Lime





Bäst jag reser mig ifrån sängen för att se till så att inte Jonas eldar upp huset. Litar inte på han tillsammans med grillen.
Har precis sett klart på YES MAN! Han är ju så bra den där Jim. Sekvenserna där han är död och grändbråket är ju höjdpunkterna.

Jag ska grilla för första gången ensam, Jonas räknas inte. to be continue...

C.

street

Igår morse var en utav dom värsta morgonar jag haft. Den hamnar före morgonen som min dåvarande kille ringde och sa att han hade lust att be mig att dra åt helvete. Vaknade upp vid åtta och ingen mamma hade dykt upp. Försökte ringa men den var avstängd. Trodde de värsta. Ringer mammas bästa kompis för att höra om hon hört något. Hon sa att jag skulle ringa mammas killes mobil. Han svarar inte. Får lite lätt panik och skickar sms till syrran att hon ska ringa mig om hon är vaken. Ringer mammas kille igen och han svarar. När mamma tar luren börjar jag gråta samtidigt som jag är jättearg för att hon inte hört av sig. Hon blev med ledsen och allt hade tydligen blivit helt missförstånd eftersom hennes mob dött och hon bara hade Gills nummer.
Hur som helst blev de en lättnad. Har aldrig blivit så glad som när hon kom hem.
Försvann hon skulle jag försvinna med henne.



Hon hade med sig 2,9 kg utav mina favoriter samt en mega påse med gummibjörnar. Dom har varit en favorti sen jag var liten och åt godis för första gången. Jag blev tydligen aggresiv när mamma hade försökt ta påsen ifrån mig då hon tyckte de räckte. Och jag blev aldrig arg.

C.

Brownie

Jag blir så lätt trött på mitt hår. Önskade jag kunde har hårfärg efter mitt humör. Men ibland blir jag riktigt sugen på att färga de mörkbrunt eller en djup rödbrun. Hur som helst satte jag i mammas svarta löshår igår för att se hur jag kände. Ska fråga mamsen med. De är ju hon som är bossen som styr upp de hela. Funderar på att lägga i en ren brun färg som slingor. Har ingen lust att vänta en vecka bara. Men de är som dom säger... "väntar man på något gott väntar man aldrig(alltid) för länge".

Just nu sitter jag i mitten av hennes säng, rakrykad mot säng gavlen. Med glasögon, stramt uppsatt hår i klämma och med blicken fäst på ytterdörren. Känner mig lite som en tonårs mamma som sitter uppe och väntar på sitt barn som aldrig kommer hem. Blivit så otålig att man sträcker sig efter telefonen och funderar på om man ska bli kallad för tjatmorsan. Låter bli, väntar några minuter till.
Hon ska mellan landa hemma efter Polen, sen bär de av till Norge senare på dagen.

Claesdotter.


Första dopp i de lilla blå








Efter en dag i solen. Blev vi sugna på bad. Så drog ut till stranden med PG, Jonas, och Marcus. Iskallt var de första doppet. Andra helt okej. Sen kommer Jonas och puttar i mig en tredje. Tur att jag redan var uppvärmd då. Han springer ju så snabbt i vattnet den lilla haren som knappt våga doppa sig.
Känns skönt att ha avklarat första doppet för i år. Nu ska de bara bli varmare så jag och mor kan åka till hemliga badstället.

Killarna(inte jonas då) fick även försöka hjälpa till att putta på en husbil som kört fast rejält i sanden. Ett misslyckat försök som vi visste redan innan. Undra vad dom hade tänkt ut för smarta tankar när dom kört in där..förbjudet.

Efter badet var ICA stängt så jag och Marcus gick och köpte pizza. Pizzagubben missuppfattade allt. Så jag fick gratis pizza, Marcus fick betala för två. Pizzagubben tyckte de var en bra grej och skulle fortsättningsvis alltid göra så, för min skull. De snurra till allt så jag glömde såsen, fick gå tillbaka, så fick även den gratis. Sen gick jag hem och Marcus till sitt. Fick skiva pizzan i pytte, pytte bitar.
Skulle få in en liten körsbärstomat förut, de gick inte. Då blev jag lite sådär hopplöst ledsen. Hoppas tand mår bättre imorgon.

C.


Dalai Lama

Dagen spenderades på gräsmattan med en bra bok. Dock kom Jonas och störde mig sen =).

Tydligen så är meningen med livet att finna lyckan. Vi strävar och söker efter den på krokiga vägar. Letandet efter den är de som får oss att stanna kvar. Fortsätta även fast de ibland går snett, mycket snett.

