<3<3<3




OFFICIELLT







Nu var man från och med nu blondette. Gick förbi syrran på kvällspromenaden alldeles nyss och om hon blev avundsjuk. Och kexet tyckte jag blev en riktig liten puma! Jag själv är supernöjd än så länge. Har ju en förmåga att ändra mig men just nu tycker jag iallafall om de! Mammi du er best!

Ska strax möta upp J sen blir de att äta en kvällsmacka och gosa ner mig i mammas säng efter en dusch.

Imorgon blir de upp tidigt sedan stan med min ömma moder :D

PÖSS, B ♥

sensitive

SUNday

Kom in precis efter att ha cyklat till Hemköp och köpt hårfärg. Och innan dess var jag ute med Laika i 50 min. Kändes skönt. Var helt tom i kroppen när jag vaknade i morses så kände bara att jag var tvungen att gå ut och gå. Nu har de gått från att vara kall till att bli lipig. Igår när jag gick och handlade åt mamma så började jag bara lipa inne på ICA och de gick inte att stoppa heller. Fick gå undan ett slag och sen lyckades jag sluta. Vet dock inte varför de kom bara helt plötligt. Helt känslig bara. Känner mig ensam även fast jag vet att jag inte är de.

Men nu så ska vi färga mitt hår snart när mammi pratat klart med syster.

Hej, B ♥


Hej då

Har precis färgat håret på kexet och nu ska jag packa mina saker och bege mig härifrån till mamma och spendera mina två sista nätter hemmifrån där. Ska bara till ICA innan sen blir de mys med mammsen.

Puss, B♥

STRIPES


Idag vill jag se ut såhär!


NAKED



Glömde säga sov gott, B ♥

ZINGO

Sitter just nu och spenderar tid genom att titta på ZINGO som går på fyran. Kan inte sova eller har väl egentligen inte ens försökt. Har pillat med håret och imorgon kanske man blir blondette ? :S!
Hoppas att de blir bra om jag bestämmer mig för att ta modet till att göra de. Vill ju egentligen inte vara såhär ljus som jag är nu men känns som att den bruna färgen jag köpte kan vara lite för mörk. Vill att de ska smälta in.
Var ju ett tag sen jag köpte den och har hunnit ändra mig ett X antal gånger. Skulle vilja ha den perfekta nougata färgen utan att de ser grått ut i mitt ljusa hår. But where do I get that?

Blev att jag stannade hos kexet. Får jag även ta hand om min lille vovvsing. Men kexet gick och la sig för ett ganska långt tag sedan.. så här sitter jag all by myself! Dock gör schippos avgaser mig påmind om att helt ensam är jag inte även fast han tyst som musen ligger under mina fötter.

Nu ska jag läsa sofies mode och försöka sova om en stund. På Måndag flyttar jag tillbaks till min lya. Ska bli suveränt vill jag lova! DÅ är de städning som gäller i fulla drag ;)

PUSS, B ♥


Fredag


Efter duschen blev alla fönster i hela lägenheten dimmiga så passade på att skriva ett litet meddelande :)


Har precis duschat och fått i mig lite mat. Tänkte måla naglarna nu. Hoppas bara att dom hinner torka ifall bror skulle ringa. För vi ska kanske iväg idag och skriva på lite papper. Annars blir de på Måndag. Min bror har en mycket fin flickvän som har hjälpt mig att ordna så mycket. Och syster, bror och mamma och kex ni är ovärdeliga alla fem ♥

Ikväll ska mamma färga mitt hår eftersom de blev misslyckat förra gången sen ska jag nog sova där inatt. Är glad att jag har ett så fint kex som låtit mig få bo här, love you!

B ♥


Idag



+
Andra saker

B ♥


.

you can't run away from your own feet !

what next ?


cange me >>

Kom hem för en stund sen efter en liten promenad fram och köpte hårfärg och nu har jag precis hängt tvätt och sitter med färg på brynen. Sen ska jag:

. plocka ögon bryn.

. sminka mig

. Fixa naglar och lacka

. duscha

. raka benen


Sen när mor min kommer tillbaka ska vi färga mitt hår. Jag ska bli blondette ;)

Resultatet ska jag visa sen om jag nu blir nöjd me de. Annars lär jag bara färga över de !

