Hit med ett filmtips!


ICA

Nu blir de ICA hörs snart!

- sköljmedel!
- Något ätbart!
- Godis?
- Värmeljus.


PUH!

INTE klar än, men nu är de bara att torka golven och de är de lättaste men sen är de badrummet och de är de jobbigaste eftersom de är äckligt! Med kattlådan smutsvtvätt överallt och en toalett som luktar piss bara för man bor med en kille. Inte för de killar men ni kan inte sikta! ;D Vet inte hur ni lyckas men de gör ni! För oftast är de så att kommer man till en toalett där killar finns i huset stinker de en aning mer. Kanske borde ni dricka mer vatten?
Sen så ska man ju plocka in alla mattor och sängkläder. Sen funderar jag att när jag endå är igång ska göra iordning garderoberna? Why not lixom? Jag tror de kommer bli lättare för mig att hålla iordning då! Och de måste jag kunna göra för vi är två som bor här och jag måste änna respektera den andre. Sen så ska ju inte han behöva ta min skit när han väl ska städa. De begär jag inte och de ska han inte heller. Jag är nämligen stökfian i de här huset! Han är inte lika duktig på att stöka ner som mig! Han är nog lite mer bra på att glömma torka av bänken och spisen. Och jag är världelös på att diska med så de måste jag med bättra mig med!
Jag ska visst bli så duktig jag! Jag tror dock att allt detta kommer att bli bättre när jag bor själv för då är de inte lika mycket man ska göra, de blir ju lixom hälften sysslorna. Sen vet man att de inte är någon annan som gör de.

Nog om de nu ska jag fortsätta, puss så hörs vi!

Städ!!


GOD MORGON!
Ja så illa är de faktiskt. Men jag tycker att jag förtjänade de! Har inte sovit mer än fem timmar på två veckor nu. Inte konstigt att man blir sjuk då kanske? Har faktiskt börjat städa lite smått men har knappt börjat. Kommer ta flera timmar som vanligt. Usch vad jag hatar de! Ska hålla iordning efter denna gången och försöka hålla de nogurlunda. Jag menar jag är ju knappt hemma hur svårt ska de vara att misslyckas då? Fast de är väl därför de blir stökigt för jag kommer bara upp och använder mina saker och har bråttom. Då blir de att jag bara slänger allt runt mig och inte hinner jag plocka upp de. Och när jag väl kommer hem är de försent för att syssla med de! Men vet ni vad de bästa är? De är att de inte kommer vara jag som städar dom tre närmaste veckorna! LOVELY! Fast på något sätt känns de endå bättre när man gör de själv för då känns de verkligen rent! Man vet att man inte har slarvat utan verkligen skurat vartenda litet hörn!

Men nu är de nog frukosten som kallar, see yaa babes!!!

Tired


WALK

HELLO PEOPLE!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute med min lilla schippo plutt, mamma och laika! Fick ett ryck efter jag hade dansat runt lite till grönwalls, haha! Tönt varning på den men vafan. De gjorde mig glad och de är de enda som spelar någon roll, eller hur? :) Jag lyckas då alltid piggna till på kvällarna. Så typiskt mig! Men imorgon har jag ju inget speciellt att gå upp till så de spelar egentligen ingen roll.
Nu hade jag tänkt att jag skulle gå ut på ikeas hemsida och titta lite vad som kan tänkas inskaffas inför flytten. När den nu blir?



puss

Just Nu



Räksallad med vitlöksbaugutte!

EVENING

Hej!
Helgen har bara runnit iväg. Och jag vet inte vart den har tagit vägen? För vad jag har fattat de som så är de söndag idag? Måste varit för man jobbat, kommit hem sent, jobbat, kommit hem sent. Ikväll ska jag inte göra något.. jag ska bara slappa och ta de lungt innanför lägenhetens områden och bara göra de jag känner för och imorgon då kör jag på städ för de ser rent ut sagt ut som en svinstia och de luktar till och med som en! Förutom i sovrummet där jag nog ska tillbringa min kväll. Funderar dock på att åka till ica och inhandla något gott jag kan ha till ikväll! Ska bli skönt med lite ledigt. Har blivit mycket jobb de senaste och jag har inte hunnit med något här hemma! Sen har de inte blivit riktig sömn eller riktigt med mat så jag känner mig helt dizzy! Men imorgon blir de att fixa till röran och sen ska jag vila mig och njuta av de! Känns skönare att slappa hemma om de är rent och fräscht runt omkring sig. Dock bara tills före klockan sex på kvällen. Då beger jag mig någon annanstans.


Men nu blir de mat som står överst på listan, pyss!