C.


somsomsom

[bild]


Vaknade med en svullen kind och ett par botoxade läppar. Kände mig som fru anka som precis vaknat upp ifrån sin 273 skönhetsoperation.
Traskade ut med hunden för att se om mor var hemma, nej nej. Traskade upp för trappan med trötta steg, greppa om luren och slog 0737******. Fick fram dom få orden munnen tillät mig att forma - Var är du? alvedon.

Fick bege mig bort till svenssons. Iprem som är inflamationshämmande fick mig att kunna smula in ett äpple i munnen. Kegel tyckte jag skulle ta en wiskey och gruggla. Jag kontrade med att jag hellre hade ont. Han förstod inte...den wiskeyfantasten. Ipremen hjälpte ganska hyfsat och nu kan jag iallafall öppna munnen några centimeter extra. Tog sprit på en bomullstuss och la inne på tanden. De hjälpte nog också en del. Smaka desto värre.

Nu befinner jag mig i moderns kök och väntar på att hon ska bege sig till Polen så jag kan ta båda hundarna och gå ut för att sedan ta en lång dusch, gosa ner mig i hennes 180 cm långa säng, framför en tv med ett X antal kanaler. Jag tittar aldrig på tv hemma. Men nu ska jag nog ta tillfälle och göra de. Hoppas på att canal+ har något bra att visa ikväll.

Hej svejs, leverpastej.
C.

:(

Har haft en mysig kväll nere hos mamma. Mat, film, skratt och godis. Hon åker till Polen imorgon. Stannar en vecka. Så jag ska vara hundvakt åt hennes bus laika. Sen fick jag nys om att Syster m. familj ska åka till kolmården och kan inte ta med sig Dino och han är nog världens bästa hund. Älskar honom. Gammal är han också. Så honom ska jag också ta hand om fast bara från imorgon tills på Onsdag.

Vet ni vad jag gör nu?
Sitter i sängen med ena kinden uppstoppad av papper och tandkräm. Ser ut som jag hamstrat. Önskade att de vore så. Men jag har åkt på en infektion på höger sida p.g.a min visdomstand. Jag har ont överallt runt om och ner mot halsen. Mandeln har t.o.m svullnat. Så nu är jag rädd för att svälja. De gör så ont då. Gör de kanske en gång i minuten. Kan inte ens öppna munnen. Tycker faktiskt lite synd om mig själv eftersom jag inte förorsakat de själv.
Hur som fick jag tipset för en stund sen att lägga tandkräm och sen papper och bita ihop på den onda tanden. Jag hoppas att de kommer att hjälpa.

Claesdotter.


G.M

G

Glad midsommar raringar.

Beger mig bort till kalaset nu och hoppas att ni får en fin kväll :)

Puss
Claesdotter.

summer breeze


I Alanya sommaren 2009. blondybella&pocca!


Ska strax till mammi och se på en sjuk film som handlar om en läkare som vill skapa en mänsklig tusenfoting och sätter då ihop människor med varandra.

Igår kväll satt jag uppe och leta resa till Alanya, längar tillbaka som tusan. Och vill bara flyga iväg med mor min dit igen. En favorit i repris. Inskaffa en tradition för varje sommar. Hoppas så på att vi kommer iväg i sommar igen.

Puss.
Claesdotter

withachanceofmeatballs



Sitter och funderar över hur min midsommar outfit ska se ut. Ligger ett berg av kläder i soffan. Borde reda ordning på de så att jag kan hitta de näst intill ultimata imorgon. Eller ne, jag ska nog ta reda på redan ikväll vad jag ska ha imorgon, så blir de inga krångel.

Jag måste bege mig ut för att leta reda på en fin björk också, för i år ska jag göra en midsommarkrans! Mackan kommer med ståltråd till mig mellan klockan sex och halv sju. Måste fixa naglar också. De får bli ikväll.

Nu mat.
Sen kläder.

Claesdotter.

Godagärningar



C.

värdelös



Glöm inte bort att du är värdelös, och illa omtyckt för den du är

OoO

Var och tog en 30 minutare efter skogspromenaden. Rumpan behövde lite färg också :)
Men nu blev de ju fint väder ute, så ska ner och sätta mig i solen en timma eller så.

Ikväll kanske jag ska göra något busigt om de finns möjlighet till de. Spännande!

Claesdotter.


00.21





C.

Spana in farsan vetja

Jag är bönhörd.

Blir både Farsan och en ny film med Robert Pattinson, Remember me.

C.

snail


Denna lilla snigeln befann sig i mitt kök igår. Den kom in på en blomma.


