Manikyr

Hemma efter shopping och manikyr! Känner man sig laddad inför E på tisdag!
Har även hunnit sola 25 minuter och varit och handlat inför mitt och mammas mys. Vi skippa utekväll ikväll. Får bli lagom med grill imorn. Dock ska jag vara nykter eftersom jag mått kass sen förra fredagen. Men nog är man allt sugen på ett par kalla om solen tittar fram.men NEJ! Jag ska må bra på tisdag!. Det gör den ju inte idag.... å jag och mor som skulle ta med engångsgrill och annat gottis och ha picknick på ängen ikväll :( Får bli en inomhus ist! Jevla grinkuks regnQ!1

Nu ska jag ta på mig. Visar bilder på vad jag handlat idag när jag kommer hem igen.

PUSS

AVATAR

Nu har jag duschat efter en skön solning :) Ska ta ut hunden en snabbis för mor min blev upptagen så jag får vänta på henne en liten stund.
Vi ska se avatar.. är de tänkt om jag nu bara får i hdmi kabeln mellan tvn och blueray dvdn men de borde inte vara så svårt :)

Ne ska hurry burry nu innan de ändras och jag blir sen istället.



MER PUSSAR åt folket, BC


hooked on a feeling

Hejsan :)

Shit vilken stressad morgon de blev. Cyklade hem till en gammal bekant inatt och såg på film, sov även över där(mysigt) så i morse hade vi ställt klockan på åtta. Men de gick inge bra för klockan tio i elva blir jag väckt. Och jag som skulle på möte elva!! Upp fort och ta på sig kläderna, sen hem och hämta papper sen iväg på möte. Blev bara 5 minuter sen som tur var!

Nu har jag hängt tvätt, riktigt duktigt eftersom jag fått tvätta om den cirkus 3 gånger!

Nu ska jag ta en snabb dusch, ta på mig och bege mig till staden V och käka en sen lunch.

PUSS, BC

two.

Vi möts på en gata utan liv. Tystnaden skänker oss. Du ger mig en blick som får mig att känna mer än tusen ord. Jag känner dig inte. Du känner inte mig. Existerar vi? Har aldrig känt mig mer levande.  Du  bevisar de genom en lätt nudd vid min hand. Jag följer dina fotsteg, sätter mig ner. Du ler fast jag inte ser de. De börjar bli till ny dag. Vi märker inte natten som varit. Utan att säga ett ord, skiljs vi som en.


!!



Jag vill ha denna gossen i mitt vardagsrum!

doh!

Vi skippar utgången idag och kör på att gå ut och käka och bio !

BC

Video!



Gjorde denna innan vi begav oss ut igår.
Idag vill jag inte se en enda dryck som innehåller alkohol!

BC


waltzingmatilda

Vakna för en liten stund sen. Mamma ringde jag svara aldrig. Jag tror hon ringde igen eller så var de jag som ringde upp henne jag minns inte. Hon lura mig att hon var sjuk, fast hon inte var de. Jag lurde tillbaka mycket bättre. Första gången jag kunde hålla masken :D

Dock känner jag mig ganska opepp för utgång idag. Men förhoppningsvis blir de som bäst. De brukar vara så annars iallafall!?

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på barry crocker - Waltzing Matilda.. kanske peppar mig själv med de.. haha! Känner mig som en ego alone girl som sitter ensam hemma och lyssnar på låtar som innehåller hennes egna namn och tror att de är om henne!
Lyssna på rolf harris som berättade om själva sången och insåg hur jag älskar när engelsmän säger matilda, dom betonar t och d så ^^

Idag ska jag duscha, fixa massa hår, raka, plocka ögonbryn, hitta kläder, till systemet, laga mat...

Man kan nog inte vara mer opepp än vad jag är nu..  jag vill dra täcket över huvudet och stanna där resten av kvällen.

BC

lostinthewood

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Sov hos mor min inatt igen eftersom vi kollade på film och de kändes alltämnt tallit uppe hos mig. Inte enligt Jonas, de tackar vi för, bugar och bockar.

