moonwalk



Niclas Wahlgren är en riktig D.I.L.F=(daddy i like to fuck)!!

DinnerTime

Middag var serverad!
Har kommit på att jag är väldigt bra på att laga mat. De trodde jag aldrig när jag var 16, bodde hemma, fick lagad mat och allt jag kunde laga var typ makaroner och mamma scans köttbullar. Men matlagning är inte alls svårt egentligen. Och ibland ganska kul när man har tid och inspiration till de och framför allt lusten.

Nu tittar jag på Asterix och Obelix och klockan åtta är de blåsningen som gäller.

Kisses and Hugs B


Jago



Vaknade klockan tio i morse och gick upp och vek tvätt och gick ut med schippen och insåg hur underbart tyst de var, endast fåglarnas kvitter hördes svagt i bakgrunden. Så tänkte jag skulle passa på att gå ut och gå. Så jag betsämde mig för att gå upp och byta kläder och skor och mötte då mor på vägen och hon ville följa med men skulle duscha innan så jag skulle vänta på henne en 40 min så jag passade på att äta frukost!

Sen begav vi oss ut och vandrade i 1, 40 min! Lovely!! Sen när jag kom hem gjorde jag sit ups och armhävningar! Ska börja träna några gånger i veckan nu. Vill bli hälsosammare, piggare och få bättre fysik. Sen att loosa några pounds är välkommet och bli fastare i kroppen.

Nu har dom ju till och med börjat att ersätta anti depressiva medel med träning och motion så de säger ju allt hur viktigt de faktiskt är både fysiskt och psykiskt!

Nu har jag precis duschat och ätit mellanmål. Och ligger och slappar i sängen. Funderar på att börja läsa en bok :)

X, B


kvällens


Schlager



Jag är laddad, dom är laddade, ni är laddade?
Schlager chipsen var helt i min smak och som vanligt är de sånna som inte är här för att stanna!

Och hur snygg var inte Sibel ikväll ?! GRRR! LEGS to die for!

PUSSEN, B


Slätrakad



De blev ingen dusch de blev ett bad. På något sätt tror jag att de är Fredag idag för tänkte precis säga mitt Fredagsbad. Men de blev ett Lördagsbad helt omedvetet.

Finns de något bättre än nyrakade ben och en nybäddad säng med lena lakan som man kan gnida sina släta ben emot?

Nu ska jag bara ta på mig och bege mig bort till hemköp med skutten och handla mat och lösgodis i en sådan där söt godis burk. Och sen när vi kommer hem ska vi laga middag lagom så att den är klar till melodifestivalen. Fattar inte varför jag envisas med att se när de endå inge bra. Men man vet ju aldrig kanske skulle missa något viktigt. Som att Måns Zelmerlöw skulle tappa brallorna! ;O
Idag ska jag iallafall inte titta ensam så då har man någon att disskutera med, me like!

Tänkte även måla naglarna sedan men vet inte om jag ska köra på lila?, svart?, eller mörkgrå metallic?

Kiss kiss kiss B

p.s (hostar upp en dagens sen)


De som göms i snö kommer upp i tö!



Sanningen hinner med andra ord alltid ifatt dig. Oavsett om de är du själv eller någon annan som kommer på dig!

Do you have any secrets ? I have lots of them!

Så himla glad över att snön håller på att töa bort. Och snälla kom inte tillbaka förän till jul!!!
Igår när jag gick ut var sånn skillnad från i förrgår i temperatur att de nästan var så att jag sprang upp och tog på mig ett par shorts och linne och började glassa runt i!  Men den vita snön och de faktum att de faktiskt bara är feb, och ett fåtal pluss grader stoppade mig.

Nu har jag städat och tvättat så tänkte bara byta rent i sängen och sen praktiskt sagt hoppa in i duschen och efter de göra mig iordning.

Vad gör ni en grå lördag som denna? Eller solen kanske lyser hos er?

Tjing puss, B


Pollygirl



Efter att ha grejat hela dagen har jag nu krypit ner i sängen efter en dusch. Äter godis och tittar på Hajen. Skulle ha sytt i clips på syrrans löshår men jag har helt enkelt ingen ork till de. Har pysslat lite med en annan grej som jag tänkte visa upp imorgon. Dock ska hon ha de imorgon relativt tidigt så får göra de snabbt imorgon bitti!
Förstår inte hur jag som liten älskade hajen och tyckte den var superläskig. Nu är den bara ganska tråkig och kult!
Men jag tycker endå dom skulle ha stannat där i utveckligen av vad de gäller "skräck" film. Jag tror att sånna där sjuka sadistiska filmer gör männikskor störda och sätter griller i huvudet på dom. Inte dom med sunt förnuft. Men de är många som saknar de och har en tedens till sjuka beteenden. De skapar dåliga ideér.

Puss på skinkan, B

nocensur!



People like you disgust me!


Flodblomman

Vaknade vid tio men låg och drog mig till 10.45 då syrran ringde. (Idag vill jag tro att turen finns, idag hoppas jag att turen slår in.)

Vi tror och tänker jämt de händer inte mig jag blir inte drabbad. Visst har man funderingar om de. Men sen kopplas de bort. Vi vet alldeles för lite om livet, eller vet vi för mycket? De känns inte som att något av allternativen är bra.. veta allt om ens liv eller inte veta något. Tycker bara att man kunde få en inblick i vad dåliga vissa beslut kan ha för påverkan på en. Så man hade chansen att välja om. (spola tillbaka) Var är rewind knappen i mitt liv?

Nu ska jag ta på mig och gå ut med plutten och hämta posten. Sen blir de frulle och städ... blääääää!



Kiss, kiss. B

Habegär

 


Vill ha, vill ha vill ha!

Och med de säger jag godnatt! Ska försöka sova nu. Fan ta mig som har skött och somnat så bra och vaknat tidigt. Blir säkert att jag sover längre imorgon bara för att jag ska vara pigg under kvällen. De är ju iallafall Fredag! Dock ska jag städa imorgon. Bara de får mig att vilja sova bort hela dagen.