PUSS, B ♥


20.10

I need a change, we all need sometime..


Lördag

Morrn, morrn. Har legat i sängen och pratat med mor, mysigt :)

Ska strax bege mig upp och äta frukost. Sen ska jag börja göra mig iordning !

Sen vet man inte vad som händer ?

PUSS, B

kex


Min mamma är för söt.

Ligger här och har precis ätit upp kebab tallriken. Fredagsmys med andra ord. Lets dance har vi på med.
Snart kommer kexet och ska låna min plattång. Han frågade om jag ville följa med ut. Jag avböjde då jag inte har någon lust utan bara har lust att ligga här hemma och mysa med mot min men sa att de kommer fler gånger förhoppningsvis :)

Nu blir de godis, puss ♥


DAGENS

 


FRIDAY

Sitter nu och får i mig frukosten. Ska strax iväg igen och göra en massa saker som måste få gjorts. Bl.a banken först sen lämna in massa papper.

Sen ska jag iväg till syster och bli bjuden på mat medans mamma ska göra något annat.

Men vi hörs senare.

PUSS, B ♥

LOVE



Lycka är, när man har någon att dela den med.

Och med dom orden säger jag godis(=GodnattOchDrömISömn)

B


E.K



Precis som när man var yngre och bodde hemma. Söta mamisen köpte en tidning till lilla mig som jag ska ligga och läsa sen innan jag somnar ikväll. Bor ju hos min mamma under en liten period nu p.g.a omständigheter runt omkring. Men idag känner jag endå att jag verkar må lite bättre. Och de är ju bra.

Var mysigt hemma hos mormor. Man träffar ju nästan aldrig henne längre. De blev så efter att morfar dog. Sen p.g.a andra omständigheter som är lite av privata. Men nu har de blivit bättre. Och jag ska åka och hälsa på oftare. Jag tänkte på de förut när jag var där hos mormor att ibland känns de som något saknas. Och jag kom på att de är nog en del i de att de fattats mor och far föräldrar hos mig. För på min pappas sida har aldrig funnits eftersom jag inte har någon kontakt med honom.
Jag tycker om gamla. Dom är roliga och kloka och jag älskar deras historier ifrån deras år som unga.Och min mormor är så modern i sitt sinne. Hon är en ung gammal kan man säga.
Jag håller med den äldre generationen som säger de var bättre förr.
Och på något sätt känns de som att familjen (släkten) hålls ihop och blir mysigare med dom äldre. inte sant?

Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag gå in och lägga mig i stora sängen och titta på film med mor.

PUSS, B ♥

Candyshop



When you stuck, you stuck !


meat

Hemma nu. Vet inte hur de gick idag. Men de kommer väl om ett par dagar.

Väntar på att kexet ska komma och hämta min lille plutte gos :) Saknar han fullt ut i mitt liv.
Men de löser sig ju förhoppningsvis snart.

Sen ska jag och mamma åka hem till mormor. och sen efter de ska vi sätta oss ner och ta tag och reda ut ett par saker och skriva listor av saker som måste göras.

Så länge, kisses B ♥

A Lonely Road

Morning! Vattenkokaren på högsta hugg. Mamma måste förbruka de svarta giftet, kaffe. Där har jag inget behov. Tror aldrig jag kommer ha heller. Jag tror inte på beroenden i mitt liv. Jag har väldigt svårt att bli beroende av sådant andra fastnar väldigt fort i. Jag tror de sitter i huvudet. Tror man inte på de händer de inte. De är ju bra känner jag. Men jag själv ska ha en stor kopp te och youghurt och en teka till frukost. Sen ska jag göra mig iordning. Ska iväg på ett möte klockan 13.30 och har ont i magen för de så egentligen vill jag inte äta något alls. Men de blir inte bättre av att jag hoppar över.

tjing, B ♥

You can't fly whitout your wings..

... and I only have one, and its broken!

16 jan 22.47

3 chees senare (de är farligt med en pojke som bor granne med mc donalds. Jag kan se de gyllene gula M:et från hans fönster) sitter jag här och tittar på paradise hotel. I really don't understand. Vuxna människor. De värsta är att jag kan inte svara för hur jag skulle vara. Dock tror jag inte på de viset. Men man ska inte tala om något förens man utsats i den situtionen. Vet dock att jag skulle ha väldigt svårt för att vara så falsk.
Men vad gör inte folk för lite pengar?