Åh allt är så underbart. Har legat i solen hela dagen. Mys pratat med mamma. De var skönt att prata om precis allt och ingenting. Vi kan bli så sentimentala, så blev en och annan tår. Vid tre tiden gick hon in och gjorde sig iordning, jag låg kvar och somna in som en gud. Låg och halvdregla sådär på kudden ni ve. När man verkligen bara slappnar av. Med solens kyssar i nacken. Allt var prefekt. Idag är en bra dag, trots förlorat fönster.

Nu sitter jag raklång i sängen och väntar på att min lax ska bli klar. Är jättehungrig. Är de sämsta med att äta frulle. Man blir ju hungrig hela dagen sen.

Synd att de inte var onsdag idag, vill se farsan idag och inte imorgon.

Puss, skrutt.
Claesdotter.


brokenwindow

Trött som en mört är jag. Fastighetsskötare Stig plinga på dörren klockan tio. Och nu plingar hans dotter. Jag orkar inte öppna ännu en gång för att säga att dom får klappa kattungarna. Tror att de är uppe i tio pling nu.
Vet inte om jag sagt de men råkade ju göra sönder mitt fönster rejält så att de gick av i gångjärnen?
Hur som, har dom varit och plockat ut de nu så de inte skulle ramla ur. Nu har jag nån spånnskiva som fönster, så länge. Känns lite som jag bor i en kojja nu, iallafall när jag befinner mig vi köksbordet. Här snackar vi  fina vyer alltså!

Mamma bjöd på frukost. Så nu är nog magen glad.


Man utanför fönster.


vem tog med mitt fönster?

Goodbye my lover, my friend.

Koja.

Nu ska jag ner och sola.

Claesdotter.


inmyhead

Tog en break ifrån städningen. Min ömma moder ringde och frågade om jag ville käka ute med henne. Jag tackade inte nej även fast jag precis börjat hugga in på min spaggeti tallrik. Hon antog att jag inte ätit något än. Några hugg på pastan räknas knappast.

Sen efter maten tog vi en cykeltur i ett fantastiskt Sverige. Tog svängen förbi svenssons och nu är jag hemma och ska väl fortsätta städa. Kommer vara klar (imorgon). Min kropp skriker NEEEJ. Men imorgon vill jag ägna mig åt solning hela dagen, likadant på onsdag och följa med mor som ska gadda. Torsdag ska jag med sola och sen är de helg och midsommar och då tänker jag inte göra de.

"playing music so loud that my ears start to bleed"

C.


lop



Den här tjejen städar. Hon tog tjuren vid hornen. Ligger på alla fyra och skurar, reser sig och skakar rumpa till - sexy chick!

Hon har en jävla go röv alltså. Allt är på topp.

D.

lookbe



Med ett äpple i handen säger jag god natt, vi ses imörrn.

C.

wonderbra

 

Måste införskaffa mig nya underkläder också. Vet inte varför men har alltid tyckt att de är de tråkigaste som finns att köpa. Nu på senare tid, något roligare kanske. Är nog för att de är som osynligt. Ingen som ser de endå. Jo jag själv kan ju smygtitta lite. Hur som helst är de nödvändigt. Blev lycklig när jag hittade den strapless bhn. En sådan har jag behövt sedan jag fick bröst och nu har jag hittat den ultimata hudtonade. Briljant, briljant.

C.


theonlythingineed

Är jättesugen på shopping. Har ju på något sätt lyckats lova mig själv att jag inte ska göra de på ett tag. De är typ inte sunt. De gör mig bara glad för stunden. Har förmågan att shoppa när jag inte är på topp. Haha nu låter jag som en missbrukande shoppoholic. Ni behöver inte vara oroliga, de är jag inte. Förra månaden köpte jag bara en klänning och en topp. Och jag har varit glad hela månaden endå. Men nu börjar de suga i spenderar fingrarna.
Tur att de finns nätbutiker då. Thank god for that!

värme. glädje. pirrigt. ultimat.

Vem behöver kärlek, när de finns shopping?

C.


playmate



Innan "mötet" eller vad vi nu ska kalla de? Vad tycker du?

C.


thegalwaygirl



Ignorera min stökiga apartment. Alla möbler står huller om buller och bäddsoffan har varit utbäddad sen förra lördagen? Måste verkligen städa imorgon. Funderar på att diska idag så har jag gjort de.

Nu beger jag mig i ut ett vackert sverige.

Puss gurkan.
Claesdotter.