Tjing o sov gott!
B


Fyra Nitar



Såhär blev de utav inspirationen jag fick av rock duden på mötet i förrgår! Tack till dig :)

Så har du som jag ett gammalt bälte or anything else. Så börja nita allt ifrån jackor, kläder till väskor och skor.

Tjing, B!

OnToday


P som i P i z z a




Lille skutt kom med pizza efter jobbet. De pinsamma i de hela är att jag faktiskt åt upp allt. Hela pizzan! Svullen som grodan boll och illamående som om de vore min första fylla har jag varit i ett pa timmar nu. Inte konstigt med tanke på att pizzan var mitt andra mål.

Tjing! B

Breakfast!



Vaknade klockan tio och hade tänkt znooza en kvart men blev att jag piggnade till och gick upp 10.02!
Man blir faktiskt så mycket piggare under dagen när man går upp i tid. Tycker inte man ska ligga och dra sig till senare än tio faktiskt. Frukosten blev de dock ingen i tid. Drog i mig den för en liten stund sen bara.

Hur kan något så gott lukta så illa? Samma sak med ostkorkar!

Nu ska jag börja vika in kläder (tvättade igår) och slänga i en till maskin. Sen ska jag även röja i mitt "garderobsrum" har lyckats få en enormt stor klädhög på golvet där inne. Lika always!

Nospuss, B

Pancakes





E
N

G
Å
N
G

Sa

                Någon till mig

- Du äter socker med pannkakor.

Idag hade jag iallafall en bra ursäkt till de. Lågt blodsocker.

Nu har jag duschat så att varm vattnet tog slut och kom med de på att man fakitskt känner sig renare när vattnet är lite kallare än ljumet. Som vattnet på sommaren i sjön. Jag känner mig aldrig renare än då konstigt nog. Måste ju vara skonsammare för håret med. Så jag ska börja duscha kallare än ljummet.

Nu blir de film med lille skutt(som för närvarande sover men som jag ska väcka)(Mohahaa) sen sova för jag är trött som en mört!
Just de! Jag ska fixa till min jeansväst ytterligare fick inspiration av en rock kille som vara med på mötet idag.

Puss och sov gott, B


GODSAKER




Outfit utan smycken, väskor, skor är som ett hus utan kök. De funkar lixom inte för att bli fullbordat.

Två favoriter! Peace ringe från åhlens och zebran ifrån Lindex. Lindex har sjukt mycket snyggt nu så... Hajpa in där alltså!

Nu sitter jag och väntar på Bamse vi ska laga och äta pannkakor med glass!

XoX, B


Shoppoh

 

Kom precis hem ifrån mötet. Jättetrött, jättetrist och jätteonödigt. Gå i skolan på låtsas, pff!
Ne inget for moi! Men som tröst tog jag en liten shopping tur. Tyckte jag förtjänade de! Blev supernöjd med mina inköp. Och eftersom jag har en del kläder så prioterade jag smycken den här gången. Dock hittade jag bara en ring :(. Men ska kanske handla på lördag igen får se om jag hittar något då.

Jag skämde ut mig lite förut, dom måste tror jag var retarded eller nått. Köpte ett halsband, en topp och en ring på Åhlens och jag kommer tillbaka typ efter en timma och vill lämna tillbaka tröjan sen hittar jag ett mycket finare och med mer kedjor på lindex för typ samma pris så då vill jag lämna tillbaka halsbandet med. Och går då tillbaka och de är klart att de ska vara samma affärsbiträde. Hon bara, svårt att bestämma sig idag? mm sen kila jag snabbt därifrån och åkte hem så jag inte hann ångra mig mer.

När ska jag lära mig att titta och sen gå och köpa ?

Är endå stolt över mig själv att jag tänkte till att jag inte behövde båda halsbanden och framför allt inte toppen som var jättefin men som inte passar med nått direkt som jag har.  Jag har slutat lite med att vara en shoppoholic. Förut köpte jag allt som bara var fint. Kvitta om de var rätt stl eller om jag ens hade något att matcha med. De kliar i fingrarna men jag håller mig och bara handlar de jag "behöver".

Kisses, B


mongo kongo

Ogillar verkligen ams. Jävla nötter. Speciellt när man är bokad på platser man inte har någon aning om.
-Kolla eniro om vägbeskrivning!
Tur att man kan känner till områdena lite iallafall. Kul att gå upp klockan åtta för att vara där tio. Hoppas alla bussar är inställda imorgon. Ge mig värsta snöovädret!

Nu ska jag bege mig bort till både ICA och Hemköp för att införskaffa månadens mat.

Fan shit, är minst lika trött idag. Ska kolla om de finns något super piggismedel. Är i stort behov av de.

kisses B


trött.

Är så sjukt trött. Vaknade klockan 06.47 av lågt blodsocker så jag knappt lyckades resa på mig. Och hur kul äe de att sitta och proppa i sig massa choklad och mjölk klockan sju på morgonen? Jag gillar inte ens mjölk!
Somnade om och vaknade vid nio av att syrran ringde. Så pratade med henne en stund och bestämde att hon och barnen skulle komma runt en 40 minuter senare. Så innan dom kom passade jag på att plocka lite, dammsuga och torka golven. Sen blev de lunch tillsammans och pyssel. Så dom gick hem nu för en liten stund sen.

Så idag har de varit en riktig mysdag men känner nu att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova tills imorgon. Men ska försöka hålla mig vaken så att jag kanske somnar  i normal tid ikväll.

Väntar på sällskap så ska snart bege mig ut och handla något riktigt gott och beställa hem mat för ikväll vill jag bara mysa framför tvn. Har ingen inrpiration för nått just nu. Vill bara vara i sängen och vara trött och äta gott.

Jag lär nog somna innan mitt sällskap hunnit dyka upp.

Nospuss, B


Titta vilka fina påskkycklingar jag och barnen gjort idag.

moon



Det som inte har snöat på hela dagen. Utan varit blå himmel och sol. Men nu ska de minsann börja igen! Snart blir man väl igensnöad på andra våningen också (!?)