Haha, tittade på den där köttbulle filmen förut den var riktigt kul måste jag säga. En smart idé om man skulle kunna hålla den på en bra nivå och för att stoppa världssvälten. Vem vet de kanske börjar regna köttbullar? Fast först ska de nog bara regna vatten i många länder.

Hej hopp hallontopp, B ♥



15 feb 13.07

Vaknade klockan 09.10 då min pojkvän väckte mig eftersom att alarmet på mobilen hade gått och jag vaknar inte utav mig själv. Skulle ringa ett samtal men fick så klart inte tag på den personen jag skulle ha tag på. De är ju smart att sådanna så kallade "viktiga" personer finns till hands. Vad gör dom på kommunala arbeten egentligen tycker mest att dom verkar softa faktiskt. Som när jag följde med min pojkvän lite senare till ams så var han inne på ett möte där så kommer de in typ en snubbe till den snubben han var hos och sa - jag ändrade typ och skärde ner lite på dina tider så får vara lite mer ledig. Härligt va? Men hallå ? Hur ska dom kunna hjälpa människor som faktiskt behöver deras hjälp om dom då inte finns till hands när dom ska finns till hands? Kom och tänka på nu även att här hemma är de bara öppet två dagar i veckan. Vart tar dom vägen dom restrerande 3 dagarna?

Efter mötet gick vi till kungsmässan och jag kände hur de kliar i mina shopping fingrar. En tröst för mina eländen. Men icke sa nicke. SÅ löser man faktiskt inga problem och jag kunde motstå mig de. Har annars väldigt lätt att falla i den fällan. Dock trösta jag mig med en cheesburgare.

Pratat med min syster två gånger idag redan och mor en. Syster ska hjälpa mig med en plan eller hon sa väl mer att du behöver en plan och en följd till att de lät så som att hon ska hjälpa mig. Jag besvarade med att hon alltid innan sagt att man inte ska måla upp planer i huvudet då de blir väldigt svårt att leva upp till de. Tydligen behöver jag en iallafall fast en jag klarar av.

Men nu blir de frukost/lunch och titta på sunes jul.

B ♥


Sniff


Jag vill på något sätt uttrycka mina känslor :)

SÅ typiskt att colan ska var lite fryst så den inte går att öppna för då pyser den ur sig ner på mina kläder. Och något mer klädombyte orkar jag inte ikväll.
MM jag lånade en sådan god parfym av mamsen min. Vet inte riktigt vad den heter och orkar inte ta reda på de just nu heller men jag gillar iallafall att lukta på mig själv. Jag tror faktiskt jag blir lite smyg kär i mig själv just nu. Shyy sig inget bara. I have a boyfriend.

Så något positivt med den förfrusna colan. Jag får tid över till att "sniffa" lite. Man ska ju alltid försöka se de positiva i de negativa. De är  dock de enda jag kommer att sniffa in i min näsa med. resten av mitt liv. Om inte dom kanske kommer på något nyttigt som ska dras den vägen. För de är som sagt så att knark inte bara drabbar människan som missbrukar de. Han/hon drar ner så många andra människor med sig med i de.

De kan jag faktiskt stolt säga att jag aldrig provat narkotika i den bemärkelsen. Hur jag menar nu är att vissa människor här i världen tycker att vanliga cigaretter och alkohol också är typer av droger. Jag kan faktiskt hålla med dom till en viss del när man går ingående på hur de förstör din kropp. Jag tror att om alkohol hade kommit  idag hade de nog inte varit lagligt. För visst är de ganska läskigt hur den förvrider din hjärna? Och kan påverka oss. De är som i reklamen. Du är med i våldäkter,familjetragedier,  berövar barndommen, misshandel, rattfylla m.m. Och de sjuka är att när man förbrukar de känns de på något konstigt sätt att man nästan på något knäppt viss då stödjer de. Eller liksom på något vis visar man att de iallafall inte är fel. För jag kan helt ärligt säga att världen hade varit en finare plats utan den.

