FLOWERPOWER


Var ju och handlade med mor min idag. Fick inhandlat en del till hemmet och lite till mig själv. Men de visar jag lite senare. För jag ska äta upp min mat och se klart på andra avenyn. Och byta rent i sängen med för jag har "påsk"städat! Så duktig jag var nu på kvällen.

Känner mig lite smått rädd för att sova ikväll eftersom att jag nu i två nätter haft svårt att sova. Har varit riktigt påfrestande. Igår var värst. Var verkligen jätte matt och trött men endå gick de inte att sova. Så inatt hoppas jag på sömn och John Blund!

Älskar verkligen min nya klocka. Så underbart fin!

BC


Benji



Igår åt jag min första ben&jerry glass och mm den var gudomlig. Munorgasm på den du!
BC


Told You




Nu ska jag ner till kroko och hämta den nysaste wallander filmen och se den efter att jag tagit mig en kvälls dusch!

P
BC


CORN



Så himla typiskt när jag väl ska visa mammi att jag inte någon soffis är när jag ute och går. Vad händer? Om inte en alldeles för mätt mage med ömma ben hinner efter 300 meter och ett skoskav till råga på allt. Jaja, fick någon att skratta iallafall. Alltid lika trevligt att glädja någon. Fast de var på min bekostnad.
Undra hur länge VI ska ha roligt utav detta? Kommer ju inte att glömmas i första taget.
("jag är iallafall ingen kroko") Blink, blink!

Har precis mumsat i mig två undrbara majskolvar.. tänkte jag. Var illamående efter andra så mätt blev jag men lik förbannat proppar jag i mig den andra. MATMISSBRUk kallar jag detta.

BC


du är en liten mört

Nu har jag äntligen fått i mig soppan min och ska strax rota fram lite varma sköna kläder för klockan halv sju ska jag bege mig ut på en powerwalk med min mor. Och enda anledning till att hon ska följa med är för att hon inte tror på mig att jag går så fort som jag gör, Taskmört! SKRATT!

Och när jag kommer tillbaka ska jag berätta två saker. EN sjukt rolig grejj som man bara kan råka ut för om man är min mamma och heter Bitten. Haha Omega 3 försäljaren trodde de var ett utländskt namn. Iofs ser hon utländsk ut men. Iofs kanske vi har en utländsk bakgrund med tanke på att mormor inte vet vem hennes far var. De andra är en annan grejj.

Hej svejs, BC

egoego

Lite smått frustrerad då jag sitter här hungrig som en hel biafra familj med en soppa varm som solen själv. Blev bara otur med den där soppan idag, först ingen lök och sen råka jag droppa ner ett halvt paket persilja i typ. Men god de är den.. nog.. har ju inte lyckats smaka än efter en kvarts väntan. Bara lite spa på en "törrer bröbete". Men som sagt finns människor som har de värre. Jag ska vara tacksam för min brödbit.
Ska man tänka såhär? Orkar man tänka såhär? För då skulle man ju aldrig få vara ledsen, arg eller frustrerad. För de finns ju alltid någon där ute som har de värre. Och då får man ju dåligt samvete när man väl kommer på att de är så och man då suttit där och klagat. Äh, man kanske inte ska tänka så mycket på hur andra har de, både de dåliga och de positiva dom har. Utan bara tänka på och jämföra med sitt egna ? Men då är man väl en egoist?


Fördömda soppj**el!

BC


Whitetrash

 

Är ganska trött och ögona svider. Borde sova också eftersom jag själv planerat att gå upp klockan åtta och knalla morgon promenad med mor min. Men jag vill se svenska hollywood fruar och de kan jag inte göra eftersom någon just nu besitter min tv :P

Ska leta fram mina brillor och läsa lite sålänge så får vi se om jag håller mig vaken. Annars kan jag se de lagom till frukost!

Sleep tight!
BC


Power!

Kom precis hem efter en underbar powerwalk med solen mitt framför och Melissa Horn som sällskap. Kändes sjukt underbart. Inget kunde varit bättre just då!

Nu ska jag se klart på Arn, sen blir de att lägga en mask och hoppa i plurret!

PYSS, BC ♥

KNATTEN


När man är såhär liten, mjuk och söt får man gosa innanför tröjan!

Kom precis hem efter att ha hjälpt mamma att rensa avlopp och städa. Mamma klarar inte att rensa avlopp och nästan inte jag heller under hennes. Och jag är inte kräkmagad. Usch hur de kan bli av lite vatten och hår.

Tänkte själv tvätta och vika tvätt och plocka lite men de har jag ingen lust med nu så de får bli på onsdag för imorgon ska jag och mor åka till V.  Ska bland annat till systemet och köpa jordgubbsvin och sen in på lindex och byta ett par byxor om jag nu hittar kvittot?

Nu ska jag ta mig nått att äta, puss.
BC


NEWS




En ny smink väska var mer än välbehövligt då min förra fina nya lepard brann upp på första festen som singelboende, remember?

BC


TheGarden




Var inne och kikade på H&M´s The Garden Collection förut och hittade den här skönheten och tryckte på knappen KÖP. Och de kommer upp " Tyvärr, varorna har tagit slut för dagen ". Och jag som fick sånn stå trosa när jag fick syn på den. Så typiskt min situation att alltid hamna i. Att de jag verkligen vill ha antingen är slut eller inte finns.

Hoppas att de kommer in mera. De gjorde de på blue collection. Ska in och spana varje dag nu iallafall!

BC


MOVIESTAR!



Ikväll blir de bara film gos! Men först ska jag ta den där duschen och äta en sen tacosmiddag. Men ikväll får de räcka med en tortilla wrap ist för en och en halv som i fredags då jag höll på att spricka efteråt.

Jag har prinskorv fetisch! Dom är ju guddomligt goda att gå och små äta på. Här har vi en brud som hellre proppar i sig ett paket prinskorv än en godispåse!

PUSS, BC


City



Igår klockan nio vakna man upp och jag och m bestämde oss för att åka till stan och shoppa istället för att åka som idag eftersom att m endå inte skulle greja med mors bil!

Blev lite handlat. Visar de lite senare.

Hur många krävs de för att boka en biljett i biljettautomaten?