ZzzZz

Nu är jag fruktansvärt trött... somnar alldeles snart känns de som. Orkar intr skriva så mycket mer för känner hur ögonen börjar röra sig i kors! Ne nu ska jag sussa gott, ska upp runt halv nio imorgon helst åtta. Längtar tills imorgon kväll då ska jag sova ut Lääääääääääääängeee på Måndag morgon!

Men sov gott och nattis puss

jag förflyttar mig

Nu blir de mat i magen sen till att förflytta sig till sängen och gosa ner under täcket framför en bra film med lite frukt och popcorn :) Men vi hörs där! PUSS

sysslor

Nu ska jag fixa om lite kläder tänkte jag.

JAG SKA:

- Klippa av en ful gammal skjortklänning och sy om den till en vanlig skjorta ist :)
- Klippa till ett par leggings med hål i!
- Klippa hål i en svart t-shirt.
- Sy upp en gammal lång stickad klänning till en något kortare modell.
- Sy upp en alldeles för lång tunika jag köpte på rean för 49 kr bara för att jag ska sy om den till en blus.!
- Byta knappar i två koftor.




Saturday live!


Like me yesterday


Ändrade planer

Snart kommer J och ska sova här! Då slipper jag nana själv Även fast jag inte är mörkrädd! Fniss.

Friday

Hemma nu..


GOLDEN

Hej på er allihopa!
Sitter här hemma och ska strax ta på mig min nya mysdress och cykla till shell och köpa något i chips väg och kanske choklad? Jag vet! Jag skulle hålla mig till lördagar. Men jag hade verkligen ingen bra natt inatt.
Mår fortfarande dåligt p.g.a omständigheterna.
Tänker dock inte prata om de här då "Vissa" människor inte förstår sig på mitt sätt att formulera mig när jag blir arg, ledsen eller upprörd. Och för de andra så ska dom inte heller lägga sig i! Mitt liv, mina tankar, mina beslut och mina känslor. Jag menar take it or live it! Ingen tvingar dig att läsa stumpan/gubben?!
Men som sagt människorna som bor här och lägger sig i andras har tyvärr inget. Dom måste ha så tråkigt att dom måste lägga näsan i blöt. Tycker mer synd om dom faktiskt att dom inte har viktigare saker att bry sig om!
Tänk om dom skulle lägga all den energin dom lägger på skitsnack, falskspel och att var så fruktansvärt nyfikna kanske världen hade sett mycket bättre ut på många platser här i världen!  De finns typ verkligen bara pack och skvallerkärringar som inte sopar rent framför deras egna dörrar innan dom ska ge sig på andras här där jag bor! Ibland förstår jag mig inte på mig själv varför jag bor kvar här? Varför lixxom inte bara sticka och börja om? De har hänt alldeles för mycket dåligheter i mitt liv på så kort tid att de känns som att en förändring vore bra. Men då är de ju de att alla som jag älskar och bryr mig om finns i närheten och jag vet att dom finns där för mig! Och de är väl endå de som betyder något? Jag ska skatta mig lycklig att jag har en sådan underbar familj och vänner. De är tyvärr inte alla som berikas med de...

Jag menar de är verkligen så här att är man ute och kanske festar med sina kompisar och har en jävligt rolig kväll ute och kanske träffar nytt trevligt folk däribland killar. Så är man Hora för man knullar ju säkert med alla killar man hälsar på och ber dom betala för de?!  Jag hatar verkligen att Hora har blivit ett sådant vanligt ord som hej ungefär. De är sjukt! Sen så skiter jag fullständigt i om någon kallar mig de för huvudsaken är att jag vet vad jag är och att dom jag tyclker om tycker om mig resten skiter jag i! Sen verkar inte människor heller förstå att när man är en hora tar man betalt för att ha samlag. De är ett utav de äldsta yrken som finns. Och jag tycker inte att de ska missbrukas. Egentligen tycker jag inte heller att de ska relateras till något fullt heller. Förstår ni inte hur många människor ute i världen de finns som faktiskt är tvugna att göra de för att överleva dagen eller för att kunna försörja sin familj. Dom kanske rent utav sagt gör de utav kärlek och de tycker jag är något fint. Sen att de är fruktansvärt att man ska behöva sälja sin kropp för att ex. få mat för dagen eller för att ens barn ska kunna kanske få en utbildning och en mätt mage. Om jag var rik och hade massvis med pengar skulle jag kunna skänka vartenda öre om jag bara visste att sådant männsisko lidande skulle upphöra!

Samma sover man över och kanske umgås mycket med en vännina då är man lesbisk, haha hallå eller hur orkar folk?

