monday?

Sitter och väljer nagellack och dricker nypressad jucie. Mycket gatt! Hänna Pänna ska komma strax. Sen sticker jag nog och handlar frukost för imorgon samt choklad. Är änna sugen men hoppas att de avtar.

Funderar på om man ska dra och sola ikväll men fick ju faktiskt lite sol ute idag, tills de började blåsa.

Neeeaa nu ska jag råna en bank och sticka till mongoliet.

Höres, BC

MORSDAG



 


HAPPYBIRTHDAY

Var inte hemma förän tio, halv elva i Lördags morses. Så de blev en mycket lyckad kväll måste jag säga. Bloggar mer om de ikväll. Igår var jag allt annat än pigg. Brukar inte bli bakis men igår fick jag känna på hur de känns. Antingen börjar jag bli gammal eller så var de alla fridrinkarna och shots som döck upp framför näsan?

Hur som helst går jag in till mamma direkt när jag blivit avsläppt för att slänga mig i hennes säng och berätta om gårdagens händelser. Jonas ringer:
- är du hemma nu? "vilken bra efterfest du hade igår"
- haha ja jag kom precis hem.
- är du hungrig? säg att du är hungrig
- vad är klockan? ska på kalas vid två.
- men de hinnar du!
- okej jag är hungrig. möts vi vid krogen om tjugo minuter?
- yes.

Så drog och käka mat med honom men fick i mig en liten bit bara sen hem till mamma igen och göra sig iordning. Sen till syskonbarnens kalas. Somna lite lätt i soffan. Sen snabbt hem och iväg till Linns kalas. Somna nog lite lätt där med. Jag åt nog för 753 personer igår. Sen gick vi hem till mamma och titta på The collector, riktigt sjuk film mådde illa vid alla grova scener. Sen såg jag på The Road och den var riktigt kass. Sen somna jag.

Vakna vid halv tolv, tolv eller vakna av att mamma väckte mig och krama mig och sa grattis på mors dag idag till mammi. Haha jag är en sådan underbar dotter. Ne men ikväll så ska vi ut och käka sen blir de film mys ikväll igen och jag ska köpa cola light och choklad. Blir alltid trött, mysig, frusen och sugen efter utekvällar. De är änna gör mysigt.


En trött J.


<3<3<3

Bror fick lekt lite med leksakerna han själv köpt, naa :)




Nu gick mammis så ska iväg och handla något till henne, shyyy!

PUSS på alla bra mammisar där ute och hat till dom restrerande.

BC

liiiköping!

sitter hemma hos ebba i lidköping nu och ska strax fixa till sig innan vi drar ut.

Hoppas ni har de bra, puss <3

BC

SATC2

Igår var de shopping som gällde. Dock skulle jag bara lämna in min jacka på lagning och så skulle vi handla pressent till barnen som fyller år på lördag och söndag. Fick endå med mig en klänning, en topp, ögonskugga och trosor. Klänningen är till för ikväll då de är utgång som står på schemat. Vi vet bara inte vart vi ska ut än. De lär visa sig.
Hur som helst när vi gick runt där och shoppade så ringer min telefon och killen verkar veta vem jag är men jag har ingen aning alls först men får de förklarat sen. Blev ganska långt telefon samtal, mycket trevligt.. speciellt när rösten är andra rösten även är de. Jag gillar spontana människor.

När vi kom hem blev de en promenad och svängen förbi svensson. Sen när jag kom hem gjorde jag mig iordning lite snabbt för sen var de bio med damerna som gällde, SATC 2. Den hade fått negativ kritik men jag tyckte den var mycket bättre än ettan. Ville se om den när den tog slut. Älskar du SACT? älskar du den! Mer spänning var de i den och mer humor.

