just to be



Underbart med kina mat :) Schipp likaså jag tyckte de var mysigt att gå kvällspromenad i en annan stad! Vi lämnade även spår efter oss, främst han. Varför ska jag alltid glömma bajspåse? Haha tur så såg ingen oss! Eller?

  Sitter just nu och väntar på att idol ska börja igen. Och ikväll måste ju bara Erik & Rabih gå vidare så är de punkt slut. Så rösta nu!!


Kvällens


Kinamat



Nu tar jag bilen och beger mig till närmaste stad för att äta kinamat, vi hörs sen när jag kommer hem igen.

EN STOR BLÖT PUSS ;)

Skönhetsvård



" De bästa man har sätter man på bordet " - Sa alltid morfar!

Efter att vi varit ute och gått så hade vi lite skönhetsvård. Borsta päls och tänderna och klippa klor. Och självklart ska man få någonting gott när man varit duktig? Grisöra!

Just nu sitter jag och väntar på att mina hallon ska tina så jag kan äte frulle/lunch! Sätter nog på någonting bra att titta på medans. Jag är verklkigen en sånn där sitta inne och mysa när hösten infaller sig!


ut i blåsten sa lilla myra

Vaknade för en stund sen. Drömde så konstigt inatt! Blev en lång sovmorgon idag iallafall. Vilket schipp inte uppskattade till hundra. Han tycker nog att lagom är bäst! Så nu ska jag bege mig ut på en långpromenad så han får springa av sig lite!


Vi hörs senare!


TITTA BUNNY PÅ BUNNIES BLOGG


Var bara tvungen att säga att hur passande är de inte med en annons som visar en bunny på Bunnies blogg? Lite små komiskt tycker jag ! Och alldeles perfect ju ♥







Rightnow



Ligger i soffan och myser och ska strax ladda med lite gott och titta på gamla säsongen av playa del sol! Blev sugen att se den nu när en ny säsong har börjat. Åh de får mig att vilja åka tillbaka utomlands. Längtar tills nästa sommar då gäller de igen!

Förövrigt känner jag mig glad och pirrig. Varför säger jag inte de kan finnas många orsaker? allra minst den ni tror!
Men detta blir sista/första inlägget för idag. Vi hörs till morgonen!


Kvällsmat á la me!



Sitter nu och äter kvällmaten framför IDOL i en mysig stickad kofta och ullsockar under täcket. Hade helst viljat ha vantar också om de inte vore för de att de är så obehagliga! De är med andra ord kallt här. 
Efter IDOL flyttar jag in i sovrummet och tittar på Andra Avenyn med glassen i handen! Haha, lite otippat och oklokt kanske med tanke på att jag fryser. Men så är de!


POLLY



Favorit plutten i syskonskaran av sveas kull :) Han är kär i mig och jag är kär i honom ♥
Kurr i kurr murren!


On Today





Allt kommer ifrån gina förutom stövlarna som jag fått i pressent!

En inblick i mitt kylskåp!





Sådär då var jag hemma och har upphandlat lite mat. Skulle bara handla lite för en 500kr men så blev de dock inte utan kom upp i 1113 kr istället.  Var iofs behövligt då nästan allt var slut. Jaja nu har jag mat i två månader. Handlar jag lite nästa månad istället.

Så ikväll ska jag äta en riktigt god kvällsmat. Var jättelänge sedan jag åt riktig frukost/kvälls mat!


letusknow

Nu beger jag, mamma och syster oss och storhandlar mat. Eller ja mest dom!



Så vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag. Puss!

B.oB

 
 

 

 

 

 

" It's nothing more than Art.."

Nattblogg!


On Today

       

Skjorta - Gina T.
T-shirt - Vero M.
Tights - Gina T.
Stövlar - Pressent.
Halsband - H&M.
Armband - Lindex


Vänner blir till Långfilm!

De blev soffan och vakna med the voice till klokan nio då förflyttade jag mig till sovrummet för att sova till klockan tolv.

Hörde på the voice i morses att de ska bli en film utav vänner och att de räknas med att den kommer att ha biopremiär någon gång under 2011! Ska handla om att alla "återförenas" tydligen! För i sista avsnittet så flyttar ju alla ifrån varandra och monica och chandler har ju två tvillinbebebisar. Och ross och rachel har ju lilla emelie tillsammans. Ja jag tror iallafall att den kan bli riktigt bra. Känns bra att vänner inte är över och visst känns de som man vill veta vad som hände sen? Älskar verkligen Joe, han är ju så otroligt skön. Ja så jag hoppas verkligen att de bara inte är ett ryckte och att de nu verkligen blir av för de blev ju ingen film på slutet av 2007 som de utlovades sist gång!


Frågetecken

Jag är redan vaken och ganska så pigg faktiskt. Har hängt upp resten av tvätten jag inte orkade med igår och har lagt i en maskin som bara är att starta sen, Tänkte dammsuga och bara svabba av golven lite lätt men de gör jag inte föränn lite senare. Vill ju inte väcka M! Men sitter och funderar på om jag ska sova lite till? Har ju inte fått så värtst många sovtimmar. Funderar dock på om jag ska förflytta mig till sovrummet då jag somna i soffan igår? Eller om jag ska stanna kvar och se på barnprogram och sen somna? Hmm...


PDS

Nu är de dags för mig att sova sötnosar efter att ha tittat på en del avsnitt av riverside och Playa del sol! Som för övrigt hade premiär på svt ikväll. Och missade ni de som jag gjorde kan ni gå in här --->  för att kika! Missa inte de helt enkelt, missa inte! I kvällen avsnitt var även Mia skäringer med och då kan de inte missas hon är ju helt enkelt bäst på de hon är bra på! Sa ja de? MISSA INTE!



Kisses and Hugs ♥


Kommissarien & Havet

Vad tänkte producenten till filmerna som går klockan 21.00 på tv4? Dubba Peter Haber och sen inte dubba Peter Haber? Varför har dom ens dubbat någon? Är de någon som vet de? Jäkligt bra handling så varför förstöra de något så kopiöst?

 


Videoinlägg från i fredags natt!



Jag var tvungen att avbryta där då M kom hem. Men iallafall vi åkte hem efter systemet och efter jag hade försökt hämta ut mitt paket från ica utan avi. Jag sprang iallafall bara upp och letade upp den för att sedan ta cykeln och hämta ut mitt paket. De är då jag upptäcker att min cykel inte finns där! Och mamma och jag börjar småtjafsa p.g.a att hon tjatat på mig att jag ska låsa cykeln  eftersom de finns små tattare som inte fattar att de inte är deras cyklar!! Så jag drog bara och letade runt lite gick och hämta mitt paket och hittade ingen cykel. Kom hem igen och mamma sa att hon såklart inte var arg utan ledsen för att jag inte längre hade någon cykel så de var lungt på den fronten. Och jag blev mest sur för att hon fick rätt och för att jag varit då dum och lat att jag skitit i att låsa den när jag vet att när mamma säger något så blir de så.
Sen drog festen igång och vi gick ut. Och sen när vi blev upphämtade klockan två av våran chaffis gunna kom väl mamma in på de och då säger gunna att hon antagligen sett den och jag blev lycklig och när vi stannar där som hon sett den ser vi den först inte men sen blänker den till och jag hoppar ur minibussen och tar cykeln hem. Helt beundrans värt att jag inte ramla eller ja jag var på god väg men lyckades snappa upp igen. Var ju bara en 600 M från min dörr så :D


Back In Black



Har precis målat naglarna svarta. Blev trött på de rosa, lite väl snabbt men de kändes för sommrigt. Ska köpa ett rosa lack fast i en mer kall ton! Mer gammal rosa kanske?

Nu ska jag till ICA och köpa - pocorn! Efter de beställer jag en pizza, lat som jag är och tittar på ensam mamma söker. Sen blir de filmen på tv4 klockan 21.00!
Sådär nu är ni uppdaterade om min intressanta softis kväll ;D

Men pussen på er då!


Last Night



Myskväll som sagt och jag har nog aldrig varit så mätt på länge. Min mage stod ut, såg ut som jag var gravid i sjunde månaden! Efter en och en halv tortilla. Blev inget godis. Hade ingen rymme för de! Så idag ska jag godisa mig desto mer! Kollade på bad boys 2 igår, åh vad jag älskar will och martin dom är så roliga och speciellt tillsammans. Efter den somnade jag.


Lördag dag!



Marcus kom hem med en solo till mig efter han hade vartit och handlat så Idag ska jag tillbringa min dag med detta! Ikväll blir det tacos och film kväll med Mr X! Berättar mer om gårdagen när jag möjligtvis har piggnat till lite senare! Trött, Bakis och enorma menssmärtor, kan de bli värre?


NU börjar de

Nu är de dusch och fixa sig som gäller vi hörs säkert senare :) Videoinlägg ?

PUSS

vaken

Är uppe med tuppen idag även fast jag bara sovit 2,5 timma! Men, men morgonpromenaden piggade upp en del iallafall.
Allt känns lite bättre men jag känner mig fortfarande lipig, utelämnad. Jag ska ha min mens så jag tror de beror på den. Blir alltid så hilma lipig och lågmäld innan den sätter igång.

Men nu ska jag sätta på plattången och börja göra mig iordning. Ska ju iväg och shoppa lite.

Så vi hörs senare, ni får ha en bra dag ♥


unhappy

Blev lite senare än vad jag hade trott, kom på att jag hade tre proppfulla maskiner tvätt liggandes och väntandes på att jag skulle hänga upp dem! Så de fick jag göra och sen ta en dusch.
Men jag kommer nog inte sova så gott inatt endå! Anledningen är den fula lilla rackaren ABSOLUT TORR som sen dagen efter och ett långt tag efter är underbar.  Jag menar hur lovely är de inte att inte behöva svettas? ;D Lukta hallon jämt är bra! Men just nu kliar den så jag blir galen.

Jag är hungrig, har ju bara ätit en halv pizza på hela dagen, inte bra för ompan de! Men har ingen lätt mat att äta så ska ta mig en chokladboll och en cola light så blir nog de löst.

Varför är de oftast så att när dagen väl kommit har man ingen lust alls? Har bara lust att sitta och mysa i soffan hela kvällen imorgon. Men vi får väl hoppas att de går över ?! Min kväll har inte varit så bra kan ju vara de som gör att jag känner mig nere och bara vill stänga in mig från omvärlden.

Ibland önskar jag att allt blev som vanligt som de var innan allt är som de är nu. När de var lyckligt och glatt. Då var livet perfekt! Varför kan de inte förbli så?


Klar

Sådär då har man städat klart, gått långpromenad med hunden(dock en gång bara) och solat två gånger samt hunnit få i mig en halv pizza på åtta timmar. Hunnit med mycket idag känns de som. Har även satt upp gardiner nu. Kändes som de var dags nu inför höstmyset! Den längsta tiden tog de nog att rensa min stora garderob. Men tror ni jag hittade kameraladdaren för de? Nope! Men ordning blev de. Hehe men dock så hittade jag den i min skärplåda där jag brukar lägga den ibland just för att jag ka hitta den och inte glömma av vart jag lagt den. Har letat efter den där många gånger men de var först idag den ville titta fram. Så imorgon lär de bli många bilder tagna, passa er. Jag har saknat henne!