- Tre personer i åldrarna 25 - 90 år!

Hoppas ni haft en fin helg, tjing!
BC


BC Style <3




Längtar så efter våren att jag inte kunde hålla mig att ta på mig ljusa färger och dra fram jeansjackan!


Taco+dans mys




Efter att m kommit hem ifrån jobbet gick vi och handlade fredags mys. Tacos framför Let's Dance som planerat.
Finalisterna är ju superbra båda två. Har ju tittat lite flyktigt varje fredag iallafall och på något vis alltid missat när Mattias väl dansat. Så hade jag gissat förut hade jag sagt att claudia skulle vinna men nu efter cissis och mattias finalavslut vågar jag inte svara på vem som vinner. Tror de kommer bli väldigt jämt och hoppas lika mycket på att båda ska vinna.

PUSS, BC


AA



Sitter här hemma och gör inte nått. Känner mig lite smått förvirrad och lonely. Kan bero på att mitt blodsocker ligger på 5.8, vilket är väldigt bra för att vara mig och ha diabetes. De är konstigt att man kan må dligt när man egentligen ska må bra. Men har de legat ostabilt så blir de en ovana at ligga bra.

Nog om de. Saknar " mannen". Idag är jag sällskaps sjuk och vill inte vara ensam.

Blev en riktig powerwalk förut. Jonas hade svårt att hänga med i svängarna :P Haha nedå, men han tyckte att vi gott och väl kunde sakta ner. Ska försöka gå ut varje dag när vädret är lika underbart som idag. Och när våren verkligen kör igång vet jag att jag inte kommer att vilja vara inne. Förra våren var jag ute och gick typ hela dagarna.

Egentligen skulle jag kunna börja sy men jag tror att M kommer snart då hans fotbollsträning slutar strax(?) Och då är de ingen idé att börja dra fram allt för vi ska titta på värsta bilförare och lyxfällan. Älska inspelningsbar boxer <3. Igår spolade jag tillbaka andra avenyn. TOPPEN! Fan jag vill inte att de ska vara Marcus som har våldtagit Liv. Ni som följer de, tror ni de är så? Jag tror fortfarande att de är kim.

BC


A cup of tea

Nu ska jag ta mig en kopp te. Sen ska jag och jonas bege oss ut på en lång promenad med hundarna!

see ya!

PUSS, BC

p.s varför måste våren dra ut på sig?


Hugs.

Efter att syrran gått så började jag faktiskt att städa. Tog emot men sen när de väl satt fart gick de fort. Var klar vid en halv nio och då bar de av till ICA för att köpa blomster! Sen började jag pynta runt och satte upp hyllan jag målat om, blev superb! Så blev la klar för en timma sen kanske. Har nyss duschat och sitter nu och äter min glömda middag. Men de var inge gott, är varken hungrig eller sugen.

Så ska bädda ner mig i sängen och antingen läsa eller titta på en mysig film(?) Eller varför inte dregla och drömma mig bort och önska? Yeeeeeep, pratar om New Moon.

Imorgon ska jag iväg och sola med syrran, tror jag eller orkar jag de? Hur som helst kommer hon hit.

Godnattis, XX. BC ♥

LUNCH



Tog en sallad till lunch tillsammans med syrran. Ytterst mysigt!

Hon har varit här sedan klockan halv tio i morse. Har vässat hennes CV. Och de tog lite tid kan man säga. Och inget verkade vilja fungera. Sitter just nu med tre datorer runt mig som vi har varit tvugna att andvända under dagen. Tur att man har resurser iallafall.

NU ska jag faktiskt börja städa som jag tänkt göra idag. Blev lite sent men känner att jag måste. Så äh, de är väl bara att börja.

KISSES, BC


satisfaction




" Du är allt en kvinna kan vilja ha, Robert "

Finns nog ingen kille som bara utseende mässigt kan göra en sådan galen. Sen är de såklart hans karaktär som gör de med. För han är mystisk, konstig, mogen, manlig, lugn, snäll, sexig och sensuell.

Var finns alla dessa män i gamla svedala?


kattmord







De ser ut som Jigsaw har varit i farten i mitt badrum. Men nej då! Ni behöver inte vara oroliga. De är bara min lilla misse som varit fet i ett X antal veckor och har nu börjat att föda. Tre stycken små rackare har de kommit ut än så länge. Frågan är om de kommer någon mer nu? Första kom endå vid halv nio i morses.  Blev väckt av T, - Svea ska föda. Och oj vad hon skrek. Tyckte nästan synd om henne. Men så blir de när man är ute och "ränner". Min katt verkar inte förstå de där med - "Jag fyller år i mars, då när katterna jamar".
När blir katter för gamla för att föda barn?
Detta får iallafall vara den sista nu, sen får hon sterilisera sig. Men de är ju så jobbigt med min katt för hon går ut och pippar medans hon har små kattungar. Horney little bitch there!

Kul att dom inte heller blev svart vita som vanligt. Men tror att pappan är den vit,svart fläckiga katten som envisas att fria utanför vårat fönster. Och den gulbeiga färgen kommer ifrån sveas mor.

Men nu blir de frulle.

POUSS, BC

p.s Just de. Jag hade planerat i min hjärna idag att jag skulle städa men idag har jag faktiskt inte lust med något. Jo bara göra sådant jag har lust med. Roliga saker! Så de ska jag göra. Ska måla hyllan ett lager i vitt till. Så att den kan upp imorgon när jag då ska städa. För imorgon måste jag. Eller då vill jag. d.s

E

JUST DE!
I almost forgot. Idag har vi betalat resan till Egypten. Så nu är de liksom bestämt och klart. Soliga dagar och gyllen brun färg. Måste bara sola upp mig lite innan. Orka att de kan komma hajar längs med stranden?!?:O:O:O Fast tydligen kommer dom dit för att äta "småfisken och inte dykarna". Lucky. Men även delfiner kan man få se och de vore ju nått. Åh jag vill bada med dom. Simmar över till Israel och besöker dolpine reef i eilat!! Där har mor min varit fusk!



