soon ready



Som ni ser är jag nästan klar. Nu ska jag bara måla naglarna( de får bli lilac), smörja mig och ta på mig kläder sen beger jag mig till ICA. Medans tar jag en öl och en cigg!

PUSS

Big Love B


Im going mad



Nu har jag städat klart och hunnit duscha och raka benen. Ska bara byta sängkläder sen och även lägga in kläder i garderoben som är ihopvikta. Sen är jag helt klar! 

 Jag blev pissblöt förut när jag skulle sräda badrummet och rensa avloppet. Jag har även bytt två svåra taklampor idag. Hållde iofs att få ena glaskupan i huvudet eftersom jag inte såg något, blev arg och ofokuserad. Men jag lyckades. Är lite stolt faktiskt. Men de är som mamma säger - EN bra kvinna reder sig själv! ;)
Tänk på de flickor!

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, ska även åka och handla för om fyra timmar kommer Babe.

PUSS

Big Love B


Längtan



Nu ska jag städa sen kommer min favorit ♥

PUSS

Big Love B


Morn Morn

GOD MORGON Vaknade för en timma sen. Har precis varit ute med schippen. Nu tänkte jag äta frukost och läsa tidningen för just nu känner jag för att veta något om världen. Vuxenpoäng!

De är roliga med att läsa tidningen är att man senare kan vara med i disskutioner. Och jag älskar disskutioner och debatter där dom flesta har olika åsikter!

PUSS
 
Big Love B

zZ zzZ

Mamma ligger och snarkar och jag har ingen lust att sova så ska titta lite serier sen ska jag försöka sova. Laika är också vaken den lilla mysungen. Ska upp tidigt och ut och gå och sen ska jag och mor till syster. Skulle egentligen ha städat idag men eftersom de inte blir att vi är hos mig  i helgen så skippar vi de. Jag tänker inte städa när jag endå inte ska vara hemma.

PUSS o GOD NATT

Big Love B

Rain

Nu har jag och mamsen precis varit ute på en liten promenix blev kortare än igår då vi var ute i 1,5 timme. Nu fick vi korta av eftersom de började regna och blåsa. Men de vart skönt efter att man fått komma in igen. Nu ska jag hoppa in i duschen sen i mammas säng och ta med mig min lilla dator in i sängen.

Sen ska mamma förhoppningsvis hinna göra en sak till innan hennes CSI börjar. Hon tittar nog på alla polisserier som kan tänkas tittas på när hon har tiden.

Men PUSS

Big Love B

Klockrent

Nu är jag faktiskt på ganska bra humör lite kvar av de oseriösa men de är på bättringsväg. Ibland kan de bara hjälpa genom att en annan människa kan visa ett bättre humör. Och de underlättar en hel del saker. 

Haha vill ni veta en kul grej?

Mitt ex är här nere hos mor nu och han berättade att den tjejen som har varit tillsammans med den killen jag träffar nu hade skrivit till honom typ Hej snygging vad görs? Puss. Haha och han svarade bara för att Mathilda och ditt x träffas betyder inte de att vi ska göra de. Sen tog han även bort de från sin sida för han tyckte de var pinsamt att ens a kvar de. Klockrent! Fattar inte ens vem de är som ska ta åt sig av hela grejen eftersom ingen bryr sig! Han har alltid ogillat henne.  Bara en sak där som gällde den gången! Fast ingen hade faktiskt blivit gladare än jag om båda exen träffade någon som dom brydde sig om. Slipper dom lägga sig i mitt liv och mina val! så varför inte varandra? Hähä! Kan vi ha dubbeldejt sen för gamla minnens skull ;) Så man kan ju hoppas på att de var ett ärligt försök och inte massa trams. Orka tramsa om sånt som inte biter. varsegod lixom :) Tyckte bara de var roligt, Igen!

Samma tjej sa till killen jag träffar att jag fortfarande bor med mitt ex. Som om inte han redan visste de. Så nu kanske ni förstår bättre vad som sysslas med !