Ska bara byta rent i sängen och lägga in mattorna. Sen ska jag gå ner till min mamma och färga ögonfransarna för de blir mycket fylligare då när man tar på mascara. Och kanke ta ett glas vin på de?

Fattas de s i vissa ord så är de för att min s knapp sover. Han verkar inte vilja vara med idag!

Men vi hörs senare. Lär inte somna så tidigt ikväll eftersom jag har en hel del kvar att göra!


Man börjar bli pepparkaka nu :D


EN ICA KASSE SENARE

Jag har gjort klart mina klädgarderober nu och jag är mycket stolt över mig själv. Jag lyckades fylla en hel ICA kasse med kläder som jag ska skänka i cointainern imorgon. Jag lovar de är stora framsteg för lilla mig som avskyr att "slänga bort" kläder. Jag menar någon gång kanske? eller den kanske blir modern igen?
Idag körde jag på nytänk: Du kommer köpa en ny om den kommer bli modern igen! Tänk på dom som faktiskt inte har några kläder och så sparar du på dessa kläder just bara för att ha dom liggandes där i flera år helt oanvända medans något barn där ute i världen fryser, fy skäms!
Och så vips hade jag en full ICA kasse.

Hann ju inte med den stora garderoben med alla smågrejer och skor. Eller jo jag hinner men jag är rätt trött så jag orkar inte. Tar de imorgon lika gärna. För imorgon ska jag nämligen städa och förbereda inför fredagen.

JAG SKA:

Hinna sola både morgon och kväll eftersom jag missade igår(tisdag) Och idag orkade jag inte mig iväg och sola igen. Så imorgon måste jag!

STÄDA! Så de är fint inför fördrickat här hemma imorgon.

Gå två långpromenader med Schipp! EV. TRÄNA!

Raka benen, noppra ögonbrynen och fila fötterna!
Tvätta håret och göra iordning de på kvällen så blir de lättare att fixa imorgon!




Ikväll: När mr pyjamasboy(kallar honom för de för att han åkte iväg i sina rutiga pyjamas byxor och hanlade på shell förut, rätt kul) kom hem vid åtta tiden hade han med sig pizza hem och jag reagerade inte utan fortsatte att rensa. Kommer han in och säger;
- jaha då hinner inte du äta pizza med mig då ;P
-Haha jodå, ska jag få pizza? :D
- mja!

Så ser jag när han öppnar kartongen att de ligger ananas på halva och han tycker inte om ananas på pizza så han hade planerat att bjuda mig innan han betällde utan att jag visste om något. Han visste väl att jag antagligen inte ätit heller eftersom jag är en slarver. Men jag tyckte de var gulligt så han blev värd en kram tycker jag :)


Ne nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mig i soffan och kika på en film och äta chips, kladdkaka, och dricka cola light  :D




you hate me, cause you aint me!








Anonym
om Jag tar hora som en komplimang!:
Antar att du har blivit kallas hora ett antal gånger för att ha kommit fram till detta.. Men vad skönt för dig att du tycker det känns bra att vara en hora som snor andras killar:) Lycka till med att sno åt dig en kille, det kan du ju behöva..

(Måste bara påpeka att denna komentaren säkerligen kommer från en person som inte gör annat än att störa sig och bara se de negativa i allt istället för att se positivt i de negativa! Någon som vill trycka ner andra. För läser man mellan raderna vill hon/han att jag ska vara en hora och tycka om att sno andras killar just för att kunna ha något att få ut sina irritationer på. Hon/han hade redan bestämt sig för att ogilla mig. Därför tror jag att de är en person som ogillar mig och vet vem jag är. Dom tolkar de som dom vill tolka de.
Som jag fick en till kommentar på tidigare inlägg. Den tjejen går i mer positiv anda och sånt gillar jag. Hon förtstod precis var jag menade för hon la inte energi på att se de negativt! När fallet inte var sådant.)



Du förstod inte grejjen med detta inlägget. De behöver inte alltid grunda sig på mina egna erfarenheter vet du! Om jag tänker efter har jag nog aldrig blivit tillkallad detta. Inte vad jag minns har säkert hänt när man var yngre och folk använde de som ett ord som var lika vanligt som ordet hej. Och kanske bakom min rygg, de kan inte jag svara på! Anledningen till att jag drog upp de var för jag kom och tänka på att för ett tag sedan så var de familjemedlemmar från mitt ex famij som kallade min mammi för hora och inte bara uttrycket hora utan enligt dom så var hon en på riktigt. Hon tog betalt helt enkelt. Mamma svarade trevligt, den dagen jag blir hora lovar jag att ringa och berätta de för dig! Vi har haft väldigt många roliga stunder om detta, jag och mammi! Speciellt när vi kom på hur mamma hade råd att betala min turkietresa, hon hade ju såklart dragit fram röda lackväskan! Anledningen av bråket är alldeles för pinsamt och korkat för att dra upp här. Jag vill inte hänga ut någon!

Jo nu tror jag att jag kommer ihåg. En gång ringde de en tjej på min telefon, jag och mina kompisar satt och åt mat efter att ha festat den kvällen. Har fortfarande ingen aning om vem de var eller varför? Men en hora var jag tydligen :) Haha avundsjuk säkerligen. Jag kanske hade råkat prata med fel kille? För de kan faktiskt få en att bli en hora? Visste ni inte de?

Grejen jag ville få fram var att jag tycker att vi ska sluta ta åt oss av detta ordet! För de finns ingen anledning att ta åt sig som jag skrev i de förra inlägget, de ligger bara avundsjuka bakom alltihopa. De kanske skulle få folk att sluta använda de för visst är de inte lika roligt när folk inte tar åt sig? ;)

Och de är med att stjäla killar? hallå eller väx upp och sluta barnsla dig! Sånna som bara går in för att förstöra och sen sticker när dom uppnått de är ju sjukare än dom som använder ord!
Kärlek sker när kärlek sker! De finns inget vi kan rå för. Våra känslor är ganska svåra att ändra på. De där är din egna tolkningsfråga! Jag menade ju såklart av den simplaste graden att en tjej och en kille kanske gör slut och tjejen är fortfarande kär i honom men han träffar en ny tjej efter att dom har gjort slut och dom börjar umgås. Då kan de hända att tjejexet blir svartsjuk, ledsen och besviken och tar då fram de mest använbara och sårande ordet hora för att hon på något sätt intygar sig själv att få en dålig bild av tjejen så att hon kan må bättre och övertyga sig om att hon är bättre och den nya sämre. Men de är ju inte de de handlar om. Man är ju inte dålig för att någon gör slut och hittar en ny.Man är inte värdelös eller misslyckad! Ibland är de ju bara så att folk förändras eller man själv förändras och helt enkelt så glider man ifrån varandra. Tänk på att du också är eller kommer att vara den där nya tjejen. Visst hade du då inte velat att den gamla tjejen prata skit bakom din rygg när hon inte ens känner dig? Min mamma har alltid sagt. - försök tänka dig in i den andres situition och handla utifrån de. Jag försöker leva upp till de, íbland är de lätt ibland är de svårt. De är lätt att vara klok när de gäller andra.


Sen så tar jag ju såklart inte åt mig att jag är en hora de var ju lixom de som var grejen att inte göra de utan att bara vända om de och göra de till något positivt istället. Allt jag vill göra är att starta något som kan få bort detta belagda ord. Dels för att de mest är vi tjejer som får stå ut med de? Skulle alla ignorera de och inte visa att man blir stött eller att man ens tar åt sig tror jag faktiskt att de skulle försvinna. För de är som jag säger; ingen tycker de är kul och bråka med någon som inte bråkar tillbaka. Bråkstaken ger upp, den blir knäckt.

Sen en annan sak tror jag faktiskt att vissa tjejer kan påverka sina killar på ett sätt som gör att dom till slut håller med om att den där egentliga snygga/söta tjejen som kanske är hur trevlig som helst är en slampa. Men sen när de väl tar slut kan killen ge första stöten på just den tjejen. Jag vet att de är så. Jag har nämligen hört om en sann historia då detta hänt! Och de kankse man gör för att man själv innerst inne tycker att hon är finare, då ligger de ju även en avundsjuka där. Men de är ju faktiskt inte de som är grejjen. Din pojkvän tycker ju säkert att du är tusen gånger finare just i de tillfället du tror att fallet inte är så och därför vill övertyga och ha bekräftelse. De handlar ju faktiskt inte om utseendet hela tiden, utan mycket om personlighet men de märker man först när man bli äldre.
De är de allt handlar om vi jämför oss alltid, iallafall vi tjejer, vi är extrema. Vet inte hur ni killar är? Men jag tror inte de för de verkar inte vara lika mycket svartsjuka och sånt i era relationer. Vi tjejer jämför, och ska vara snyggast, och jämför våra killar och bla.bla.bla. Vi är så himla avundsjuka. Jag inser nu att världen hade varit en bättre plats utan svartsjuka. I väldigt många fall, speciellt i relationer. Jag menar mord, misshandel m.m!
Varför kan vi inte bara vara nöjda med oss själva och faktiskt inse hur unika vi alla är? Ingen är den andra lik och att just någon tycker att du är den bästa oavsett hur många andra trevliga och snygga tjejer/killar de finns där ute. Lägg energin på att tycka så mycket om andra på något bra istället. Något trevligt och roligt. I just wants to make a better world for us to live in!

haha ja! Du kanske ska passa dig ifall du har någon ;D (you started it!)

Jag tar hora som en komplimang!

Jag kom alldeles precis på en alldeles lyssande tanke! Som jag faktiskt tycker att ni också ska tänka.

När någon kallar mig hora eller liknande ska jag hädan efter ta de som den alldeles finaste komplimangen. Både från tjejer och killar!

När en tjej kallar dig Hora eller något liknande är de för att hon vill vara precis som dig! Eftersom du antagligen precis har tagit över hennes ex! (avundsjuka) Vilket är en väldigt fin tanke! När en kille kallar dig hora eller något liknande är de ju för att han inte kan få dig eller för att du precis dissat honom, eller helt enkelt väljer en annan kille framför honom. (misslyckande/avundsjuka) De är ju faktiskt ganska smickrande att någon blir så förtvivlad och frustrerad för just din skull! Och kallar någon dig för hora och kanske inte har någon speciell anledning tror jag fortfarande de ligger en avundsjuka bakom alltihopa och då är de ju bara att ta åt sig och tänka jag är iallafall smartare än dom och vet mina ord i rätt sammanhang. Jag trycker på rätta punkter som de ligger en sanning i! För jag är verkligen inte avundsjuk på dessa människor ;D tihi!


k

Om man skulle göra sig iordning lite och rensa garderoben? De går inte annars!