BC


ARN








Måndagens kvällsunderhållning fick bestå utav paprikor och Arn♥ som hade premiär på tv 4 ikväll! Älska Arn och film ett kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket utav så de blir spännande. Vill se mer!

pusspuss, BC

BC STYLE





Idag körde jag på;
Chinos från koola anna.
Stickad tröja & skärp, H&M
Smycken, Kappahl.
Skor ?


GRANNY





Nu var jag hemma igen, eller inte riktigt. En trappa ner hos mor min. Men ska snart upp och ta av mig kläderna duscha och sätta på mig mysisar ist, LOVE THAT!
Sen blir de att laga lite käk. Börjar känna mig lite tired! Kan ha varit de glas vinet jag slurpa i mig förut på lunchen(?)
Lägger in en dagens när jag väl hemma är.

Gör ni en Måndag?`

POUS sweetest. BC ♥


Fika!



Spelade in en lite video update! Men hann inte lägga upp den då jag skulle ner till mor och lämna broccoli! Hon ska bara äta upp sen beger vi oss med cykeln bort till mormor sen lite ärenden. Sen ska vi ta en fika, mys!

Tjiing! BC ♥


Spring RoLL


SUPER SNYGGA BRUDAR I LYXFÖRPACKNING. kommer ju sakna nu när de var sista avsnittet. Hoppas på en säsong två nu när sommaren kommer.

Nu blir de en vårrulle och bubbelroom som underhållning! Konstigt att dom inte har den på alla ställen? :O Men dom hade den på shell iallafall som tur var. Passade på att gå in där och skaffa en medans jag endå var ute med hundarna.

Tjing!

lOl



Skölja ur inpackningen sen igår kanske vore på sin plats (?). Sen torka, blåsa. Kanske bege sig ut på en promenad? Är helt deg i huvudet sen inatt då jag satt uppe och tog igen dom 33 sökta jobben jag inte sökt tidigare denna månaden. Helt onödigt faktiskt!

Jag är lite utav rastlös, vad ska man göra? Äh har väll tillräckligt imörn! Uppstigning klockan åtta, äta frulle, cykla till mötet klockan tio. Sen hem byta om. Bege sig till mormor. Och sen ska jag typ städa. Jag borde iallafall.
Fan nu är jag sånn där igen. Så där orkeslös, fast endå inte. Min hjärnceller bråkar. - Ja sy de vill jag göra, - äh ne jobbigt ta fram allt och små nålar och trådar överallt. - ja läsa, - nej de orkar du inte. - klippa och klistra- nej orkar inte engagemanget att välja ut vad jag vill spara. - gå ut och gå? - Nej för äckligt väder ute. - Men jag behöver faktiskt vika tvätt och tvätta tvätt. - Nej, tråkigt, ork lixom!

Ja som ni ser lär jag nog få ligga här och ruttna hela dagen och ha tråkigt. Eftersom min hjärna och kropp just nu består av noll muskler och tänkarskap.

Men ska göra ett försök med duschen och se om de gör mig lite allertare! Solen lyser så starkt in i mitt vardagsrum  att de bländar mig får mig att tro att sommaren är här och springa ut i trosor och slänga mig på gräset och ligga där med en bira i handen tills solen gått ner.

En annan sak de är inte bara mina hjärnceller som bråkar emellan. Även mitt humör vill inte enas. Jag blir så arg inom mig själv. Som en hög buffel som fått eld i baken. Vet bara inte vad jag är arg på ? Nej en cigg nu sen dusch. Bye babes.

köss, BC

DANSFEST!!



Blir de en kväll kantad av sommarsol. Vill jag vara klädd på de här viset, med en lätt tanad kropp och korallfärgat nagellack. Med stort burrigt lockat hår, like BC style!

XX, BC


INLOVE



Jag är förälskad i denna låten! Och så bra att dom låg bäst till igår i körslaget. Och hur söt var inte hans dotter? Like snow white! Och kalle vill jag bara stoppa i fickan och ta upp och kramas med när jag är lite ledsen. Man blir glad och harmonisk i själen genom att bara titta på honom. Im in love.


Party like a dancing queen!





Jag vill dansa, skratta, släppa lös mina hämningar, bli galen, sluta tänka och bli oberäknerlig.

Dén 23 blir de dansfest och jag ska skaka rumpa som aldrig förr! De är den här dagen som allt börjar, den här dagen allt släpps lös. De är då alla blir samlade och back on track för att fira in vår och att sommar och solen snart är här. Och 11 dagar senare lyfter vårat plan klockan 08.00 på morgonen till Egypten. Med dom bästa! Bror, Mor, Syster och Mörmör! The whole family is together again!

PÖSS, BC!


Schrimp



Har precis vräkt i mig en sallad. Vart super hungrig när vi var hemma vid fyra. Mormor var exalterad över resan, så go hon är :) Älskar gamla! När dom inte är som koli, för då tycker jag bara att de är hemskt.

Nu ska jag ta en varm dusch och drar på mig en varm pyjamas, för fryser gör jag hela tiden. Sen beger jag mig ner till mor och snackar resan. Sen vid åtta blir de körslaget och efter de NEW MOOOOOON!! GAAAHH!

PUSS,  BC <3

Ha en superlördag!


Frukost.





Sitter nere hos mor min och har precis fått i mig min frukost! Sen ska vi ut och gå i vårsolen och gå förbi mormor och säga hej!

Ikväll ska jag och mamma titta på New Moon igen. GRRR! En HET natt med Edward skulle vara to die for!

PUSS gurkan!
BC ♥




Freaky Friday





Tumult fredag. Men nu är allt okej! Så glad över att hela familjen ska åka till egypten tillsammans iallafall. Haha de hör ju faktiskt Afrika, tänk att man ska till AFRIKA!! can't belive it.

Nu ska jag fortsätta att titta på solsidan, åh vad jag vill ha godis. Men nej nej nej.

PUSS, BC

Carrot

Nu blir de duschen, blåsa håret ta på sig, få i sig en morot och en liter vatten och bege sig bort till vårdcentralen med mor min. Sen ska vi till mormor och efter de ska vi till syster.

De enda negativa för mig med att vara glad är att alla mina poetiska ord försvinner ur mig. De är bara tomt. Men de kanske är bra att inte skriva dystra texter? Fast jag gillar ju de! Men tror de hjälper att lyssna på någon djup musik så flödar nog inspirationen endå även fast jag är glad.