Men hur som helst i den biten är jag faktiskt mycket stolt över mig själv att jag aldrig tillåtit mig själv att testa. Med tanke på de lilla samhälle där jag vuxit upp i där de blir allt vanligare. Finns mycket jag inte är stolt över eller som man liksom hade velat göra annorlunda under dom 22 åren jag levat. Men där har jag iallafall gjort rätt för mig anser jag. Jag ser inte ner på dom som gjort de självklart inte. Alla kan vi göra fel val. Men den som fortsätter måste jag nog dumförklara. Och de dravlet med att jag mådde dåligt mådde bättre p.g.a bitter inte på mig då jag själv mått såpass dåligt så de skulle vara lätt att locka mig att få må som en svala i en svag sommarbris.

Mitt råd till er är stå emot. De gynnar er i framtiden. Ett ynka bloss, en tablett kan leda till tragedi i vuxen ålder tro mig! Psykoser kan komma utav endast ett bloss av hasch. Som så många nu inte säger är farligt. Jag har sett påverkan av de och jag tror inte att någon vill uppleva de. Speciellt inte efter flera år.

Ne man kanske skulle kolla om colan tinat?

Godis

B ♥


pi

Ny design igen, jag byter design som andra byter underkläder. Men jag kan helt enkelt aldrig betsämma mig för något och de känns som jag aldrig hittar mig själv. De kanske är de som är grejen att jag inte vet vem jag är ?
Men jag känner i vilket fall som helst att jag har kommit nära nu. Nitarna och de svarta står för de hårda, olyckliga, sarkastiska och kalla i mig som dyker upp ganska ofta. Men även styrkan på något vis. Orkidén, de vita och puder rosa står för de mjuka, lyckliga, varma och lugna som finns inuti mig. Och så klart en annan styrka motsvarande den på den sämre sidan. Jag tror jag hittat min kombination av mig själv. Och jag tror att vi alla har en bra och dålig sida av oss själva. De gäller bara att ta fram den goda oftare. Men vissa människor klarar inte de och de är då de skapas onda människor. Som sagt jag tror inte vi föds som onda och ondskefulla människor. Dom föds fram ur samhället under uppväxten.

Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag lägga mig i mors säng och blänga på film tills dess att hon kommer tillbaka. Min vi hörs innan jag hoppar in dit.

B ♥

Hjärter #2

 - Jag talar inte mitt hjärtas språk!



 Det är därför de alltid regnar på de.


14 Jan 23.45


Sitter just nu på tåg stationen i gbg och väntar på tåget som ska gå 00.17. Fattas bara att de är försenat de med. Litar helt enkelt inte på kollektiv trafiken idag. Dom följer inte tidtabellen, och där står den lilla människan.
Var nämligen så att jag idag igen fick åka taxi. Fast denna gången in till Göteborg. För att tåget från min stad var försenad 25 minuter till dit jag skulle byta och ta tåget till göteborg. Tror taximetern kom upp till 2265 kr! Tur att jag inte fick stå för notan den här gången heller. Blir ju alltid problem när jag ska någonstans. Antingen får jag åka taxi eller så får man vänta till nästa buss eller tåg. Men de är inte bara de värsta för hade tåget inte varit försenat så hade jag hunnit med tåget 23.17 men eftersom taxi chaffören ska köra fel i 30 min missar jag såklart de och får sitta här och vänta i en timma ungefär. Så de är inte min dag idag kan jag säga.
Men de kunde varit värre så jag ska vara eller försöka vara happy till dess att de blir värre.

Går många luriga gubbar här med svarta rockar och blänger bakom buskiga ögonbryn. Så ska nog lägga ner nu. Kom fram en och frågade om svart taxi. Nej tack sa jag. De värsta är att dom som gör de tänker säkert snåla svenskar. Men de sjuka är att han har säkert mer pengar än vad jag har i fickan. Men ögat lurar även den blinde! Undra om jag kom på de där eller om de kom naturlig bara?  Kanske brutalt sagt men sant.. tror jag.

Miss You, that's all I can say for now. Är de så att vi ska komma på alt när de är försent? Är vi (jaget) människan skapta sådanna?

B

Nyårs puss



Hittade denna på mors data fån nyårsafton. Ducksyndrome ?

B


God Morning Vietnamn!

GOD MORGON !

Har precis ringt på en lägenhet som blir ledig någon gång under februari. Hoppas att den är nice eller kan bli och att jag ens kan få den då de var flera som var intresserade. Men jag tycker nog att de är dags för mig att ha lite tur.