PUSS

Big Love B


fu

Sitter just nu nere hos mamma och äter frukost. Sent jag vet. Eller iofs jag började ju dagen med godis så de här är väl lunch då. Men hade planer på att skippa och käka något överhuvudtaget. Jag e verkligen inte på humör. Inte ledsen heller kan jag säga men idag är jag en mer sarkastisk, humoristisk ledsamhet om de nu är möjligt? Jag gör narr av mina problem och skämtar om dom då de egentligen är patetiskt. Jag tycker heller inte synd eller har medlidande med människor idag. Jag har inga känslor idag. Jo bara till en person. Konstigt nog! Finns bara en jag egentligen vill vara med också. Jag klagar inte på mammas sällskap för hon får mig att skratta. Fast de är inte med samma glädje som annars. Usch idag gillar jag inte den personen jag är.
Känner fortfarande inte för något men är endå på bättre humör. Jag är uttråkad men vill endå bara ligga kvar i mammas säng och stirra på dom två hålen som finner sig på väggen.

"Du är en blogg hela du" (internt)


candy

Nu ska jag mysa med min mami genom att titta på film med godis, nyduschad i en nybäddad säng. Kan de bli bättre? Ja de hade kunnat vara ännu bättre. Du hade kunnat vara här <3

Filmen heter iallafall små skandaler tror jag. En film från 20-talet som handlar lite om förbjuden kärlek vad jag fatta de som eller inte förbjuden men kärlek där människor runt omkring vill förstöra. Antingen är den bra elle så kommer den vara långtråkig.

Saknar dig <3

PUSS

Big Love B

down

Sitter just nu nere hos mamma och ska bli bjuden på mat. Vi kom precis hem hit efter att ha varit ute och gått. Under tiden ska jag ringa och leta lägenhet. Hoppas, hoppas, hoppas med mig nu då :) Kommer nog inte göra så mycket mer har inte lust med något jag vill bara vara. De skulle bara underlätta att veta om de finns någon ledig om ett tag bara jag vet hur länge till de ska behöva vara såhär. Jag ogillar ovissheten.

Sen efter maten ska jag och mamma åka till ICA jag ska ha chips, dipp och en godispåse och COLA. Känner för att tröstäta. Jag borde egentligen inte känna mig nere (?) men de gör jag och jag vet inte riktigt varför. Känner mig bara ledsen. Men tror i största sannolika själ att de är för att allt runt omkring är som de är. Ikväll ska jag iallafall vara med mamma och ska även sova här. Förhoppningsvis kommer jag att må bättre vid kvällens slut men just nu känns de inte så, allt känns bara tomt.


PUSS på er iallafall

Big Love B

Honey, im home!



Kom hem vid halv tio idag. Hade mycket hellre stannat kvar. Speciellt på en dag som e våran <3
För idag när jag kom hem är jag något som jag inte var i Fredags när jag åkte. Guess?

Imorgon kommer mer info, för de är ett minne jag vill ha kvar.
För de jag skriver här i min blogg är på ett sätt en slags dagbok(bortsett från att jag inte skriver ner alla hemligeheter man skriver ner i en dagbok) som jag senare vill kunna gå tillbaka till och titta vad jag kände, tyckte och tänkte. Och vad jag har gjort. Inget annat!

Ska strax lägga mig i soffan som jag bäddat för att nana ska nog titta på lite riverside först innan, men somnar nog ganska fort efter de då jag endå är ganska trött. Har endå varit skapliga tider i helgen förutom i söndags då vi låg uppe till ganska sent och pratade om saker. Finns ingen jag mer tycker om att titta på när den pratar som jag gör med dig :)

TO DO
Ska upp i tid imorgon och gå långpromenad med schipp. Träna. Röjja lite kanske. Banken. Ringa hyresvärdar IGEN. Hjälpa mamma med en sak. Ungdomsmottagningen. Kvällspromenad med schipp.

PUSS O GODNATT jag har fått FNATT ♥

Big love B


paris

Håller på och göra mig iordning för avfärd. Kl 16.56 drar jag mig mot göteborg om jag hinner. Annars får jag ta ett senare tåg eller en buss.

Väntar på att naglarna ska torka de fick bli franskt idag. Haha jag håller mig till franskt märker jag. Jag gillar Frankrike elle de vet jag ju iofs inte eftersom jag inte varit där än men de känns som att de landet kan bli en del av mig. Man kanske endå ska lära sig franska och flytta dit ner ? Franska vill jag hur som helst lära mig innan jag dör och inte får någon speciell nytta av den. Paris, så mysigt på nått sätt. Tänk alla små cafeér och den verkar så harmonisk och romantisk på nått viss. PUSS


Här vill jag leva här vill jag bo!