25 minuter senare

Kom precis hem från solariet! Kan säga att de lönar sig när de krånglar lite ibland. Fick en extra gratis solning och de tackar man för. Bunnie likes ♥

Men nu ska jag bege mig ut och gå med schipp, mami och laika. Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta att sy! Satt uppe till klockan halv sju i morse och skapade! Dock blev inenting färdigt men jag har fått fram nästan en klar t-shirt, klippt ut delar till en stickad tröja och sytt klart armarna på den. Sen också klippt ut delar till en kläning. Ja vi får se hur de blir? Lagade även och sydde upp och gjorde om en hel del kläder!

Så de är väl de jag ska sysselsätta mig med idag, projekt garderob/omstukturering av kläder!

Ja just de en annan sak igår när jag letade fram alla sytillbehöt hittade jag min mp3 laddare i en sko. Lyckat va? Jag blev iallafallsuperglad nu slipper jag lyssna på musk från 2005? på bussen, jippe! Nu är de bara kameraladdaren som fattas!



Hejdå gammla mp3 som jag fick av min före föredetta pojkvän. Dock kommer jag sakna den serbiska musiken. Haha konstigt va? När vi var tillsammans hade jag någon så fruktansvärt hatkärlek till den. Nu har jag bara kärlek. Den är störtskön och gör mig glad, jag blir helt enkelt glad av "utländsk" musik. Samma när jag var i turkiet, grymt!
Så är du nu serb eller turk kan du väl hosta upp någon bra musik till mig? öppen för alla förslag ;D För jag vill nämligen ladda in lite ny musik i min nya mp3!


Nu måste jag!

Nu måste jag duscha säger min sambo om vi ens ska kolla på film. Så jag gör väl de! Även fast jag är rastlös och vill göra något annat samtidigt som jag vill kolla på film. Därför tänker jag sy medans vi tittar!

Om jag ska erkänna är de väldigt sällan jag bara sitter och tittar på film. Är en alldeles för ostilla person i de sammanhanget. Därför jag hatade skolan och nästan fick klausterfobi i klassrummet. Hur roligt är de lixom att sitta stilla i minst en timma och lyssna på något som absolut inte intresserar dig. De klia myror i min bralla iallafall. Gick dock bra när vi fick anteckna. Jag älskar att skriva och anteckna, vara aktiv, kreaktiv. Därför hade jag jäkligt bra betyg i alla mina praktiska ämnen!


                                                    I löv jo guys ♥


ManMåsteInte

Jag kanske har glömt säga att jag hatar måsten. Därför skiter jag i allt och istället bakar mig en kladdkaka! För de är någonting som jag vill :D

vaniljhjärta

Hanna har precis varit här hon hade med sig fika, myspys!
Ska iväg om en timma och se om jag kan få tillbaka mina solpengar så att jag kanske kan få sola idag eller så lägger jag i nya pengar och ser om jag kan få tillbaka dom imorgon istället! Hoppas inte brandlarmet går bara!

Efter solningen blir de träning. Har absolut ingen lust men de är ett måste! Ett måste jag har byggt upp själv! Men är verkligen superseg och de enda jag vill göra idag igentligen är att sitta inne ifrån rusket och flöta! Men nej!





gotohell

Åh jag är så sjukt irriterad efter att jag lagt i pengarna i myntaoutomaten till solariumet och går in och tar av mig kläderna och de startar. Höjer musiken och ska precis lägga mig för att sola. Vad händer då? Jo brandlarmet går i de rummet jag ligger i såklart också! Värsta ljudet jag varit med om. De brinner såklart inte så jag försöker mig på att stänga av de men jag lyckas inte. VAD I HELV**E!! Jag tänker att jag såklart ska ha mina pengar tillbaka och tänker ringa har dock inte mobilen med mig så jag går över till blomsteraffären snett över och lånar telefonen. Nä då kan inte han komma nu utan jag får titta förbi senare i eftermiddag. SKIT! Hela min dagsplanering går åt helvete för nu kan jag ju inte göra mig iordning förän jag har solat och då tycker jag att de blir för sent för att ens göra de!

Nu ska jag iallafall äta upp min mat sen ska jag bege mig ut på en promenad med shipp i dugget.

HAJ!

SLÄNGKYSS





Och med detta säger vi godnatt..puss på er! Ska dock läsa lite korsord innan jag somnar helt. Shit vad smart och allmänbildad jag måste vara! Todelu!

 



Morgondagen

Mellan klockan 09.00 - 10.00 gå och sola! (måste bli brun tills på fredag)

10.00-11.00 gå långpromenad med mamma och hundarna.

Mellan klockan 11-12 äta frukost slash lunch!

Mellan klockan 12-14 göra mig iordning!

UT MED DE GAMMLA IN MED DE NYA! Jag måste helt enkelt ta tag i mina garderober och skåp och få ordning och reda på grejjerna. MÅSTE också hitta kamera laddaren tills på fredag. Sen underlättar de om jag plockar iordning inför städningen på onsdag/torsdag. MÅSTE även tvätta. I really do!

Klockan 18.00 beger jag mig till träningen!

Efter Idol blir de kvällpromenaden med Schipp!



( Och om jag får lite tid över tänker jag faktiskt sätta mig ner och sy lite, har en del kläder som ska sys om och byta knappar på )




Baka, baka liten pepparkaka!


Check this out!


Bilden gör de inte rättvist för de är verkligen bubbelrosa! ;)

Har precis målat klart lilltån andra lagret. Nu ska man bara vänta på att de ska torka och de kommer nog ta ett tag eftersom att de var ett ganska "tjockt" lack. Kan vara för att de stått inne i badrums skåpet ett tag utan att ha blivit användt. Minns ni att jag prata om att jag ville ha ett bubbelrosa/mjölrosa? Som jag titta ut. Jag hade visst ett som jag glömt av. Ska dock köpa de jag planerat endå. Väldigt cute var detta jag hade iallfall. Varför har jag inte andvänt mig mer utav de i sommras? Dum me!

Finns de något tråkigare än att vänta på att nagelacket ska torka? Jag är iallafall hopplös med de. Har helt enkelt inget tålamod! Slutar jämt med att de är skaft på ett X antal ställen. Som när jag vet att jag ska gå ut måste jag sätta mig dagen innan annars ser naglarna förjä**liga ut om jag försöker samma kväll. Jag har alltid så mycket annat att göra.Så the day before har jag många förberedelser för att underlätta on the big night! Och även fast jag börjar fem timmar innan vi ska åka och de andra kanske en, två timmar innan? Så är de alltid jag som är sist klar. Minst en kvart försendad! Men fint folk kommer sist eller hur var de? Blink, Blink!

Aja,
 


I många sammanhang är kött faktiskt mord!

Nu har jag precis ätit lunch, risotto och vitlökssås. Är stolt över mig själv att jag nu kan laga ris. Lärde mig idag. Innan har alltid mamma eller mina dåvarande sambos fått hjälpa mig. För jag har alltid lyckats misslyckas. Antingen för hårt eller för mjukt eller för mjukt i mitten och hårt på sidorna eller tvärt om. Men nu kan jag och de är ju bra eftersom att jag snart ska bo helt själv och då kan de ju vara till en fördel.

En annan sak jag funderar på. Är att bli vegetarian. De började inte just för djurens skull utan för att jag helt enkelt mer och mer börjar ogilla alla sorters köttarter. Tycker allt smakar blod och järn. Hmm kommer dock sakna hamburgare och min älsklings pizza tomaso som de är skinka på. Och julbordet. Buhu! Men nu på de senaste har jag även börja känna ett illamående när jag tuggar köttet för jag ser den där nedrans kon eller grisen framför mig som nu vistas mellan mina tänder. Jag menar varför äta dom djuren när vi lever med vissa andra som familjemedlemar? Varför ska dom enbart födas upp på en lycklig äng endast för en överlevnad vi människor egentligen inte behöver? Jag menar vi överlever ju på sådant som idag verkligen liknas vid kött i smaken. Sen så har vi ju inte ens köttänder? Vi kanske inte ens är avsedda för att äta kött? Då anser jag faktiskt att dödandet av djur är onödigt och då klassar jag faktiskt som mord. Djur är också människor! För tänk om de är så att vi faktiskt föds om som något annat? Kanske en ko? Som just är avsedd för födda för människan. Då hade iallafall jag om jag vart den där kon önskat att de iallafall fanns en människa som stod upp för att jag skulle få mer rättighet i samhället. Asså skit hör ni hur de låter jag blir nästan tårögd. Tänk att dom här små söta kultingarna och kalvarna föds upp för att senare ätas? De är ju bara grymt!
Jag tror faktiskt jag har bestämt mig! Jag menar jag skulle ju verkligen klara av detta och få i mig alla ämnen jag behöver för tydligen måste man vara extra noga. Men anledningen till de är för att min mamma både varit veganare och vegetarian p.g.a att de skulle hjälpa henne med hennes sjukdom. Hon blev faktiskt bättre. Ja där ser ni? Kött kanske inte är så nyttigt.




GOD MORGON



Vaknade klockan tio i morse och tog ut schippo för en snabb promenad. Ska slänga i mig lite frukost nu sen åka och sola och sen blir de lång promenad. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra? Känner mig gött rastlös! Jag borde plocka undan, tvätta och rensa innan städningen på onsdag/tordag för att underlätta. Men jag har ingen lust till de! Fixar kanske naglarna idag istället.


Bunnie ska nana nu!!

Nu blir de sängen för mig kära vänner. Ska upp klockan nio imorgon för att sola och sen gå promenad. Ska sola hela veckan varje dag enda fram till fredag. Ska vara superbrun och super snygg på fredag!

PUSS & GOD NATT, SOV GOTT ♥

Nailspolish

Funderar på om jag kanske skulle fixa mina naglar. Jag blir alltid så rastlös när jag tittar på film. Måste alltid ha något att pyssla med. Vet dock inte vilken färg jag ska ha. Nu har jag lilla. Men funderar på bordeauxröd? Svart? eller rosa?  Längtar tills fredag då blir de shopping och äta ute på dagen och utgång på kvällen. Då ska jag köpa ett bubbelrosa nagellack jag spanat in. Jättefint ♥
Kom dock på att jag inte har några bomullstussar... men får lösa de på annat sätt!




B-film med A-skådisar!

Sitter och tittar på den där följetången som går på fyran. Funderar dock starkt på att sätta på en film istället då i princip alla skådisar är dubbade! HUH? Varför gör man en sådan sak? Jag menar dom flesta stora svenska skådespelarna är ju med och så gör man den till en sådan B-film! Varför tog man bara inte in bara svenska skådespelare eller lät dom skådespelarna som nu inte pratar ren svenska behålla sina röster och texta ist?

SKITDÅLIGT VERKLIGEN! Jag som hade så höga förväntningar på den. För den verkade så himla bra. Dock är ju handlingen bra men dubbningen förstör ju allt!