När vi kom hem igen satt Jonas och väntade på mig och skrämde halvt livet ur mig. Han skulle sova här eftersom han tidigt imorgon skulle på begravning, sen skulle jag sy i nya knappar i hans kavaj. Vi låg i sängen och tjöta ett tag tills han somna. Satt uppe lite längre och fick se att en kille som jag såg på bion hade skrivit till mig på en sida, sjukt ju :) haha! Sen somna jag. Blev väckt av kill på hakan klockan halv tio av jonas som var allt annat än trött vilket jag var. Dock fick jag sätta mig att sy knappar. Håller alltid vad jag lovat.
Sen gick han vid tio och jag somna om till halv tolv. Gick ut med schippen och de hände en så himla typisk grej. Undrar varför de alltid blir så?


Nya toppen till biobesöket.

Nya klänningen som ska invigas ikväll!



Nu ska jag ta en powernap innan dejten med Hanna på systemet halv fyra. Föresten ringde jag och busa med hanna innan och sa att jag inte kunde följa med. De tyckte inte hon alls var roligt, men de tyckte jag ^^

Tjing, BC


in the box

I onsdags så tillbringa jag min kväll med jonas, en skål ananas och Göta kanal 3. Den var sådär.. men mysigt var de :) lille plutt brorsan.


Goben i loda

flika i loda

BC


MONSTER

Hej damer och herrar.
Igår städa jag i princip hela dagen eller mer kvällen faktiskt då jag började klockan fyra. I högklackat, fråga inte varför? Eller jo, jag läste någonstans att de skulle vara dubbel effekt på träning. Hade ganska ont i fötterna när jag väl placera mig i sängen först klockan halv ett. Sega med städningen som tusen. Sen fick jag tvättat också, så nu har jag rena trosor igen :)
Fick även pakat upp alla väskor ifrån Egypten.. var änna på tiden kände jag. Och vad hitta jag? Rosen jag fick på restaurang tam tam. Och den lukta fortfarande färskt, Lovely!

Hur som helst började min morgon med att de ringde på dörren vid en halv elva. Trodde de var mor min som skulle lämna nycklarna så gick upp i trosor och linne, men icke. De var en dude från hyresgästföreningen så jag gömde mig lite lätt bakom dörren och svarade med en sprucken wiskey röst att jag inte alls tycker att de givit några fördelar förut att vara medlem som han påpekade. Han sa att han skulle komma tillbaka en annan gång.
Sen gick jag ner till mamma för att hämta Laika men då var mamma hemma dålig så de blev ingen Laika passning. Gick upp igen och skulle städa men la mig i sängen istället och höll på att somna då reste jag mig och började städa. Och oj vad irriterad jag var medans. Men Håkan underlätta mig lite. Efter ett tag började de kännas bättre vad händer då? Jo jag tappar en dvd skiva på golvet som jag säkert sitter i 5 minuter att få upp, helt omöjligt. Blir grinig igen går därifrån kommer tillbaka och går förbi och sneglar på den. Tar en annan cd skiva och drar upp den med mot väggen. Sen när jag ska börja torka golven halkar jag typ ner i spagat och ner på rumpan, de gjorde ont.
Sen när jag skulle byta rent i sängen så gick jag över på andra sidan för att stoppa in lakanet under bäddmadrassen och sen orka jag inte gå runt igen så jag tänke att jag rullar över sängen istället för att komma på andra sidan men måste tagit i så att jag rullar så fort att jag rullar ner på golvet och hamnar sittandes, då skratta jag faktiskt.

Sen när jag lagt mig till rätta i sängen med värmeljus runt omkring och datan i knät för att skriva några viktiga brev ser jag något stort och svart mitt framför ögonen komma ner ifrån taket. Inser att de är en mega spindel som nästan satte sig på mig. Drar ner den bort med täcket och reser mig hastigt upp ställer mig upp och skriker och hoppar lite ifall han råkat hamna på mig... verkar inte så? men skriker lite till. Han hade försvunnit och jag leta och leta, kändes nästan som jag sett i syne. Börjar ta bort täcket och kuddar och då springer han över under soffan. Gråtskrikskrattar igen och försöker få ut han därifrån men lyckas inte, drar fram dammsugaren för att skrämma ut han men kommer sen på att jag kanske råkar dammsuga upp han och då vet jag ju inte om han är kvar eller inte. Lyser med ficklampa under soffan men ser inget letar lite vid sängen och skymtar något svart under mina innetofflor, lyfter lite lätt och där är han. Gråtskrikskrattar igen och försöker ta död på han med ett block men han är snabb och kryper upp i sängen och jagar mig. Lyckas få ut han på golvet och bang, jag fick han! Sjukt att man kan vara så rädd för något så litet, var riktigt nära på att gråta men kunde inte så de blev att jag skratta istället. Mina grannar måste tro att jag är sinnessjuk?!






