ett videoinlägg. So catch up!

Nattis (L)

3paris

Hej alla mina darlings. Sitter här nu och ska måla naglarna. Fick bli färgen Paris by Mavala. Känns skönt att ha gjort de inför morgonen. Hatar ju som sagt att sitta och vänta på att de ska torka och nu gör jag endå inget vettigt och ska alldeles strax sätta på Gossip Girl och försöka nana.



Ska upp innan klockan halv tio och gå iväg med mamma och sola. De går lättare när man är två och "ta tjuren vi hornen" och gå dit. Jobbigt dock att vi måste till banken innan då jag inte har några kontanter hemma. Jo 30 spänn. Men de räcker inte till mer en en kvart. Och jag ska sola i 25 minuter!

Colan ligger på frysning, IGEN! Dock ska jag inte glömma av den, den här gången! Då lär jag nog kasta den isof.

PUSS

#10





.

Nu blir det ICA. Ska köpa något till ikväll. Dock vet jag inte vad. Något nyttigt kanske? Ja vi får se när jag kommer tillbaka :)


( I miss talking to you )

Jag hörde inte?

You can't bring me down cause I'm better than you, nothing brings me down!

Jag tycker de är så fruktansvärt moget av er att kommentera anonyma när de är något som ska relatera till något ni tror är elakt! Jag tar inte åt mig och kommer aldrig göra, så fortsätt bara. På något sätt mår jag bra när jag får en stupid kommentar eftersom jag tar den som jag gör. Den helar mig och jag inser att jag faktiskt är en bättre människa en många andra och inte läger min energi på att hata. Jag stör mig inte ens. Sen jag slutade ogilla människor och störa mig på dess beteenden mår jag bättre i mig själv. De är som dom säger vi mår bara själva dåligt av att hata. Jag tycker om mig själv och för den jag är! Och jag står för de! De blir svårt att få mig att må dåligt. Jag har varit med om alldeles för mycket för att hänga upp mig på småsaker. Erfarenheter. De svåra i mitt liv har gjort mig starkare. Jag hittade mig själv och insåg att jag är starkare än dom flesta och klarar de mesta!
Tycker bara att de är patetiskt att inte våga stå för vem man är och för vad man tycker för då kan man ju inte stå för de eller hur? Så ni kommer inte att få någon stjärnglans här inte! Jag godkänner inte fjantar! Bara elaka kommerntarer som jag kan tycka komma att ha ett syfte!

Thats the way it is!


I LOVVE ME ♥ Och skäms inte för de! Tycket du borde gör desamma så ska du se att du mår bättre sen.

Jag menar ingen är perfekt! Alla gör vi fel ibland och kanske inte alltid gör dom smarstaste valen. Men vadå? Det är mänskligt att fela. Ibland måste vi göra fel för att senare kunna göra de rätt! Vi lär oss av våra misstag. Vi kanske helt enkelt inte vet att vi gör rätt förän vi har gjort fel?


FRULLE

Har precis fått i mig min frukost=första målet på dagen!
Nu ska jag bara ta på mig varma kläder, är frusen som tusen! Och bege mig ut på promenad med mamma och hundarna. Även fast jag har noll lust!

Nine


Nyvaken




9 avsnitt hann jag med inatt. Somnade nog inte förän sju i morses? Inte just för att avsnitten höll mig uppe. Dom sista fick bli mitt sällskap just för att jag inte kunde sova. För hur jag än vred och vände kunde jag inte sova. Hade nått så fruktansvärt ont i nacken och vänstra örat med. Men tydligen så somnade jag. För klockan nio vaknade jag upp i soffan utav att yttedörren stängdes. Jag förflyttade mig då till sovrummet och vaknade vid halv två!