Jumpsuit


Kontakt

Jag har varit uttråkad idag. Fast de har bara varit positivt. För jag har underhållt mig själv och de tycker jag är ganska så roligt. Tur att jag är lättroad då. Eller helt enkelt bara tycker om att skratta åt mig själv.
Detta är alltså en dialog mellan mig och mig själv. Fick ideén efter att jag skrivit med Jonas och senare insåg att han var inloggad på sin egna dator som stod på hemma hos mig. Precis brevid.

C.


Rubrik









Mys fredag.
Inhandlade en cola light och en magnum mandel till mor som ligger sjuk en trappa ner. Blir inget festande med släkt och vänner imorgon då alltså. Kanske bra de. Ömmar i hela kroppen min. Just nu känns de dock bra.

De är bra när bror nummer 2 är här för då lagar jag mat. Är väl ingen ensam ätare helt enkelt. En torr knäckis funkar liksom. Idag har jag haft sån kroppsvärk att jag inte orka laga mat, ja innan han kom då. Sen vid sju kom jag på att jag hade färdig mat kvar sen dagen innan. Ibland är jag inte smartare än ett får. Om dom nu skulle vara ointelligenta?
Titta på twilight, bror tyckte jag var töntig när jag försökte besrkiva känslan i kroppen när jag ser Edward första gången komma in i matsalen. - Han är ju inte ens snygg!, utbrister han. - Nej de är han inte, inte sådär naturligt snygg. Men hans sätt att vara gör han så jävla het. Eftertrakdad, lust. Hans mystik. Jag gillar mystiska, unika och speciella människor. Dom som skiljer sig ifrån mängden. Utan att vara riktiga wierdos då.

Claesdotter.

sök

Gör allt för att bekämpa brottsligheten. Gör allt för att göra min del till ett bättre samhälle.



De misstänkta unga "paret" påträffades på ICA supermarket, fredag den 18 juni klockan 20.12.45. Misstankarna rör sig om stöld av 7 kg toalettpapper och 178 liter jordgubbssaft av märket BOB. "Man blir ju så himla kissenödig efter saften" skulle någon ha yttrat sig innan dom smet ut igenom bakdörren. Har du hört eller sett något? Hör av dig till ICA kuriren på telnr: 033-474790. Vi tackar dig för ditt engagemang att få fast tjuvarna.

blubber



Jonas och jag ska titta på twilight filmerna ikväll så nu ska vi bege oss mot ICA och handla godis. Ska tröst äta, nu kan jag göra de med gott samvete också då jag fick kommentaren av jonas - Vad du har gått ner i vikt eller?
Vet inte om han sa de för att muntra upp mig? Eller om de helt enkelt var sanningen? Hur som helst blev jag nog lite glad inuti. Gick nog även lite lätt till speglen och spana, utan att någon såg mig.

Han är så gullig, jag fick den fisken där uppe på bilden idag av honom, blubber heter han tydligen. Den behövde jag idag, då både kropp och hjärta värker. Undra om jag någon gång kommer växa ifrån gossedjur? Sen bebis har dom bara förökat sig. Mysiga, snälla och gör en glad.

Claesdotter.

...




Nu ska jag ta en dusch, sen måste jag nog stoppa något i magen. Har bara inte haft lusten till de idag.
Fick ett mail nyss ifrån christian westling. Vad jag har förstått jobbar han inom sverigedemokraterna för den unga generationen.

Jag vill lägga en åsikt om vad jag tycker för blev riktigt upprörd när jag rösta på fb och dom låg på andra plats. Jag vet just nu inte så mycket så jag vill inte yttra mig om något jag själv inte kan stå till svars för senare. Så efter duschen ska jag läsa på. Jag har kommit på att demokatri är ett mycket intressant ämne. Samt att debatter är fruktansvärt underhållande. De handlar ju om åsikter. Och här har vi en som är full av dom.

Claesdotter.

HIM





































I don't know But I think I may be fallin' for you Dropping so quickly Maybe I should keep this to myself Waiting 'til I know you better


I am trying not to tell you But I want to I'm scared of what you'll say And so I'm hiding what I'm feeling But I'm tired of holding this inside my head I've been spending all my time Just thinking about ya I don't know what to do I think I'm fallin' for you


I just can't take it
My heart is racing The emotions keep spinning out I think I'm fallin' for you I can't stop thinking about it





I want you all around me



Claesdotter.




PLUTO

Pluto är just nu sötast i världen. 3 veckor gammal.

Claesdotter.