Blev inte klar med alla papper förän halv sju i morse. Sen skulle jag upp vid tio så de blev bara 3 timmars sömn men känner mig riktigt pigg faktiskt. Måste vara för jag cyklat en hel del nu på morgonen.

Idag ska jag bara ha en tilda-dag. Inga måste idag för jag gjorde allt igår. Ska sola, sen ska jag ut och gå och sen ska jag göra iordning mina naglar och kanske ta ett bad och ikväll ska jag titta på twilight och new moon:) Kanske syr också om jag får lust till de. Mina "gardiner" skulle behövas sy till riktig passform.

Plutt fick ett nytt krypin igår :)


Nu ska jag  äta frulle.

Tjing, BC


Yesterday, Yesterday








I förrgår var en mycket bra dag trots konstiga händelser.

Åker först till staden där vi ska hämta bio biljetterna. Får ett sms från ett okänt nummer där jag först inte fattar något, sen kom jag på att jag kanske skulle tagit en promenad med en men de funka tydligen inte idag.
 Mappi skulle även in på Hemmakväll och beställa skönheten och odjuret serien men hon tyckte vi skulle ta det efter vi hämtat the tickets.
Ingen snygging denna gången, sist gång vi var i V och skulle se på bio mötes min och "MR S"  blick och jag fick rusning i hela kroppen och efter en stund måste jag vända mig om för att titta lite till och tydligen tänkte vi samma sak. Mamma sa att de såg ut som en sekvens ifrån en film. Tror han var 29, mörkhårig, fast rakad, grönbruna ögon, 184, skinnjacka, jeans, svart t-shirt och vita converse, yummi!

Tillbaka på hemmakväll. Jag och mamma kikar runt lite innan hon ska göra de hon kom för att göra och jag hitta mina favoriter som jag hade när jag var liten, jag ville vara kille när jag var liten så jag diggade boys stuffs och tillbringade mina dagar i kalsonger och bar aldrig en klänning. Idag kan jag knappt använda sneakers utan att känna mig grabbig. 
 Turtles, en hel boxer med alla filmer. Den ska jag bara ha! Ja men när mina syskonbarn kommer på besök.

Hur som helst står vi där och tittar och mamma ropviskar. Jag vänder mig om ser en man gå förbi och mamma för ögonen mot honom och gapar som en guldfisk. Jag smyger fram och frågar vad som frågan var om? Din pappa, din pappa får hon så smått fram. Jag bara nej? tittar bort mot mannen som ska vara min så kallade far. Känner knappt igen han.. träffade han för elva år sen då han var tvungen att skriva på ett papper så att jag fick lämna landet sen har jag bara sett han på kort där han är betydligt yngre.

Mamma frågar om vi ska fram och hälsa och jag samtycker inte. Dock vill jag gå och spana lite men ber mamma att ligga lågt då jag vet att han kommer känna igen henne. Efter en stund så går mamma till kassan och jag ställer mig så att jag står fem meter ifrån han. Jag känner ingenting, som att titta på en vägg eller en tall? Försöker långt, långt inne få fram någon som helst reaktion men de bara är.. Inget. Som om de inte satt någon där, utan bara som jag stirra tillbaka i tomma intet. Har alltid haft en annan bild i huvudet där jag skulle bli glad men samtidigt ledsen...typ arg. Men inte ens ilska.