Update


Pizzatajm =)

Blir bjuden på pizza idag igen dock inte utav mamma utan av exet! Vad händer? En återförening kanske? ;D



Long time ago ( måste även tilläga att jag bara blir snyggare med tiden, blink blink)


CLICK



Då var denna hemklickad, supersöt, supermysig :)
Har länge letat efter en sån tröja som är tvåfärgad på de här viset!

The drama of yesterday

Nu är jag hemma igen och sitter och kikar på reprisen av IDOL. Funderar faktiskt på att laga middagen så har jag gjort de. Finns inte så mycket annat att göra. Eller jo jag har massor att göra men inget jag har någon lust med.

Lovade ju att jag skulle berätta vad som hände igår de var nämligen så att jag satt här hemma och hade öppnat båda fönstren för de var varmt här inne. Jag hade på tvn. Men tyckte jag hörde något konstigt ljud som en enorm stor fläckt. Men jag sket i de för jag trodde väl att de skulle sluta men de fortsatte så jag sänkte tvn för att lyssna och de lät som de kom närmare och sen lät de längre bort. Jag blev nojjig. Blir alltid sånn när jag är själv hemma och man hör något konstigt ljud. (haha jag tittar tillomed under sängen ibland) Så jag stängde fönstren. Sen går jag in på Facebook och ser att en tjej som bor i samma stad som mig har uppdaterat att de flyger runt en helicopter med strålkastare! OMG lixxom tänker jag och tror att dom släppt lös en mördare så ringer mamma och då hör man hur den flyger över vårat tak och sen flyger den bort en bit så man fortfarande ser den från våra fönster. Och där står den stila i luften och lyser med sin strålkastare.

En del av våran konversation

Jag - Mamma vad tror du dom gör?
Mamma- Jag vet inte men de måste vara allvarligt, de är väl något skumt.
Jag - Buhu.
Mamma - Ja vi gör nog bäst i att hålla oss inne
Jag - Men buhu hallå
Mamma - eller så är de nu ailens som kommer för att inkräkta våran planet
Jag - :|
Jag - Säg inte..så
Mamma - Men nu får du ge dig haha. vi lär ju få reda på vad de är imorgon iallafall.


Ja vi pratade säkert i telefon i 20 minuter och speculerade.

Men sen visade de sig iallafall att de var en gubbe som hade försvunnit. Så någon stund efter att jag fick syn på helicoptern så drog dom igång med skallgång och hundpatruller och grejjer. Men de var otäckt varje gång den flög över taket för de vibrera i hela huset innan jag visste varför dom flög här.





UPDATE:
Gubben hittades på sjukhus och hade tydligen varit där hela tiden. Han söner hade ringt och kollat på alla sjukhus i närheten såklart och polisen men dom hade sagt att han inte fanns där men tydligen gjorde han de. Sjukt ju att man inte ens ska kunna lita på "lagens män"!

Nosiliconfor Me

Nu är jag vaken efter att ha somnat klockan halv sju i morse. Jag hade nog ingen lust att sova helt enkelt! Nu ska jag få i mig lite mat snabbt sen ska jag och mamma ut och gå. Fick bli senare eftersom jag var tvungen att sova en liten stund längre. Vi ska gå förbi svenssons på vägen hem. Men vi hörs sen!

Såg att statestiken har höjts avsevärt. Så välkommen alla nya läsare ;)



De enda positiva med min papi är att jag ärvde hans läppar. Tack för den far åtminstone. Här behövs de iallafall inget silikon. Kanske borde vara du som ska vara avundsjuk kissie? ;D My lips looks good all natural! För jag behöver lixom inga preparat för att bli snygg, jag är de redan!

Så alla tjejer där ute vägra preparat och var stolta och nöjda med dom ni är. Alla är vi unika och ingen är prefekt!
Just du är vacker. Alla är vi vackra på olika sätt. Och den man älskar är allid vacker! Så bli älskad istället för hatad! Spelar ingen roll hur snygg du är om du inte har något innanför pannbenet eller är gement elak!

No offence! I like her. Hon är oftast ganska ball! Men tycker att hon överdriver och tror way to mutch om sig själv. Hon behöver andra konkurrenter än dom små "storbloggarna" som finns just nu. Och kenza/blondinbella och kissie kan man inte ens jämföra! De känns inte som de finns någon konkurrens där eftersom de är två helt olika typer av bloggar.
 Kissie behöver en äldre biatch som kan sätta henne på plats och få ner henne lite mer på jorden! Och inse lite mer fakta och bli lite mer ägd!
Eller vad säger ni?


GN

Nu ska jag sätta på high school musical tre och försöka sova ska upp klockan tio och gå morgonpromenaden med schipp, mammi och lajki =)

De har varit värsta drama här i min lilla stad.. orkar dock inte berätta allt de nu men kan säga en grej att helicopter har flygit med strålkastare över staden och speciellt runt mitt hus och skrämt halvt livet ur mig. Resten berättar jag imorgon!







Bunnie Tipsar!



Jag har blivit beroende av lys melk sen mina syskonbarn kom till världen då dom nästan bara äter sånna som lördagsgodis!

Myskväll A Lá Bunnie!



Ska strax göra mig iordning lite smått och bege mig till Hemköp och handla lite inför mitt film máraton ikväll ;)

Klöver

Har precis lagat mig lite frukost/lunch.
Nu funkar datorn igen, jippie :D De måste vara strömkabeln de är fel på för nu funkar den med mammas. Toppen! Nu kan jag titta på film. För övrigt så blir de en lugn kväll, ikväll igen. Ska äta pizza med mamsen klockan sju och titta på wallander.


Jävlabajsdator

Jag är sjukt irriterad just nu. Orka att våran data har pajjat så jag får sitta på min minidator! Finns ju inget roligt på denna, alla filmer som jag inte sett än ligger på den andra datorn, buhu. Jag som hade tänkt ha filmdag! Sen verkar den här webbkameran inte kunna spela in film? :O ah hur ska jag klara mig?
De är nämligen så att datorn och sladden inte får någon kontakt. Jag hoppas att de bara är sladden de är fel på. Ska ner och låna mammas sen för hon har en likadan. SÅ jag hoppas hoppas hoppas. För då kan jag lösa de idag iallafall.

#!@#@@!

now we getting dirty

Har precis tagit kvällspromenaden med Schipp,mammi och laika. Nu ska de ses på dirty dancing! (rest in peace patrick <3) mysig film med sjukt goa låtar.


F090918




NEJINTEJULPYNTNU

(ETT TILLLÄGG: Var bara tvungen att skriva till detta när reklamen dök upp. Reklam för julkonsert REDAN? Hallå där? Sommaren har precis slutat! Vad händer? För jag fick även en katalog från jotex med julpynt/julgardiner i idag! När ska dom börja julpynta i affärerna i år efentligen? I oktober redan kanske? De blir ju bara tidigare och tidigare för varje år. Nästa år börjar dom väl julpynta i juli redan? jul,juli! Jag älskar julen men tycker verkligen att den bara ska hållas till en månad och de är December. De blir mer speciellt då. Och man hinner inte tröttna på de innan de ens börjar!)


Nonstop

Sitter här och tittar på Idol och försöker ladda upp ett videoinlägg på youtube som misslyckas hela tiden! Men det kommer att dycka upp så fort det är fixat. Nu ska jag sätta på riset till kycklingen.








 


Städa?

Har legat í sängen nu och slappat ett stund efter en timmas morgonpromenad. Funderar på att få i mig lite frukost innan jag kör igång med städningen(not so glamourus). För jag har nämligen beslutat mig för att eventuellt röjja här även fast de inte är min tur. Känns mysigare att vara hemma när de är städat. Ikväll ska jag även köpa värmeljus så de blir ännu mer myspys och förhoppningsvis lite varmare. För de blir jättekallt här inne på kvällarna.


At Mum

Sitter nere hos mamma nu och har precis druckit lite varmt te och kex! Vi skulle ha gått långpromenad nu på morgonen men blev att vi satte oss runt bordet och åt lite ist. För mamma hade precis vaknat, haha kan man tänka sig? Jag var upp före henne. Syster är här också. Så mamma ska klippa henne nu sen så går vi ut. De är sånt där mysigt höstväder ute idag. Så ska gå promenad sen ska jag kanske greja lite hemma.

By the way känns de som att vi snart kan vara med i grannfejden? Först var de bråk med ett par grannar som nu har flyttat, de var iofs bra nu på slutet mellan oss. Men nu har en ny granne börjat klaga på att mammas hund laika skäller hela tiden. De gör hon inte! Bara ibland. Och hon är en hund. De är änna deras sätt att kommunicera och så länge hon inte skäller före klockan sju och efter tio. Kan han inte klaga om hon skäller till ibland.
Men nu när vi kom ut var hela verandan täckt med vatten! Så han hade alltså hällt vatten genom en springa på övervåningen så de rann ner till mammas veranda. Whats up with that?

Men vi hörs säkerligen senare! PUSS

vaken

Hejsan på er! Har suttit och läst lite bloggar nu en stund efter att jag kommit hem från en timmas promenad! Gick upp vid nio i morse och tog en härlig lång promenad med mammi, laika och schipp såklart!

Nu ska jag äta frukost och kolla på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn som missades igår. Sen så ska jag kolla lite på möbler och vad som kan tänkas inhandlas till min nya lägenhet, när de nu blir? Sen efter de kanske jag ev. ska röja i lägenheten lite så att M kan städa när han väl ska göra de :) Sen när mammi är klar med sin städning ska hon klippa mig. Blir dock ingen färgning idag utan anledningen att jag klipper mig denna vecka och inte nästa som var bestämt är för att jag vill inte vara nyklippt till nästa fredag. Gillar inte att vara nyklippt.


"Jag är en snuskis"


Och karamell kungen är min nya älskare

 


RÄHÄSTAR

Har precis dragit i mig en räksallad! Känns som de var en bra och lätt måltid innan träningen som nu tydligen är försenad till halv sju ist. Jaja då hinner jag smälta maten och titta klart på high school musical. Men vet ni vad jag gör just nu i detta nu? Jag tänker snuskiga tankar, så snuskiga att jag kanske ska hålla dom för mig själv? En nyplockad liten godis påse :) Efter träningen? Kan de bli bättre! Efter duschen framför idol/andra avenyn/tru blood! Finns inget bättre än tisdagar! Egentligen är jag ganska dum för de är ju bara jag som bestämmer om jag ska ha den där godispåsen eller inte men på något sätt känns de som att någon har sagt till mig att jag inte ska/får.


Lose

Somnar nästan sittandes. Har bara sovit fyra timmar inatt. Får iofs skylla mig själv att jag satt upp till halv fem. Men satt uppe och prata med en gammal kompis på msn. Längtar tills vi äntligen ska få tummen ut och träffas. Var ett par år sen nu. Varför låter man sånt ske egentligen? Hon var min bästa vän och så roliga minnen som jag har med henne kan aldrig upprepas.