Jag blev klar förut med alla min "PROJEKT". Så nu har jag inget kvar att sy på. Tråkigt! Jag som började komma igång och inspiraionen började flöda. Men M gav mig idén förut utan att egentligen nämna de på de viset utan trodde bara att nitarna kom ifrån en gammal väska. Så imorgon ska jag gå igenom mina väskor och se om de är någon som behöver/kan piffas upp lite?
Sen ska ska jag gå igenom mina smyckan tror att jag kan skapa lite nytt där med. Men en sak vet jag att jag behöver köpa ringar och flödiga halsband.

Men nu ska jag sätta på en film och försöka sova för syster kommer hit imorgon bitti? med eller utan barnen vet jag inte än.

Sov gott, nattis & pussis, B

Someones trash can be anothers treasure




Håller på och ändrar om lite gamla "palter" som mor så fint skulle ha uttryckt de.

Som ni ser på bilden så har vi en jeansväst med nitar och en kortare modell av en skjorta med en nitrand på vardera ficka. Jag vet inte om de syns så bra men dom fnns där iallafall.

Skjortan var tidigare en lång figursydd klänning med ett så sött band i midjan. Klippte av den i midjelängd och satte på tre nitar på vardera fika. Nitarna fick jag ifrån ett gammalt fult nitbälte som inte användes. Super!

Jeans västen var tidigare en alldeles för stor jeansjacka som jag hittade i mammas utrensning och tänkte redan då att jag skulle sy om den men har inte blivit av. Klippte bara av armarna längs sömmen och fransade sedan kanterna samma ner till som inte syns på bilden. Satte även där på två nitar på varje sida av kragen.

B


5 facts

5 saker om mig ni inte visste:

Jag föredrar vita rosor framför röda, rosa, gula .. you name it!
 Jag sover helst själv då jag älskar att ha stor plats i sängen. Ogillar verkligen när människor ligger på mig eller håller om mig.
Musslor är ett utav de godaste jag vet i matväg.
Som liten var jag den fula ankungen, skelögd och med glasögon som bara hade en bästa kompis efter skolan tills dess att jag flyttade.
Jag tycker inte om att prata i telefonen med undantag att jag väntar på något, ex buss eller om de verkligen är ett hett samtals ämne! Tetxta går liksom lika bra!


Blackie



Home made liten svart midje kjol som jag matchar till flera olika tillfällen.

Business Woman – Matchar med ett lössittande linne, dubbel bälte med nitar och en svart kavaj(kort modell)Smycken.

Fika – Matchar med en enkel randig topp med puffärm. Chic!

Klubba – En kort blus och nitbälte och till de halsband och ringar.

Dejten – Spetsbody och kavaj


laugh

Im wake wake! Och var för en stund sen ute med Schipp. Träffade på mamma och Laika så hon och plutten fick busa lite på uppfarten där dom endå plogat bort en hel del. Så han fick springa av sig lite! Går ju inte att gå någonstans då trottoarerna nu består av stora snöhögar. De är helt sjukt ju! Kommer den någon gång att smälta? Och tydligen så ska de komma in en storm till. Jag är glad att jag bor på andra våningen för snart är väl dörrarna med igen snöade?


Me like yesterday!

Igår på vägen hem från affären var jag tvungen att stanna upp och titta extra noga på två tjejer i 13-15 års åldern som gick ut ifrån ICA. Dom trodde säkert jag var värsta miffot? Medans jag tänkte de samma om dom. Hallå eller, de är säkert en 15 minus grader och dom kommer ut ur butikn utan vantar med varsin glass i handen och slickar på? Are they going mad?

Efter att jag kommit hem var jag lipig, grinig och utmattat och tänkte att jag aldrig mer någonsin vill gå ut igen förän asfalten på marken börjar synas igen!

Haha jag kan inte sluta skratta! Vilken fruktansvärd skade glädje vi människor har. Känner mig samtidigt så dålig och elak för att jag skrattar åt de. Hade de varit jag hade jag varit en total mess right now. Hade deppat sönder mig och haft två anledningar till att inte gå ut.
Iallafall så ringer syrran mig;
- Mathildaaa...(med sånn där hopplös, ledsen röst)
- hehe ja va e de?
- du? har du lösögonfransar?
- haha va? Ska du med de till?
- Ah men hur klantig är jag inte eller? Var ute och skottade snö och får skaftet i ögat. Och när jag tittar på skaftet så ser jag en massa ögonfransar. Och går och tittar mig i bilspegeln och säkert en centimeter ögonfransar är helt borta. Tänk om dom inte växer ut igen? Och jag som ska ut på lördag...
(kan inte hålla mig för skratt för man får ju alltid en sånn där rolig bild framför sig. Alltid förvärrad också. Sen är de här sånt här som typ  bara händer syrran)
- de är inte kul..
- Haha ne jag vet förlåt men asså.. haha. a men de är väl klart dom växer ut igen. Fan shit jag hade fått panik och börjart lipa.
- mm vad tror du jag nästan gör. tror du de?
- ja de tror jag, r´s växte ju ut efter att han syster klippt av dom.
- jo men hela roten är ju borta !
(jag börjar googla medans vi pratar vidare om hur hon ska greja till lösögonfransarna till på lördag och om dom aldrig skulle växa ut igen)
- du här står de faktiskt att dom inte växer ut igen när dom brutits av så...(jag kan vara så elak ibland)(hur var de med att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad?)
- VA?
- haha ne jag bara skojja..
- haha men...de är inte roligt.
- Nä men här står de att de bara tar någon dag innan roten syns. Och typ några veckor innan fransarna börjar synas och på två månader så kommer dom vara helt utväxta. Lagom till dansgalan kanske? (slutet på april)
- Två månader?:O hehe mm jag tänker inte följa med till dansgalan.. :P

ah shit fattar inte hur man lyckas?, de där gjorde verkligen min dag. Förlåt syrran för att jag skrattar på din bekostnad. Men kan inte låta bli, Anna franslös XD!!! Puss älskar dig.

Nu ska jag nog äta lite frukost. B

Din Badboll

"Jag är så trött på badbollar, uppblåsta och fulla med förorenad luft"

Nu hoppar jag in i duschen och gör mig snygg för mig själv. Då mår jag som bäst!