Nog om de nu ska jag kila vi kanske hörs sen eller inte. Ska upp och jobba klockan nio imorgon. Så ska försöka sova fler timmar i natt än igår.

Puss


smygarn

Nu ska jag smyga ner till mamma och tittar på film och dricker cola light. Ajjemen jag ska hålla mig ifrån godis förutom på lördagar! P.g.a att de är ohälsosamt plus att jag lär spara massa pengar jag kan göra annat roligt för. För godis är faktiskt dyrt om man köper de varje dag. Lixxom en hundring där en femtiolapp där. De plockar på sig. Så som substitut ska jag använda mig av cola light, Love it!!

Men vi hörs imorgon, pussen!

Update!


Shopdag med Mammi

HEJSAN!
Då var man hemma efter en shopping dag med modern. Och 4000kr fattigare var man också men vafan de drabbar ingen! Idag på Mc Donalds såg jag och mammi värsta hetingen ingen av oss kunde sluta titta och jag tror han upptäckte hur vi dreglade. Pinsamt!
Ska strax börja packa in allt i garderoben om de nu får plats. Har ju inte hunnit göra iordning den ännu. Jävla skit!
Men å andra sidan ligger en tredje del utanför och i tvätten så de borde få plats tycker man! Jaja nog om de!
Dagens fynd var en pälsväst för 70 spänn! Kan de bli bättre?

Just nu sitter jag och tittar på Linas Kvällsdagbok på kanal 5. Den är så sjukt rolig vissa stunder! 
Ska ner till mamma sen och titta på Wallander-Tjuven! Men först ska jag ju som sagt fixa de inhandlade!

Men vi hörs säker sen, puss


The one and only!


Snygging i sikte!! Mumma!

Shopping!

Allt nytt och inhandlat idag! jag bara älskar och blev kär direkt i min nya väska!

Like a movie

På bussen till jobbet idag fick jag syn på Erik Segerstedts dubbelgångare! Han var så fin så jag kunde inte låta bli och frågade spontant utan att fundera över de - Vill du gifta dig med mig? Han svarade ja! Gulligt! :)

Puss

Jag vill bort,bort bort!!!!



Asså jag blir så sjukt irriterad av att bo här "hemma" just nu känner jag. De funkar i stunder. Men just nu håller jag på att explodera inifrån! Här trodde jag att jag skulle få vara själv hemma för jag sa att han kanske kunde sova borta så jag kan få vara själv hemma och få tid till de jag behöver göra. Känner inte att jag får ro till de när han är i närheten! Ne då kommer han hem. ÅÅhhh :@!! Jag sover fan jämt borta. Jag lever i en kappsäck känns de som eller ingen stans. Känns bara som jag har mina saker någonstans. Just nu vill jag bara försvinna. Just nu är jag så arg att jag faktiskt kan gråta!! De är bara jag som städar och försöker hålla iordning. Samma med tvätten. Han tvättar bara de han behöver. Samma med maten som jag handlade men som  vi har splittat på har jag knappt rört p.g.a att jag nästan aldrig är hemma. Den är de ju bara han som äter upp. Så KUL är de inte att lägga pengar på mat som försvinner. Roligare kan man ha!!! Usch jag hatar när jag är såhär frustrerad och inte kan göra någonting åt de. Och de är inte bara dessa anledningar som gör att jag blir irriterad. Finns en större orsak som gör att han retar upp mig. Bland annat en av anledningarna till att mina känslor försvann för länge sen.. Men den är för privat och elak för att tas upp här! De äcklar mig!

Fuck you!!!

Lika som bär!

 

Jag trodde först att Gandalf och Proffessor Dumbleldore var samma snubbe men jag trodde fel.
Många är det iallafall som har misstagit sig!
För visst är dom lika?

I LOVE HORSES




En sådan vill jag ha till hösten, dock samtycker inte monki eftersom denna tillhör sommarkollektionen! Men förhoppningsvis hittar jag en liknande någon annanstans. Du kanske vet?

tills vägarna tar slut 20/8

Jag är hemma nu.. åkte iväg i tidags kväll till en kille mer om de imorgon och vad jag har haft för mig för just nu orkar jag inte. Orkar inget just nu..vill inget heller. Borde duscha, laga mat och sova men jag gör inget utav de. Jag vill bara sitta här och låta musiken i öronen rulla. De kan vara så ibland. :)

pussen

Somliga går med trasiga skor!