När jag står där med fast blick på honom vänder jag huvudet åt andra hållet och tittar på min mamma och känner allt man någonsin kan känna för en person man älskar. Hon är mitt allt, hon har tagit hand om mig, stärkt mig när jag varit svag, gjort mig glad när jag varit ledsen, fått mig att vakna till när jag behövt de, Skällt och berömt mig när jag förtjänat de. Visat mig vägen. Fått mig att alltid se de possitiva i de negativa. Hon har sett till att de aldrig har saknats någonting i mitt liv. Och de har jag alltid vetat innerst inne men de först nu jag får en klarhet att de verkligen är så. Tittar tillbaka på honom och tillbaka på mamma igen.. jag har redan allt som någon kan önska sig :) Är så stolt över dig!

Innan vi går tar jag mig en sista titt, men ingenting. Idag känns de inte som de ens har hänt. Så lite påverkan hade de på mig. Igår hade jag till och med glömt de.

Hur som helst efter hemmakväll for vi mot T. för att äta mat. Några killar i en bil spana in oss så dom höll på att flyga av vägen, aja baja. Och väl inne på Max blev killarna i kassan så fjolliga att jag nästan tyckte de  var pinsamt. Efter vi ätit upp tänkte jag att jag skulle tvätta händerna åsså var de sånna dörrar som slår igen efter en så jag tänkte inte på att låsa eftersom jag bara skulle tvätta händerna och så öppnar de en kille. Och om han tyckte de var pinsamt! Bad om ursäkt säkert tre gånger innan han snabbt lät dörren dra igen, igen. Jag hann inte förklara, haha!
Efter maten åkte vill till maxi och där inne hade vi superkul, spela basket, prova fula kläder, shakea loss till musik, snorta schampo och balsam som mamma förövrigt erkände att hon har fetisch på att köpa. Blev kär i en minigrill. Har alltid kul med mappi. Tills dess att mina fötter börja värka efter klackarna. Gick lite lätt före och in genom snurren och den lyckades stanna till två gånger, samma sak för mina två eftersläntrare men när mappi kommer går den som på räls. In i bilen fort eftersom de börjar regna och in med nya skivan i cdn. Höja volymen och sjunga och rocka loss hela vägen hem. wihoo.

Väl hemma snackar jag med Adam och tydligen så är han ledig i juni och fråga om han fick komma en vecka till sverige men jag vet i fan om jag känner för att guida runt han en vecka här uppe. phuu! naae sa jag. haha!


BC

 

 


sunday

Tjena!
Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag göra mig iordning lite snabbt och hinna gå ut och gå med Schipp, innan vi åker vid halv sex för att hämta ut biljetterna till bion på Torsdag och så tänkte vi käka ute idag.

PYSSEN, BC

Lastnight




BC getting killed !



När plutt somna var de dags att gå hem.

Är förälskad i jordgubbsvin, allt som har med jordgubbar är jag förälskad i.
Gick hem vid tolv tiden då systers sambo kom hem lagom rund om fötterna :) De blev inte jag men trött blev jag iallafall så orkade inte träffa någon som var meningen utan gick raka vägen hem till min säng.

BC

 


17.12


awaywego

Nu var jag klar, sen som vanligt. Men syrran känner ju mig så hon förlåter nog. Vill drunkna i vin ikväll och vakna imorgon och inse att livet är bättre stabilare.

PUSS, BC

Minoutfit.se

Najs gå in och rösta mer om ni känner för de HÄR!!

BC


trött..

Somna inte förän sjuk i morses. Så vakna så sent som klockan två. Nu har jag bara försökt att piggna till men de går inge vidare. Fick strömavbrott för en liten stund sen.. som tur vara de inte speciellt länge.

Nu tänkte jag äta nått sen ska jag in i en iskall dusch och raka benen. Sen gör mig iordning och klockan sex ska jag vara hos syster. Vi ska pimpla lite lätt med vin!

 

BC


Båtturen!



Ska visa bilder senare också men börjar med två filmer ifrån båtturen! Synd att man inte skaffa sig en undervattenskamera :(

BC

Can't sleep!