Hej, B

local

Idag är lite utav en "sånn" dag.

Totalt igen snöad! Fick ju tvunget traska ut i snöstormen, vilket jag ville eller inte. Lille Schippen måste rastas. Dock gick de inge vidare då snön täckte upp enda till hälften av mina lår. Schippen drunknade i snön. Fick bära honom till en liten sträcka där han endå kunde ta sig fram. Tur att de blåser åt olika håll så att han fick chansen att ens göra sin behov. Vart fan e plogen och gubbarna som skottar?

Ska stanna inne resten av dagen/kvällen. Förutom när jag måste till affären och handla hundmat och cola light! Tur att affären bara ligger 5 minuter från mitt hem. Hade helst sluppit men hundmaten är nödvändig och colan blir som en bonus. Sen måste Schipp endå ut med om han ens kommer fram. Men förhoppnigsvis så har dom plogat lite mer och kanske har de slutat att snöa då? Har ju F*N snöat i ett dygn nu!

Banan och gröt, tjing! B

Snöstorm



Blev ingen fillé och inget glas vin. Inte två för den delen heller. Blev så sent innan min gäst döck upp och vi skulle iväg och handla innan. Så vi betällde en pizza på vägen hem istället. Var vrålungrig så ville ha något snabbt. Delade, men sjuka är att efter halvan var uppäten kände jag ingenting. Så sitter här fortfarande ganska hungrig. Få komplentera de med mina piggvinstavar och chees cruncher!

Nu har jag varit i köket och fyllt ett gäng flaskor med vatten, tre med kallvatten och en med varm vatten så jag kan tvätta av ansiktet ikväll och kan dricka imorgon! För cirkus 22.30 stänger dom av vattnet och sätter inte på de förän imorgon efter middag/kväll. Har jag tur är de tillbaka på morgonen redan.

Strax börjar lets dance igen och tyvärr tror jag att Elin Kling eller Gudrun Schyman får åka hem. Byt the way har Gudrun fått mig att ändra uppfattning om politiker. Dom kan ju faktiskt vara riktigt roliga, sprudlande, spontana och mänskliga! Trodde alla var tråkiga, trista och omänskliga och bete sig som om dom hade en pinne i röven men nejnej.

Vem tror ni får åka hem?

KISS B

Friday

Nu har jag städat klart. En timme tog de bara. Så sjukt underbart är de när de går så fort. Bara för jag har blivit så duktig att hålla iordning. Innan kunde de fan ta över en sex timmar ibland. PUH!

Ska bara byta rent i sängen efter att golven torkat. Sen blir de att hoppa in i duschen och göra sig iordning.

Ikväll blir de fläskfilé (en fillé) och ett (eller två) glas vin framför let´s dance. Mysfredag helt enkelt ♥

Blev bjuden på 20-års fest. Med sexparty som förferre och senare utgång. Hade vart fett nice. Men eftersom jag precis har börjat att må helt okej så ska jag endå ta de ganska lungt. Väntar tills våren har kommit helt enkelt!

IMORGON ska jag SOLA för första gången på hur länge som helst. SUCCSÈ! Vill bli brun brun brun.

PUSS, B

ISTIDEN

GOD MORGON!!
Ligger i sängen och tinar upp. Var ute med Schippen för en stund sedan och skippade vantarna. Gjorde så ont i fingrarna så jag nästan svimma. Så vantar lär de ju bli hädan efter i den här J**vla snön! De har kommit tio cm mer snö inatt och imorgon ska de tydligen komma 20 till. Och sen har jag hört att snön ska ligga kvar enda in i April. Och jag bor i mitten sverige! Stackars norrlänningar. Får väl var glada om de tinat upp fram till midsommar! Är vi på väg in i en istid? Jag föredrog den globala uppvärminingen och sommara året om!

Nu ska jag nog äta något och städa(?) eller om jag gör de imorgon kanske. Plocka lite ska jag iallafall sen ska jag göra mig iordning och sy för de blev inget med de igår.



Kisses and huges, B

Prinsessa

God natt sötsaker! Tycker de är dags att sova nu. Ska sätta på Prinsessa som övriga tre nätter i rad nu. Jag har förälskat mig i karaktärerna Maja och Alex. Hur underbar och fin är inte Maja egentligen? Hon är vacker på insidan som speglar tillbaka sig på de yttre, en underbar vän och med människa och hur rolig som helst. Och Alex blir jag bara förälskad i med en gång. (ståtrosa) Känns nästan som en återförening då jag tyckte han var jättesöt som liten när han medverkade i den bästa sommaren. 
Varför ska alltid bruna ögon och smilgropar ha den påverkan på mig? Jag vill gifta mig med denne halvgrek! Men de är väl typiskt att alla fina, bra killar ska vara bögar? Finns de ens sådanna hetromän? Antingen är dom bögar elle så existerar dom inte, bara i karaktärer. Men vem vet han kanske är lika fin som Anastasios Soulis ? Kanske blir en dejt när man flyttat till sthlm (?) ;) Dock kan jag inte utala hans namn blir bara anastasia så vi skulle säkert separera efter 3 veckors förhållande. (Såpass länge jag lyckats att inte säga hans namn) Iofs skulle jag kunna ge han ett gullgt smeknamn som anis? haha ne men solis, solstråle ? Finns ju för fan inge smeknamn till Anastasia, anse pansen. Japp så får de bli!

Kiss and good night, your one B!


Bertsjärt

Middagen är serverad. Och uppäten.

Känns att jag suttit vid datorn i 3 dagar nu och ansträngt mig och hackat lök. Mina ögon svider.
Jag tror iofs jag behöver skaffa starkare glas än dom jag har nu. Jag börjar ju bli gammal för fan!
Om exakt 17 dagar fyller jag 22 år. De vill säga att jag har tre år på mig att uppfinna en maskin som gör att jag stannar i tidsålder. Inte äldre en 25 inte yngre. De bli perfekt. Rik och ung livet ut.

Men nu ska jag se på bert-den sista oskulden!

Thing, B!