OWL

Jag är lite sådär ledsen nu.. känns inte alls bra. Eftersom min lilla dator gjort sitt så har även allt på den gjort de och jag hade en bild på en tjej som hade en uggle tattuering på sidan av handleden som jag tror att jag vill göra och nu har jag bara en enkel bild i huvudet och den kan jag inte måla upp. Bild är inte mitt starka ämne även fast jag aldrig fick under vg. Var nog för jag var ett litet charmit busfrö kanske ?

Vem skulle kunna göra mig till den lyckliga just nu och hitta den åt mig? Be my hero?

Claesdotter.

Kär-lek.





Ni får fina ord ifrån mig medans jag är på annat håll.

Claesdotter.

Kanelbulle



Hej alla fina.

Har varit ute en stund i stadens alla hörn. Var inte alls kul att sola idag. Kan varit för att jag är så trött att jag knappt orkar lyfta ett finger och låg i solstolen och svettades som en säl i afrikas öken.

Svängde förbi Hanna på vägen hem och nu ser mina naglar ut som färgen på smurfens näsa, jettefin tycker jag :)
Och även affären och shell. Mamma skulle hyra film och jag skulle ha lökdipp. Fick syn på den "lilla" bullen och köpte med mig honom hem. Nu simmar han i min mage. Jag tycker han trivs där. Blev något piggare och något på mer bättre humör. Nu ska jag ner och käka mat och äta äpplepaj hos mamma.
Sen ikväll blir de onskvälls mys med Bestis <3

Puss på låret.
Claesdotter.

inåtvänd

Nu har jag varit ute i mörkret och bekämpat vampyrer, mött ett träsktroll och ramlat in i ett spindelnät och blev då väldigt rädd. Annars var allt som vanligt.

Tog en dusch efter detta och luktar nu blomster stoft istället för pandahår.

Ska nog försöka sova nu... är fortfarande riktigt trött.

Puss.
Claesdotter

Utgång 28/5



 
 

Perfekt kväll, inget hade kunnat vara bättre, inget hade kunnat vara sämre.
Fick skjuts hem klockan 10, halv elva dagen efter på morgonen. Har aldrig vaknat muntorrare och yrare. Var måta roligt att gå på kalas lite senare. Somna på soffan en stund och kunde knappt äta. De har både sina fördelar och nackdelar och få gratis drinkar hela kvällen. Speciellt när dom rullar in med nya innan dom gamla ens är slut.

Lyckades prata engelska med ett gäng och fick fram att jag var ifrån schweiz. De var mycket underhållande med tanke på att jag fatta vartenda ord dom sa och dom fatta inget. 

Det gör vi om?

Claesdotter.
 


Yesterday




Lördagens utstyrsel




C.

@Jonnas Place





 
 
 
 
 

 

Kvällens höjdpunkt: Jag och Hänna blir inlåsta på ett utedass som ovanligt luktar bajs. Man kan prata om viktiga saker då.

Kvällens sämsta: Människor som inte har någon som helst sorts smart tanke i huvudet.

Claesdotter.


öppnadindörr

Med solen mot min kind, vinden i håret, datan på mig och lena lakan mot min hud somna jag oförberett i sängen efter en pizza med mor min på pizzerian. Man somnar alltid för jävla gött när de liksom inte är meningen. De är typ de bästa jag vet.
Därför ogillar jag när människor väcker mig när jag råkar somna i soffan framför tvn. Låt mig sova! För reser man säg och vandrar in i sängen... då är man inte längre trött. Jag gillar helt enkelt när jag bara somnar inte när man lägger sig ner för att försöka sova. Blir ingen go feeling då.

Nog talat om de. Har sovit i tre timmar nu säkert de var väl behövligt. Drack ju hela dagen igår. Jag och mammade började med de första glas vinet klockan tolv och jag avslutade de sista närmare halv fyra.

De börjar mörkna ute och de gillas, har velat ha kväll hela dagen. Måste införskaffa mig bambu persienner.. vanliga är så fula. Ska nog snart gå ut och gå de är en så fin kväll ute. Perfekt för promenader, musik och tankar som annars bara flyter runt.



Claesdotter.


Harenäran!






Respekt, du är perfekt.

Grattis kära mor på  50 årsdagen!

<3 löööving you!

your daughter.