Rosé



Blev ett bad efter städningen med kläder. Tog även ett glas rosévin medans. Lovely. De är mysigt att bara koppla av i ensamhet med bra musik och ett glas vin i handen. De borde man iallafall göra minst en gång i veckan. De helar!

Blev ju inget sovande innan två men jag har suttit uppe och gjort mina naglar. Så imoorgon behöver dom bara målas. Nu ska jag försöka sova men vi hörs senare! DÅ kommer även ett videoinlägg som jag inte orkar lägga upp nu.

PYSS

P.s hjälp, jag kommer nog inte kunna sova så skönt inatt. Har tagit absolut torr och de kliar och sticker :O d.S


Tidigare när jag precis skulle hoppa i pluret:

"Hoppas du har de mysigt i badet. Längar så tills vi ses sen. Pussar till dig hjärtat"

Nu är de inte långt kvar


Kan man banta på chokladbollar?

Jag upptäckte att min mammis hade syrrans våg här så för skoj skulle så ställde jag mig på den igen då jag vägde mig hos syrran sist jag var där. Då hade jag gått upp 1 kg nu har jag gått ner de plus fyra! Inte för de kanske syns men de kanske har lättat på något ställe man inte tänker på. Så min fråga är lite om man kan banta på chokladbollar? För dom senaste dagarna har jag väl ätit minst 20 st varje dag. På loppet av 5 minuter har jag proppat i mig sex (stora är dom med) de blir 1,2 chokladbollar i minuten!

Min mening är inte alls att banta utan jag tänkte mer om chokladbollar kanske har något ämne i sig som gör att man förbränner fett? :D Tycker inte bantning över huvudtaget är någon bra grej. De är bättre att ändra livstil och börja äta nyttigare, mindre portioner och oftare i kombination med motion. Men jag verkar lyckas ganska bra endå utan alla nyttigheter! Dock borde man göra de för sitt välmående. Byta livsstil alltså!

PYSS

Frulle

Ligger i sängen och väntar på frukost. Sen ska jag kila upp och hänga den tvätten som jag satte på förut när jag hämtade schippen. Ska även slänga i en ny och ta med mig en ner. Sen lite senare ska jag försöka vika in alla kläder som just nu inte ligger i garderoben. Får väll ta med mig Laikan upp då. Kommer ta lite tid. Och vill ha gjort de innan imorgon så jag hittar alla mina kläder lite lättare.

Senare ikväll ska jag nog ta mig ett bad här hos mamma och tända ljus. Mysigt! 

ATT GÖRA:
- Tvätta och vika in kläder.
- Laga mat.
- Ut och gå med hundarna.
- Bada och tvätta håret.
- Måla naglarna.

- Somna helst innan två!

dogwalker

Tog ut båda hundarna för en stund sen. Kände mig lite som a dogwalker! De vart inte de lättaste precis. Och sen ska vi ut och gå alla tre. Om ni ser någon intrasslad i två hundar är de jag!







Natti

Ska försöka sova nu :) Har en hel del att göra imorgon. Ska göra en lista på de imorgon orkar inte nu!

Puss och God Natt. Bara idag kvar sen är de Fredag weeei ♥

fransk

Har precis lyckats få på mammas dvd och bild till tvn. Alla dessa knappar gör mig förvirrad. Letade fram brudens bäste man för den gillar jag och den har inte jag men mamma har, toppen! Har sett den en miljon gånger.  Men jag tröttnar aldrig på kärleksfilmer som handlar om olycklig kärlek som slutar i lycklig kärlek. Därför gillade jag inte filmen spread. Den sluta inte med lycklig kärlek. Den slutade med ett jobb. Kass ju! För erkänn att kärleken är egentligen aldrig så underbar som när man vet att man älskar varandra men på något sätt funkar de inte och man kanske går skilda vägar för ett tag men sen så inser man endå att de är så rätt och man blir lyckliga tillsammans? Haha fyfan vilken kärlekskrank jag är!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min franska baguette i ugnen ska bli klar så jag kan lägga på ost och tomater och äta upp den för att sen gå lös på popcorn och chokladbollar. Jonas gick hem så desto mer till mig :D Kom glatt på att mamma har sådan där egen cola man blandar då jag är skit sugen på de. (bättre än inget) A vad ser jag då? Utgångsdatum 7 dec.. är fortfarande glad.. 2008, attans!