Hur som helst har jag och mammi solat och vandrat i skog och mark idag och när vi trodde vi nått fram till bilen vart vi på andra sidan, gena genom en plogad åker! Men lite vilse var vi, spännande! 
Sen gick jag hem och strök lite kläder och tänkte städa men de orka jag inte innan jag skulle ner till mamma igen och käka räkor och grejer med henne, bror och syster, mysigt. Sen vid nio när jag var hemma igen börja jag städa och nu är jag klar. Har tagit lååååånga pauser. Så nu ska jag vänta till golvet torkat och byta rent i sängen. duscha och vika tvätt och hänga tvätt. Borde stryka tvätt med för att bli av med klädbergen som befinner sig i mitt vardagsrum. Men jag är ganska så trött, iallafall orkeslös.

TJING, BC


RE.


2009

Ta oss tillbaka, jag längtar längtar och längtar lite till tills vi befinner oss i Turkiet igen. Förhoppningsvis i aug!

BC

"haru tugg u mi"



Man måste ha sett för att förstå
Man måste varit med för att veta

BC


the lucky ones

Ligger och försöker ladda upp ett klipp på youtube men eftersom jag är nere hos mamma och internet uppe hos mig är de segare än en sengångare.

Har skrattat så jag fått ont i magen och halsen men jag älskart! Min mamma gör mig lycklig. Jag vill att tiden ska stanna just i stunden nu när den är som bäst.

Nu har hon somnat och jag tittar på en bra film med en snygging, mitt batteri laddas upp när jag får skratta eller syn på en riktig snygging, inte mat och vatten som normalt folk.

PUSS, BC


veronika decides to die

Kom precis hem, hem till mamma. Hände en hemsk sak förut så hon fick pyssla om mig. Sen gick vi ut och käka. Jag gjorde som du sa och de hjälpte :) På vägen hem hyrde vi film också. Ska kika på dem nu, veronika decides to die.

Ska berätta om min lila incident senare.

PUSS, BC

less

Jag är trött som ett pungdjur, ligger utslagen tvärt emot i sängen på rygg och missbrukar lypsyl. Funderar på hur jag ska åtgärda detta? Funderar på att byta om till en mysig jogging, ta på mig dom bästa skorna att gå ut i och bara gå hela dagen för att se om jag hittar något på vägen.

Idag mår jag inte bra, igår mådde jag som bäst. Mina dagar ser ut såhär men de märks inte på mig.

Hur som helst borde jag äta innan för att vandra mina 1000 mil men inte ens de orkar jag ta mig för. Orkar bara sitta fast här eller ut och gå som en och annan zombie.

Kom med nått kul. Berätta de roligaste ni vet? Vad gör ni när ni är helt less? Just nu känns allt och alla så himla tråkigt/tråkiga. Jag klev in i gråzonen när jag vakna i morse. Nu vill jag kliva ur. Varför måste alla vara så trista och humorbefriade?



BC

måndags shopping



Blus+short+svart bh

Jogging

Tunika :) älskar armarna på den.


diadem fin fina diadem. tydligen så brukar jennifer love handla där med.

pink.

BC


Min dag i bilder


Den var inte ens god!

Cola på flaska.

Tripp på åkern!

Sorbet,

Mörmör.

Mammi, tomato, tomato, mammi.

Landet ingenstans ?

Sötaste plattången som  måste vara väldigt fördelaktigt för korthåriga.


BC


BC Style <3






Roadtrip



Hej mina vänner! Kom hem för en liten stunde sen. Har nämligen varit på én roadtrip uppåt landet... bara för att liksom! Hur som helst hittade jag grejer på vägen! Show you later!
Idag har varit en händelserik afton, bilen har gått 20 mil, vi stannade för att pinka på en öppen åker, jag råkade ofrivilligt strippa framför en man som inte alls var snygg, fått förklarat för mig att mitt nya gröna nagellack som jag gillar inte alls är snyggt, ätit årets första mjukglass och betalat för en cola light back och sedan gått därifrån utan en cola light back.