Dagens



Kavaj, kort modell, H&M.
Halsband, H&M.
T-shirt, lånad av killpolaren M. (vill med ha) Inskaffa!! (check)
Svarta byxleggings, GINA.
Armringar, LINDEX.
Skor, DIN SKO.

Sitter här och får i mig lite nudlar. Hur kan något så billigt vara så gott?
Senare ska jag laga köttfärsås åt mig och en kompis.
Fick köpt mina nålar förut, 24 :- fattigare är jag nu! Men rikare på vetenskap. Tydligen beror nålens tjocklek på hur tjock tyget är som man syr i. Måste sett ut som ett ? förut när hon frågade mig vilken storlek jag skulle ha. öhh? jadu jag är inte så noga.
Sen frågade jag även om löstagbara axelvaddar. De hade hon inte eftersom de inte var så stor efterfrågan på de. Men hallå tänkte jag? De som ska vara kanter och spetsar på de mesta idag. Jaja får hoppas att hon får in eller så får jag helt enkelt leta vidare (IGEN).

Nu ska jag söka två jobb.

PUSS
B


"Yoggi"


(lite konstig, ljudet ligger efter)

Videoinlägget som gjordes innan jag begav mig bort till ams. Gick super. Skulle ju tatt upp och frågat lite hur jag ska gå till väga om jag ska arbeta eller plugga i sthlm med boende och sånt men mamma satt utanför och vänta så tänker ta de nästa vecka ist! Sthlm väntar på mig hoppas jag!

PUSS, B

Skrutt

Låg och snoozade ett tag innan jag fick ett sms samt att syster ringde strax efter och fick mig att piggna till och sluta snooza. Jag fick underhålla henne lite medans hennes man var hos läkaren.

Men nu ska jag gå ut med skruttis och hämta posten. Sen ska jag duscha, äta frukost, fixa mig, bege mig bort mot ams sen efter de ska jag inhandla mig en symaskinsnål. Känner mig inspirerad för att sy idag! Gjorde säkert slut på fyra st sist gång jag sydde (?!)



Tjing, B

S

Jag ska flytta till STOCKHOLM! SÅ är de bara, mitt hjärta hör hemma där. Jag är född för att bo i storstaden. Jag är glad, exalterad, seriös, rädd, nyfiken, lättad, förvirrad, längtan, kär, pirrig. Så jävla glad bara. Och Hanna du ska med !! Vi ska bli sthlms babes :)


SÖK



Sitter i köket och gör en to do lista för imorgon. Har ett par saker jag måste grejja till! Och mitt minne är som en guldfisks. Tre sekunder, sen är de borta.
Sitter och är lite småavundsjuk på syster yster med. Hennes man har bjudit ut henne på resturang imorgon. De är hon värd så är bara glad för hennes skulle. Men jag vill med ha en man som bjuder ut mig på resturang. Jag älskar att komma ut, få göra mig fin och vara allmänt glamorös. Men jag har ju ingen man? :S

Så om de finns någon rik, snygg, omtänksam karl där ute som vill ta sig an mig så hojta ! Blink blink !

Nu blir de duschen och sen bädda ner mig i sängen(bäddsoffan) Jag älskar min fula lilla bäddsoffa. Vet inte ens om jag vill köpa en ny soffa? :O Den är ju mig så kär <3
Sen måste jag hitta mig en etta. Tycker de är mysigt att ha allt i ett. Gillar heller inte "lösa" rum när man bor sälv. Något kan ju finnas där inne eller ute? Tur att min mörkrädsla endå som gott är borta.

Naj, dusch, äta, säng, film, sova. Jag rangordnar allt!

( I miss you fysical )

Godnatt, Puss och kram B


Katten och rosen

Hejsan. Mötet idag gick riktigt bra. Fick en komplimang till och med för min mössa. Kan ju säga att vi inte vart b-friends precis. Men nu vart de riktigt trevligt.

Har precis fått i mig lite mat och bjöd även min kära vän på en tallrik. Smart att de är första målet idag. Mår illa!

"Dagens citat" - Vart ligger Bengtfors? Göteborg va?

Min vän jonas tror att allt kretsar runt Göteborg och att alla städer ligger utanför Göteborg. Han är en Göteborg fantast helt enkelt! Jag säger fuck Göteborg love stockholm!

Kisse B


De brinner!



Sitter här och pratar med en kompis. Ett hus i hans område står just nu i lågor och bara brinner. Dom får inte släkt de.Får bara se sitt hem brinna ner till grunden medans brandmännen ser till att de inte spridees sig. Och jag hoppas att ingen är inne i huset. De är sådanna här stunder jag kan vara glad att just jag är jag. När de finns människor som drabbas så hårt som dom människorna gör just nu. Minnen som är ovärdeliga, oersättliga, kommer aldrig tillbaka. Då kan jag skatta mig lycklig att jag i 18 dagar varken hade el, värme, kyl eller frys eller spis. Men jag hade iallafall alla mina minnen kvar, alla mina saker och framför allt en familj som jag kunde bo hos. Som fortfarande var starka och kunde ta hand om mig. Jag hade grunden. Får iallafall hoppas att dom har kärleken till varandra kvar. Kärlekens band i en familj som är nära övervinner allt.

Fan vad oförutsägbart livet är. Hänger på en skör tråd. De är farligt läskigt. Därför ska man försöka ta vara på varandra och dagen så gott som de går just den dagen. Visste ni att i en undersökning visar de att vi har ett trevligare bemötande mot människor vi inte känner i arbetet än dom vi hemma älskar? Säger inte de en hel del om ut vrickat allt är? Sen en sak jag fått lära mig som liten som jag försöker att hålla fast vid. Skiljs aldrig som ovänner eller låt något vara osagt.

Idag skaffade jag en hemförsäkring, var på tiden. Med en extra otursförsäkring. Så min jacka kan bli snodd på festen och jag får ersättning för den! Man vet ju aldrig när olyckan är framme?

Ta hand om er och era kära, B ♥

Krokimodell

Idag har jag suttit i nio timmar och gjort cv, personliga brev och hela 17 jobbansökningar. Nödvändigt att jag måste söka 30 jobb på en månad när 15 av dom jobben är sommararbete eller vikariat. Jag har ju typ redan sommarvikariat förhoppningsvis. Systemet är sjukt. De har fått mig att ha ont i varje kropps del framför allt i högra skulderblad.