Just de jag gissade ganska bra förut om de konstiga ljudet. De vissade sig att sådanna där metalsaker som kan sitta på snören till tröjor och byxor hade lossnat. Men såg inga kläder som hade gått sönder än sålänge iallafall :)


PYSSLING ♥


Babysitter



Videoinlägg inte videoblogg, hatar verkligen när folk säger de så jag fattar inte varför jag själv sa de. Tycker de låter töntigt :)


icecube

Just nu håller jag på att ladda upp ett videoinlägg. Dock segar de! Sen väntar jag på att maskinen ska bli klar. Tog ner lite tvätt till mor och slängde i en maskin här med så jag kan bli klar med all tvätt någon gång. Men de låter inge bra. Tänkt dig en dragkedja eller ett snörre med en metall bit från en tröja fastna i trumman när den ska centrifugera?. De låter iallafall inge bra och jag hoppas att mina kläder kommer ut oskadda. De är en rosa/röd maskin så jag har väl inte så mycket värdefullt där men min mysdress vill jag inte förlora. Onej!

Men hör nu att den stannat så ska se efter vad som kan tänkas hända. Hoppas inget!

Haha en kul grej var när jag kom ner förut till mami och upptäcker att kylskåpet står öppet och har gjort i en 40 min kanske. Jag gissar på att mamma fick mycket bråttom i slutet, skratt!

PUSS

Bad Day

usch de e ingen bra dag idag. Vaknade utav ett dåligt sms sen har de bara forsatt. Hoppas att den avslutas bättre!
Hade en dålig magkänsla igår redan och idag vet jag vad den betydde. Tycker de är läskigt när man får den. Känns som att något dåligt ska hända fast man inte har någon aning om vad och man kan vara hur glad som helst sen bara den dyker upp. Får ni också så?
Fast kanske på nått sätt är bra att bli förvarnad?

Ikväll ska jag vara hos mamma tills på fredag ska passa hennes hund Laika och jag har tvingat J att vara med mig. Jag har ingen lust att vara själv. Och just nu mår jag bra i hans sällskap! Oftast är jag sånn som vill vara själv mycket. Men nu är jag i en sådan period att jag vill ha vissa människor runt omkring mig! Speciellt idag efter vissa händelser!

Men nu ska jag göra mat till mig och J. Sen blir de att hänga tvätt och kanske ta en dusch. Håller just nu på att göra rent badrummet. För de luktar kattpiss där inne konstigt nog även fast jag bytt kattlådan och den inte ens luktar längre?

KISS

Tänk lite!

Jag kom att tänka på en sak! Vad är de som får er att kommentera elaka kommentarer hela tiden? Vad är de ni får ut utav de? De är ju inte precis så att jag tar åt mig utav människor som inte "finns"! Sen vet jag att många utav kommentarerna som kom in igår natt är av samma nämnare eftersom antalet besökare och kommentarer inte stämde överens! 

De är faktiskt rätt. Anonyma som kommenterar borde inte ha någon rätt i sammhället att yttra sig om saker och ting! Fegisar!


Chokladbollar



Titta vad fina mina och min homieboys chokladbollar blev :D
Sitter nu och äter upp dom och tittar på Wallander! Den är inte så bra eller så är de för att jag pratar med någon annan som gör att jag inte hänger med eller intresserar mig!

Ge mig fredag idag!

PUSS


down,up

Somnade iallafall vid sju i morses. Vaknade vid tolv när mamma ringde mig. Sen kom hon upp hit för att ta ett blodsocker sen kom syster med, med barnen. Varför måste barn vara så ostillsamma? Och så får man dåligt samvete för att man tycker dom är jobbiga!

Nu håller jag på och lagar mat till mig och J. Han kom hit förut och de är jag glad för. Hade ont i magen och kände mig allmänt nere. Men han piggar upp när man mår så utan att behöva göra något speciellt. Sådana vänner är bra :)

Sen ska vi göra chokladbollar och titta på andra avenyn och kanske film, mys pys ju :) Önskar du kunde varit här också!

PUSS

LOL



När man inte kan sova sysselsätter man sig med att svara på massa onödiga meddelanden, haha! Förhoppningsvis tråkar de ur en så man kan sova !

Jag
vill sova så jag kan vakna i tid men de ska jag göra endå. Eller iallafall försöka så jag kan somna imorgon kväll. Ska iallafall inte somna på dagen som jag råkade göra igår.