Kom och tänka på en sak alldeles nyss. Ni vet när man tänkt göra något planerat, lite dumt eller pinsamt så tittar man sig runt för att se så att ingen är i närheten. Jag är tvärt om.. jag gör grejen sen så tittar jag, såg någon mig? Sånn är jag. Detta konstaterade jag när jag kände doften av surt och lukta lite lätt på foten, sen blicken höger vänster, såg någon? Fast jag sitter helt ensam. Jag är en knäppgök men jag gillar'T!


BC

en död kyckling i köket

Det var mikket sccchhööönt att sola, samt en timmas promenad.

Jag har alltså solat, gått promenad, cpat loss för att facebook cpa loss på mobilen, sett en kvinna bitch slapa sin hund, blivit stannad av nötter som tror att man vet allt bara för man bor här och sist men inte minst hittat en död kyckling på köksgolvet.

En annan sak vad är detta här för jevla shit? Nu får vulkanen lugna ner sin lilla och tänka på mig som ska flyga till egypten om exakt två veckor på tisdag . Jag blir ju lessen :(

Nu ska jag duscha och måla naglarna men jag är ganska trött. Men förhoppningsvis så piggnar jag till efter dusch. Sen borde jag äta. Ett ägg och broccoli är inte att hurra över. Men jag är liksom inte hungrig. Jag skyller på våren.

Metaforer

Ni vet att jag har mina misstankar om att jag är adopterad av en antagligen utländsk familj och blev hittad i slummen som treåring? Min pappa dog i ett terrordåd 91? Hur som helst minskar inte mina misstankar eftersom mamma är miss blaco och nu börjar skriva som en. Sen är frågan början hon bli senil?
Detta sms har dykt upp 5 gånger nu på mindre än 3 minuter:

Hej igen blev bara en stund.. vi sola sen du inte ångrat dig..puss

Älskar dig mammi XD

Hur som helst är jag trött som en wingballe som dp så fint skulle uttryckt de. Nu blir de solning för hela slanten. Sköönt!

Tjingeling, BC

SUN



Nu drar jag ner till mor innan cirkus och chillar lite! Hinner nog inte blogga emellan cirkus och spelning. Men om inte annat så bloggar jag när jag är hemma igen.

PUSS darlings, BC


hangover?

God morgon. Känner mig bakfull fast så är verkligen inte fallet. Är för att jag gick och la mig klockan halv sex i morse? Don't ask why?..beacause I really don't know.

...gäsp... hur som helst väckte hundfan mig. Jag som bara ville sova lite till men endå bra att jag inte sov för länge. Vill inte förstöra min dygnsrytm.

Nu blir de inte pannkakor och glass utan ett glas vatten och en dusch tror jag. Måste vakna!

Ikväll blir de cirkus och spelning.

KÖSS, BC

TOMMY HILFIGER



Såg dessa raringar igår efter bion, sånna ska jag bara ha i sommar!

BC


sex? hihi

Jag har blivit medlem på en dejting sida. Småskrattar lite för mig själv här. Men såhär är de. Jag hade tråkigt, jag gillar nytt folk, roligt, intressant och underhållande. Än så länge har inte många nötter framkommit. Kanske högst två.. en som skickar ett mail strax eftrer de andra för att jag inte svara, här har vi el efterhängsen. Varför inte vänta tills den andre svarar och gör den inte de ja då vill den inte och då har man iallafall inte gjort bort sig som en looser. Den andre... vad jag kallar ett riktigt nätdejtspucko och anledningen till att man tvekar att ens bli medlem på en sådan här sida:

De börjar okejj, brunt hår, bruna ögon och välbetald men de sista? huh? om de nu så är fallet att han är en rabies smittad kanin kan han väl vänta med de. De lär ju komma fram sen. Vad tänker dessa nötter med?
Sen ska ju inte vi tjejer skryta med precis att vi fullkomligt ÄLSKAR sex. Nej vi ska stå och fnittra i ett hörn så fort killen råkar nämna samlag. Som om vi visste va de är?  Då kan vi klassas som töntar och tråkiga och är vi öppna med att vi också faktiskt tycker om att sexa som faktiskt dom flesta här i världen gör. De är änna de som är grejjen med förhållanden. Dom kraschar annars. Detta är en naturlig faktor och ja din morsa och farsa knullar också eller vad du nu vill kalla de. I vilket fall som helst så gjorde dom de iallafall, tills du kom enligt vissa.
Dock ska man inte bara göra de. Man ska njuta, känna passion, känna meningen med de. Man gör inte bara barn.Sen är de ju inte själva sexet de är ju goset runt om. De mysiga som gör hela grejen. Sättet ni för er på. Sättet han behandlar dig. Lägga ner energin på att hitta och lära känna. Inut, utin kan väl alla? Och alla har de inte. De krävs lite också för att de ska bli riktigt bra. Tror inte de är många som har haft riktigt bra sex. Jag har knappt. EN person ... och jag har haft 5 pojkvänner resten kan ni räkna ut själva. Alltså de har ju varit bra med dom andra med men med bara en person har de kännts så som jag vill att de ska kännas.

BC

vad gör jag ?

Jag städar..... ? ... sakta men säkert, sakta men säkert :|

Mittherrskap



God middag mitt herrskap!
Sov lite längre idag mot vad jag brukar, då jag först somna halv fyra i morse. Jag ville inte sova igår.. de kändes tråkigt. Dock fanns de inte så mycket kul att göra så blev sen att jag förlora kampen mot mina ögon och dom blunda till framför datorn.

Idag är de torsdag vilket är lika med städdag för moi! Dock städar jag ibland på fredagar men tänkte att jag ville ha gjort de tills imorrn då jag ska på cirkus! Inte för jag har någon direkt lust. Men de värsta är nog den här j*vla tvätten som jag fått för mig att stryka.

hörs senare, puss!


BC Style <3




I de underbara vårvädret vi fått nu så hade jag på mig detta idag. Jeansjacka, sneakers, strumbyxor och en vit transparent klänning! Samt bälte, väska,  ringar och armband.

BC

 


atombomer, antirynk kräm och botox!

NU är jag hemma och vilken underbar kväll. Mamma du är verkligen bäst! De är svårt att få till de så som vi. Har skrattat för ett helt år ikväll. Tror restrerande biobesökare önskade att personalen skulle upptäcka oss och skicka ut oss. För visst sa dom i början att man skulle respektera dom andra besökarna? huh? Men ibland kan man bara inte sluta. Jag och mamma fann humorn i denna underbara film helt enkelt.
Vi borde bli komiker. Vilka komentarer! Ja ni måste ha varit med för att förstå. Så jag kunde delat med mig utav mina skratt och min glädje.

Men vilken besvikelse att de inte fanns en enda snygging på bion? Jo en på duken. Men så är de alltid. Killar som ögongodis var är ni egentligen?

BILDER FRÅN IKVÄLL:


Mor på thaien! En gång lura jag en kille som jag "Dejta" att min mamma var halv thailändsk.. okej? lixom? Men hur skulle de då kunna var min mamma.. jag ser inte thailändsk ut för fem öre!

Räkchips <3

BC @ thaien!

- dom här är så mycket bättre.. varför har dom inte alltid dom små bambu? Dom stora gillar jag inte!

Dinner!

Älskat den  lite "pitoreska"(?) miljön. Får man känslan på riktigt.

Aldrig mer, fick svindel och höll inte på att komma ner. Illa!

På väg hem igen after a lovely evening!

BC

 


oh..be my hero?







Clash of the Titans hette filmen vi var på. Och den var mycket bra. Inte alls sådär slåss film hela tiden som trailern visar. Utan en tvättäkta äventyrsfilm som har spänning, passion, sorg, kamp, krig, och inte att förglömma kärlek och muskelknippen! Enda besvikelsen var att han aldrig tog av sig sin lilla minikjol och restrerande. Kanske sker i tvåan? För de tror jag att de kommer och de längtar jag redan till <3

Kom på en sak... att vampyrer är soooo last year. 2010 är de gudar vi läser på allas läppar. För vem vill inte ha en hjälte som räddar kvinnor i nöd och ger sig ut på stora äventyr och bekämpar stora ondskefulla monster?