Har sökt ett jobb som krokimodell. Vet bara att man ska sitta naken framför en massa kultur nissar som ska måla av en. 150 spänn i timmen. Haha ja varför inte? Man ska väl ha erfarenheter av de mesta eller? Och inte vara feg utan våga ge sig på nya utmaningar? I say go for it!

Nu ska jag bokstavligen slänga mig i sängen och titta på film. Svensk film har fått mitt hjärta att klappa ett extra slag. Jag gillar svenskt, iallafall filmen och musiken. Vi är udda på den kanten.

Har kommit på en sak att fylla och horney-het har samma influenser och påverkan på en. Iallafall mig. Jag tänker inte jag bara handlar. Samma ångest samma bakslag.


...



Idag har jag gått ifrån att inte göra nått till att lyssna på mitt avslappningsband till att klippa klorna och borsta  schippo, bada katten, bli biten av dävulskatten och springa ifrån djävulskatten ur badkaret. Livrädd vart jag!

Sen har jag även hunnit städa, duscha och väntar nu på maten. Disken tänkte jag ta imorgon men någon vart snäll och ta den så jag slapp. Magiskt! Kan bara ägna hela dagen åt att imorgon göra viktiga måsten imorgon.

Nä, laxen väntar. Pussen, B


purple sky

Uppstigen för en timme sedan kanske. Men var egentligen uppe vid nio för att ringa ett samtal. Men puckot som jag är så somnar jag om och får den där äckliga huvudvärken samt ont i ögonen. Får alltid de när jag sover för länge. Och så blir jag oroligt varm.

Sitter här och försöker få tag på min kära mor men de är upptaget. Och vi ska fixa ihop en sak idag. Textar henne istället och säger att hon får ringa mig när hon pratat klart :)

Fick även tag på chifen idag :) good!

Frulle sen ska jag byta kläder och ner till mor om hon nu hör av sig snart sen så upp igen och städa (röjja) och sen efter de skriva ansökningar.

KISSES, B

Valentine

'

Söta bror och hans flickvän var och lämnade en alla hjärtans dag pressent till mig. En söt liten Miranda nalle och ett kuvert med pengar. Dom är bara för söta ♥ Kommer aldrig glömma denna alla hjärtans dag.

Sen fick även en jättefin gift av min goda vän. Men den får jag inte föräns om två veckor :) Så de är så jag firar min alla hjärtans dag med att ligga i sängen och mysa framför en film whit a friend.

Tycker alla hjärtans dag är lite missuppfattat. Vem säger att de måste vara med ens hjärta i parskap? Räcker ju med att de är med någon man tycker om. De handlar ju faktiskt inte om pars hjärtan utan om allas hjärtan. Sen tycker jag också att de där med att man ska göra alla hjärtns dag så himla unik. Tycker de är minst lika mysigt att ligga hemma i sängen och gosa ner sig under täcket om man har någon att dela den med. Och har man inte de så varför inte ta hand om sitt eget hjärta? Med ett bad, glas vin, pedikyr, manikyr och ansiktsmask?

Tycker bara att alla hjärtans dag blir till en slags skyldighet till dom människorna som har brist på fantasi och engagemang dom restrerande 364 dagarna. Tycker att de ska vara lite som på "alla hjärtans dag" flera gånger om året. Fler dagar än en kan man allt spexa till. Gör livet och vardagen lite roligare. Tycker att man iallafall ska hitta på något extra kul eller romantiskt en gång i månaden, upptagen som singel.

Ne nu ska jag fortsätta titta film.

Puss och hoppas att ni haft en bra dag, LOVE B ♥


<3


Melody



Melodifestivalen och dess låtar är helt vrickat. Är ju typ aldrig något att ha. Jag kanske inte gillar genren men den var ju alltid bra förr. Är väl att den inte har någon genre längre? vart tog slagern vägen? Och finns de ens något som heter de längre? För slagern stod ju för melodifestivalen och tvärt om. Samt att jag tycker att alla låtar borde framföras på svenska. De ska ju endå vara senare i euro vision song contest att man på något sätt ska representera sitt eget land. Var de inte förra året de var en kroatska som sjöng på kroatiska? I SVENSKA melodifestivalen :S Vart är vi på väg?

Och sen, varför heter de sova sked? (kom och tänka på de när en kompis frågade mig var de var alldeles nyss) Mongo ;D)
Jag skulle ha svarat att de var någon sjuk sex fantasi där stora skedar hade en stor del av själva sexakten. Brist på fantasi svarade jag ärligt. Men reaktionen hade nog varit betalbar! Dock är jag ingen bra lögnare.

B


Rom



Igår blev de mys  framför Let's Dance och solsidan. Mia är helt klart en utav dom skönaste personerna i detta avlånga "svenska" land. Någon mer än jag föresten som trodde att rom och kaviar kom från räkan? Det smakar ju faktiskt kaviar. Var tvungen att smaka lite på romen då räkorna svärmade över i rom. Typ rom med räkor.

 Sen fick de bli mys i sängen och underhållning; Erin brockowitch (?). Men jag somnade typ efter en halv timme. Var helt lost igår. Är väl för jag sovit så dåligt i några nätter nu. Men hoppas att jag är piggare ikväll då jag endå fått sova en hel del. Men konstigt nog känner jag mig fortfarande lika trött.

Nu blir de mys i sängen med Saga framför en skräckis.

F*N, jag och J skulle åkt till Gbg och kikat runt lite och jag skulle hämtat mina kvar glömda kläder hos R men han hitta inte något kort han kunde åka med. Bad!