Nu sitter jag här hos mammi och väntar på att mina ägg ens ska börja koka upp. Mammas nya spis är sämre än min gamla ! Sen ska ta på mig och ge mig ut och hämta schippen hemma hos kexet. Sen ska jag bege mig ut på en riktig långpromenad. Jag känner att själen idag behöver de. Då den inte mår bra inför morgondagen.

B

steal

Hej, jag är hemma igen. Eller inte helt hemma en trappa under hos mamma.
Ska uppdatera ifrån helgen men de ligger på min dator och just nu sitter jag med mammas.

Ska säga en sak. Att från och med nu ska jag inte leva i en låtsas värld och låtsas bygga upp eller synas med något som inte finns. Eller låtsas att må på ett visst sätt. Utan nu ska jag börja skriva utifrån de jag känner hur hemskt de än kan låta. Men jag mår bättre av att skriva av mig. Och här kanske de finns någon som kommer att känna igen situationen. Och då inte behöver känna sig ensam.

Sen behöver jag inte berätta allt utan vissa delar måste man ha privata och de är klart att de kommer att finnas stunder som de kommer att vara lycka. Men dom dagar jag mår piss kommer jag inte att undanhålla de och heller inte mina tankar.

Kommer uppdatere en ny profile. Men den ska jag klura på utan att verka som en liten blå.

Men jag är ju en tjej som kan vara en glad, lycklig, framåt och ganska busig. Men de finns andra dagar då de är helt tvärt emot. De gäller väl bara att lära sig leva med de. Sen har jag en hel del åsikter som måste blåsa ut

Men nu blir de en lax i ugnen och en dusch i havet.

PUSS, B

Nonstopp

Nu bär de av till älskling snart ! Orkar inte mer att vara här.

Min familj är den bästa, älskar er de vet ni. Ni kan inte ha gjort något bättre för mig.

Puss, B

lionking



Just nu


french fries

Ikväll lyxar vi tills de och äter obrända french fries! Kände väl helt enkelt för att vara extra lyxig ikväll!

Jag började med en tiondel av garderoben sen insåg jag att jag varken hade lust eller ork. Tar de imorgon ist. Kände för att bara mysa i sängen framför tvn i en välstädad lägenhet.

Dessutom så ska jag synda idag. Jag hittar alltid på olika själ till att jag ska få äta godis fast själen till att inte göra de är livsviktiga. Men idag var mina "viktiga" själ att jag ville mysa till de lite extra i nybäddad säng + att jag faktiskt tycker lite synd om mig själv då inte mycket i mitt liv just nu fungerar. Sällskap o tröst får napparna stå för. Men men, imorgon är en annan dag.

kisses på er, B ♥


Katterna tycker också att de är mys i sängen nu. Finns föresten nästan inge bättre än mitt häst lakan sen jag vart liten. Sådär mjukt och urtvättat vet ni :D


Var sak har sin plats!




Ska bara torka golven sen är städningen klar. Nu har jag fått diskat med så varmvattnet är slut. Typiskt! Tur att jag inte hade tänkt att duscha än då. För tänkte faktiskt att jag skulle fortsätta med min enormt städade garderob. Så har jag bara klädgarderoberna kvar imorgon. Man sparar ju alltid de roliga till sist.
Fast har enormt mycket mer som ska rensas ut. Alla skåp i köket + skafferi och städgarderob. Och de stora förådet ute i skjulet. Men de får bli en annan dag. Viktigast är de att få iordning här inne först.

Typ var sak har sin plats är ett mycket bra ordspråk, iallafall för mig. För jag måste ha de så för att kunna hålla iordning. Men nu har jag iallafall städat runt omkring. Så de är ju iallafall en början.

Ne nu ska jag sätta upp en hylla kom jag på medans moppen tinar.

Ciao B ♥


OoO

Blev att jag blev väckt halv tolv utav mammi. Så gick ut med schippen. Sen gick jag in hit till mamma och sitter kvar här ännu. Blev frukost här nere också. Ska väl strax bege mig upp och börja städa men mamma ska få en ny spis så ska kika på den innan tänkte jag. Men ska ner hit sen igen för mor min ska bjuda på mat idag. Sånt gillas :)

B ♥


Tlöt...