Var är min halvgud?

BC

Video!



BC

!


Bra att man fick lite brun färg på kroppen igen!

I know you miss you and I..!

BC


Sommarturne!


Det var väl ungefär de här jag gjorde. Softa i bagaget på bilen.. innan de hann jag dock spola av bilmattorna.
Jag har hur som helst hittat den perfekta sov platsen för turnen i sommar. Fanns till och med en liten nattlampa över där huvudet ska vara. nice huh?

Nu ska jag duscha, sminka, måla naglarna och ta på mig. För klockan 18.00 bär de av till thai restaurangen sen bio.

PUSS, BC


circus


Circus är i stan som sagt!

God Morgon, god morgon. Jag är som vanligt uppe med tuppen. Vakna strax innan halv nio och gick upp och ner till mor tio i, för jag tänkte tjuva hennes smörja och se om den var bra. Men hon låg och sov så för en gång skull väckte jag henne.. mohahah! Så de bar iväg till solariet halv tio och nu ska vi ut och gå.

BC


tellmethestory

Har legat och plågas, lyckades somna men vaknade upp i mitt egna dregel! Ett tecken på att jag dreglar är att jag sover riktigt gott.
Sen när jag mådde lite bättre åkte jag och handla de som behövdes för att muntra upp mig.
Ikväll har jag lust med skvaller.

Just nu sitter jag och tittar på säng. Ska beställa hem en dubbelsäng ifrån Ikea tänkte jag i veckan och kanske en soffa? Hoppas de kommer innan helgen i såna fall!



BC

fikapåstan

Nu har jag bäddat ner mig själv i soffan. Strax efter att jag kom hem började mens smärtorna. Ladda med en alvedon men tog den för sent. Så jag la mig i badkaret med supervarmt vatten så nu känns de lite bättre.
Nu förstår jag varför jag var så nere och konstig och skrev dramatiska dikter igår. Blir alltid depp under mensen. Förut blev jag alltid glad men nu verkar de vara tvärt om ?

Mysig dag idag. Promenerade säkert en timma runt staden. Sen en kaffe inne hos mormor, jag dricker inte kaffe så hon blev besvärad över att hon inte hade någon glass eller kakor att bjuda mig på. Jag gillar att hon ibland ser mig som om jag fortfarande vore liten. De är gulligt. Efter de vandra jag in på ams och fick ett papper underskrivet, de var lätt kirrat då de satt en ganska ung kille där inne. Fast ibland brukar dom vara värre. Jag kanske lukta illa?
Sen handla mamma en sådan där.... ahh vad heter dom nu då? Men en sånn där som sprutar ut lukta gott, denna gör de automatiskt eller utav rörelser. Blir lika rädd varje gång den poffar ut. Sen bjöd mamma på fika. Åt världens största dammsugare idag tror jag?

Nu har jag fått i mig en lax och klockan sju är de meningen att jag och mor ska ut och gå men jag vet inte om min mage är lika sugen på de som jag är?

pöss, BC



En bild jag tog igår, som ett litet tecken att våren är här!


susodus

Suttit nere hos mor min. Vi har bestämt oss för att gå på bio imorgon. Egentligen idag men den hade inte premiär förän först imorgon. Minns inte vad den hette? Men de var var en sådan där actionladdad rulle som man ska se på bio. Så bio imorgon, shopping på torsdag och idag ska vi även köpa biljetter till cirkusen på fredag. Då har denna veckan gått sen är de bara en vecka kvar till dansgalan, jag är taggad! Hoppas på strålande väder nu bara.

Men nu ska jag ta på mig och gå ner till mor för vi ska ut och gå och även hälsa på mormor.

Tjing, BC.

fruit coctail!



Nu efter att ja strukit en hel del så ska jag koppla av med dessa godsaker+grönsaker och titta på Svenska hollywood fruar<3 Love that!