Idag har jag planerat att jag ska gå och sola men jag vet redan om att jag antagligen inte kommer att göra de då min kropp säger att jag bara vill somna om igen. Dock vore de bra att passa på att sola just idag p.g.a att jag är trött. Då blir jag inte lika rastlös medans jag ligger där! Men vi får se? Ska iallafall tvinga mig själv att måla naglarna då jag inatt sysselsatte mig med att skala av nagellacket. Så nu är de inte alls för tjusiga. Speciellt inte när de fortfarande sitter kvar lite rester! Frågan är om man ska köra på rött eller svart igen? Jag är kär i svart men samtidgt känns de tråkigt att alltid bära samma. Lila kanske?
Fan jag måste sola idag börjar bli en blekis (sitter och studerar sig själv). Fast å andra sidan hinner jag nog inte blekna mer tills imorgon? Eller vad tror ni?
Sen funderar jag på om jag ska orka göra mig iordning? Sen hade jag också tänkt att skapa något idag. Vad vet jag inte än? De återstår att se!

Just nu sitter jag och väntar på att mina jordgubbar och smörgåsar ska tina, så jag kan äta frukost!

PUSS ♣


00.41

Nu har M gått och lagt sig så nu börjar mitt Gossip Girl maraton. Ska bara plocka fram godiset sen rullar de igång!

Vill du vara med?


 

Någon som
har ett bra tips på hur man snabbast tinar en stor cola i 1,5 L petflaska utan att få den varm? För jag har nämligen lyckats igen. Den frös nämligen igår också. Samma Cola. Undra hur den kommer smaka när jag väl får smaka? Anledningen till att den ens låg i frysen är för att jag gillar colan när den är sådär iskall så att den precis har frysit till lite men endå är flyttande!


Blodsocker 3.3, vilket innebär att jag kan äta godis med ganska gott samvete!

Hipp Hipp Hurra Mia!



GRATTIS TILL SVERIGES BÄSTA KVINNLIGA KOMIKER!


CHUCK BASS




Bara hans sex appeal gör honom till en värdig Månadens Babe. Han behöver inte göra något, han kan bara stå där och väcka lustar hos de motsatta könet endå, ja kanske även hos de liknande könet vad vet jag?
Jag tycker bilden pratar rätt bra för sig själv. Jag behöver inte säga mer!


Gossip Girl

Sådär då var duschen gjord och nu känner jag mig som en ny människa igen!

Sen när M går och lägger sig ska jag ladda med godis och Gossip Girl. Har skaffat hem hela säsong 1. Tittade på dom två första inatt. Och åhh jag dör, chuck bass är så het! Jag vill ha han här och nu. Känslokall, odräglig, mystisk, snuskigt rik, rösten och vansinnigt sexig! Kan de bli bättre? Nej jag tror inte de!

Har även tittat på första avsnittet av säsong 3 och även fast han har blivit mindre känslokall så är han endå så het. I love his personality! Ge mig en kopia av honom tack, med några förbättringar!

Åh Dan är ju så söt i första säsongen en sådan där mesig gullnos som man bara vill kramas med :)



DAGENS



. Randigt - Egen tillverkad . Pums - ? . Halsband - H&M .


Middag À la Bunnie!


By the way.. skulle inte jag bli vegetarian? Och jag tyckte väl inte ens om kött?

Fick lagat lite mat. Så sitter just nu och tittar på kommissarien och havet. Har inte hunnit duscha än så jag gör de i pausen!

PUSS


Pyjamas

NU blir de en snabbis promenad med schipp sen blir de en lång dusch! Känner mig lite schabbig i mitt nattlinne med hästar på som jag köpte på barnavdelningen! Jag tycker dom har myckei sötare pyjamasar än vad vi har på vuxen avdelningen helst skulle jag vilja kunna köpa dom som bara sträcker sig upp till stl 128!






    



Tänk vad mysigt med en overall pyjamas, jag minns att de fanns till vuxna när jag var liten. Min mamma hade två med piggviner på. Så en favorit i repris vore på sin plats?