Just de! Ska även på kalas lite senare.

PUSSEN sötnosar, BC


IM IN LOVE



Ny mobil var välpassligt då båda mina telefoner kolapsat samtidigt.
Jag är så kär i den att den få följa med mig i sängen inatt!

PÖSS, BC ♥


Tiniwinistringbikini!


En ny bikini är alltid tvunget.
Snygg!


Love love Love

Nu var de bokat. Lovely. Kan inte fatta att de är sant ?!?

Här landar vi den 4 maj och stannar till den 11 maj. Cant wait!



Kisses, BC

Inför Hurghada 2010



Satt alldeles nyss och beställde in detta för semestern 2010 nu i början på Maj. Shit vad jag längtar till värmen, avkopplingen, servicen och drinkarna på stranden.

Innan veckans slut ska de vara bokat. Lite svårt att få tag på 4 platser bara på såhär kort varsel men förhoppnigsvis kan dom fixa till så vi hamnar här som de var bestämt.



Puss, puss, puss BC.


Happy,happy,happy

FAN!! Ikväll ska vi kolla på resor till egypten! Slutet på april början på maj. FUCKING AMAZING!

BC

bath.





Tog mig ett bad istället. De var -schöööönt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Är lite sådär smått rastlös. Finns massa saker jag skulle kunna göra som är kul men när jag väl tänker att jag ska, så orkar jag inte. Kanske ska sova? Men hur kul är de liksom.

Vad gör man när man både är energilös och har tristess?

Man ger er tusen pussar, XD.
BC ♥


fruit cocktail





Nyttigheter är en beståndel i mitt liv nu. Jag renar mig ifrån socker chocker. För min kropp har ett beroende av det. Som nikotinet i en cigarett! Jag vill inte längre vara en slav under de.

Jag gör: Absolut inget.
Jag borde: Lägga min lilla energi på att söka jobb.


Men nu ska jag iallafall lufta mitt arsle och hoppa i dusch, ta på mig jamas, borsta gaddarna och kika på svenska hollywood fruar.
Imorgon ska jag vara nere hos min mor klockan tio för frukost.

PUSS, BC.


...


Nu är snart våren här, tror och hoppas på de iallafall. Då blir de många tidiga och sena långpromenader igen.
För just nu gillar jag inte promenader i de halv våriga vädret med is och snö hittan och dittan. Ramla igår i snigelfart steg. Hur lyckas man? Så än så länge för att bli sommar fitt skippar jag godiset. Har gått ner 2 kg på en dag! Fucking amazing!!!!

Nu ska jag palta på mig kläder och bege mig ut med mor min och handla. Senare ska vi laga mat ihop och äta sen softa hemma hos henne i hennes säng framför Luftslottet som sprängdes. Somnade sist gång jag började kika på den. SÅ tråkig var den faktiskt. Mäkta besviken, med tanke hur bra dom två andra är.

tjing, BC

A Cup Of Tea

Jag har äntligen börjat att menstruera! Jag mår bra av regelbunden menstration och den har vaklat lite. Men nu är den back on track. Dock har jag så ont i magen så de känns som att jag vill kräkas upp min frukost som bestod av endast ett ägg och en kopp grönt te.

Så idag kommer jag nog vara ganska frånvarande. Ska ligga och krypa ihop i foster ställning under täcket och titta på New moon. Fast bara till klockan två för då ska jag följa med min mor till läkaren och "Hålla handen". Fast först måste jag kamma mig säger hon.

BC.

" jag kan om du vill, och vågar om du kan"

jag är inte döv jag bara skiter i dig.

En sådan t-shirt med tecten fick jag redan 9 år gammal av min gamla låtsas pappa. Sen har de liksom bara fortsatt. Jag är mästerlig på att ignonera och tala bort. Som att jag inte hörde. Man kan undra varför? Är de för att jag inte vill tala om saningen som den frågande antagligen inte vill höra eller för feg för att säga nej. Eller skulle de kunna vara så enkelt att den frågande i fråga är alldeles för dum för att de ens skulle vara värt att svaras på?
Olika situationer. Olika frågor, olika tankar. Alltid samma svar....
Men i andra speciella sitationer kan jag inte knipa igen. Då har jag åsikter så jag spricker. Vem är jag? När vet man de?




Bonjour mes petits chéris!

Imorgon är de dag 1, och plus 12 dagar sen får vi se. Spännande! De lär visa sig mina damer och herrar.
Men nu ska jag väcka mitt sov sällskap. Lite komiskt att jag ska väcka de. Men jag var väl för tråkig när jag stoppad i två svarta myggor i öronen och spela på full volym melissa horn. För när jag mår kass så inspirerar hon mig, ger mig livsglädjen och meningen tillbaka. Vi ska titta på luftslottet som sprängdes. De vill jag inte göra själv är lite sådär små kyckling när de gäller filmer som går ifrån komedi till drama till thriller. Vissa dagar.

Jag skriver bara lite konstigt ibland. Jag är konstig utan konstigheter kan man säga. Jag trivs som bäst då för de är sådan jag verkligen är. För de är mina tankar, mitt sätt, mina ord.
Varför kan jag då inte frigöra mig och visa? Varför kommer bara mina ord fram genom mina fingrar och inte genom min mun. Vem sa att vi var skapta att göra oss hörda genom talet?
Varför föds vissa döva?

BC

Allt du kan ge mig

Jag hoppar, skuttar fram. Vinglar till på kanten. Tvekar, kikar över. Tar ett djupt andetag och känner vinden mot min kind. Är jag lycklig? Tar ett steg tillbaka, två steg framåt. Svävar. Det tar stopp. Var de allt? Jag gav upp för längesen.


icecream.






Söndags slapp med glass och repriser. Jag har förvånansvärt inte så ont i kroppen idag som tanken slog mig igår. Jag målade vardagsrummet och slipade ett köksbord i hela sex timmar!! De gör jag nog aldrig mer om. Inte för hand iallafall. Men nu har jag tre stolar kvar eftersom jag påbörjat de. Men de får bli på Tisdag när nytt slippapper anländer.

PUSS, ha de söndagsmys. B

p.s Jag fick ståpäls igår som när jag äter mörk choklad fast motsatsen till de när Anna Berendahl sjöng för ett mörkt, upptänt globen igår. Magiskt!