Aja, B


Känsla











Just idag är jag stark Just idag mår jag bra Jag förs framåt av kraftiga vindar Just idag är jag stark Just idag mår jag bra Jag har tron på mig själv på min sida Jag har väntat så länge på just den här dan Och det är skönt att den äntligen kommer Väntat så länge på just den här dan Den ger lust när den kommer Jag ser måsarnas flykt Jag ser solglittrets dans Jag ser framåt mot härliga tider Jag ser männens steg Jag ser ögonens glans Jag har tron på mig själv på min sida Jag har väntat så länge på just den här dan Och det är skönt att den äntligen kommer Väntat så länge på just den här dan Den ger lust när den kommer Jag hör skrattande barn Jag hör slussarnas brus Jag hör till de få som kan leva Jag hör inre musik Jag hör vindarnas sus Jag har tron på mig själv på min sida Jag har väntat så länge på just den här dan Och det är skönt att den äntligen kommer Väntat så länge på just den här dan Den ger lust när den kommer








Bulle



"Byggare bob bakade bara bra bullar"
'
Nu ska jag käka middag !

POUSS, B

Kärlek



Kärlek enligt SAOL
Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

Motsatsen, urklipp av olika åsikter via google: "Kärleken är dödens motsats".  Är motsatsen till kärlek hat? eller likgiltighet?
Motsatsen till kärlek är helt klart RÄDSLA!  Vad är motsatsen till kärlek, hat eller likgiltighet? Hat är inte kärlekens motsats – motsatsen till hatet är likgiltigheten!

Kanske ska läsa boken så kanske man kan få någon uppfattning och bilda sig en egen åsikt om vad kärlek är för att man hittar motsatsen till den. Och då får jag svar på två flugor i en smäll.

B

Friday



Nu rusar jag snabbt iväg. Hörs senare lovers. B

Kvällens

      
Du gör mig :) helt enkelt !

Before





La mig ju i badet förut innan jag skulle börja göra mig iordning. Mor kom efter en stund och syster kom där strax efter så njöt en liten stund till med mitt glas vin och sen så begav jag mig upp för att umgås lite. Dom drog sig väl iväg sen efter 1,5 timma så då satte jag lite fart. Sen kom vännen och hade med sig mat så vi började kocka i köket, minst jag. Sen blev de mat och lite mer vin. Ska nu sätta oss och titta på en film. Vet dock inte viken än. Kanske g.force?

Nu mår jag som sagt bättre. Eller iaf idag. Men känner mig nog relativt stark för att kunna jobba så imorgon ska jag ringa min chef och höra om de finns några tider över till mig då hon har hört av sig :) Gör ju inte saken bättre att stänga in mig föralltid, eller hur?

KISSES, B ♥

Radar

I wanna know, have you ever seen the rain? är ljudet som sussas i mina öron. Idag är en bra dag. Känner mig nästan lite glad. Vet dock inte varför? För just nu är egentligen inget glatt, inte ens bra. Men jag tackar och tar emot. Allt har dock lagt och lugnat ner sig och jag slipper behöva tänka och bli påmind sen har jag min underbara mor som hjälper mig med de som jag inte kan hjälpa mig själv med.

Ordet Lycka borde föresten slaktas. Då de egentligen inte finns något som definerar detta. Finns säkert över en miljon definationer på lycka! Vad är egentligen lycka? Och vad är de som säger att man är lycklig för att människor runt omkring tycker att man borde vara lycklig för att de som dom definerar som lycka är de jag äger. För mig kanske definationen av lycka är något helt annat. Nej, jag glädjs åt, istället för jag blir lycklig av. Ordet lycka tycker jag är ett ord vi kan använda oss av när allt är 100% bra och inget kan gå fel. De kommer helt enkelt att vara så forever. Men så funkar de inte. Alla har toppar och dalar. Lycka är ett ord som kan existera i sagovärldens värld. Samma är de med lycklig kär. Ordet lycka till kommer. De finns inget som heter lyckligt kär. Där kommer även toppar och dalar. De gör de ju även i filmens värld. Men var är killarna och kärleken därifrån? Existerar den ens? Kan de ske sådana underbara mirakla möten? Mirakel tror jag på men inte lycka. Dock glädje.

Jag har slutat att tycka om att berätta om mig själv och mitt liv till andra. Undviker frågan hur mår du? Och har sagt till dom närmaste att jag inte vill dom ska fråga. Sen lämnar jag inte ut all infromation om mitt liv. För jag vill kunna göra saker utan alla ska veta saker om mig. Sen att dom inte ska få möjligheten till att tro massa saker och bilda historier som inte ens är nära halva sanningen. Jag kan disskutera och argumentera men ingår de för mycket på mitt liv vill jag inte. Jag klarar inte av ens att prata om mig. Jag vet inte vad jag ska säga. De hämmar mig. Skriva kan jag göra men de är två helt olika saker. Här blir jag inte tvingad att svara på frågor utan jag väljer själv att dela med mig att den tårtbiten jag själv vill skänka er. Sen mår jag bra av att skriva ner mina tankar då dom cirkulerar i min hjärna, detta lättar den till att kunna tänka på annat och kanske komma fram till vad jag känner och vill. Och fylla min tomhet.



Lunch a lá Bunnie! Smaka skit så fick ge de till hunden. Disgusting garlic dressingen förstörde de mesta. Typiskt när man för en gång skull försöker vara nyttig. Men nyttig är inte min grej. Någon mer än jag som inte blir mätt på äcklig mat? Även fast man äter den alltså. Har väl något med satisfy att göra. Så fick göra något annat att ära bara för att. Stora vita bönor i tomatsås, trodde jag iallafall. Nej då! Bara vita stora bönor. Bullshit! Inte min dag att fixa mat idag märker jag. Men man kan ju inte få allt. Hoppas bara att de blir bättre ikväll då jag inte bara ska laga mat till mig själv. Utan en väldigt nära vän kommer hit på besök. Så ikväll ska jag få mänskligt umgänge med jordgubbsvin och inte dammsugaren inatt. Städa till halv fem i morses. Fast då sydda jag ett gäng kuddar och gjorde om ett par lampskärmar med.

Såhär såg de ut;


Upptäckte nu att de är ett hjärt avtryck i (?) a vad de nu är? Signs?

Myshörnan. Ignore dom för korta gardinerna har inte sytt dom än eftersom att nålen till symaskinen igår gick av.