Känns som att jag inte kommer se hela avsnittet då jag kände just nu hur trött jag börjar bli. Måste varit cykelrundan nu ikväll :P Uppförsbacken gjorde sitt kan jag säga. Och kolsyran i min cola i påsen på styret fick känna sina sista bubblor för den här gången!
Jag har varit duktig idag, två långpromenader och en cykel tur! Känner på pannan och finner den svalt rumstempurerad. Jo men visst jag har ingen feber(?!) Kan de vara den fina våren som kommit hit? Kan inte fatta att de är sant. Trodde nästan jag drömde förut. Trodde ärligt talat att vi aldrig skulle se grönt och att den nya istiden var på ingång. Men vad glad man kan vara att man har fel :D

Godis, BC!


promenix



Schippen rullade runt och hoppa och sprang så de fastna massa strån i hans päls. Såg ganska kul ut!

BC

colored

Jag går ut och går igen, tar med mig kamera och hund. Får se vad spännande som händer idag tro?

Man ska alltid ta med sig kameran. En gång var jag och j ute och gick och så var de något väldigt färgglatt som låg på isen och de visade sig vara ett gäng ballonger ett X antal ballonger ihop bundna. Tror de hade kunnat bli ett fint kort.

PYSS, BC

owner of a lonley heart



Kom hem efter en promenad jag började gå klockan halv nio. Gick förbi familjen svensson och hälsade på. Blev sittandes intill solväggen. Underbart väder!

Nu ska jag äta något, titta klart på tidsresenärens fru, fortsätta tvätta och stryka.

Sen ska jag ta en promenad igen.

BC


Fredag 2/4


YouFool

Hur sjukt jobbigt och tråkigt är de inte att titta igenom en film rakt igenom som man redan sett men inte minns slutet på?

Men man måste lixom bara. För man vill veta och man måste.

Men de är endå knäppt.

Och väldigt onödigt?

Jag gör de just nu!

Jag tillhör idioterna... no coments..

Äh, nu tar vi en cocosboll för att göra de hela lite trevligare tycker jag, tycker inte ni?

BC

+NAKEN

 

Jag känner mig NAKEN, EXPOSED....RÄDD? Checka min garderob. Helt tom ju!

Min mor sa här om dagen antagligen eftersom jag så många gånger.. eller jämt säger att jag måste köpa nytt och "lipar" över att jag inte har några kläder. :  Ja, hade de sett ut såhär hade jag förstått om du var ledsen!

NU gör de ju inte de ^^. Utan jag har bara fått för mig att tvätta allt jag äger och har inför våren för att även checka igenom allt. Det ser ut som ett tvätteri här numera! Samt att mina katter har en förmåga att smita in i mina garderober i smyg och de är äckligt och jag hatar verkligen hår på kläder, sooo trash! Ibland tänker jag att jag aldrig borde skaffat djur men sen så är dm ju mina gullegrisar och då får jag så ut med lite hår då och då. Ska bli duktig och lägga in de i garderoben rollat!  Och sen för att jag nästan hade hälften utslängt på golvet tillsammans med redan använda och till och med smutsiga kläder. Vilken snuskis. Efter detta tvättandet blir de ordning på mig! Pisk, pisk i stjärten på mig själv ifrån mig själv! De måste väl vara lagligt?

 

BC

coquillages







Hittade några utflugna snigelskal. Jag samlade på sånna när jag var liten(?)

Kom precis hem efter en lång promenad med min lilla älskling. Han var så lycklig när han fick springa lös längs ängen. Jag med när en vind av havslukt kom in. Blundade och låtsades att havet var längs med mig.
I sommar vill jag tillbringa mina dagar vid kust och hav. Finns ingen bättre doft än doften utav, snäckskal, hav, fisk och båt och de klukande ljudet havet ger dig när vågorna slår mot bryggan.

Nu ska jag stryka och hänga ännu mera tvätt.

BC


......




PÖSS

BC


saturday



Nu har jag kommit tillbaka i real tid på djävulen bär prada. Älskar verkligen inspelningsbar boxer. Eftersom jag nästan aldrig tittar på tv eller alltid har annat för mig så jag missar början.
Denna gången höll jag på med en sen middag. Rörde bara ihop nått. Supergott blev de.