Gick iallafall upp vid halv tio? eller ja då stod syrran utanför sovrumms fönstret laddad inför morgonpromenaden. Och oj vilket underbart väder de var! Solen lyste rätt i ansiktet och klarblå himmel. Var ju bara tvungen att pallara mig upp! Som tur var jag inte sist med att vara klar, utan helt otippat mammi. Men nu känner jag mig väldigt trött. Borde inte sova eftersom jag då kommer somna bättre ikväll men å andra sidan kan jag inte hålla ögonen öppna och jag ska träna senare klockan sex. Kan ju vara bra att vara lite pigg iallafall. Dock kommer de bli ett ganska lugnt träningpass eftersom de är första gången på ett bra tag. Kan ju vara bra med en mjukstart. Fatta sen när man väl börjar hårdträna. Ska träna två gånger i veckan och ska såklart ut och motionera VARJE DAG. Ska även börja göra situps och armhävningar morgon och kväll. Här ska de hälsosamt och smalt till nästa år. Men jag är sjukt lycklig endå, jag har förlorat mina så kallade "sambokilon" alla jeans jag köpte nya i början när vi träffades får jag på mig igen stl 27 :) Så nu är man mer sporrad att gå ner ännu mer i vikt och bli mer "spänstig". A body to die for! Varför ska man ens få sambokilon? De kommer iallafall inte komma nya på ett bra tag och jag ska aldrig tillåta mig själv till de heller. Men jag tror att rör man på sig tillräckligt och äter någonlunda sund mat kan man faktiskt "fuska" Ibland sen när man nått målvikten!

Ne en film i soffan är på sin plats. Kanske sussa en timma också?

Livet har sina goda stunder





Och visst tycker ni då att man ska bjuda på sig själv. Jag menar jag har också behov av att vara ful ibland ;D


Vi blev kvitt min beslutsångest

Hej allihopa! De fick bli kill theory. Den va väl bra? Som alla andra ungdoms skräckisar.. fyllefester, sex och mord och slutar alltid med att de bara blir en kvar! Men budskapet var väl rätt bra. Vad skulle du gjort? skulle du döda dina vänner för att överleva? eller skulle du offra ditt eget liv för den du älskar?
Men nu kom jag helt plötsligt på att alla faktiskt inte hade gjort samma sak som "han". Fast de kanske inte var de han ville komma fram till utan bara att de fanns vissa som skulle gjort samma?
Hm?
Jaja!

Nu ska jag sova tror jag? Eller titta på film? Eller ne jag börjar med "båda" så får vi se vad jag gör?
Ska vilket fall som helst borsta tänderna min dåliga vitlöksandedräkt sen i lördags tycks inte ha försvunnit eftersom mamma gav mig kommerntaren idag - Har du ätit vitlök?

 


Beslutsångest!



Sen blev de tyst någon minut sen började diskutionen igen:

- Vad skulle vi titta på då? ska vi fortsätta se natt på museum 2? eller titta på något annat?(me)
- Den var änna seg.
- Ja de händer inte så mycket, i läskiga filmer är de mer spännande!(me)
- Annars är national treasure 2 rätt bra?
- haha nej. (me)
- men ta någon "läskig" då!
 och diskutionen slutade där den slutaade sist vi har hunnit med en omgång till medans jag skrev detta! Haha de är konsitgt att de alltid ska vara så svårt att välja när man är två! Varför tänker man bara inte som om man vore själv? För då är de ju bara upp till den andre att säga JA eller NEJ!

wuh!

Väl citerat! När jag föddes fick jag välja mellan att vara kanonbra i sängen, eller att ha ett otroligt bra minne. Det värsta är att jag inte minns vad jag valde ?

Var inne på någons bilddagbok och fick syn på detta, tyckte den var ganska kul!

Inatt fann jag min nya kärlek Zac Efron, han är min drömpojke!

Nu ska jag äta frukost/lunch och titta på the last house on the left! Den verkade inte allt för äcklig så den vågar jag nog titta på själv eftersom de är ljust ute också. Varför blir allt så mycket läskigare när de är mörkt? Mörkrädd? jag? nej! Den verkade spännande iallafall.
Inatt tittade jag på 17 again och oj vilket ögongodis! Varför finns de inte sådanna killar IRL? Jag menar visst finns de killar som ser bra ut men man hittar aldrig någon som är så snygg och som man känner sådan åtrå till och har den personligheten man bara drömmer om.
Hur snygg är han lixom inte på en skala? Han får iallafall mig att drägla och bara sukta!

Tre fördelar om zac:

(kommer vid ett senare tillfälle)





Hello babe, do you wanna sleep on my pillow tonight? kiss kiss

Slött

Idag har varit en fruktansvärd slö dag måste jag säga. Har inte gjort något som är värt att nämna faktiskt! Bara tittat på film och ätit skräpmat! Ska strax slänga mig i duschen och byta till fräscha myskläder igen och sängkläder! Men just nu tittar jag på ensam mamma söker så väntar till pausen, de hinner jag. Sen blir de den svenska filmen som sänds på tv4 den verkar sjukt bra! Fast egentligen har jag lust att titta på He's not that into you! Började titta dom första tio minutrarna och jag blev fast! En film helt i min smak verkar de som iallafall? För er som har sett den visst stämmer dom första minuterna fruktansvärt mycket?!

La ni märke till en sak om ni nu tittar på ensam mamma söker? Hon den mamman som är platina blond hade rosa tippar på naglarna, ops! Har hon nu då härmat kissie som var den första och enda att komma på detta? ;D hihi. Bara löshåret som fattas och den rosa mjukdressen!






I Fredags




Rävgifts drinkarna, nått var de iallafall! Både jag och mammi blev sjuke!






Talk to tha hand, daah!

Play my music!


Like always!

FREDAG KVÄLL!


Just Nu



Ska vi börja äta och titta på gårdagens idol avsnitt sen blir de the uninvited!

Mys framför tvn ikväll

Nu är jag hemma och ska strax ta mig något att äta! Gissa vad? Mitt ex ska bjuda mig på räkor och dipp ikväll, mysmat! Ska väl kolla på en film eller något sånt. Helt otippat eller hur?! Men trevligt! Jag köpte även världens största godis påse efter jobbet som jag bara ska gosa i mig sen :)

Jag ska hoppa in i duschen också och ta på mig myskläder de kan vara behövligt eftersom jag inte duschat av mig gårdagen än. Uhh på mig!



Bild från inatt när jag tyckte att de var roligt att sitta och roa mig med detta!

PUSS


Nattvideo!



En aning trött, en aning påverkad & en aning hungrig!

En inblick i en konversation mellan mig & min mor


Ikväll ska vi fira, tu tutt!


Dagens!







(dom dåliga bilderna beror ju som sagt på att jag fortfarande inte hittat eller orkat hitta min kameraladdare)

Mammi finns nu ute på köttmarknaden!








Kommit hem nu och sitter här och ska strax byta om tror jag. Kommer poppa upp en videoinlägg strax!
Dagen har varit mysig :) Mammi har fått två ragg idag första dagen som nybliven singel. Hah de börjar bra, en alkis och två tonårspojkar. Hur ska kvällen sluta mammi? De är därför vi ska ut på krogen ikväll. glömde säga de i videoinlägget att vi änna ska ut och fira in singellivet!


Sju års olycka?

Nu ska jag strax bege mig med mamma till grannstaden :)
Jag lyckades förstöra en spegel i morse så nu får jag väl sju års olycka? Som om jag behövde de?

Vi hörs när jag kommer hem!


Bada?

Ett bad och nagelvård kanske?
Ska ju till vänersborg imorgon vore ju inte fel att känna sig 100% på topp!

Remind me

Ne nu blir de att gå ut med hunden, ska gå lite senare också. Men jag har ingen lust att sitta inne till dess! Och schipp lär ju bli glad. Så kan lika gärna ut och gå och sysselsätta mig själv. Ska gå förbi ica också och inhandla:

- En lök!
- Steksmör!

Så jag kan steka mig lite köttfärs till mina färska grönsaker, som tacos. Fast utan brödet (Y)! Och går jag nu hinner jag tilbaka till halv sex för då kommer H & E hem till M för E ska klippa sig. Så då tänkte jag att jag också skulle kila ner till M och tjata lite. Sen ska vi åka iväg och hämta mors bil och sen blir de promenad och efter de IDOL!


Jag vill tillbaka!

Nu har jag suttit ute och solat ett tag. Men vad bortskämd man blir utav att sola solarium en halvtimma och bli brun. För visst är de himla tråkigt att sola i trädgården ? Ska man sola ute ska man ligga och glassa vid havet med en öl i handen och ligga och spana in snyggingar!
De får mig att längta tillbaka som tusan till Turiket ♥ Har ärligt talat aldrig mått så bra i hela mitt liv. Och min psykiska hälsa har ju varit dålig emellan åt. Inte nu men den har varit. Och även fast jag mår bra idag så har jag aldrig mått så bra som då, i vuxet stadium! De är svårt att beskriva hur jag mådde om man inte själv varit med om de själv. Men dom flesta jag vet som varit utomlands säger att de är precis som att stiga in i en annan värld en annan tidsdimmesion. De prata vi om med ett par kvinnor på bussen hem från turkiet som brukar åka till Turkiet tre gånger om året. Dom kände precis likadant!


Bring me back! Men nästa sommar igen då, då kommer vi tillbaka och gör turkiets gator osäkra igen! ;D


Summer time again!

Sitter hemma just nu och ska alldeles strax ner för att sätta mig i solen och sola mig! Japp, ni hörde rätt! De är sommar här idag där jag bor. Superhett! Så ska bara ta på mig bikinin och ta fram solstolen. Hur är de i resten av sverige? Lika fint som jag har de?


Sommaren 2008 på kusten! Åh vad jag längtar tillbaka! Älskar kusten ♥ Var där nästan varje dag hela sommaren.


Budget Och Mocka!


Jag är sugen på ett par höga klackar i mocka. Kanske inte just dessa även fast dom vart helt okej!


BUSTED!


OKEJ, jag erkänner!


Sugar

Nu gör jag de! Nu skiter jag i de här. Mm fine kalla mig sockerberoende och pucko? Jag tar på mig att vara båda. Men jag måste verkligen ha choklad. Min hjärna måste ha fått någon dille? Bara för jag sagt till mig själv att jag inte ska! Haha de måste verkligen vara så att mitt förbud till mig själv gör mig mer sugen för nu helt plötligt när jag bestämt mig för att jag ska köpa en chokladkaka så försvann suget. Men jag ska endå åka till ICA och köpa något att äta för jag orkar inte laga något! Kan hända att Mr chocolate följer med mig hem. Vi får se!


