Morgonstund har guld i mun

Vaknade vid tio idag klarvaken. Underbart. Då är inte denna dagen förstörd.
Man blir nästan förvirrad när man tittar ut för allt är nästan vitt till och med himlen. Kallt vart de med när jag slängde ut soppåsen precis utanför dörren. Men kylan smög in endå, brr.

Jag har kommit på en sak där jag sitter och funderar, att jag drar ut på saker. Viktiga saker och de måste jag sluta med. För en dag finns de inte kvar. De har töat bort milt sagt.

Igår var jag och älsk och shoppade. Blev en väska, ett linne, två nagellack och ett par skor på rean. Sen fick de vara bra. Sen fick jag min julklapp av älsk. Jag blev lycklig :D!

[bild kommer]

Nu ska jag föresten krypa tillbaka i sängen och väcka han lite fint. Tänkte vi skulle ut och gå en sväng med schippo innan frukost och jag är redan hungrig.

PUSS

Big Love B

Granen



Kom hem idag så passade på att få min gran att stå som jag inte lyckades med i Fredags när jag och mor var och hämtade den. Så jag lämnade den så när jag for iväg i lördags. Tur var jonas är till min hjälp. Nu är hela jag full av granbarr och tänker att jag lika gärna kan se ut såhär i tre dagar till och ställa upp som julgran iår!

vi fick den iallafall att stå och jag passade på att klä den också och titta vad tjusig den blev. Dock lite sne p.g.a att den stått lutat i två dagar mot väggen. Men den har sin charm.
Har även hunnit med att tvätta tre maskiner och skura kattlådan och mesta delen av badrummet.

Imorgon ska jag jobba 12-19. Sen när jag är hemma vid halv tio igen ska jag förbi mitt X och hämta pengar så jag kan köpa julklappar åt honom då han inte hinner de och jag endå ska till stan på onsdag och julhandla. Tur finns de bra X <3 Sen ska jag hem efter de och börja städa lite. Kommer nog inte hinna eller orka med allt. Så får ta resten på onsdag som jag egentligen inte hinner med eftersom jag och mamma ska baka och laga mat. Aja de löser jag. Får la städa på natten.

Hur som helst längtar jag mer till Fredag än Torsdag då min bästa julklapp kommer lite sent iår. Då min älsk kommer ner <3
Puss på dig my love!

Big Love B


4 advent

Vem sa att julen är glädjens tid ? För många är de inget annat än tragedi och sorg. Jag tycker att vi istället för att lägga energi på att briljera och köpa julklappar för att på något sätt "skryta" eller visa sig bäst genom att du kanske köpt den "finaste" klappen ska slänga en tanke på just dom som inte har de lika bra som dig! Materiella saker betyder ingenting i längden. De är de kärlek och omtanke som gör.

Var tog personer som Robin Hood och Karl-Bertil Johnsson vägen?

Jag säger inte att de inte finns dom människorna som inte gör något för världen, ensamheten. Men jag säger bara att vi är alldeles för få. Vi är även alldeles för egocentriska! Så länge vi har de bra. Men de är klart att vi snart alla kommer att bli drabbade någon gång. Vem säger att de inte kommer att vara du som sitter i den stolen någon gång? De finns inga garantier för något.

Jag skulle hellre gå till ensamma, snälla människor på jul och skänka dom en glädje än att sitta hemma hos min familj hela julafton som jag endå vet att dom har varandra. Dom vet att jag bryr mig om dom endå. Men tänk på dom som inte har någon.  För så länge jag kan glädja någon annan glädjer de mig själv. De lilla kan till slut bli en stor förändring. Vi tänker alldeles för mycket på oss själva. Men tänk även på den " lilla människan".

"varje liten insatts blir till en enda stor"

Ta hand om varandra man vet aldrig när de kan vara försent <3

Big Love B 


TUPPEN GAL

Idag är jag uppe med tuppen, känns skönt faktiskt! För nu vet jag att jag kommer att vara mycket piggare under dagen. Kom precis in efter att ha varit ute med schippen. Så nu har han fått frukost! Ska väl snart också palla mig i frukost. Inte för jag e hungrig utan för att jag måste!

Sen ska jag till A med J. Så ska väl göra mig iordning sen också kanske. Sen ska jag nog städa idag med!

PUSS

Big Love B

TRISS



Inhandlat i Lördags.

Klänning/tröja med axelvadar och paljetter - Gina
Randig topp med puff ärmar - H&M
Stickad tröja med volanger på axlarna - H&M


Pelle svanslös

Har precis tagit en dusch efter kvällspromenaden med mor min.
Jonas kom hit med och ska sova över, myspys <3 Vi ska titta på pelle svanslös julkalendern och jag ska faktikst ta mig lite popcorn och några chokladpraliner trots att jag slutade äta godis i Lördags.