Min bästis Nalle, han är varm och go om natten och alltid en bra lyssnar och håller alltd med för de mesta. Dömmer mig aldrig <3

Nu ska jag bada i basskummet chili mandarind och göra mid iordning.

KISS, B♥


L.w.L

Home. Kom typ precis hem så har varit ute i nästan tre timmar. Pulka är sjukt kul för den som inte provat de!

Äta
Städa
Fixa.

Puss, B

babyblue




Sitter just nu och intar frukost. Ska strax blåsa håret ta på mig termosarna och bege mig ut i backen med mor, syster och syskonbarn. Himlen är ljusblå idag. Likaså mitt hjärta. Alltså ljusblått och inte alls mörkblått som igår. Idag är med andra ord en ganska bra dag hittils.

B

13:13

Vaknade för en timme sen. Somnade nämligen inte förän 06.15 i morses. Kan vara för att jag somnade vid sju(?) och vaknade till vid nio tiden av att bror ringde på dörren. Glad jag blev att han kom förbi!
Kom precis in efter att ha varit ute med Schippen. Ska strax äta frukost om jag får i mig något vill säga.

Sen ska jag rensa hallgarderoben tänkte jag. Är ju bara den kvar nu och sen så har jag lyckas tvätta upp all tvätt. För er som följt med från tidigare har ju sett hur högen upp till taket gick. Först nu är den helt borta. Eloge till mig.
Fast egentligen känner jag bara för att gå och lägga mig igen. Men sysselsätter jag mig med något så brukar dagarna gå bättre. Att bara ligga still går inte. Blir alldeles för rastlös. Är väl därför tvättandet gått så bra. Men vad ska jag göra nu lixom? Sen när garderoben är städad med? Så är ordningsamt har jag nog aldrig haft de. Dammsugar säkert varje dag. Äh, får ägna min tid åt promenader och tid på crosstrainern helt enkelt då !!

B

HOME

pimpla vin?
bli odrägligt full?

hemma?

Orkade inte. Ville helt enkelt vara för mig själv. Klarar inte av situationer med för mycket människor runt omkring. Samt att inte inta alkohol haltiga drycker tyckte jag var klokt. SÅ istället; Tände lite mys ljus tog en dusch åt gårdagens pizza rester. Skrev jobbansökningar och tittade på shall we dance. Mitt liv är helt enkelt underbart!

NU blir de Ponyo.

B

obrukbar

Jag känner mig blekis. Här ligger jag och ruttnar bort och fryser ihjäl efter att ha varit ute en timma i vinterlandet. Tycker typ synd om mitt lidande och min situation medans jag nu borde rycka till mig hårt i kragen och göra mig iordning inför kvällen födelsedags firande hos J! Jag är obrukbar.
Pimpla vin?
Bli odrägligt full?
hemma?

Äh, kom igen nu !(?)!!

B

STUPID GIRL

Har egentligen så mycket att skriva av mig men orden bara försvinner. Jag tappar andan. Varför måste allt vara så komplicerat? Hur/när vet man att man har gjort rätt? Varför ska dom val vi gör vara dom svåraste och inte dom som andra fattar åt oss? Varför ska ett val vara så avgörande för hur man mår och känner sig och in i framtiden? Varför kan jag inte höra min egen röst? De är tomt och jag vet egentligen ingenting. Jag kan inte stanna upp och tänka till. Jag står redan stilla.

Jag har ännu en gång handlat alldeles för långt och krånglat till de mer för mig själv.

Undra om imorgon ska vara en flaska vin senare? Eller varför inte två? Hur ska kvällen då sluta?Vågar man ta risken att vakna upp med dubbel ångest? Eller skulle de kunna hämma den ångesten jag bär inom mig?

Hur som helst ett STORT Grattis Till JONIS ! 20 år och jag slipper springa ;)

PUSS, B ♥


Gårdagens


Hemma hos syster yster!

MISStake

Mitt liv går inte på räls. Idag kom ännu ett inte så bra besked. När de började kännas lite bättre. B-friend kom igår men jag fick be han åka hem idag. Känner mig som en mört!  Jag orkar ingenting just nu och allra minst mig själv. Jag är inget roligt sällskap just nu. Sen måste jag ta tag i mina problem och försöka lösa så mycket som  möjligt så att jag kan börja jobba mig upp och må bra igen. Min bästa vän är ciggaretten just nu även fast jag inte ens tål den!

Ska strax upp och ta på mig sen ska jag och mor bege oss till Svensson.

B ♥


LOST

Jag förstår inte varför jag ska envisas att alltid ta cykeln. De går ju inte i detta snöovädret hållde på at vurpa ett X antal gånger. Och dessutom går de ju lika fort att gå eftersom jag får köra snigel takt. Vem var så osmart som inte uppfunnit super duper cykel vinterdäck?!
Köpte iallafall lie mys de är jag värd i min nystädade lägenhet och ta de lite lungt.

Men ska grejja klart garderoben och duscha innan tänkte jag. Har rensat i tre timmar snart och har halva kvar. Mamma var med och hjälpte till vilket som ska sparas och inte. De hjälpte en hel del. Annars hade väl inget rensats bort. buhu blir nästan ledsen nu när jag tänker på mina fina kläder som ligger där i bortskänkers högen. Har säkert rensat bort en fyra, fem ICA kassar. Riktigt duktigt av mig då jag får separations ångest varje gång nått endaste litet måste bort. Ska inte kolla igenom de utan bara lämna bort de imorgon så jag inte hinner ångra mig. Kan trösta mig med iallafall att de kommer till väl användning.

B ♥

smoothie



Gick upp klockan halv tio, vaknade nio. Fixa ett nummer åt M. Sen så kom syster yster hit. Blev inget stan idag för chifen kunde fixa och skicka pappren så att dom kommer imorgon innan mötet.

Har precis fått i mig frukost, gjorde en fluffig smoothie!

Snart ska jag bege mig upp och städa.

KISS, B ♥


Ögongodis


WANTED! - I sommar alltså.

Nu blir de att försöka sova även fast jag inte är trött. Men ska upp tidigt imorgon --> 08.30 för att senare åka till stan med moder.

God Natt, B ♥

RSS 2.0