Har spenderat kvällen själv men räknar med att de dimper ner en och annan fyllekajja här inatt. De är ju endå lördag och jag är hemma med lampan tänd i fönstret.

NU ska jag ladda mobilen om jag orkar resa på mig. Upptäckte nyss att den vart död.

BC


SURPRICE!



Igår fick jag en pressent :)

Nu har man varit vaken i två timmar redan, duktig! Ska strax få i mif frulle och sen forsätta tvätta!

PUSS, BC

BC



BC

NEEWS



Väskan kommer att matcha mina nya gladiator sandaler som jag köpte förra månaden, superb! Och mascaran var välbehövlig då skafftet på min gamla gick av här om dagen. Och nagellack får man aldrig för många av. Fick bli ett mint grönt då de känns vårigt!

Nu blir de film, fanta och jordgubbar♥

PÖSS, BC


VIDEO



Hemma efter att mormor och syster har tagit pass. Fick även shoppat lite under tiden syrran var på möte. Show it later!

PÖSS!


Foolish

Morsning Korsning!
Ska bege mig ut och hämta posten nu. Sen ska jag nog börja städa tror jag(?) Vet i fan om jag vill men idag. Men så borde jag eftersom imorgon är jag borta hela dagen och på fredag vill jag inte städa.
Men ska ju till mormor sen med fast de är inte förän senare.
Äh får see hur jag gör.

PÖSS, BC

Insideofme

Kom hem för en halvtimma sen. Jag och Jonni har nämligen varit ute och promenerat i en timma. Vad duktig jag är! Morgonpromenad klockan åtta och kvällspromenad vid nio.

Väntar just nu på att mor min ska ringa mig och säga att hon har tid för mig. Är väldigt viktigt måste jag säga... Hon ska nämligen göra en inside fläta på moi! Det går inte annars. Då får jag sova sittandes. Så de hänger på henne nu :D

Men här får ni en rejäl puss ifrån mig för att jag är så göllig!




BC

dontgayonme

Ligger i sängen med Jonni. Vi lyssnar på disney låtar och nu ligger han och lipar efter att ha lyssnat på Micke och Molle - adjö föralltid, farväl är inte slut. I mina tankar finns du...
Nu sprang han iväg och torka tårarna och kom tillbaka med ledsen röst - har dom sagt de om bästisar än?

Sjukt underbart när män kan visa lite kvinnliga hormoner. Men å andra sidan finns de killar som är värre känsliga än oss av de kvinnliga könet. Men empati i deras hjärna saknas ju. De får dom lära sig att känna.

Varför måsta alla supersnygga killar vara bögar?

Noblet!

*trumvirvel* Med stående ovationer har matilda fått snurr på bollen och startat en tvätt i maskinen! Det här är en lyckans dag för mänskligheten!

Är de nu man förtjänar ett nobelpris eller?

Shoppat!



Har varit i stan på arbetsintervju idag och passade på att inhandla lite. Om snälla mammi sponsrade mig :)
Hoppas på att dom hör av sig. Arbetsgivaren verkade jättetrevlig så de var ju positivt!

Blev så arg förut bara att en klänning jag köpte idag var sönder. Gaah. Jag som verkligen tyckte om den och de fanns ingen mer :( Och den som skulle bli en perfekt pressent. Jaja får se om jag hittar något annat fint på torsdag då vi åker till stan igen för att syster och mormor ska ta pass.

Nu ska jag äta upp min underbara mat. Var hungrig som ett svin! Om dom nu är hungriga?

BC


hare hare näran

Hinner eller orkar inte skriva så mycket just nu. Somnade klockan sex halv sju i morses? Ja de var en kul natt iallafall. Skulle kanske påt idag igen men njjaaa... hade kunnat dra på mig kläder och dra iväg såhär men känner att jag inte orkar de. Hur som helst så kommer de uppdateras imorgon. Och hur som helst måste jag varit ett snällt troll för haren har hoppat in i min lägenhet under natten :D
Såg du haren hanna? Hanna var mitt sovsällskap inatt och tydligen har jag legat och stönat(?)(?) Undra vad jag drömde för mys? Tror jag drömde något sjukt om att jag brottades i lera med någon.