Rensa skallen


No more tan?! :O

Vaknade cp trött idag. Hatar när jag är såhär seg! När man vaknar fast man lixom aldrig "vaknar". Utan beter sig som en zombie hela dagen. Kanske blir bättre om jag får i mig något att äta?
Vaknade i morse av att syster kom hem till mamma, jag låg kvar i sängen ett bra tag men gick senare upp för jag fick en sådan kramp i veckryggen! Så jag satte mig i mammas massage fotölj och nu känns de lite bättre! Ska strax iväg och sola med då kanske den gör ännu mindre ont! :) Kul vart de att prata med systra mi iallafall, de var ju ett bra tag sen nu, Kanske ska ses imorgon med? :D

Men nu ska jag strax bege mig till solariet! Got damn! De kanske måste lägga ner? Mitt favvoställe! Vart fan ska jag sola om de är så att de måste läggas ner? Anledningen till de, är för att de ska ju bli lag på att man inte får sola om man är under 18 år. Dock kanske han kan lösa de på ett annat sätt? Jag menar alla obemannade solotek kan ju inte bara lägga ner i hela sverige p.g.a Åldersgräns?!?! Ne nu tycker jag att ni löser de så att sverige slipper bli ett blekt land!



I

Ne nu blir de en snabb dusch och sen ner till mamma för att bänka mig framför idol i följd av andra avenyn!

Vad hittar ni på ikväll?


PUSS

" JAG SKA SKAPA PROFILER "


Lånad från http://stylebykling.tv4.se/page/2/

De är ju som sagt premiären av Idol ikväll Klockan 20.00.
Du missar väl inte? De kommer inte jag att göra iallafall.

Älskar verkligen nu under tiden utagningen är när de kommer in människor
som absolut inte kan sjunga men endå tror att dom kan! They really make my day!
Så för er som tänker vafan gör dom där och hur kan dom med? Vi ska vara jävligt glada över
att dom är där för annars hade de inte blivit lika rolig tv! Visst folk hade tittat men inte lika många och de hade
säkerligen inte varit lika populärt. För jag menar erkänn att de som roligast när folk gör bort sig?
Och om de är någon snygging med som sjunger som en gud. De får iallafall mig att bli mer intresserad!

Men måste ju verkligen säga att förra året verkligen gjorde sussen med den nya juryn! Trodde aldrig att Idol skulle bli bra efter sista året med den gamla juryn! De sög verkligen och jag tittade bara på utagningarna sen sket jag i resten! Men förra året följde jag med hela tiden. Älskar den nya juryn. Dom är mognare och känns mer proffisionella än den gammla och inte lika elaka på ett barnsligt sätt som dom förra. Och sen känns dom mer sammansvettsande och kommer någonlunda bra överens. Sånt gillas! Sen älskar jag verkligen programledaren Peter Jidhe! Han är ju störtskön och söt! Andreas är också söt. Så blir de inga söta idoler finns ju alltid dom att titta på;)! Sedan tyckte jag även att de var roligt att katrin var med i eftersnack, hon och jidhe blev bra tillsammans. Så jag hoppas hon är med i år igen! Jag tycker de är kul när hon säger som hon känner och tycker. Hon har ju endå bättrat sig lite?

Så jag hoppas verkligen att detta året blir minst lika bra. Kommer säkerligen att bli ännu bättre. Sveriges största modebloggare Elin Kling ska ju stå för stylingen av Idolerna och bara de ser jag framemot. Hon är ju hur duktig som helst och kan tänka mig att man kan komma att få en hel del inspiration från henne även där.


Bulle med saft

Hemma nu och håller på att laga mat! De får bli kyckling och grönsaker. Nyttigt och gott! Och så sköter de sig självt, sånt gillar BUNNIE!
Ikväll blir de Idol, andra avenyn och filmen haunting in connecticut nere hos mammi! Såklart att vi skulle ta den läskigaste och verklighetsbaserade så att jag inte kommer att kunna sova när jag väl får sova själv. Förhoppnigsvis blir jag inte rädd. Får hålla handen för ögonen och kika genom fingrarna? Haha, varför gör man så egentligen? Man ser ju minst lika mycket endå! Där är jag inte lik min mor iallafall hon älskar skräckisar och tittar gärna på dom själv också.

Äntligen slutade grannen klippa gräset! Finns de något mer irriterande ljud?


Jag tog mig en bulle innan maten, shyy!


0909

Nu sitter jag här och äter frukost/lunch. Morgonen har varit bra jag har vaknat på ett bra humör dock med en röd halva på halsen. Men humöret är endå på topp! Pratade även i telefon med min chef en stund. Kommer få lite timmar och de kanske kan bli bättre upp! De får tiden utvisa! Men nu ska jag strax bege mig ner till mamma sen ska vi ut och gå, handla & Ev. hyra en skräckis!






God natt

Nu säger jag God Natt!  Nu ska jag släcka ner och titta på lite andra avenyn! Vi hörs väl när jag vaknat. När jag nu gör de?
Aja ville bara säga God natt.

PUSS

My life is just Glamour!

- Falukorv & Makaroner, What a Glamour! Eller vad säger ni? Känns inte som de kan bli mer Glamour! I denna utstyrseln i sängen, oduschad!


Ocensuerat!


Ocensuerat!

Tjusigt va?

Sädär äntligen är jag klar och faktiskt ganska nöjd =)
Tog en stund innan jag bestämmde mig för vilken färg jag skulle köra på. Först blev de väldigt rosa, men de kändes för barnsligt. Sen blev de väldigt dark moll och de kändes för tråkigt! Så jag körde på något mitt emellan!
Bra va?

Men nu ska jag ta mig något att äta. De här har ju som sagt tagit ett tag och jag är ganska hungrig. Mat vore inte fel! Inte heller massage för ryggen och nacken har fått blivit lidande!


fu

som ni ser är min design bort, helt fucked up!
Jag skulle ändra den och så blev de helt konstigt så nu är de bara att börja om. Lika bra de kanske! Så jag kan bli nöjd någon jävla gång! Usch irriterad är jag med!

N o M o r e C a n d y

Haha, jag är så fruktansvärt duktig på att göra de jag planerar har jag kommit på! Har varken joggat, ätit eller solat än och klockan är 13.06. Och godis de har jag redan ätit som frukost. Jag tror jag måste sluta med godis helt för att bli av med mitt begär! För jag vet när jag låg inne på sjukhuset i två veckor så åt jag inget godis överhuvudtaget eftersom jag bland annat inte fick de. och efter att jag hade kommit hem så åt jag inte på flera veckor för sötsuget hade försvunnit helt. Sen en kväll när jag skulle ha myskväll med kompisarna så åt jag lite och vipps så var godissuget tillbaka! Lätt som en plätt var de. Jag tror de är kroppen som blir beroende. De blir lixxom som ett gift. Och jag som har diabetes borde ju faktiskt inte äta de. Jag vet ju att jag kommer att må så himla Mycket bättre! Jag får äta godis men inte i dom mängderna jag äter nu och utan insulin. Jag har kommit på att min värk i kroppen och att de ibland känns som armarna ska stelna till är p.g.a godiset. Så nu ska jag verkligen försöka sluta nästan helt. Någon gång kanske om man känner för de. Fast egentligen kan jag nog klara av att bara hålla mig till cola light. För jag vet att om ett tag kommer jag inte vilja ha de. Frukt är minst lika gott!  Fast de ska man inte heller äta för mycket av eftersom de innehåller frukt socker. Som ex. vindruvor är nästan lika farligt för mig att äta som godis. Mitt blodsocker stiger nästan lika mycket utav de.

Ne nu blir de frukost, sen blir de solning och sen promenad? Eller om jag tar promenaden senare ikväll?!


S Ö N D A G

Nu har jag precis tittat klart på TAKEN. Och oj vad bra den är! Helt klart en utav de bästa filmerna jag sett. Andra gången jag ser den och helt klart inte den sista! Så jag säger bara, har ni inte sett den måste ni se den! Spännande rakt igenom. Och jag får ståpäls av att titta på den och blir helt vild här i soffan för den är så spännande. Jag tycker faktiskt att den borde visas i varje skola för den får mig iallafall att börja tänka två gånger och att man verkligen inte ska vara naiv och lita på vem som helst. För tyvärr så kan man inte vara en godtrogen människa i dagens samhälle och tro gott om alla. Visst ska man inte heller gå runt och behöva vara rädd för allt, de mår man heller inte bra av! De jag menar är bara att man ska vara aktsam! Världen har tyvärr förändrats till de sämre i många sammanhang. För tyvärr är de faktiskt så att sådant händer i verkligheten och tyvärr alldeles för ofta och i alldeles för många länder. Utan att någon ens märker de. Då dom som sysslar med detta kanske i många fall tar sådanna kvinnor som kanske inte har någon familj eller anhöriga! Tänk även vad många kvinnor de är som försvinner som faktiskt aldrig hittas? Jag vill inte ens veta!


Men nu ska jag plocka in mysgodiset och ta på mig nått varmare och bege mig ner till mamma för att inta sängen nyduschad i hennes nybäddade säng. Hon sa till och med de att nu är du väl ren och fräsch när du kommer ner och sover här? Med ett leende på läpparna. Haha, som om jag någon gång är en skitgris mamma? (skratt)

Imorgon blir de en jogging tur med Schippon på morgonen sen efter de frukost och solning. För imorgon har jag betsämt mig för en nyttig dag! Och inget godis nu under veckan heller!


Grymt hade de varit att ha en pappi som honom!

PUSS


YESTERDAY



Ursäkta den dåliga bilden men de är för att jag inte hittat min kameraladdare än!

Blus- H&M . Shorts - Gina T . Stövlar - Skopunkten . Smycken- Gina T . Klocka- Gåva .


STORM

Lifehouse - You & Me! Blir kär i magen när jag hör den låten :) Undra om de har med själva sången att göra? Eller om de har att göra med att den får mig att tänka på en viss person? Tror de har med han att göra för de var han som fick mig att börja lyssna eftersom jag inte kände till dom innan jag började prata med honom. Dock vet jag inte om jag känner så i magen för de som fanns då. När han var gullig mot mig och fortfarande visade ett intresse eller om jag faktiskt fortfarande känner något? Eller om jag bara vill känna något? De spelar egentligen ingen roll för han är borta nu och oavsett så hade de endå inte blivit något om han hade varit kvar. Han fick inte dom känslorna jag hade hoppats på. De tråkiga var bara att han visade som om han hade de första gången vi träffades. Han var världens gulligaste och hade den personligheten jag bara älskar. De roliga och töntiga är att jag faktiskt blev lite kär, väldigt töntigt jag vet men jag fick iallafall ett snabbt tycke för honom. Och man kan inte styra över sina känslor, eller hur? Haha jag kände inte ens killen. Men de blev jag och de är verkligen inte likt mig. Jag tror inte på sådant och de är knäppt. De har hänt mig en gång innan och han hette stefan(de tog mig flera år att glömma honom och jag trodde att jag aldrig skulle få känna så igen, men känslan som jag fick för den här killen kändes samma som den gjorde första gången jag träffade stefan. Dock vet jag ju inte om den skulle hållt i sig? Men dom är iallafall dom två jag fastnat så snabbt för och med en gång. Med andra killar har de lixom fått växa sig fram och aldrig blivit den storm förälskelsen och jag tror de har blivit därför jag ledsnat efter ett tag. Som med stefan var jag nykär hela tiden! Vill bara säga att jag var 15 när jag och stefan träffades, de är 6 år sen ska man bara få känna så var 6 år?) Stefan och den killen jag pratar om har iallafall väldigt lika personligheter. Dom är gitarr spelande, sjungandes, oförutsägbara, mystiska och retfulla på ett gulligt sätt samtidigt som dom kan vara väldigt kalla, men innerst inne väldigt snälla! Kanske därför jag fick sådant snabbt tycke för den här killen? Jag kanske fastnar för sånna personligheter?
Men nu ska jag ut och gå och försöka att sluta och tänka så mycket på de :) De finns ju som sagt mer speciella människor där ute(väldigt få dock). Som får mig att känna mig minst lika speciell :)

Vem denne han är vill jag inte berätta för de känns lite pinsammt på något sätt! Någon som känner honom kanske läser min blogg? Who knows? Fast de värsta är att skulle han själv gå in och läsa skulle han nog antagligen fatta att de var han? Vilken tur att han inte gör de då :) tihi!