Har svårt att somna, idag tänker jag för mycket och innesluten musik i öronen verkar inte funka även fast jag är ganska trött. Har ont i magen också.
Bror kom och lämna dvdn som dom filma på bårturen när vi var i Afrika. Längtar tillbaka sjukt mycket, så de gör ont i magen. Dom hade filmat när sam lyckas putta ner mig i vattnet efter några försök sen hoppar han efter tar mig på hans rygg sen sommar vi(han) ut i revet. De är bland de häftigaste jag gjort. Såg hitta nemo med, har velat se en hitta nemo sen jag var liten så. Och en manta, då vart jag livrädd. Its not bad sa sam. Sen att simma sida vid sida med ett X antal delfiner var ju en upplevelse. Hur som helst vill jag tillbaka och träffa alla speciellt sam, han är en sånn fin person. Han fastna i hjärtgropen med en gång och jag har i vanliga fall väldigt svårt att tycka om människor in på djupet och när jag väl gör de ska man ha flera hundra mil till dom. Just my luck!

Alecs var så gullig när vi blev ledsna..så sa han att man inte ska skiljas ledsna för vi ska ses igen och att hurghada kommer alltid vara vårat andra hem. Då sa sam vi får åka till sverige alecs.. men han höll inte med där för de skulle bli för kallt och att vi istället skulle komma nästa gång igen och då skulle han bjuda på nått att dricka :)



Best friend for life <3

BC

Planes

Förvirrad kvinna. Man kan tro att jag är en mycket stressad människa men de är helt tvärt om. Står i köket och lagar mat och tittar ner och får se att jag har på mig ett par röda shorts med vita prickar inte alls jeans shortsen jag hade för en liten stund sen. De roliga är att jag inte minns att jag satt på mig dom men minns att jag tagit av jeans shortsen. Sen fattar jag att när jag förut tog på mig jensshortsen måste glömt att ta av mig dom röda. Ibland undrar jag vart jag lägger mitt huvud, tappar de typ på vägen hem.

Hur som helst.. sitter och får i mig middagen. Just nu känner jag mig lite stressad vet dock inte varför. Är så mycket på gång nu. Idag har jag solat en liten stund sen blev jag rastlös och sa de till mamma som är min solbästis. Vi bestämde oss för att bege oss ut på en cykeltur på 5 km. De var hett kan jag säga. På vägen hem våldgästa vi svensson och den pausen var välbehövlig. Sen börja de regna med solen i högsta hugg. Konstigt. Hoppa även in på ICA och handla grönsaker. På vägen hem kommer de två snyggingar i en saab, blegar som tusan och jag undrar lite lätt över varför man alltid ser dom på omöjliga ställen att söka kontakt på?

Ska ner till mamma strax och kolla båtresa och se om de går att boka biljetter till SATC premiären den 27, då blir de en kväll med damerna. Och imorgon ska vi kika på och hyra en stuga i en vecka på kusten i sommar, jag och mammi, sommar kvällar vid havet och pimpla vin, ta färjan över till Lysekil. Kommer bli underbart. Sen blir de förhoppningsvis Turkiet i sommar igen och den 28 Augusti drar jag och Hanna till STOCKHOLM !

Pyss, BC

Hardtosavealife

Hej folket!
De har varit sommar ute idag, och jag är allt annat än ledsen. Dock sov jag alldeles för länge idag.Somna ganska tidigt men vakna vid en halv tre igen utav en tjej som skrek utanför fönstret, väldigt obehagligt. Stängde fönsterna då hon inte sluta. Kunde inte somna efter de så somna inte förän sju i morse. Hur som helst så ringde Mamma mig 13.23 och undra om jag var alive och att de var sommar ute. Steg upp ur sängen och ut genom dörren med schippen i förbehåll och visst var de sommar. Greppa solstolen och placera mig intill mamma som redan låg och glassa i solen. Vid fem åkte vi och handla en fin blomma till gunna för att sedan åka till henne och hälsa på, mycket mysigt. Satt ute till en halv nio sen begav vi oss hem igen. Käka snabbt och prata med Adam, sjukt kul var de att se han, happy face with a cute :)
Sen gick vi ut och gick en timma i bara linne och shorts, lovely! Var hemma vid elva tog en iskall dusch då min lägenhet är jättevarm. Har öppet alla fönster men de hjälper inte nå vidare.