H o m e l e s s

- Jag är hemlös i ett boende -

Jag har så mycket jag egentligen vill säga men jag kan inte. För jag orkar inte uttrycka dom på rätt sätt så att de inte ska låta fel. Eller att människor ska uppfatta mig på ett sådant sätt som jag egentligen inte menar eller är på. Fast de är klart finns väll alltid någon som uppfattar de på de sättet som är de rätta sättet att uppfatta de på. De jag menar

De jobbiga är att jag känner massa samtidigt som jag inte känner något. Så jag vet egentligen inte ens vad jag nu skulle skriva för att uttrycka mig ? Jag känner mig så liten och som att jag på något sätt inte finns. Haha vad sjukt igår var jag verkligen hur glad som helst idag helt tvärt om. Idag är jag inget jag bara e. Vad en människa eller en situation kan påverka en på ett dåligt sätt egentligen. Jag vet ju att de kommer att lösa sig. De jobbiga är bara att man inte vet när? Förhoppningsvis ser allt lite ljusare ut efter imorgon!

Nu ska jag hoppa in i duschen ta på mig pyjamas vandra ner med kudden en trappa ner för att inta mammas säng. Säger ju de jag lever i en kappsäck! Men jag är endå tacksam finns folk som har de värre. Jag mår faktiskt genast bättre och då har jag inte ens fått uttrycka mig direkt sen mår jag faktiskt bättre när jag tänker sluta lipa och klaga när de finns människor som har de värre än mig och inte ens gör de :) Man ska vara tacksam för de lilla bra man kan komma åt. Och egentligen när jag tänker efter så kan inte de som är bra just nu bli speciellt bättre.

PUSS

Tired

Glöm allt jag sa om att jag inte känt mig såhär pigg på ett bra tag. Har nog däremot aldrig känt mig såhär trött. Eller jo de har jag väll men kan inte minnas de iallafall. Började titta på fighting men somnade kanske efter 20 min och sen när jag vaknade till och skulle resa mig var jag så trött att benen nästan veck sig. Så jag gick in och la mig i sovrummet med tända ljus. Dock somnade jag aldrig låg mer bara där inne och gjorde ingenting. Slappnade av. De var skönt. Nu mår jag lite bättre. Håller på att laga mat sen ska jag, mamma och syrran ut och gå. De kan jag behöva!

Min trötthet kan ju bero på att vi inte somnade förän klockan åtta på morgonen på lördagen och klockan fem på söndagen. Men de konstiga är att inte ens då vart jag såhär trött. Mamma tror att jag mår såhär p.g.a situatioen runt omkring de kan ju ligga någonting i de för när jag är med någon är jag inte trött. Men då tänker jag inte heller på de. Utan de kommer när jag är ensam hemma, själv. Dock märker jag inte ens när jag tänker på de. De är väl omedvetet kanske. Ja men de löser sig nog. Ska iallafall vila upp mig till helgen för då vill jag vara pigg igen fast jag känner mig dock aldrig trött när jag är med han. Inte på de sättet iallafall :)

PUSS

wishme


?

 
Idag är jag frusen. Ska bara kura i soffan hela dagen. Ska kolla reprisen på gossip girl som jag missade igår. Ser nu att halva reprisen redan gått, så typiskt! Och jag tror inte jag sett de avsnittet heller.  Äh skipper de tror jag jag vill inte se ett halvt avsnitt. Kanske går fler repriser? Får bli en film istället :)

Sov hos mamma inatt. Har nog aldrig känt mig såhär utvilad på länge. Vaknade klockan nio och kände mig pigg :D dock tvingade jag mig själv att somna om. Klant! 
Men de är klart hur ska man kunna få de i en soffa.? fyfan! Nu är de inte bara jag som tycker de är jättejobbigt. Nu blir de så att den som hittar nytt först flyttar. Imorgon ska jag ringa till alla hyresvärdar som finns här hemma. Just nu känns de nästan som jag tar vad skit som helst. Kan ju leta vidare sen endå. Känns endå som att jag kommer trivas bättre än vad jag gjort i ett halvår nu. Gillar inte att inte kunna göra, säga och känna som jag vill. Utan att man ska behöva anpassa sig efter en människa som man egentligen inte ska behöva anpassa sig efter. Jag vill inte att du ska behöva göra de efter mig heller. Vissa stunder har de ju gått bättre men de ska inte behöva vara såhär bara.

Fortsättning följer...




PUSS


Extra slag

Jag är så glad just nu. Någon förgyller min tillvaro just nu och jag är glad att jag träffade dig. Just nu känns de som jag har haft tur. Hoppas de håller i sig bara.