Hej kära vänner!
Nu var man hemma igen. Var skönt att mjukstarta jobbet från 9.00-15.15 Nu efter att man har varit sjuk! Efter jobbet möte mamma mig i butiken och vi shoppade loss lite i butiken och gick sedan vidare till H&M för att jag skulle se ifall jag kunde byta skorna jag hade på mig för dom sprack nämligen under tiden jag jobbade. C hade ju roligt utav de iallafall när hon sjöng "somliga går med trasiga skor" haha den var ganska kul faktiskt! Och de gick alldeles utmärkt. Hon är alltid så trevlig som jobbar där. Dock fanns de inte exakt lika dana. Mina var offwhite och hade dragkedja i sidan, dessa var vita och dragkedjan där back. Men de fick duga endå! Fick även med mig ett par leggings därifrån med nitar i sidan. Känns lite roligare än vanliga!
Nu ska jag kanske tänka på att börja göra iordning på min klädhög innan den växer sig för stor. Sen vid halv nio blir de kvällspromenad med mammsen. Är ledig imorgon sen drar de igång med jobb på tordag igen ska jobba enda fram till söndag. De är toppen!


Blubb blubb, när jag flyttar till min nya lägenhet ska jag ha en fiskskål !


Jag och mammi åt på max efter shoppingen. Någon mer än jag som tycker deras system/service är helt vrikad? Jag blir irriterad när jag ska beställa mat där. Ska nog aldrig äta där igen!


Dagens fångst!

On Today

'


Veckans chocie!


give me Good luck

Vaknade vid tio av värsta rycket! Kom på att hunden hade varit själv i en timma där hemma. Sprang fort upp ur sängen och kom halv vägs upp för trappan då jag kom på att jag kanske måste ha nycklarna. Sprang fort ner och fort upp igen! Mamma undra nog vad jag sysslade med? Hann inte berätta vad jag sysslade med i farten! Anledningen till att han inte kan vara själv är för att han precis har blivit könsmogen och har fått för sig att skvätta här i lägenheten. Den typen :@!!

Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Ska iväg på en grej klockan fem. Hoppas att de går bra. och inga dåligheter, jag orkar inte med de mer! Och hoppas med mig! :) Okej?
Men allra först ska jag ge mig själv något att äta! Är super hungrig.

Vi hörs senare!

Over and out

Nu är jag hemma igen efter solning och långpromenad. Vart ju även förbi H och pratade med henne. Mycket spännande vill ja lova! Just nu håller jag på att laga mat. Sen ska jag ner till mamma igen. Vi ska titta på Titanic! Blir ingen skönhetsdag för mig idag. Tar de imorgon istället. Orkar inte hålla på med sånt när jag inte får vara själv hemma och göra som jag vill. usch vad jag längtar tills jag får min egna lägenhet. Orkar inte med de här snart längre de känns som man är fånge i sitt egna hem och inte får göra som man vill de får jag ännu mer panik av! De börjar bara bli mer och mer irritationer också!

Ne nu ska jag fortsätta med matlagningen. puss

sunday 16/8

Sitter nere hos mammi och blir servad med frukost. Bacon, ägg och färsk pressad grape jucie!
Efter frukost ska vi gå och sola sen blir de långpromenad med hundarna och ta svängen förbi H&G för att prata lite. Var ett tag sen jag träffade henne nu.

caio!

Friday -y 14/8

Hejsan. Har städat klart nu och hunnit duscha och om de känns skönt. Nu kan man njuta i fräsch het !
För ikväll står schemat på mys. Ska umgås med min kära vän Jonis och titta på film i massor och spela spel. För denna helg känns verkligen som en sånn helg då jag bara vill ta de lungt på mysfaktor! Imorgon ska jag jobba 12-16 också!

Men nu blir de blåsa håret, fräscha till mig lite, ta på mig kläder och bege oss till affären för att handla candy. Jag har även utlovat en chips påse till Jonas eftersom han så snällt diska åt mig. Mhm nu ska man behöva muta folk för att dom ska hjälpa till.. vart är världen på väg?!



Puss och ha en alldeles underbar Fredag så hörs vi!

L.F.J 14/8


Nytt i Garderoben



1 ljusgrå chiffong tunika . 1 T-shirt . 1 halsband (me like) . 1 nitbälte . 1 väska . 1 rosett

Crazy or what?






Vädret är schizofrent?! notera klockslagen de skiljer exakt 33 minuter från att spö regna till strålande solsken!

Fix me

Ne kära vänner nu ska jag göra mig iordning! Visst känns de skönt att få göra de efter man bara liggat och såsat i några dagar? Fast egentligen borde jag åka och sola först och sen göra mig iordning. Men på något sätt är de så himla jobbigt innan man väl kommit dit och fått lagt sig. Men man vill ju bli brun så jag måste!