DAGENS

 

 


paint

De blev inget städ, började måla om i köket istället. Vitt!

BC

LOV_E






Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut. Och visst finns det dagar som det kan göra ont.


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår. Men det var för länge sen för att ens komma ihåg Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen? Du är kvar med samma folk. Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus. Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara. Inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

Hemmafru



Nu ska jhemmafrun tvätta, dammsuga lite och byta rent i sängen till ikväll. För då blir de Freeeedaaaaaaaaags mys!

BC

...Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..





Sen en tid tillbaka har jag varit trött. Försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra, borde och vill. Mitt i allt så ska man räcka till. Sen en tid tillbaka har jag varit tom. Och försökt att hitta spår som leder rätt. Ja, det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan. Och mitt i allt så ska man vara sann.
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort!
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst. Och försökt att känna efter hur det känns. Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van. Men jag har tröttnat på att vara likadan. Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag. och försökt att vara nån till lags. Ja, man kämpar för en plats som passar både här och där. Och snart har man glömt vem man är ?


SPRINGTIME



Jag önskade att all snö hade försvunnit tills imorgon och att de var såpass varmt så att jag kunde vandra runt såhär i vårsolen med solbrända ben!


Bunnieburger



Nu blir de duschen sedan hemmagjorda hamburgare framför New Moon!

För visst är de så att hemma gjorda hamburgare är godast?

Puss, BC!


Leo






Tröja - Gina.
Armband -  Lindex.
Skor - Scorett.
Halsband -  Home made.
Svarta shorts - Gina.


fika,













Mysfika. semla . cola light . skratt.  mamma . systemet .  ica . Skotittning.

BC

pudel

Jag är trött, sliten och depp. Så nu sticker jag och drar en fika. 

Kom med?

BC

Don't

Nu ska jag tvätta kallingar, koka nudlar och slå på Andra Avenyn.

Egentligen borde jag, tvätta trosor, bege mig bort till ICA och laga riktigt mat!

Men vad jag på riktigt borde är ligga på stranden vid något karibiskt hav, hålla drinken i handen och få middagen serverad.




Wanted!




samsung b3310

Ska snart införskaffa mig denna sötnos!

Idag har jag umgåtts med la familia hela dagen. Och mamma nu under kvällen med. Tittade på värsta psyko filmen förut, orphan!

Imorgon ska jag tidigt till syster med mor och vid halv fyra ska vi bege oss bort till badet och bada! Jag tror jag var en fisk i mitt tidigare liv så de passar mig perfekt!

Nu blir de en dusch och säng, säng, säng, ge mig säng säng säng tills jag vaknat och blivit en dräng!
Sen blir de väl till att lyssna på skutten om att han snart slipper titta på hans skrutt boxwer och om några dagar får en ny inspelningsbar boxer. Hade de varit min man har jag låtit honom kompensera mig med något annat.

POUSS! BC ♥


Mini Frikadeller

God morgon! Vaknade i sin vanlig ordning när jag somnar tidigt. Klockan 08.18!
Svarade på mor och systers sms för tydligen så är min telefon helt stendöd nu eftersom jag inte ens hört de igår.

Ska iallafall strax ner till mor och snart kommer även syster dit. Jag tar med mig frullen ner så slipper jag äta den själver!

Senare klockan ett ska jag passa dessa sötingar. Har dom inte ätit tänkte jag laga potatismos och köttbullar min favorit när jag var liten. A nästan även idag, fniss!




Puss och godmorgon åter igen. BC ♥

födelsedagsbarnet,



Myser i morgonrock innan påklädning!


Idag är de Internationella Kvinnodagen. Vet egentligen inte så mycket till grunderna vad de handlar om men tänker på att kvinnornas rätt i samhället. Och en påminnelse om att kvinnan har väldigt stor betydelse och har åstadkommit mycket under våran tid på jorden. För inte finns de Internationella mansdagen!

I vilket fall som helst är jag född på denna dagen och hittils har jag inte åstad kommit med något beundransvärt som kräver ett pris för. Men jag gör de lilla jag kan bidra med. Inte alltid rätt och inte alltid helt fel. Men jag gör de. Hur som helst så sa dom till min mor på bb för 22 år sedan efter klockan 02.32 natten mellan den 7 och 8 mars att jag en dag skulle bli något, åstadkomma med något. Blir en stakt individ som kvinna. Jag är inte där, men jag hoppas på den dagen. För jag vill förändra, skapa och utveckla.

BC ♥

p.s och ett sista HIPP HIPP HURRA för mig själv! (viskar) hipp hipp hurra.. and blowing out the candles and wish for something beautiful.

SPARKLE





























My litle fairy <3

Familjen kom vid kvart över fem. Innan de så hade jag och mor varit och solat och gått en promenad. Nu ligger  jag här med solfrossa! Inte så smart att sola en halv timma kanske? Med tanke på att de var senast i höstas jag sola. Men kroppen fick färg och framförallt ryggen. Men panna och kinderna är som små plommonstomater mogna att plockas.
Dom gick vid halv åtta igen. Mysigt vart de! Dock fattades bror och Lovis men båda jobbade så dom ska komma i veckan istället när båda får tid.
Men när när delar av familjen gått hem så började jag och Skutten att laga mat medans mamma låg i sängen och pratade. Fick sånn spräng huvudvärk så lade mig med mor i sängen och kollade vi på familjen annorlunda medans maten gjorde sig i ugnen. Senare vid matbordet pratades de hollywood fruar och båda mamma och jag utbrast i sådant där skratt som bara kommer när man är super trött. Skutten frågade om vi båda fått socker chock efter dagen? .. antagligen.

Nu är snart min dag slut men den har varit, underhållande, underbar, mysig och kärleksfull.

Vin, vita kuvert, gele hjärtan, blommor och teckningar och framförallt EN FAMILJ är nog allt man behöver när man fyller 22 år för att dagen ska bli som bäst! De visar vad mycket man egentligen har.

Nu ska jag mysa med film och sen sova zzZz, PUSS darlings, BC ♥

Husmusen

 



En liten mus var inne i mitt kylskåp i morse och lämnade den här fina tårtan till mig. Utan signatur. Dock tror jag mig veta vem musen är.