Nu blir de trubbel i paradiset!

BC


Kurtan



Ni får lite underhållning medans jag är borta. Humor helt på min nivå. Början är ju så bra. Kuuurt! Haha!

Hurryburry

Får bli en liten snabbis här. Var endå uppe och skulle käka frulle så passade på. Men måste skynda för mor min är en otålig liten sötis som väntar där nere på att jag ska komma ner med min assistent och hjälpa henne med påskmaten. Hon tycker jag är seg. Vilket jag nog är(?) Gör den idag då vi kommer vara alldeles för bakis imorgon!

Men vi hörs senare. Ska även försöka hinna med en vlogg ikväll innan utgång. Spännande?

Tjing i ding, BC!


Buyit

Eftersom jag inte har något sällskap så här på skärtorsdagen och eftersom jag skippade utgången köpte jag mig ett sällskap ist.  EN ben&Jerry och gubbar(jordgubbar). Perfect match! godaste på länge.  Det är en skam att jag inte smakat tidigare!
Men nu ska jag se på filmen sex and the city, blev så sugen förut när jag såg serien. Men vad jag tycker adrian(?) om han nu heter så. Vilken mys kille han vill jag ha i soffan brevid mig just nu. Bara jag hinner "pudra" näsan först!


min favvo kille!

Imorrn är de matlagning, styling, vin och utgång som gäller!

BC

Brunett?

 


Kom hem för en liten stund sedan efter att ha pendlat fram och tillbaka mellan affärerna för att jag inte hittade min hårfärg jag skulle ha. Åkte förtst dit jag vet att dom har den på, men nej ingen hårfärg. Sen åkte jag till den andra affären för att se om dom hade något bättre att kompletera med, MEN ICKE! Så åkte tillbaka till samma affär ja först var på och blev så sur för att jag då insåg att jag inte skulle få den rätta färgen. Men tänkte att jag går och frågar någon. Dom kanske har undanlagt i lager? Men nej då, dom hade dom i en kundkorg med 50% på! My lucky day, till slut! Och Jonas kom samtidigt och lämnade tillbaka min hundralapp, den lilla raringen!


Körde på skönhetsvård idag. Och eftersom jag har blivit så känslig i huden så tänkte jag att Nivea har ju funnits väldigt länge och måste därför vara bra mot huden. Så de körde vi på. Sen ett värmeskydd är ett måste mot håret om man plattar och lockar som jag gör.

Så vad händer? Ska jag bli rödbrunett nu?

BC ♥


Dontdieonme



Jag förstår inte varför levande växter bara visnar hos mig? Jag har inte lyckats behålla en enda växt under min livstid här på jorden. Till och med kaktusar lyckas jag ta dö på. De första mitt X sa här om veckan när han såg att jag köpt levande växter igen, de vill säga tre katusar.
- Ja, undra hur lång tid de tar innan du lyckats ta dö på dom här stackarna?

Här har vi beviset! Även den lilla rosväxten var hängig i morses.

FÖRE: Vill säga igår.


EFTER: En natt hos mig. IDAG!


BC



UPDATE: Med lite vatten har han nu återuppstått! *applåder*

NEWIN


Detta är alltså gårdagens shopping, tre ringar, ett par till pärlörhängen eftersom schippo lyckats käka upp ett. Och ett par lacktights.

God Morgon! Strålande dag ute, älskar när fåglarna kvittrar för full rulle! Och jag fick sova som en prins inatt! Känner verkligen av de idag. Sjukt att de kan påverka en så när man inte får sova riktigt på en natt.
Idag är jag glad för mitt paket kom som jag väntat på. Spännande! Ska få i mig en frukt sen byta om och bege mig ut och köpa hårfärg.

Tjing, BC

BC style





Ursäkta suddigheten men eftersom min lägenhets elledningar(?) är bajskorv så går mina nya glödlampor sönder hela tiden.

Köss iaf. BC

 

 


POSTEN

 

Någon som vet om posten kommer som vanligt imorgon ?


RSS 2.0