Vi kan ju fet hajja att de inte blir någon tidig morgon städning iallafall. Har inte gått och lagt mig än. Har suttit och gjort om designen. De gick endå ganska snabbt mot vad de brukar göra måste jag säg. Men nu vart de klart. Och mit huvud är lite smått lost. Samtidigt som jag är hungrig också. Illa! Kanske ska stoppa något i magen innan sova?

Hörs om några timmar när jag vaknat. Ska iallafall inte gå upp senare än tolv.

God Morgon föresten :)

B ♥

HORSELOVE



" Längtan "


LOVE


00.30

Just nu ligger mina french fries i ugnen. Tänkte hoppa in i duschen nu efter att ha gjort i ordning badrummet och dammsugit alla mattor i lägenheten. Och även hängt en hel del tvätt.
Inge glamouröst de där med att rensa avlopp precis. Uhh!

Skippade faktiskt utmaningen att ta garderoben idag. Kändes lite väl häftigt så här sent att börja riva ut ett år av samlad bråte. Njee får bli idag ist. Får bli de jag börjar med för sen ska jag börja städa med. Sen tänkte jag såhär att jag tar klädgarderoberna när allt är upptvättat och städat runt omkring. Så de får väl bli på torsdag då. Om jag inte av olika händelser skulle vakna upp ottan och börja röjja. För då kanske jag hinner med allt. Men jag har väl känslan av att de inte blir så. Även fast jag skulle vakna tidigt. För min energi och inspiration till saker kommer liksom framåt kvällen.

MISSA INTE American pie -  Band camp idag på tv 6 för har för mig att den är rätt kul endå :)

PYSS, B


Closet



Hojsan! Har ägnat större delen av min dag åt manikyr, pedikyr och film. Även tvättning. Tittade på My sisters keeper. Den hade de mesta. En film som säger väldigt mycket om vad vi egentligen ska ta vara på. Även de allra minsta. Sorglig var den med. Så se den nu!

Blev dock lite besviken på mitt nya ljuslila nagellack. Hade förväntat mig mer utav de faktiskt. Blir säkert bättre med lite ringar på. Och lite solbränna!

Nu funderar jag på om jag ska antaga mig utmaningen att röjja upp min tjusiga garderob. Kan tyckas behövas. Sen vet man ju aldrig när våren intar sin plats och jag måste ha fram mina skor och väskor. Lika bra att börja tidigt. De värsta är väl att den kommer att se ut såhär tre gånger innan de ens hunnit bli vår.

Ne om man skulle börja så man blir klar innan nattens slut. Men först thai gryta !

PUSS sålänge <3

Naturell

Hade tänkt måla naglarna men orkar inte. Eller jo de gör jag väl men jag orkar inte vänta på att dom ska torka. Så antagligen hade jag vaknat upp med knottriga naglar imorgon bittig. Och då kan man ju faktiskt rent utav säga att de hårda jobbet var förgäves.

Jag har kommit på en sak att jag faktiskt är mycket mera glad att jag föddes som den kvinnliga delen av två kön. Även fast jag nu som liten så gärna ville ha en snopp och lånade brossans kalsonger och samlade på hockey kort. För jag menar vad gör dom för roliga pyssel sysslor när dom inte har något att göra? Är ju skjukt bra när man är ensam hemma och ha eget spa, egen vård. Sånt e ju faktiskt sten kul. Jag menar shoppingen är ju till och med så mycet roligare som tjej. Dock slipper ju dom spendera pengar på smink. 

Sen tänkte jag på en annan sak att de är ju faktiskt då ganska synd med om man är kille och liksom inte föds så där naturligt snygg. Då finns de ju nästan inte så himla mycket att göra för att bli snygg. Vi tjejer har endå mycket mer större fördelar om vi nu skulle födas och inte bli så snygga! Sen så har ju sånna däringa halv snygga potential till att bli enna riktiga snyggingar!

Nu blir de sunes sommar och lite gott att äta på sen skulle jag nog tippa på att jag somnar ganska fort. Är faktiskt ganska trött. Men önskade att de vart sundes jul egentligen. Den är ju bara för bra. Den måste ordnas.

Pyss, B .

Shower med mr. anka

Ne nu får de bli duschen med ruschen. De får gå fort vill säga med tanke på att jag inte har någon lust eller mer ork rättare sagt.