Superglad var jag i vilket fall som helst när jag fann en stor creme vit kartong med guldtext och innehållet vart ju ännu bättre.
Jag gråter nästan aldrig men i sånna här situationer kan de skådas en liten tår på min kind. En glädjetår! Över att just jag fått bli berikad med så otroligt fina människor i mitt liv.

Mor min var först att skicka ett GRATTIS klockan nio. Jag svarade med ett, komma upp för morgontårta?

Gick ut med schippen innan mor min kom upp men mötes av skönsång alldeles utanför. Sen satte vi oss på hennes veranda i solskenet. Underbart väder är de idag. Jag satt i en tunn, långärmad och de kändes som vår.

Sen begav vi oss upp och jag bjöd på frukost och tårta.
Hon gick precis och nu ska jag smörja in mig, ta på mig och bege mig bort till solariet. Våren kommer och då ska även brännan skymtas. Sen blir de långpromenad. Och mathandling inför kvällen.

PUSS, BC ♥


nudelpudel



Söndagsmyset är igång. Tittar på blåsningen och ska strax koka nudlar. Sen ska jag äta min antonbergs choklad med marsipan i! Fattar inte den sista blåsningen. Tycker inte alls att den var rolig. Känns lika gärna som att "sånna där" lika gärna kan ha sånna där konstiga ideér för sig.

Jag badade min hund förut innan kvälls promenaden. Han såg besvärad ut när jag efteråt skulle blåsa med min super turbo fön, pryd av guld lack och diamanter. Jag uppmuntrade med att så här blir alla fina hundar i hollywood behandlade. Men han tittade bara tillbaka och gav mig blicken (är du dum i huvudet ? För det första bor vi inte i Hollywood, för de andra vill jag inte vara en fin hund).

Imorgon fyller jag 22 år. Och vet ni vad de bästa är med de?när de börjar närma sig. Eftersom nu alla inte är snälla mot varandra som vi faktiskt borde. Kan nu alla vara lite snälla mot mig. Jag säger bara - Jag fyller ju faktiskt år imorgon! Och imorgon kommer förhoppningsvis alla bli ännu snällare. För imorgon är själva dagen. Haha jag har kört detta hela helgen med skutten så nu så sa - äh de är ingen idé du kommer väl ändå med att du snart fyller år. Precis så ska de vara ! Jag är ju endå ganska snäll jag med :)

Så ge mig ett STORT Grattis imorgon på kvisten!


PUSS, B

kär,kär,kär


- NYFÖRÄLSKAD

Önskade att jag skulle säga att de var i en pojke. A men sådär så att hela du bubblar och man spricker om man inte får prata och visa de! Men tyvärr var de inte så denna gången heller. Jag blir inte kär. Utan jag snubblade in på den där söta koftan med volangaxlar på blogg.se och blev förälskad. "Kärlek vid första ögon kastet". Den till vänser har jag redan och var ju inte så länge jag köpte den så hoppas att jag kan hitta denna med. H&M nästa?

BC ♥

RÄKFROSSA





- och mögelost

 

Har designat om igen. Nu ska jag försöka hålla de såhär ett litet längre tag tänke jag. Jag behöll bakgrunden iallafall ;) !

Och ikväll har jag ätit räkor och blå mögelost, tittat på Let´s Dance och solsidan. Jonas kallar mig för medelålderkärring med medelålders sysslor. Tänkte jag får börja uppfylla de nu när jag fyller 22 på måndag. Jävla skit att Stefan och Malin åkte ut, dom är så söta och Malin är så vacker.

Nu hade jag tänkt att sätta på en bra film men ser nu att föräldrafritt börjar med Tom Cruise på kanal 5. Har aldrig sett den omtalade scenen när han dansar i vardagsrummet i vit skjorta och spelar luftgitarr och de vill jag gärna se. Bara för att. Annars gillar jag inte Tom Cruise. Har han gjort någon riktigt bra film ? Jo världarnas krig och minority report.

Kisses and hugs. B


UPDATE; Sorry, ingen luftgitarr.. en ljusstake och golfklubba föreställande en mick och rosa eller röd vit randig skjorta. Jag sa ju att jag inte sett filmen.

Tjing! B

YESTERDAY

Shoppingsugen!


Matfrossa!



En snabb, liten och dålig kvalite videofilm. Men dom räknas också!

Mars 5, 2010


Jonni stor shoppade igår.
Skönaste citatet när vi kommer fram till Bilen och börjar packa in och jonas upptäcker att P och T knappt får plats med deras kassar som kanske hade lika mycket tillsammans som vad jonas hade själv och lite där till kanske.
- Du visste redan innan du handlat att jag har en golf!


Igår kom j efter jobbet. Och under tiden som jag spexade till mig själv kollade vi på andra avenyn och de plingar till i luren. " Oki. Jag jobbar :) Ska du med till *pip* sen ? puss ". Absolut som svar!
Så jag fortsätter med håret och tar senare ut Schippen för en tripp. Sen hör dom av sig att vi ska dra vid en kvart över fem.


Jonas äter ketchup med mat och de gillar jag för visst är de härligt att skämta på någon annans beskostnad?
Han sa själv denna kanske håller två veckor iallafall!

Den är verkligen mega stor, större än mig! Sen beror de väl på vad man jämför med. Hade jag haft en kuk hade denna säkert bara vägt hälften av min storlek.... enligt.. hmrm.. ja..?? ..mig själv då!

Innan mathandlingen beger vi oss till två olika Bokia butiker för en speciell bok som inte finns ute än. Sen beger vi oss till willys. Jonas är lite utav en "matmissbrukare", (Ironical). Vem köper fyra stora konservburkar ravioli, två paket fiskpinnar, två stora grädde, två ris paket, två stora kavli mjukostar, två 2 litare juicepaket och två stora paket med prickikorv och skinka när man bor själv ? haha pluss en annan massa mat som han kanske då endå köpte en av varje. Hade de inte funkat att halvera de? Och så säger han när jag säger du kan lika gärna köpa en stor pommes dom kostar lika mycket. Ja men jag ska ju få plata i frysen också så jag tar en liten. Haha skönare dude blir svårt att hitta! Så på vägen hem fick vi sitta som packade sardiller mat kassa högt upp till öronen. Och disskuterade matmissbruk, regnande matkassar och saker som figureras i mat.  Jag sa jag kommer drömma om mat inatt. De gjorde jag dock inte.