Hoppas på sol imorgon igen, då ska jag mysa på gräsmatta med en bra bok i handen.



PUSS, BC

Lördag

Smsa lillebror idag och fråga om han skulle med ut på en promenad runda. Mysigt tills dess att vi möter en kvinna med hennes sex schnauzers och min hund gillar inte främmande hundar. Speciellt inte när de kommer tre stycken mot oss. Han blir arg och jag lyfter upp honom säger till människan att han inte gillar okända hundar och ber henne säga till och koppla dom. Tror ni hon lyssnar? Nej! Säger till henne att de finns lagar som säger att man inte får ha lösa hundar och speciellt inte när hon inte har någon pli på dom. Då skäller hon ut mig för att min hund inte är tillräckligt social. Några minuter senare går dom iväg och jag får kyla ner mig med några raska steg. Jag kunde lika gärna varit hundrädd eller hyper allergisk, samt att de kunde slutat illa mellan hundarna. Tänker folk med?

Sen gick vi hem till mig och tog de bara lungt. Gick och handla. Ska laga fläskfilé till oss ikväll. Sen blir de nog en bra film. Sen kvällspromenad och natt tvspelande :)



borninthestreet


Inget konstigt alls.

Typiskt våran tur när de gäller filmhyrning. Denna gången var de ljudet på själva filmen som inte funkade. Får byta imorgon. Och jag som hade lust att se old dogs ikväll. Jaja. Nu får jag sitta här och prata med trevliga människor istället :)

Kom på en sak nu som är ganska störande. Vaknade av missat samtal ifrån Adam i morses och nu får jag inte tag på honom.

Nu ska jag läsa om behandlingar av ångestsjukdomar och depression. Älskar psykologi. Intressant är de också om hur våra hjärnor ställer till de för oss.

Jag är världens klant. När jag skulle upp för trappan så ramlar jag iförd ballerina skor helt nykter.

Pusi, BC


missanpassad

Hejsan. Trött är man idag, fick besök imorse. Dock inte så länge men jag kunde inte sova efter de.

Idag har jag känt mig sjukt sällskaps sjuk och ensam så försökte få tag på någon att umgås med men alla var busy. Detta är inte likt mig då jag gillar att vara ensam mesta dels.
Just nu vill jag bo i ett kollektiv. Men sen fick jag tag på syster  och jag var bara tvungen att hälsa på henne för jag sakna henne så mycket. Saknar att vara alla tillsammans. Saknar min brors sjuka skämt som man bara kan skratta åt. Sen efter syster gick jag en timmas promenad och när jag kom hem städa jag lite. Nu har jag precis lagat mat. Kom på en sak att de är ganska konstigt att jag inte är magrare med tanke på att jag äter en gång om dagen och går två timmar i rask takt.

Men nu ska jag ta på mig ta en promenad, sen ska jag bege mig till bästis och kolla på film :)


Miss, miss, miss <3

Puss, BC

fivehours

Hej.
Jag är hemma igen. Kom hem sent på tisdag. Har inte orkat något. Har inte velat. Känns oerhört ledsamt att vara hemma igen. Vill flytta härifrån. Mitt hjärta är kvar där borta. Hur kan man ha vänner i Afrika? Inte som att ta bussen en kvart bort precis. Fem timmar är egentligen inte så lång tid men inte så att man kan ta flyget fram och tillbaka varje dag. Men dom ser inte de som konstigt. Man ses igen, spelar ingen roll om hur lång tid som gått för vänskap är vänskap och ses man är allt som vanligt. Jag vill ha dom här eller allra helst vill jag vara där. Varför är vi inte mer som dom? Känns som man känner alla utan att ens sett människan innan. Vänliga, snälla, glada, roliga, kärleksfulla, omtänksamma människor.