En puss för den är du värd iallafall!

AWAKE

GOOD MORNING! Nä så illa är de inte men ska äta lite breakfeast nu!  Så vi hörs senare. Ska kanske iväg och sola sen om jag inte gör de imorgon? Vet inte om jag orkar eller har någon lust? Jag hinner nog inte blekna mer tills imorgon!
Jag måste även iväg och köpa läskeplask. Jag måste ha kolsyra nu!!!

p.s finns de något osexigare ord än läskeplask? Vet ni? Let me know! d.s

PUSS


Hallon





Kom precis hem ifrån ICA och nu sitter jag här och äter mina älskade gelé hallon ♥ och lyssnar på black jack, HA!
Väntar på att ugnen ska bli klar så jag kan slänga in lite mat för idag får han sköta käket.

Träffade hannis en sväng innan jag for till ICA, hann dock inte prata så mycket med henne för dom skulle hem igen. Dom var bara och hämtade Laika eftersom mamma är sjuk, ska dom ta hand om henne en natt!

När jag for genom byn märkte jag att de måste vara festens dag?! Var jag än åkte förbi hördes ljudet av party. Jag vill med parta! Fast inte på någon taskig hemmafest! Vill ha en superduper kväll ute istället. På ett nytt ställe med nytt folk! De är sådan himla skillnad från sommaren och nu. I sommras var de utgång minst en gång i veckan. Iallafall när de inte vart jobb på schemat. Men den 25-26 blir de utgång vill jag lova! Även min granne under har fest, inflyttningsfest och de hörs vill jag lova. Så de är väll de jag kommer få stå ut med ikväll. Men jag klagar inte. Hellre festprissen än klagfian! ;)

Jag tänkte att nu när de faktiskt är september så är ju de faktiskt tyvärr så att sommaren är över och vad passar inte bättre då än en resumé av sommaren?  Så de kommer att poppa upp dom närmaste dagarna!


3


Promenad med hunden

Nu ska jag gå ut med min lille plutt och skvättande hund! Sen när jag kommer tillbaka ska jag äta, duscha och sen lägga mig i sängen med myspys kläder och lite godis :) Ska försöka lägga mig ganska tidigt idag iallafall. Så jag kommer upp i tid och hinner med allt som ska göras. Ska jobba mellan 13-17 imorgon!

Men vi hörs snart, då kommer VECKANS CHOICE antagligen att poppa upp!


Det som inte dödar dig - Stärker dig?!

Nu känns saker och ting bättre, men inte helt bra. Bara den största delen. Men nu är de allt runt omkring. När ska förändringen ske? Ibland undrar jag om jag faktiskt var ett misstag?
Asså inte i ett patetiskt sätt nu som typ fan tyck synd om mig jag har de så svårt och jobbigt och vill inte leva. De är inte de som är grejen. Jag vill leva, livet är de bästa jag någonsin kommer att ha fått. Men varför måste allt hela tiden gå snet? De kan inte gå en lång stund som de är bra utan att något dåligt händer. År 2003 började allt med en sjukdom som heter diabetes. Sen dess har de bara fortsatt i dåligheter. Fattar ni snart sex år och de har alltid hänt något dåligt. Inga smågrejjer heller. Och för er som tänker diabetes va e de? De är ju ingen cancer precis som en utredare?, psykolog? på BUP sa till mig endast 15 år gammal och utan lisglädje! De är ju smart! Men hörru ungen du har ju inget att må dåligt för. Du har ju ingen cancer bara diabetes som du kan bli blind av och dö i om de går oturligt till! Förr i tiden var faktiskt diabetes en dödlig sjukdom. Och än idag kan man dö av de! Man kan hamna i koma och vakna, man kan hamna i koma och aldrig mer vakna, bli blind, få amputera kroppsdelar, och få fel på njurarna och dö typ 40 år gammal? Få högt kolesterol och få ökad risk till hjärt och kärlsjukdomar. Och hon säger att de inte är någon cancer till en 15 årig flicka som är djupt deprimerad och precis fått reda på att hon är sjuk. Och får höra allt de där som faktiskt kan hända samt att man faktiskt inte ska dricka alkohol när man är diabetiker de kan också leda till dödsfall om man inte aktar sig. Eller att man inte fick äta godis mer än nån gång ibland eller andra vissa saker. De vill ju säkert en tjej på 15 år höra som precis har upptäckt festandet med alkohol och i själva verket är en godisgris och en slarver när de gäller mat. Fattar ni vilken rädsla jag levde med dom första åren? Jag trodde att jag hade de ena och de andra i sjukdomsväg. För diabetes är en sådan sjukdom som påverkar kroppen nått så fruktansvärt! Idag vet jag mer och har lärt mig att hantera rädslan och att de inte tjänar något till att bli rädd. De förstör bara mitt eget liv. Jag fick helt enkelt ta kontroll över rädslan. Jag grät nästan jämt och trodde varje natt att jag inte skulle vakna dagen där på.

Jag läste till och med de för ett tag sedan att symtomerna man kan få är sjukt många och alltid olika från diabetiker till diabetiker och man kan alltså känna sig allmänt sjuk eller också såpass allvarligt att de kan kännas som att man är på väg att dö vilken sekund som helst. Alltså att man har någon annan sjukdom som är livshotande. Som för några år sedan hände något med mitt huvud. Jag kände mig jämt borta i skallen, pratade ibland fel och helt plötsligt kändes de bara som att huvudet skulle slockna och allt skulle bli svart. Jag hade även konstant huvudvärk, dimmsyn och ibland illamående och åt säkert 3-4 huvuvärkstabletter om dagen i ett halvår?! Jag var så rädd jämt och till slut la dom in mig på diabetes mottagningen och jag förklarade mina symtomer och berättade att jag trodde att de var en hjärntumör. Dom röntgade hjärnan på mig. De var de värsta i hela mitt liv. Dom timmarna man fick vänta på resultatet var dom värsta timmarna i hela mitt liv hittils. De var ju som tur inget och vi kom fram till slutssatsen att de helt enkelt var diabetesen som påverkade mig på de viset eftersom mitt blodsocker aldrig låg bra. Min diabetes var svårinställd och jag fick en pump som jag anser än idag rädda livet på mig. Jag hade nog aldrig orkat fortsätta och må så som jag gjorde. Jag kunde inte vara mig själv eftersom huvudet var borta och jag mådde dåligt psykiskt. Jag tror inte jag ens drack alkohol på nästan ett år. De gick inte eftersom huvudet redan vart yrt. När pumpen började göra sitt märkte jag vilken skillnad. Deprissionen försvann och jag kände mig inte sjuk längre. Jag kunde leva som en normal människa. Bara den grejen att man kan få en deprission som symtomen av diabetes. Man blir deppig, mår dåligt och tappar livsglädjen utan att veta varför. De bara försvann.

Som idag har jag väldigt ont i kroppen hela tiden och den domnar även väldigt ofta, så ibland känns de som att jag inte har några armar! Fingertopparna sticker för de mesta. Vissa säger att jag kan ha täta kanaler i handlederna medans vissa menar att de beror på diabetesen. Ledvärken vet jag inte om den beror på diabetesen eller om de kan vara så att jag ärvt mammas sjukdom som faktiskt är ärftlig. Dom gjorde ett test när jag var yngre men de vissade sig inget då. Men de är också en sådan sjukdom som har svårt att visa sig i prover. Jag tror iofs att de säkert har med diabetesen att göra eftersom jag antagligen inte ligger bra i den. De jag vill komma fram till är att diabetes är ingen lätt sjukdom som många kan tro. Visst vi har ett val att göra hur vi kanske vill må men alla har faktiskt inte de valet. Vissa har bara en obalans i sockret och de kan vara svårt att stabiliseras. Sen är de inte så himla lätt att leva efter dom reglerna som man kanske egentligen borde följa. Men jag har lovat mig själv att när jag väl har flyttat till min egna lägenhet ska jag börja sköta mig ordentligt för min hälsa. Jag kommer absolut inte vara nitisk men ordenlig och tänka en gång till innan jag handlar. Som sagt vi lever bara en gång här i livet. Så vitt vi vet!

Nog om de! PUSS

SMOKE

Nu ska jag iväg och köpa cigg, de är behövligt! Jag mår inte bra. Berättar mer senare måste verkligen skriva av mig, för jag orkar inte de här längre!


Nattvideo!


X



What an energy! Fatta vilken sjukt mäktig känsla att få igång en publik så där första gången!



Beautiful!



Sjunger hellre än bra, men sjukt roliga snubbar! Måste hålla med att dom verkligen ser ut som popartister!





Grym låt, grum snubbe, grym röst!

Blåbärsmuffin

Hemma nu och hela dagen har varit halv taskig! Så nu går jag och betsäller en pizza för de tycker jag att jag är värd! Har inte ätit något än, eller jo en blåbärsmuffin vid halv åtta när jag sluta. De var iofs en utav de godaste muffinsarna jag ätit. Men den gjorde mig törstig och nu är jag sugen på riktig mat. Jag ska fan få i mig hela pizzan! Ska tröst äta idag för idag är en sådan dag!

Haj!

Nattbloggning



Jag sover faktiskt inte ännu! Men nu har jag bestämt mig för att krypa ner i soffan för att sova en stund innan uppgång imorgon mellan klockan 10-11.00! Jag bestämmde mig för att strunta i att gå ner till mor för att sova eftersom klockan blev så sent när jag väl var klar för sängen och sen var jag inte ens trött. Vill inte störa henne med tv-tittande/läsning när hon är sjuk och behöver sova. Så soffan får duga inatt. Pussis!


TIDIGARE IKVÄLL:
Sms sänds till ---> Mamsen
Dagens fråga klockan 18.05. Kan man lägga
in en fryst lax i ugnen och den kan tänkas bli god?