Drömmde om att Schippo min lille hund kunde prata och tydligen så har han kunnat de sen han var ett halvår berättade han för mig. Jag frågade han om Saga också kunde prata men inte med mig hon kunde bara kommunicera genom honom sa han. Mår jag bra?

Tre andra underliga saker som hände igår. Som fick mig att undra om jag verkligen mår bra? Tänker jag för mycket eller tänker jag inte alls?

Första; You talking to yourself!
Efter att ha pratat med Jonni i telefonen och han meddelat att han kommer bort har jag då hållt telefonen sådär lutat på axeln ni vet? Och jag vet att jag grejar med något så jag lägger inte på utan låter telefonen klickas av när han slänger på luren. Väl där går jag väl i någon till några minuter sen undrar jag vart jag lagt telefonen?

Jonas har frågat mig efter att jag alltid lägger min telefon någonstans ena minuten sen är den veck.
Brukar du glömma saker? Ja? Brukar du ha ont i huvudet?`Ja? Du kanske har en hjärntumör?!

Vilken tur att jag redan röntgat min hjärnan en gång efter tumör? Hur otur skulle inte de vara och få en nu? Är inte alla som får skallen röntgad precis.


Andra; Glömd ugn!
Jag har lagat mat. Lax och persilje pasta. Laxen i ugnen och sätter mig ner för att äta. Laxen blev efter så den tar jag ut sist och lägger upp på tallriken. Sätter mig i soffan och grejar med en massa annat som jag brukar göra när jag äter själv. Så kan kanske sitta en timma och käka allt som allt. Dock kom Jonas efter en halvtimma kanske och vi hinner titta på andra avenyn och tiden går lite till. Sen säger jonas ifrån köket ska ugnen vara på? Öh ne?

Här om dagen hittade jag min locktång på på eftermiddagen efter att ha varit ute en sväng och insåg att den varit på sedan kvällen innan.

Tredje; Glassfromage
Då medans jag äter min mat kommer jag på att idag vill jag göra en milkshake. Så ställer fram en knappt öppnad glass förpackning av sorten gammaldags vanilj för att den ska mjukna till lite.
Sen tänker väl inte jag mer på de. Tills jag går in i köket vid nio efter handlingen och ska packa upp mat. Där står min glas ensam, mjuk och ljummen. Hejdå glassen.

Denna insident har jag iallafall någon jag kan skylla på. Börjar på J och slutar på onas.

B.


kines



Åkte in till staden vid en halv sex. Pojkarna skulle handla mat och jag följde mest bara med. Dock stod 2 burkar kattmat och räkfrossa torrfoder på min inköpslista. Jag har ju redan handlat för en hel månad och lite där till. ICA är nästan lika billigt har jag konstanterar!

På vägen hem beställde vi med kina mat och fortfarande vet dom min beställning fast jag inte varit där på a väldigt länge. Kanske dags att ändra?

Men jag skriver mer ingående imorgon är alldeles för trött och mätt för att skriva.

Puss och kramis, B!

Röjj



Tur att man iallafall har en B-friends som vill ställa upp på bild. Vår allas älskade linslusen Jonas. Annars hade de sett ut som en enmans show. Jag hade ju de från klockan tre fram till klockan halv sex då jag mötte upp J utanför systemet och jag införskaffade alkoholen redan då alkolpåverkad. Jonas trodde jag drev när han ringde vid fem och jag svarade med en sprucken wiskey röst och ett flabb jag inte kunde få stopp på. Jag har alltid lyckats få dee när jag beblandar med alla diverse alkolhaltiga drycker. Gick hem till M för att lämna de och dra mig med han till krogen där J jobbade idag. Tog ett par bira och cider och haffa fler folk för att sen vid nio dra hem till mig på efterkrök.

Igår var jag otroligt glad, nära till skratt, otroligt sleten men har nog aldrig känt mig mer underbar och bekväm. Skrev sånger om vilka bönder alla är som bor här. Livet för för ett ögonblick härligt. Igår ville jag vara alkolist idag nykterist. Alkolist är ju idag som vilket ord som helst. Man råkar ju vara alkis bara man råkat festa varje helg i ett halvår. Tror till och med att de finns något som heter nyalkolist eller något liknande.

Sen vaknar jag upp, känner hur ångesten sprider sig i kroppen. Lyckas alltid få bakfyllaångest utan att ha gjort något. Den är på köpet kan man säg. Som typ betala för ångest få spriten på köpet. De är då orden från tidigare på dagen med syrran ekar i huvudet. Jag är den sista på jorden som skulle kunna bli alkolist. Kan inte ens sitta hemma och ta ett glas vin knappt. Ne alkohol tillhör fest. Och jag tänker för mig själv att nu kan de gå ytterligare en 4-5 månader innan spriten vistas i min kropp igen. Så ja, jag är den sista på jorden som skulle kunna dricka dag ut och dag in jag fattar inte? Skulle aldrig kunna sätta mig nu och ens bara ta ett glas vin.

Nu blir de dusch sen mys, Pusspusspuss B

lostcontrol

Jag har vaknat till tror jag(?) Så nu tänkte jag dra till ICA och handla något nyttigt. Innan bamse kommer hem ifrån jobbet. Sen blir de bara mys framför tvn. Vill hyra bröllopsfotografen så ska checka om vi kanske kan hyra den sen.