Juni 13, 2010

Kom precis på att tänka på en sak. Min mamma fyller 50 år imorgon så inatt ska vi spöka för henne. En minut över tolv.  Men de var inte de jag skulle berätta utan att vi har fixat grymma pressenter men kan tycka att sånt ibland är opersonligt. Jag gillar känslor som visas på riktigt. Ett brev som säger hur mycket jag betyder eller som berättar hur jag någon gång gjort något speciellt för en person betyder mer än ett guldarmband. Vill skriva något fint tilll mamma. Gjorde ett på mors dag men den här gången vill jag ha de ännu bättre. Problemet är att när de kommer till att skriva om lyckliga känslor har jag väldigt svårt att få fram och formulera mig. Som när ett barn ska lära sig prata, han vet nog hur han gör men får inte fram klara ord som har en verklig betydelse.

Jag har hamnat där nu kan bara komma på enkla saker som egentligen inte har någon betydelse. Funderar på att ta en nypa luft och få huvudet att fungera igen ?

Claesdotter.

HELLO STRANGER




Mama, put my guns in the ground
I can't shoot them anymore.
That long black cloud is comin' down
Feels like I'm knockin' on heaven's door.

Claesdotter.

Burnt

Morgon! Höll jag på att säga, men jag sa de ju?

Vakna hur som helst elva i morse utav Hannas alarm, eller nej där ljög jag.. vakna nog en stund innan av muntorrhet. Mådde inte ok efter ett tag när vi kom hem inatt, tror bakfyllan smög på? Fick ont i huvudet och magen. Så tog en alvedon och en samarin och satte på en film och lyckades somnade med datorn i knät. Men när jag vaknade i morse hade jag ställt den så fint brevid mig. Har ont i nacken som fick ligga och mysa med den hela natten. Kan intyga att han inte var någon hit som sovsällskap.

Idag är jag sådär gosigt, mysigt trött. Vill spendera dagen/kvällen i sängen med bra film. Och eftersom jag är sugen på skräck idag och är en fegis och inte vågar titta ensam på kvällen passar jag på nu medans de är ljust ute :)


Medans jag var nere hos mamma förut har plattan på någót sätt satt på sig själv och stod på sexan med spislock på. Plattan var varm. Så typiskt att dom alltid ska brännas. Men vad gör de, huvudsaken var att de inte började brinna.

Puss på kinden.
Claesdotter.

kossanrosa



Glömde lägga upp detta i Fredags så gör de nu.
Claesdotter.

notupinthesky

Hur ska du våga chansa? Du som aldrig haft någon tur?

Hej kära vänner.
Idag så vill jag släppa mig fri, så åker ut till en bekants sommar stuga på grill, vin och öl! Vill bara försvinna för ett tag utan att känna. Omkretsas av underbara människor. Hanna jag älskar dig, vill bara ha en stor kram ifrån dig nu. Får vänta 1,5 timma för nu ska jag göra mig iordning och dricka avslaget rosévin ifrån förra helgen. Sen blir de åka till Hanna vid halv fem och fem drar vi ut till vattnet.



Ha en bra kväll.
Claesdotter.


God Natt Sverige



Har varit en ganska lugn kväll förutom ett pajjat fönster och jag har varit fullkomligt ensam inatt. Blåste storm, fönstret blåste upp, en tilda skulle försöka stänga och tog i så både hon och fönstret sprack. Nu står de lite öppnet med fönstret 5 cm utanför mot vad de ska vara och jag vågar inte röra. Tror ärligt de ramlar ut då. De har hänt tidigare i den här kåken, fast en annan lägenhet, ett annat fönster. Nu tror ni säker huset ser ut som ett rukel men de är så att fallet inte är så. Är ett sött litet gult hus med vita knutar. Ett smögen hus sa någon.

Och nu efter att ha tvättat ansiktet och borstat tänderna, kryper hon ner under täcket och säger God Natt Sverige.

Hoppas, hoppas på sommar idag. Ser lovande ut förutom blåsten men de kan ordna upp sig?

PÖSS.
Claesdotter.


S

Sitter och pratar med Hanna i telefon, vi pratar snoppdjur och lediga ettor.


PÖSS.
Claesdotter.


medenafotenutanför

Precis nyutstigen från duschen och håret droppar vatten. Känner mig mjuk som en baby men rynkig som en pensionär. Har skrubbat, lagt mask, pilat, filat och rakat inne i duschen så fingrarna skrynklat. Åh vad irriterad man blir när man verkligen rakat noga också kommer man ut och får se några strån. Tjejer ni vet vad jag pratar om. Säkert någon kille också?

Har pratat med syster idag om hemligeheter. Ofta känns de som jag får tänkte för fler personer än mig själv. Blir väl så när man är smartast i familjen, hum hum! Frågade om hon hade ögonbrynsfärg men nej. Så typiskt. Mitt fel är de också för de var jag som skulle köpt de till henne när jag var i stan senast men jag glömde kvar den i provrummet.