Wake Up Call

GOD MORGON eller vad säger man när klockan är 13.43 och man faktiskt nästa vaknade nyss? Kanske har varit vaken en timma! Blev väckt av att mamma som ringde på telefonen och helt otippat svarade jag. Annars brukar jag bara titta snabbt vem som ringer utan att uppfatta vad som händer för att senare lägga telefonen under närmaste kudde! Ibland tittar jag inte ens utan den åker snabbt under närmaste kudde! Jag vet inte varför jag gör så ? För en minut senare kan de hända att jag vaknar till och hajja till att, amen de ringde de kan ju vara något viktigt? Och plingar upp! Men jag skulle väll säga att de är ganska meningslöst att ringa mig på morgonen för de mesta!

Nog om de! Nu planerar jag att få i mig något att äta. Funderar faktiskt på att göra gröt. Sen ska jag göra mig iordning och planerar efter de att ta ut schipp på en långpromenad då de är minst lika fint väder som de var i fredags... eller inte för nu när jag titta ut ser jag hur den klarblåa himmlen har försvunnit och täckts utav otäcka elaka gråa moln! FUCK! Jaja promenad ska de bli oavsett bara de inte spöregnar. Men kan nog hända att jag tar den ikväll då när mamma kommer hem. Så kan vi gå par promenad.


POPCORN



Sitter och iaktar kattungarnas desperata försök att få ner mina nytvättade kläder ifrån tvättställningen. Jag är glad att dom inte lyckas då jag inte har någon som helst lust att resa mig ifrån soffan och plocka upp efter dom! I bakgrunden hör jag hur dom sjunger lalala laa in his hand, his got the whole world, in his hand.. i kör. De är någon drama. Har ingen som helst anning om vad den handlar om då jag inte ens fokuserat på den. Tydligen ska jag plocka upp kattskit med då jag känner hur de börjar osa, uuhhhh!

Har inte börjat titta på flickvänner från förr än så de ska jag göra nu. Ska även ta fram en cola light och poppa popcorn! Får se hur långt jag hinner se? Är fortfarande ganska trött men kanske piggnar till efter att ha spolat bort gårdagens smink? Usch vilken sunkis jag har varit idag! Känt mig som en äkta ungkarlsflicka. Och de har känts redigt bra. Dricka vin till pizza i soffan med fötterna upplagt på bordet! UNDERBART!

Nä, god natt var de så god natt på er, PUSS!


SKÅL..

..till alla er som också sitter hemma och pimlar vin!



Sitter och pratar med mamma nu. Hon har ordnat en blinde date till mig i västerås ;D! haha. EN rikitg snygging tydligen i 25 års åldern med väldigt god ekonimi. De är bra mamma, du är bäst och skönast!
Och tydligen så finns de mängder av snyggingar där, så ja dit ska vi garanterat åka tillsammans!

Var de någon mer än jag som såg att de precis var Robinson kent som sökte till roger pontares kör?


UPDATE: Haha och tydligen kom han med!


Pitsa

Jag hade ingen inspiration alls för matlagning ikväll och då blir de varken bra eller gott!

Så nu har jag slått en pling till närmaste pizzeria och ska strax bege mig ut och ta med schipp på vägen och hämta upp den för att sedan sätta mig och kolla vidare på körslaget med ett glas vin i handen.

DAGENS


MYS


MOI







Sådär nu har jag läst både klick och fredag slaviskt. Pratade även med H och sa att jag skippar näcken och vinet ikväll. Ja men ni hörde rätt. Haha vi har en näck i våran bäck (de där rimma ju). En gubbe som sitter spritt språngande naken och spelar fiol. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Läste en artikel om Anderas Carlsson och om han är en het 30 plusare. Oja! Inte bara utseende mässigt utan även personligt. Jag hade inte tackat nej att få naffsa lite öra, där inte!

Läste även två om Anna Anka och måste säga att min bild av henne har ändrats en anning inte mycket men en aning. Hon verkar ju ha sunda förhållanden till sex och barnuppfostran iallafall. Alla har ju vi våra dåliga sidor och bra. Hennes verkar dock ha fler dåliga! Har bara sett ett avsnitt av svenska hollywood fruar.

Men, men nu ska jag ta på mig byxor och bege mig till Hemköp. Sen ska jag laga mat tror jag? Olusten och orken till att laga mat säger att jag ska köpa pizza medans förnuftet och osuget efter pizza säger att jag ska laga mat!
Hard deal de där!