PUSS B

FU

Jag pimplar vin och festar. Och de är tisdaf and i dont give a fuck! Dock mår jag illa av jonas martini. Den luktar sött och smakar skit. Illa!!! Men I love him!!!
De är korv fest and i like it! Dock saknar jag hanni <3

sleepy

Jag hatar när jag inte kan sova. Så konstigt de där. Vissa kvällar somnar jag jätte tidigt och vissa inte alls. Och förut halv somna jag men vakna till lika fort. Oftast är de så dom nätterna som jag inte kan sova på, att jag har någon dov tryckande huvudvärk som kommer ifrån nacken. Nu höll jag på att skriva naken.. ungefär som när jag gick i sexan och gick fram dit läraren satt och skulle visa min bokrecention där jag skrivit snoppen istället för snopen. PINSAMT! Dock tyckte nog min majister att de var väldigt underhållande. Eller som när vi skulle läsa högt i klassen och jag läste mar-sippan istället för marsipan. De var också pinsamt. Töntigt att allt är så pinsamt i den där åldern. Önskade att jag varit lite mer "i dont give a fuck" om vad folk tänkte om mig eller om jag tabbade mig. Felet man gjorde var att man försökte för mycket. Varför räckte de lixom inte att ens bästa kompisar bara tyckte om en? Idag förtstår jag bättre. Och får jag barn någon gång i framtiden ska jag förklara för dom att dom ska ta vara på tiden som barn och vara precis som dom är och vill vara utan att behöva försöka vara den där personen man tror att alla andra vill att man ska vara. Och att en riktig vän ska man hålla hårt i! Sånna relationer växer inte på träd.

Nu vill jag sova och ska så försöka. Lustiga är att jag är jättetrött men funkar inge vidare endå.

Puss babes, B


UPDATE; I vår vill jag införskaffa mig

* En ljus kavaj, (helst puder rosa)

* Ett par ljusa oversized jeansshorts

* Transparenta blusar

* Skinnbyxor

* Batikmönstrade leggings
* Och med stort O ett par kängor/boots med snörning. Konstigt nog skulle man villa slänga dom åt helvete nu efter vintern. Men inte jag. Super hett till shorts, klänning, whatever. Hittade ett par med öppen tå. Show them later!

Kiss again, B


GULDFEBER



Ni missar väl inte min goingar? Ikväll, Tv6.. NU!


Heavy



Sen sist har jag hunnit träna, målat naglarna mörkgrå metallic, duschat, läst 52 sidor ur boken vad som än händer, ätit en morot och slängt in en kyckling i ugnen.

Jag börjar alltid laga mat försent. De går alldeles för många timmar emellan så att suget tittar fram. De är här jag brukar börja små äta typ chips eller godis. Men jag står emot! De jobbiga är bara att jag tampas med att ständigt få låg blodsocker på sista tiden och måste därför stoppa i mig något onyttigt. Som att småäta och de gillas inte. Men idag har jag lyckats hålla de uppe hittils.

Nu väntar jag på att få stoppa i mig en kyckling och sallad.

Puss babes, B ♥


Den vita drogen

Nu har jag fått i mig min lunch som bestod av två tunna kassler bitar och sallad. Inressant. Ganska komiskt att de titta fram en magnum mini glaspinne ur en tidning jag kika i och skulle fälla ihop efter maten. Som typ " detta är den sista glaspinne du får se på tills du verkligen bytt livstil"! Den påminner mig om att de nu faktiskt är slut och jag tycker att de känns befriande att få slänga den i papperskorgen och inte få se någon förän till sommaren...kanske. Jag kanske inte ens vill ha en då?! Nu ska den vita drogen veck och jag känner redan hur den börjar att fixera mig. Kommer bojkotta typ allt som innehåller rent socker.



Om en stund ska ja fortsätta att träna och sen hoppa in i duschen.

Tjing sweats, B

cat



Detta måste jag bara införskaffa mig. H&M 99:-

MATCHA
- Skinnleggings
- Transparent blus med axelvaddar
- Klackar

Whiteday

Gomorra! Drog faktiskt kvar till elva i sängen i morse fast jag inte borde. Vaknade dock vid 9.45 av hammrande. snooza en timme!  Har ju sagt inte längre än till tio. Men de hade sina orsaker. 1. Somna inte förän halv fyra i morse. 2. De är "snöstorm" ute IGEN! 3. Drömde någon konstig dröm som hade någon med sammanhanget till mitt snoozande. De var tydligen viktigt att jag var kvar i sängen. Don't ask why? Kan drömma sånna där konstiga drömmar som jag tror är i verkligheten så jag gör saker och är inte vaken men heller inte sovande. Knäppis!!

Inatt drömde jag om att jag festa med min vänner samt några mer jag inte kände igen ansiktena på. Sen döck de upp ett jag kunde känna igen och de visade sig vara mitt "X" Stefan. Ja jag vet inte riktigt vad han ska hamna i för kategori? För vi träffades i 2,5 år och sen då när han ska dumpa mig säger han jag kan inte se oss som ett par. Han var min första riktiga kärlek, jag var 15 han 16 och jag har nog aldrig och kommer nog aldrig att vara/bli så kär i någon igen. Jag skulle nog i princip ha gjort vad som helst för honom och jag var lika kär i honom under dom 2,5 åren. Är de sant som dom säger att man bara kan bli kär riktigt en enda gång i livet? De tog mig typ fem år tills jag inte kände något alls. Glömma gör jag ju aldrig. Han är ju ett starkt minne med tanke på vad jag gick igenom med honom. De var nog en utav de jobbigaste perioderna jag haft under min hittils ganska korta livsperiod. Bara saknaden.
Hur som helst kändes de sjukt konstigt att ens drömma om honom då jag varken träffat eller pratat med honom på typ tre år! De är konstigt egentligen för jag minns att i drömmen så kände jag ingenting för honom inte mer än för som en vän. Och jag minns att jag stannade upp och hela ansiktet blev lamt och jag tyckte de på något sätt var sorligt. Tycker att man egentligen borde vara lättat men? A de kan ju vara för att man på något sätt vill bli sådär sprudlande kär igen! Jag minns inte ens hur de känns. En kort period kan de pirra till men sen försvinner de lika snabbt och allt blir som vem som helst. Jag vill ha en speciell känsla. Jag har träffat en kille som jag i princip kände lika starkt för (F) som jag då gjorde i början av min och stefans relation. Dock vet jag ju inte om de hade fortsatt då han tog avstånd ifrån mig. Men dom var väldigt lika personligen. Lite hårda, lite kalla, charmiga, musikaliska men innerst inne väldigt snälla.

Jag har inte svårt att tycka om människor. Men när de kommer till att bli kär och få den känslan att stanna är jag hopplös!

Nu blir de frukost.

Tjing, B

RSS 2.0