Nu ska jag lägga mig och torka någonstans.

P.
Claesdotter.

Splitter

Som åskan slår ner i trädet, så strömmar du ner genom mig. Smärtan du orsakar mig är outhärdlig.Jag hade inte kunnat må bättre. Du skapar känslor jag aldrig haft. Smärta möter njutning. Njutning möter smärta. Jag existerar runt dig. Aldrig känt mig mer levande och död på samma gång. Det skrämmer mig inte. Tryggare än så här har jag aldrig varit. Rädslan jag har är att jag inte längre ska påverkas av dig. Vill inte ha slutet. Vill ha ett rullande band på repeat. Spela om, om och om igen. Kan vi inte stanna upp? Bryta mönster och vara där vi är nu? Göra tvärt emot alla andra? Du är mitt mörker, mitt beroende och min längtan. De är så jag vill ha de. På avstånd men tätt intill mig. Stanna med mig och låt oss vara fel för varandra?


Enovanligdag


deepandblue



Ett dopp i de blå och under tiden kommer de dyka upp ett videoinlägg. Hoppas de uppskattas. Hoppas ni har lika roligt som jag har ^^

Claesdotter

Bird.



Nu är de bara en som saknas. En han hade varit trevligt.
Tet är perfekt varmt och jag ska sätta ihop meningarna jag kom på igår så de blir till ett. Hur jag nu ska lyckas med detta? Kan bli rörigt. Men ingenting är omöjligt.

Claesdotter.


Donewiththat



Morgon! Höll på till klockan fem i morse!!! Tog ett tag att sy allt och jag är en person som måste göra klart innan jag kan sätta mig till ro så de var ju bara och börja städa sen.
Var en jättefin morgon, såg solen gå upp utanför köksfönstret. Trodde nästan på fint väder idag..men nej..

Uppstigen för en två timmar sedan och har precis varit ute med lorten igen. Nu ska jag ta mig en stor kopp te och efter de blir de frulle.
Kanske ska med mamma klockan två när hon tattuerar sig.. om jag orkar.

Tjing.
Claesdotter

MH

Vakna med ett halvätet äpple brevid mig i morses. Måste somnat medans jag försökte stoppa i mig de inatt. Så typiskt mig.

Nu ska jag dra fram mormors gammla symaskin. Idag flödar inspirationen. Sen ska jag städa. Har inte lyckats göra de än.


Ger er denna som underhållning idag. Mycket bra. Ibland kan jag undra om jag skrivit låtarna själv? De mesta hon sjunger om har jag någon gång känt precis likadant. Sjukt.


PUSS
Claesdotter.

Dreamzone


Ögonen börjar hänga så hon ska sätta på en film och lägga sig till rätta i sängen och se om John Blund kommer på besök? Hoppas han är snygg.

Ikväll har jag sminkat brollan till kvinna. Ska visa före och efter bilder imorgon.

Claesdotter


Painintheas



Blev en ont i magen dag idag. Men de var väntat. Ikväll blir de film mys med brollan och ska nog köpa lite godis. Denna veckan är de tillåtet.
Haha, måste varit förvirrad igår för imorses hitta jag glasspaketen i kylskåpet. Milkshake?, nej tack!

Smaka precis på brollans köttfärssås den smaka ketchup med köttfärs typ..

Claesdotter

Sömnlös.i.G


Meetmehalfway?



Hej era Skogstomtar.
Har precis skurit kött så mina händer luktar röten älg. Usch, om de är något jag ogillar så är de rå kött doft! Och nu får jag knappt bort lukten ífrån händerna. Får typ skrubba dom med citron. De ska hjälpa emot vitlöks doft iallafall.

Mötet jag skulle ha a.n.g ett ev. nytt jobb blev uppskjutet tills imorgon. Klockan 08.30 också, do'h!

Tog en skogspromenad nu i morse sen åkte jag och handla mat. Nu ska jag äta frulle sen ska jag nog "städa" lite grann innan de blir till att verkligen behöva STÄDA. Funderar på om jag ska orka sy mina förbannade gardiner till vardagsrummet någon gång? För just nu känner jag mig trött som ett röttet kött.

Puss på låret.
Claesdotter.


Simmatmedguldfisk



Har precis simmat med guldfiskar. Nu har jag blivit så ren att de räcker för en dag iallafall.
Nu ska jag lägga mig och skriva ner lite ord. Får se om de flyter på? Men först ska jag ta ut cola lighten ur frysen.

Puss i ljumsken.
Claesdotter.