Jag har inte ens packat upp än. Jag vill inte. Jag vill bo i min resväska därnere. Under ett halmparasoll.

Idag har jag sett på film med mamma. Beck, den nyaste men jag somnade. Så berätta inte slutet. Sjukt trött. Man får ingen energi i detta kalla osoliga land. Visste ni att i egypten lyser solen 360 dagar aav 365. Helt otrolig.
Sen så har jag varit ute och gått två långpromenader. Tråkigt att bara sitta här hemma.

Nu ska jag skicka ett sms till Adam. Han bor 350 mil härifrån. kul med vänner på avstånd.

BC

Hejdåsverige!



Snart kommer våran chaffis och hämtar oss! Woho landvetter and egypten here we come! Fett nervös kommer jag att vara på planet men då finns de ingen återvändo. Kommer hem på natten mellan tisdag och onsdag nästa vecka :)

Ganska kul att morsan brutalt försöker få igen resväskan med småpanik i nyllet och mormor undrar vad vi har i Egypten att göra? Detta kan bara sluta bra! :D

PUSS på er alla älsklingar och sakna mig nu inte för mycket.

Lots of love, BC ♥

Var rädda om er!


Enfransk

SÅÅ snyyggt!! En fransk!


Cheers!



Sitter och dricker en bacardi breezer och ska börja måla fransk manikyr strax :)

PUSS
BC

hejhej


...

Har precis klippt mig och färgat ögonfransarna, bra mammi man har :)

Vi orka inte laga någon mat idag så ska strax bege mig bort och hämta en kebab speciall! Sen ska jag bege mig upp till mig och packa. Har inte ens börjat än. 10 timmar kvar tills vi åker och hämtar syskonen och beger oss.

PUSS, BC

NERVOS!

Har precis vartit och solat, på ICA och systemet. Ska dricka några bacardi inatt på vägen till landvetter tänkte jag. Stilla nerverna lite. Är lite små nervös så jag mår lite illa. Varför ska de vara sånn skillnad att sätta sig i ett plan än en bil? Sen känns de att lämna min lilla plutt!

Nu ska jag äta frukost nere hos mamma sen ska vi bege oss bort till syrran och peppa inför inatt.

PUSS, BC

Ajja bajja



Glömde säga att de var för att han för en gång skull skulle få känna sig lite speciell, hihi^^

packlista!

'

Just nu håller jag på att skriva en packningslista så jag inte missar något viktigt. Ska ju böja packa ner ikväll de jag inte ska andvända imorgon.
Underbara söndag. Ska bara vara hela dagen. Ska dock tvätta och lite så men liksom bara vara hemma och muschla! Ska dock iväg och sola och handla choklad. Vet inte när jag åt godis senast så de ska jag unna mig ikväll framför en bra film :) Jag känner verkligen för att mysa med mig själv, hihi ^^

POUS
BC


nostalgi


Detta inhandlades i Fredags. Fick nostalgi när jag såg trollet så var bara tvungen att ha ett som en lyckobärare här hemma. Var även och shoppade igår igen. Fick med mig en till lampa, två lampskärmar, en nagelfil, ett set påslakan..rosa :) Och ett par shorts!

Gjorde även pedikyr och fot/benmassage igår, satt i en massagestol medans och de var sjukt underbart! Får lyxa till de lite innan resan. Börjar att kännas att man ska åka nu. Hade pirr i magen när jag vakna i morse.
Idag ska jag börja packa ner saker. Åker ju klockan halv fyra på morgonen på tisdag så de känns nästan som de är imorrn vi ska åka.

Igår var jag på grillpartaj. Skulle ju varit nykter men så blidde de inte. Dock gick allt väldigt bra och när jag var hemma runt en två kände jag mig helt nykter. Så ska de gå till om man ska festa! Varför ska man supa så man mår dåligt liksom?

Ne nu ska jag laga mat.

puss, BC


RSS 2.0