PUSS


Just Nu



Läsa om mode & snyggingar. Kan de bli bättre? Jo en hade kunnat vara IRL!


Lördag

GOD MORGON! Vaknade för en timma sen ungefär. Då hade jag fått sova en timma iallafall i sängen. Var tvungen att sträcka ut mig efter att ha liggat ihop knycklad i soffan. Fick sova med en långärmad + en tjockis tröja och frös endå under täcket. Nu har iallafall M hjälpt till att sätta på värmen så jag slipper ha dom problemen inatt!

Nu tänkte jag äta lite frukost och underhålla med klick och fredag!


Fais dodo

Nä gott folk nu är de något att äta som gäller. För magen säger de och då är de så! Ska underhålla mig själv med playa del sol medans jag gör detta. Sen kommer jag antagligen att somna på sekunden!

Vi hörs så klart när jag vaknat. Ska inte sova allt för länge. De har jag lovat mig själv :D


25/9-09 - All Back Together



Började ju som sagt dagen med shopping med mamsen! Myspys.
Körde på pälsväst . Jeans från gina och tröja från H&M samt halsband och ringar .






A casual med detaljer!








Singstar i full rulle!


       


Syrran är grym, idol nästa? Oja!

FOKUS

LOVE

Sis,


EM

Hannis darling <3


Stanna!



Girls


Riktiga Tjejer möts alltid upp på toaletten

Girls always have fun


twin me



Twins


Band















"BUSTED" - or what?






Sweet kokong EM!

    

Jag fick en, två souverni och blev tydligen överlycklig!


snygg morsan!



Kvällen avslutade vi på shell!


Schippo Dansar



Dock var han lite olydig för att vi var ute och han mycket hellre ville springa runt och lukta på allt gott som finns i naturen. Men han var duktig en då min lille gubbe ♥


Från Promenaden


Jag var ute och vandra i mina tiny winy svart converse skor som jag hittade i garderoben när jag städa den!



My darling <3

Full moon





FU




Jag blir så fruktansvärt trött på människor som inte kan ta vara på sina egna liv. Så dom slipper leva på andras. Och bara genom att förstöra!!
Sådär till dig din jävla fucker! Som använder dig utav min hotmail och skickar den till massa pedofiler! Nu har jag gjort en avsedd bara som e-mail till min blogg sen även en privat som endast vänner och sånna som inte missbrukar den! Så du kan ju köra upp min gamla i arslet. HAH!

Take care your fool!



UPDATE: Jag var tvungen att ta reda på vad som fan händer så jag börja snacka med en snubbe och alla verkar komma någonstans utomlands ifrån eftersom alla pratar engelska som addar och den jävla skit människan som sitter och delar ut min msn säger att jag är naken och har cam! Jättekul! Du måste ha ett så viktigt liv! Tycker mer synd om dig!

- like my own personal brand of heroin



Vin med flickorna. Men nu är jag hemma igen efter ett program idol, en vinflaska, en tallrik tacopaj och halva twilight! Känner mig inte ett dugg berusad. Vin är tydligen bra för mig om jag vill smutta lite alkohol men endå vara vid mina sinnesfulla bruk!

Måste poängtera att de var skitkass att Jon inte fick gå vidare vad tänkte ni med svenska folket?
Han var idol. Dock kan jag tycka att han ska göra sin egna musik men idol kanske var hans enda chans till att kunna göra de!

Kvällen vart trevlig! Dock har en viss R ringt hela kvällen som fick mig till slut att inte vilja svara. Men så är de!


PUSS, vi hörs snart igen! Tänkte lägga in lite bilder och videos som jag inte lagt in än :)


Vin pimpling!



Kommer mer videos och bilder när jag kommer hem igen!


KVÄLLENS




Mössa - Accent . Handskar - H&M . Pälsväst - ? . Skinnjacka - H&M . Skjorta - H&M herravdelning . Linnne - Gina T . Jeans - Gina T . Skor - svarta Converse .