Ligger och blir brunis, bunnie likes!

puss


Good Night

Nu ska jag försöka gå och lägga mig och sova. Känns inte som de kommer att funka så bra. Huvudvärk & Hungrig! De var längesedan jag var uppe såhär sent känns de som. Jag som brukar somna senast tolv tiden i soffan alla andra kvällar!

Imorgon ska jag nog följa med mamma till V och besikta hennes bil. Kanske vore bra eftersom jag i stort sett har varit instängd i tre dagar. P.g.a att jag har varit sjuk. Borde även städa här hemma men de vet jag inte om jag har någon lust med. Borde iallafall göra iordning på mina kläder. Hittar snart inget. Men visst är de så att när man vet att man snart ska flytta så känns de inte alls inspirerande att städa? Eftersom allt endå ska ner i lådor. Då är de mycket lättare att bara kasta ner allt och packa upp de fint sen! Inte sant?!
Borde även fixa mina naglar, jag måste fixa mina naglar. Dåså då vet jag vad jag ska ha för mig imorgon!

Puss & God sömn på er

Jag lånade pippis kängor!




Köpte dessa förra vecken och än sålänge får dom stanna i garderoben tills dess att höst vädret börjar inta!
Visst tänker man lite på pippis kängor när man ser dessa? Dessvärre minns jag inte hur hennes ser ut? 
Tänker iallafall på flickan med röda flätor, way to many spray och fräknar 
Hur som helst tycker jag att dom är snygga och kan få vilken mesig outfit att se rockig ut!
Tummen upp för de, för visst verkar de bli en rockig höst i år?

Augusti Festivalen

 
Första ölen                                                   Me & E på förfest hos Em!

Starka män i trikåer!


Inväntar karnivals tåget!

En liten del av ett litet Karnivals tåg.


Poséarns pojk!

Tuffingar!


Förfesten hos Em!


Snygga brudsen!






Jag spenderade mesta dels av kvällens sista timmer med dessa vakter!


Cool kille de där!


Avslutningsvis gick vi in gratis på området!


Kvällens sammanfattning:

Första ölen tas vid 11.52 på krogens uteservering. Andra en stund senare!
Handling inne på systemet, lämna de hemma.
Äter på pizzerians uteservering.
Går och tar tredje ölen på krogens uteservering.
16.00 Tittar på karnivals tåget.
17.00 Går hem och duschar sminkar och gör sig iordning!
21.00 Går bort till Ems för förfest!
23.10 Går till krogen för att möta upp folk. Stannar där för att jag innser att dom två vakter som står där är dom trevligaste jag träffar på denna natten. Och står kvar där tills dess att dom stänger. (Kommer inte från samma stad)
01.30 Går vidare till ölområdet och kommer lyckligtvis in grattis.
02.00 Ringer ett pinsamt samtal konstigt nog.
02.30 Mat framme på "torget"
04.00 Väl hemma hos hanna stup somnar jag i sängen med ett nytt telefon nummer i telefonboken !! ;)

Lyckad kväll måste jag säga !

Lyxfällan is back on chanel 3




Ni anar inte hur lycklig jag blev att Charlie och Mathias är tillbaka i rutan igen den 3 september !
Dom är ju verkligen bäst!

Tre dagar i rad 12/8

Sådär har varit och solat, handlat, gått en promenad med schippo, hyrt film och lagat mat och soffat ner mig i soffan igen! Duktig jag är nu! Ska strax hoppa in i duschen och ta på mig myskläder vilket består av ett tunt linne och trosor. De är så fruktansvärt varmt i min lägenhet! Längtar faktiskt lite smått efter till höst mörkrets kyla då man kan sitta inne med en mysig stickad olle och raggsockar ! :)

 

Dessutom har jag kommit på två saker idag
:

- Jag ska inte åka till Gbg imorgon för då kommer de bli att jag även fast jag inte hade tänkt kommer spenderar upp resten av lönen på shopping och de vill jag inte, har redan shoppat bort alldeles för många tusen lappar denna månad! Så jag tänker åka dit efter nästa löning. Ännu bättre! För då har de kommit in ännu mer höstkläder!

- Jag har även kommit på att jag och håkan bråkan har något gemensamt, vi båda är dyrkare av potatis! Jag skulle sjukt nog kunna leva på potatis resten av livet, iallafall med sås till !

puss

Ny

Hej... ska vistas här nu mera! Min tidigare blogg blondiesheart.blogg.se ska jag inte ha kvar längre utan bytte till denna. Men kommer däremot att flytta över alla gamla inlägg från blondiesheart till denna. Är inte så många eftersom jag skaffade den ganska nyligen. Men känns som att man får en bild snabbare utav mig då.

Så, så är de!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0