( INTERNT SKÄMT, vi gör parodi på en person, jag nämner verkligen inga namn )

Sms mottages från ---> Mamsen
Ja går jättebra. Du rolig. Jag somna lite igen.
Fan va jobbigt att va så trött.

Jag älskar verkligen mors sätt att sammanfatta sina sms svar med korta meningar och PUNKT! De är nästan som förr ni vet när dom skickade sånna där koder genom någon konstig apparat. Man tyder de genom att höra om de är korta eller långa "knackningar" Har ingen aning om vad de heter? Och så sa dom typ sammtidigt, snöstorm PUNKT, tåg krockat PUNKT. Varor kan ej levereras PUNKT! Jag har sett detta i Balto. Så om någon har sett Balto förstår ni precis vad jag pratar om! Eller hur darlings?




gorgeous


Nu säger jag God Natt

Sitter här och väntar på att mina naglar ska torka så att jag kan gå ner till mamma för att sova! Fick bli svarta idag. Im Back In Black! De kändes rätt nu när höstmörkret börjar infalla.

Pajen blev perfekt! Och jag och mamma satt här uppe och myste med den till Tru blood och värmeljus. Kan inte bli bättre en onsdags kväll faktiskt!  Jag gillar serien än så länge men visst känns de som om vi har sett den för?


God natt och sov gott!

RUBRIK



UPDATE! Blir ingen lugn dag imorgon. Jobb mellan 14-19.15! Men de är bara toppen! Tänkte jag ska kolla över vad de blir för kläder imorgon så jag slipper få ångest på morgonen för att jag aldrig hittar något! Misstag gör ju på stress! Även outfits!
 NU ligger pajen i ugnen och de luktar ljuvligt här inne! Jag är duktig på att baka! (cred) ;)

PUSS

HELLO EYEBROWN



Haha tänk om jag skulle kila runt i dessa kolsvarta ögonbryn?
(Känner mig lite som Amir, bögen! ;) No defense! He´s cute! )


Tv4 ljuger

Hej Där Allla Underbara!

Nu har jag fått i mig min frukost/lunch/middag! De fick bli lax. Nyttigt och gott. Tänk vad smart jag kommer bli!
Men nu ska jag sätta igång med pajen jag har tänkt att göra. De tråkiga är att jag inte alls är sugen nu för jag är proppmätt! Men mamma kommer om en halvtimma, vi ska kolla på farsen som går på fyran! Såg nu precis under tiden jag skrev detta inlägg att de inte alls är någon fars klockan åtta som de stod i tidningen utan Obama i vita hustet. Vem bryr sig om Obama i vita huset? De enda USA har att komma med är, fågel, svin och hund influensan. Jävla amerikaner säger jag bara!

Så istället väntar jag en stund med pajen och färgar ögonbrynen istället. Sen kommer mamma upp och äter paj med mig iallafall.


vittrosa



Nu är man lite mer brunis igen. Ska sola om två dagar igen så jag bygger på mig lite mer! Sen ska jag hålla på, att jag ska sola iallafall minst en gång i veckan. Här ska inte bleknas!
VARFÖR:

◊ Man känner sig fräschare & snyggare!
◊ Man blir pigg och glad!
◊ Man blir syndigt het och brun! ;)





Now im getting tan!

Nu beger jag mig till solariumet! Och blir en anning snyggare! Om de nu är möjligt? Tihi! 
För nu får de fan hända något! Kan ju inte sitta här och bara häcka hela dagen?
Tänker nämligen passa på att vara lite kreaktiv nu när jag är ledig! Ska sola, ducsha, fixa mig, rensa garderoberna så att jag möjligtvis kan hitta både min kamera och mp3 laddare!


God morgon!

Jag sitter faktiskt vaken vid den här tiden! Men ska strax krypa ner i sängen igen. Sitter bara och väntar på att mitt ex ska vakna och gå till jobbet så att jag kan ta över sängen! Anledningen att jag inte ligger kvar nere hos mamma är för att jag vill inte att min lille plutt ska vara själv hemma i lägenheten när jag har städat så fint. Därför han har en förmåga att få tag på toalettpapper och bita sönder de i miljontals bitar och sprida ut över hela lägenheten plus att han kan få för sig att skvätta en skvätt i badrummet runt kattlådan och de vill jag inte!

En annan sak, åskar de ute?




Bunnie tycker till!


ÄKTA PÄLS - Jag älskar verkligen päls. Finns de något mjukare och lenare? Men dock föredrar jag de när de fortfarande sitter kvar på djuret! För nu när hösten börjar inta sig går många och köper sig päls. Allt från hattar till västar. De är oacceptabelt. De borde rent ut sagt förbjudas! Hur kan man ens vilja sälja något sådant? När man vet hur djuren torteras levande? Och medans sånna med päls går och stilar går dom samtidigt där med deras hundar? Aldrig funderat på att de faktiskt kan vara dennes kusin? USCH FY SKÄMS! GO FUSKPÄLS!

SMÅBARNSFAMILJER PÅ SHOPPINGCENTRUM - Ja men hallå? Antingen så håller dom inte reda på deras ungar och låter dom bete sig hur som helst och springa runt, skrika högt och bete sig illa för att dom antagligen inte orkar bry sig. Men tänk på omgivningen som också får lida utan anledning! Eller så mesar dom med dom typ som löjliga familjen och segar som få så att vi i kön bakom får stå i kön i tio minuter i onödan?! (UNDER VISSA UNDANTAG, de finns ju vissa coola småbarnfamiljer) När jag var liten måste jag säga att mamma hade väldigt bra koll på oss. Jag var ett underbarn! Alltid lika snäll och rar :)

OÄKTA KÄRLEK - Varför vissa människor lever, bor ihop, fortsätter som vanligt och aldrig gör slut/skiljer sig fast dom har de dåligt är något jag inte förstår mig på? Och hur kan man skylla på barnen? De är fegt och oärligt mot dom själva! Ne, alla människor (NÄSTAN) förtjänar kärlek. Som jag, jag blir pigg, känner mig fräsch och allert när jag är nykär. Jag menar kan man må bättre i ett sådant läge om de är besvarat? Tror inte de! Man är ju hur lycklig som helst och de tycker jag att man borde vilja ha. Inte massa tråkigheter och slentriant!







◊  ATT VARA SINGEL I HÖSTMÖRKRET! - Fattar ni hur underbart de kommer att vara i höst vid utgång bland alla snygga hunkar som bara väntar på att få bli av med ensamheten nu när sommaren är över? Och visst finns vi singeltjejer där och tar emot gullnosarna med öppna armar. Inte sant?

VÄRMELJUS - Nu när höst mörkret börjar infalla sig och de börjar bli kallare ute tar jag fram mina värmeljus och myser till de under ett mysigt täcke framför alla bra program som börjar nu i höst igen! För visst blir de en mysigare stämning med desamma!

KILLAR SOM LUKTAR GOTT - Jag är verkligen en sådan person som älskar parfym dofter, gillar helst när de överdoseras en aning! Och killparfymer är de bästa! De får lixom hela mig att pirra till när jag känner doften av en väldoftande ung man! Så i hemlighet om jag känner att en kille luktar gott brukar jag lixom fånga upp de och drömma mig bort och smyg lukta lite, fniss.

MOGNA MÄN - Jag menar de är ju så himla mycket nu för tiden att ni unga killar skaffar äldre mogna kvinnor. Men nu är de faktiskt så att vi ungar kvinnor gillar äldre män. 25-30 är the perfect age for a guy, I guess! SO get lost plutten!


Walk



Var ute på åkern med mamma och hundarna en sväng under promenaden. Schippo skutta som en liten hare!
Nu blir de duschen sen ner till mamma och mysa med glass framför Män som hatar kvinnor!
Hoppas på att den är riktigt bra. Vad jag har hört ska den vara de men ganska obehaglig eftersom den innehåller en del starka scener! Tur att jag har mamma att hålla handen i om jag blir rädd :)


Im stoned!

Jag tror verkligen de! Eller jag tror iallafall att mina hjärna har fått syrebrist eller något liknande! För jag skrattade konstant i en kvart åt mig själv när jag gruglade vatten samtidigt som jag skrattade. På nått vis var väl de kul?
De roliga började utav att jag började grugla vatten och Diesel började goes crazy! Så jag började skratta åt honom för att han blev rädd för de! Och då lät de ännu roligare! Med gruglet+skrattet! Nästan som när man andas helium fast helt annorlunda. Men de jag vill komma fram till är att visst är de underbart när man kan ha så kul med sig själv?
Jag tror de blir bra för mig att jag och mamma ska ut och promenada! Känner mig lite tom i bollen! Så friskt syre kommer nog göra susen! Usch orka jag ska sola sen, har ingen lust att stekas! Men måste! Vill ju inte bli en blekfis inte ;D




Change me

Ne om man skulle ta och äta något? Har inte ätit än och känner mig ganska lost faktiskt! Ska fylla i lite papper som behöver postas medans. Så postar jag dom på vägen när jag och mamma ska gå ut på en promenad med hundarna senare! Sen blir de solning har inte pallrat mig dit än. Och på något sätt går de lättare när man är två som solar. För mammi ska också sola! Hoppas dessutom på att hon blir frisk snart så hon kan slinga mitt hår och klippa de. Är så himla pepp på de nu!
Vi hörs!
 

INSPIRATION



 






sun is back in town!

Sitter nere hos mammi nu och ska strax upp och äta mig något sen ska jag nog cykla iväg och sola! Varför ska de vara så himla jobbigt innan man väl kommer dit?
Har ni lika strålande väder som jag har? Solen lyser och de är faktiskr riktigt varm ute. Blir kanske att sätta sig i solen efter solariumet?


Self salvation

Jag har faktiskt inte gått och lagt mig än. Och konstigt nog så är jag inte så trött. Jag var de för ett tag sen men de har gått över. Men dock så tror jag att jag kommer att somna ganska fort endå! Haha lite skilland från igår när jag vakna vid halv fem sittandes i sängen med datan i knät. Då var jag trött! Hade säkert suttit så i nästan tre timmar!

Men nu blir de som sagt att gosa ner sig och sova några timmar.

Planer för senare:

- Sola!
- Ta en promenad med Schipp.
- Färga ögonbryn.
- Måla naglarna ( mycket behövligt vill jag lova )
- Göra sig iordning.
- städa garderoberna!
- Gå promenad med schipp igen.
- Ev. träna på gymmet ?
- Myskväll med mammsen framför Män som hatar kvinnor!




Im stuck

Ne nu ska jag förflytta mig till sovrummet och mysa till mig där inne som de var tänkt! Blev dock sittandes kvar här i soffan efter maten. Shit jag kom på att de var mitt första mål jag åt nu!! SMART! Men då gör de ju inget om jag puffar i mig lite godis och chips nu ;D

Puss, vi så hörs vi snart!

Bloglovin <3

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0