Rally

Ja nu har man varit på banken och solat och även hunnit röjja lite grann! Ska strax dra fram dammsugaren och köra lite rally med den en snabbis! Ska även torka dom idag. Visst är jag duktig ? :D

Ne nu kan jag inte sitta här och lata har en hund som ser fram emot våran långpromenad i de fina vädret :) Solen lyser och de är relativt varmt ute idag!



UPDATE: Fattar ni hur sjukt underbart de är när de bara tar en 20 min att städa? Jag är så stolt över mig själv att jag lyckats hålla de så här fint i över en vecka. Frånsett den "lilla" klädhögen jag lyckats samla på mig. Men de är ju bättre än enormia klädhög! Och den ska jag reda upp sen efter min och shipps promenad. Måste priotera honom nu innan de blir för mörkt ute!

Planer

Idag hade hag tänkt att min dag skulle se ut på de här viset ungerfär:


Sola (innan jag blir till en blekfis)
Lösa in en check på banken!
Fixa mig.
Röjja här hemma.
Gå långpromenad med Shipp.
Laga mat.
Åka och handla och sen bänka sig framför IDOL!

Idol Camilla trodde fel!




Haha jag kan helt enkelt inte sluta skratta samtidigt som jag skäms och känner något så fruktansvärt medlidande med henne. Men hon sköter de ju ganska snyggt i intervjun. Jag hade helst velat gräva ner mig efter de!

?

Sitter just nu och pratar med världens söting. Varför är de alltid så att alla trevlliga söta/snygga killar bor så långt bort? I don't get it? För visst är de säkert så att de sitter någon tjej många mil ifrån här där jag bor och tänker varför ska alla snygga, trevliga killar bo där? När jag tänker precis tvärt om!

Ja de där är underligt. För inte känner man alla i hela stan men endå finns de inga!

DAGENS



. Smycken - H&M . Skor - DIN SKO . Klänning - H&M . Bälte - LINDEX .


LOVE

NU ska vi krypa ner i soffan och pussas och äta glass. Jag kanske har glömt att nämna de att jag har träffat en ny pojke. Edy kallar jag honom ;) Pussgurkan!


KÄRLEK - De hade inte kunnat bli bättre!


LUFT

Ne nu ska jag bege mig ner till Hanna en sväng och ta en cigg och prata lite skit.

PUSS


MIN STÖRSTA IDOL

Jag är lycklig. Mia Skäringer har accepterat min vänförfrågan på facebook. Hon är kung fattar ni de?


Se vad lycklig jag blir, she made my day!


GOD MORGON

Jag vet att de är way to late för att säga God Morgon men visst känns de trevligare om man börjar dagen med ett God Morgon?
Nu gick jag ju iofs upp för fyra timmar sen så min dag startade ju för länge sen men på bloggen börjar den nu. Så God Morgon på er allihopa!

Nu ska jag försöka få i mig någonting att äta och absolut sätta på mig varmare kläder för just nu är min näsa en istapp! Kanske dags att sätta på värmen? Men latheten säger att jag inte ska. För jag menar de tar ju så himla mycket på min dyrbara tid att göra de! Ne men jag vet faktiskt inte hur man gör så ska be M att hjälpa mig med de senare. Såhär kan jag ju inte ha de helt enkelt!

Idag borde jag redan ha gjort:

- Ätit frukost och lunch
- Gått till banken
- Varit på ett annat möte
- Redan hunnit sola solarium
- Småstädat lite

Dock har jag inte gjort ett pissskvatt! Men på Måndag ja då börjar mitt nya bra och duktiga liv! Som alla andra Måndagar med andra ord! Suck! (just nu är jag faktiskt värdelös för att jag inte tar tag i saker som jag verkligen behöver göra) Jag tror alltid att allt löser sig utav sig själv men de gör de inte. Ska sätta mig ner och göra en lista!
Jag gillar att göra dom men inte att fullfölja dom. Därför ska jag denna gången inte dra vatten över huvudet!







Playa del sol again!


RSS 2.0