Jo en annan sak. Du är inte ens halv snygg. Bara halv ful.

PUSS

Mögel ost

Jag har just nu intagit mig några klunkar vin rätt ifrån flaskan. Här snackar vi inget glamour liv inte. Samt fyra kex med mögel ost. Dock minns jag inte om den ska vara möglig eller inte? Hmm.. Lite gamla popcorn slank även ner nu innan maten är klar. Gör just nu pastan. Köttet får resterna stå för. Bolognes från i Lördags. Känner mig verkligen on top! Eller som en rejäl ungkvinna (motsatsen till ungkarl). Jag menar när min boyfriend inte är här blir de ofta äh jag orkar inte laga mat så beställer alltid hem något eller så blir de som nu bara slänger ihop något. Jag insåg just något skrämande jag lever typ på mina egna sopar. Haha, nä men näst intill kanske. För då är jag oftast så hungrig när jag kommer hem efter jobbet för att jag aldrig typ hinner äta något.

Pastan klar men väntar på att köttfärsen som värms i min lilla supeform ska bli varm och klar att ätas. Får nog värmas lite till eftersom hanna panna alltid lyckas ringa mig mitt i matens hetta;) och till detta ett glas cola light årgång 2009 serverat i ett vin glas. Maten serveras i kastrullen makaronerna lagades i eftersom de inte finns något rent och jag orkar inte diska.

Mjo imorgon blir de till att ta tag i de här. Fast jag vet inte. Ibland är de i dessa stunder man är som lyckligast. Dock fattas min kanelbulle<3 som efterrätt!

Ne familjen annorlunda sen promenad med schippen.

 

PYSS, B!


Tjenare, Kungen!

Nu ska jag strax lägga mig ner i sovställning och hoppas på att jag nästan somnar med en gång. För tydligen så har jag inte gjort de än. Blev färgat bryn och ev. Klädval utvalt känns som jag stod där i flera timmar och endå blev de inge bra resultat. Kan bero på att jag var trött, ful o att inga kläder var där dom skulle eller rena. Dock blev de inga målade naglar. Men får hoppas att jag hinner med de innan jag kommer till jobbet. Annars är man liksom inte fullbordad om allt ska var näst intill bra! Perfekt finns inte i min värld. Däremot bra.

Var bara tvungen att kolla upp joel Kinnaman som var med i Johan Falk ikväll och som jag trodde jag hade missat. För tydligen skulle han vara sötare än ett dussin äpplen tillsammans enligt många på FB!
Men upptäckte att så inte var fallet. Något utav dem. Alltså varken att jag missat honom eller att han skulle vara så söt även fast jag bara tittade kanske 14,7% av filmen. Men Mindes mig iallafall att han var en riktigt skön snubbe i Tjenare Kungen!



Och som vanligt får jag alltid typ noll timmar sömn, fast jag räknat med att sova minst 7 timmar. Jag ska iallafall hinna laga makaroner till lunchen och äta frukost innan jag åker iväg. Nytt år. Skärpning!




Kiss, B ♥

p.s Saknar min kanel bulle <3<3<3 d.s


SUPERSUGEN!


Hur snygga o hur billiga som helst. VÄRSTA kapet!
Bajs då att 37 va slut å jag e osäker om 36 passar?!


Söndag

 

Följde elskling till tåget vid halv åtta eller först gick vi till ICA. Skulle fylla på mobilen och köpa en cola light. Måste säga att min elsk gjort mig lite smått beroende. För där kan vi snacka en som knarkar cola :D Så släng er i vägen alla tönt- bloggare - som - sysslar - med - jag - e - beroende - av - coca cola - trenden! För min pojkvän e äkta vara. Dricker mellan 3 o 4,5 liter per dag. Och vaknar alltid med ett glas cola i handen. Sötis !
 
I vilket fall som helst så gick vi ju till ICA halv åtta. Tåget gick 20.13 och vi var vid tågstationen kvart i och tåget var försenat och kom typ inte förän typ halv. Var såpass frusen att jag sprang hem fort. Och de var så kallt att de gjorde ont i lungorna när jag in. Väl hemma kröp jag ner under täcket och saknar min elskling. Känns så tomt utan honom. Gör ont så tomt de är. Speciellt nu när han varit här sedan juldagen. Men förhoppningsvis ses vi snart igen. (till helgen)!