Men de braiga är ju att jag lika gärna hade kunnat stå över så, så långt har jag ju kommit. Ska bara unna mig något på lördagar om jag ens kommer vilja ha de då ens. Man lixom kommer ifrån de. Socker är de vita knarket och förgiftar våra kroppar. De är inte ens värt de. Och jag borde absolut inte äta de! Ska börja träna också. Känner att man måste börja tänka på sin hälsa lite mer. Hur behandlar vi våra kroppar egentligen? Bara för man ska bli nyttig behöver man inte äta äckligt eller att livet ska bli tråkigt. Man måste bara tänka att lagom av allt är de bästa!




Big Love B

were ever you are

GOD MORGON!
Somna inte förän klockan sju i morse så vaknade inte förän tolv. Typiskt mig! Men kunde verkligen inte sova inatt. Så låg och tittade på paradise hotel som jag missat att se. Kom till avsnitt åtta sen lyckades jag däcka.
Tänk att de kan vara så kul att sitta och titta på okända människor och se hur dom beter sig i en sådan sitution som dom befinner sig i. Rätt sjukt endå!

Sitter nere hos mamma och ska strax gå upp igen och äta frukost och gräva ner mig under täcket. För idag orkar jag inte. Imorgon!

PUSS

Big Love B

Du är de bästa



Nu är jag hemma igen efter ännu mera krångel med jävla skit tågen men om jag inte ångrade att jag åkte dit. Har bara kännts såhär en gång innan. Jag mår så bra när jag får vara tillsammans med dig och de blir bara bättre och jag känner allt mer starkare <3

Fick även shoppat i helgen med utan att betala ett öre, sånt gillar vi absolut!

Ska bara ta bild på de. Antingen lägger jag upp de imorgon eller så lägger jag upp de om en stund men nu ska jag äta lite mat. Är sjukt hungrig! Har inte ätit sen frukost! Eller där ljög jag. Åt faktiskt en cheesburgare på tågstationen i göteborg på burger king konstigt nog och den var faktiskt ganska god. Hatar Burger King. Har iallafall lovat Älsk att nästa gång vi ska äta hamburgare ska vi äta Burger King eftersom han gillar de mest. Annars har jag inte viljat. Men de funka ju faktiskt också för hans skull. Skratt!

Haha En annan sjuk sak. Visste ni att de finns att köpa en cheesburgare i konservburk? Ajjemen 150 gram, 59 kr. Tysk är den med! Rätt sjukt. Ska väl tydligen vara till för friluffsmänniskor i vildmarken, fjällen. Men vem vill ens ha en cheesburgare i konservburk? Hellre utan faktiskt! Äter hellre böner och ärtsoppa då. Amen just de ja! Jag gillar ju bönor och ärtsoppa. Men endå!


Inte för att jag tror att den ser ut så precis.


PUSS

Big Love B


Blubb

Sitter just nu här och funderar på om jag ska åka till Gbg idag eller inte ? Samtidigt som man vill så vill man endå vara hemma. Ibland vill man bara vara hemma. Kändes som de var ett tag sen. Hade varit bättre om Älsk hade kunnat komma hit. Men nu är de inte så och jag vill ju träffa honom så de blir väl att överväga att åka iallafall!

Men nu ska jag tydligen jobba när jag bestämt mig för att jag vill åka, så typiskt :(


(just nu här brevid mig <3 )

Sen känns de jobbigt att behöva vara utan min lilla räv. Mitt lilla hjärta! Han har varit så mysig den sista tiden och ska ligga tätt in till mig i sängen.

Men nu ska jag bege mig till apoteket, ICA och dra en 30 minutare!

PUSS

Big Love B


Mitt vinterland


(jag vill befinna mig här just nu. Mysigt och antagligen flera mil bort från allt.)

Har precis varit ute på promenad med mamma och hundarna. De är mysigt väder ute. Klarblå himmel, sol och frostigt överallt. De är ju inte som snö men de duger iallafall till en liten mer julkänsla. För att få ännu mer ligger jag och lyssnar på julmusik med :)

Fortsättningsvis ska jag ligga här på min madrass på golvet vilket är sjukt mysigt framför tvn med juliga filmer eller så ska jag bara ligga här och lyssna på musik. De är konstigt att jag ens försöker. För just nu känns de bara som jag vill bojkotta julen. Ligga här enda tills de blir nytt år och man på något vis kanske kan börja om.

Snart ska jag iallafall åka och handla sen ska jag frysa fast här tills någon behöver mig.

PUSS

Big Love B


RSS 2.0