Gudinna

 

Vill bara så ha. Men bara så slut. Bara så min tur.


Dinopårymmen

Syrrans hund kom förbi förut när jag prata med syster i telefon. Tänkte för mig själv varför pratar jag med dig i telefon om du är här och utbrister;
- DINO är här!
- Men VA? IGEN?!
- Haha ja.
- är mamma hemma eller?
- ja hon tar in han i hundgården nu.
- ska du komma och hämta han eller?
- ja de får jag göra men är själv hemma.. Dumma hund! Kan du inte möta mig på grönområdet så springer jag snabbt?
- Jo men visst, haaaj!

Han har tagit som vana nu och komma förbi en gång i veckan:)

Dock hinner jag gå hela vägen hem till henne med en stor svart hund. Han lunka så fint vid min sida. Kände mig som en gammal man med sin gamla hund. Blev kvar i någon timma. Och nu så är jag hemma igen. Ska strax ner och sola i trädgårn.

Igår blev de vin till klockan halv två. Då tröttna jag nog eftersom de står ett mer än halvfullt glas på soffbordet. Hur som helst möblerade jag in min hästen säng på rätt plats då den stod i hallen när jag kom hem. Sov som en gudinna inatt.



Jag och Elin gick över till grannen och låna deras studsmatta lite lätt inatt. Boing boing. Sjukt kul att studsa!

Claesdotter ♥

ENGUBBE



På vägen hem från promenaden gick jag till ICA och skulle köpa färskpressad jucie och såg att dom börjat sälja jordgubbar utanför så nu ska jag ner och lägga mig i solen och sukta på en gubbe.
Vad gör ni?

P
BC


Illusion




Du hoppar upp och ner. Får mig på avstånd men såpass nära att jag kan höra dig i bakgrunden. Får mig in i ett långt rör, längst bak. Fast, men fri att röra mig. Men jag stannar. Väntar på att du ska korta avståndet. Låta mig närma dig. Finns jag för dig eller är jag bara en illusion?


Replay.

Hej, hopp och skutt i lingonskogen.

Idag är hon uppe med tuppen. Somna vid två igår och vakna lite då och då men steg upp som en solstråle klockan åtta i morse. Har varit ute med hundarna och givit dom och katterna frukost. Samt ringt ett viktigt samtal och betalat räkningar. Nu tänkte jag ta på mig och gå ut och gå en sväng. När jag kommer hem ska jag koka te och sätta mig på på balkongen och läsa tidningen. Vuxen poäng på detta måste jag säga. Håller jag på att bli en anständig människa nu?


Ut och bli starka med er, like claesdotter!

Sen ska jag tvätta fortsätta att tvätta. Gjorde dock de mesta igår då jag städa och tvätta. Sen ska jag hinna ligga i solen om den stannar kvar där den är. Klockan två ska jag följa med till en tattuerar studio och kika på när G ska tattuera sig, spännande. Sen ska jag höra med han vad han tar för att pierca navlen och om han kan rita upp nått schysst att gadda på kroppen till hösten.

PUSS i solskenert. BC.

IKE



Om ni kom så långt så kom med något super schysst tema ni vill se en massa bilder ifrån sen :)

BC


Donut


När hänna kom hade hon med sig fika. En sådan ovanstående. En feminim kreaktion utav homers älsklings ringar. Den var delikat! Satt ute på the balkoni och skulle boka hotell till sthlm men beslutade oss för att ringa istället så allt blir okej. Sen hör vi någon botta musiken i topp.
Hanna - De är lätt tobbe.
tittar över balkongräcket och får se tre killar i bar överkropp.
Hanna - Yäpp de är tobbe han i mitten. åh han röker! Vi skickar ett sms, varför står du naken på balkongen?
Han svarade med ett, fattar inget de måste vara G.
Men han var där iallafall fast nedanför med bilen. Hojta och sa hej så jag tror att dom i kina även kunde höra han.

Sen bestämde vi oss för att ha tacomiddag hemma hos henne. Så cykla till ICA och inhandla lite grejjer. Sen var mästerkockarna igång, jag gjorde - hackade fina lökar. Hänna gjorde- allt restrerande. Hade på mig ett par tokballa brillor men dom hjälpte inte i slutet så tårarna börja rinna iallafall.
Blev en delikat middag utomhus.

Nu är jag hemma efter att ha sett den sjuka domumentären som gick på fyran 22.40 hos mamma. Jag ville slå han lite lätt och dra han i håret och piska han hårt och intensivt!!

Nu blir de en schhöön dusch.

Haj, BC


RSS 2.0