Imorgon ska jag jobba från klockan tio till klockan fem. Så ska kolla busstider nu samt så ska jag, färga bryn, måla naglarna och kolla på vilka kläder jag ev. ska ha imorgon.

Sen blir de sova blir ju att gå upp tidigt imorgon!

KISS, B!


Jan. 6, 2010



Lite seg i starten ?, Älskling!




Titt ut!


Jonas, alltid jonas :)


Snow Dogs



 


Knut dansar julen ut



Ja som ni ser är jag ingen höjdare på levande växter! Dom lyckas alltid dö. Så eftersom jag inte kan hålla liv i mina växter ska jag köpa plastblommor. Kanske endå ska överväga en plastgran nästa år? Eller så kanske jag ska spara årets gran till nästa jul. eller vad tycker ni? :D Nej jag skojar bara. Blir ingen jul utan riktig gran. Men nästa år kanske jag kan påminna mig själv om att den ska vattnas.
Men nu är gran J**eln ute iallafall. Och barren kommer väl minst ta 5 gånger städning till innan dom är helt borta!



Ligger nu med jätteont i magen och tittar på Paradiset. Jag älskar verkligen Helena Bergström. Hon är bäst. Speciellt när hon blir arg.

Men hur kul är de att ha mens smärtor klockan halv tolv på natten? Och alvedonen inte hjälper. Tog mitt första
p - piller ikväll så nästa mänad hoppas jag på att jag inte har SÅHÄR ont i magen.

Nu blir de pringles, kina puffar och Harry Potter maraton med älsk.

Kiss, B


PURPLE/BLACK




1 Rund liten frans axel väska i "mocka"
2 Nagellack, ett ljuslila och såklart ett nytt svart. Favoriter offcourse!
1 Par kilklacks skor
1 linne med nitar


Nyår 2009/2010



En nyårs Bunnie


snowman



Snömannen härjar fritt där jag bor!



Åka i snöbacken väcker barnet i mig <3


``

¨



Gick förbi syster och hämtade min saknade kamera. För de lär ju inte bli någe bra med bloggens uppdateringar utan bilder. De tycker inte jag i vart fall.

Nu ska vi bara ligga här i sängen en sväng och värma upp oss för att strax gå och handla lite. De är -15 ute. Brr. För min skinka har fryst. Men då kanske den håller sig evigt ung, eller!?

Lite senare sen ska jag ta kort på de nya i garderoben. De ligger nog fortfarande i påsar sen i Tisdags förra veckan. (så typiskt mig)

KISS, B


Puss

Nu ska jag gå ut och gå och leka med schippen i snön. Och mula ner R i en snöhög. Muhaha!
Ska nog även gå förbi sis och hämta min kamera .

(K) , B

De Blir Triss

Nytt år, ´nya mål, nya förändringar. Dom senaste åren har nog sett ganska lika ut på ett ungefär. Men detta ska bli ett år av förändringar. Och förhoppningsvis bli ett mer positivt år. Än så länge har jag inte gjort så mycket förändringar. Men som sagt har de bara gått 3 dagar snart. Och helg har de varit med. I veckan ska jag börja med att rensa lägeneten. De kan va något. Sen ska jag sätta mig och ska nytt jobb. Där är två.

Sen tänkte jag nytt år, ny blogg? Nya tag? Men jag vet inte. Vill endå ha kvar minnena som finns kvar på denna så blir nog bara att jag kommer att förnya designen. Men vi får se.

Nu ska jag slå mitt hjärta i super mario. Tror ni jag lyckas? Har iallafall precis lyckats slå han tre gånger i rad i Yatzi ikväll ;) Revansch matcherna för honom gick med andra ord inge bra!

Just de en annan sak! Vi åkte pulka idag elle ne inte pulka utan plast påse. Men jag har insett att de sjukt mycket roligare än den där pulkan. Den glider inte lika snabbt. Schippen fick åka med också. Han uppskattade dock de mer när vi väl var nere de gjorde inte vi andra. Eller i vart fall inte jag. R fick ju iofs snö i hela brallorna så han kanske med var glad när vi väl landade!

PUSS

Big Love B

RSS 2.0