Saknar dig redan, puss!

- " De är något speciellt med oss och fredagar"  (så gulligt sagt)


Freaky Friday

Nu blir de att äta vaniljris och en smörgås. Sen ska jag börja dra igång och städa ! Sen förhoppningsvis börja göra mig iordning om de nu blir så att du kommer.

PUSS hörs senare

Homieboy blir till blogg

Nu har min kära homieboy skaffat en blogg. Följ hans blogg HÄR (tibbelin.blogg.se)! Kommer säkert smaskiga detaljer om vårat underbara liv som vi faktiskt har ;) ! Kankse även sånt jag inte berättar om de vet man ju aldrig !

kissi mjau mjau puss puss, nu ska jag käka nudlar och sedan vaniljris (min nya favorit) till efterrätt med jordgubbs sylt. intressant va?

Riverside

Just nu sitter jag och roar meg med att lyssna och se på när en kompis snackar med han Patrik från Riverside. Ja han heter ju Anton egentligen :) Han är en riktig sköning i verkligheten med. Just nu pratar han norska :D Och min kompis nöffar. Har ingen aning om vad för sjuka grejer dom syssla med men Kuling de där. Han sitter även och läser manus, synd att man inte får tjuvskika :O.



Ne nu blir de duschen sen ta fram mina skumm tomtar och spela spel.

PUSS

Humor på låg nivå

Hur kan människor vara mer patetiska och tro att dom är så speciella att dom tror att man gör saker för att göra illa dom när man egentligen gör de för sig själv ? Sådanna människor bryr man sig inte om. Inte ens att göra illa :)

(De härliga är när man inte har något att komma med eller hur babes ;) )

Hemlighets stämplat!

6/11-9/11 2009



Mysigt men vill nog inte gå in på detaljer. Ibland känns de bättre att hålla sånt för sig själv :)


uh

Frukost, fixa mig sen börja städa lite och hänga tvätt. Blää ska vi byta?

nu

Har precis tagit mig en dusch. Ska kolla igenom lite serier jag missat i helgen, bl.a playa del sol som går samtidigt som ensam mamma söker. Men schyy jag missade sista delen. Fast iofs råkade jag se löpsedlarna idag. Jevla shit fast de hade jag nästan redan kunnat lista ut.

Imorgon ska jag gå upp i någorlunda tid. Ska med mamma och syster till vårdcentralen imorgon. Om jag orkar förstårs eller hinner. Vill hinna göra mig iordning innan tror jag och då måste jag gå upp i sånn där supertidig tid för att hinna. Aja de återstå att se. Men imorgon planerar jag för ett videoinlägg som de ser ut nu men jag har sagt de ett X antal gånger och inget har hänt. Så jag lovar inget :)
Ska träna imorgon bitti med eftersom de inte blivit något varken på hela helgen eller idag. Skärpning!

PUSS & SOV GOTT

Draw me


Hemma efter helgen

Först idag är jag hemma. Jag stannade en extra natt. De var alldeles för mysigt för att åka hem :)

Mer om helgen kommer imorgon. Ska nog strax hoppa in i duschen och sova. För så mycket sömn har de kanske inte blivit eller jo fast fel tid på dygnet. Somna kanske som tidigast klockan fem på morgonen. Så mysigt att bara ligga och prata med någon i natten. Har jag nog aldrig haft de så förut  :) (kommer kännas tomt att sova inatt och tyst)

PUSS

                                                   Centralen i gbg - På väg hem


far away

Håller på att göra mig iordning nu. Inte så lätt när Jonas springer fram och tillbaka.. men jag är endå glad att han är här för just nu vill jag inte vara ensam :) Love you broo <3

Ska till gbg över helgen eller nästan iallafall :)

 PUSS

I dont get it

Jag förstår inte? Varför ska folk klanka ner på andra människor? Är dom så avundsjuka? Speciellt sånna som inte ens känner en? Vad är de egentligen dom får ut av de? Speciellt när man är anonym. Stå för vad ni tycker istället. De är mer reko. För de är ju först då som man kan få utlopp för vad man känner. Enligt mig iallafall. Varför tycka massa saker när man inte ens kan stå för dom?

Så varför ska vi hålla på att kasta skit på varandra, tycker vi inte om varandra kan vi väll bara låta bli varandra?
okej?

mysdag

Vaknade klockan nio i morse av att mamma ringde mig. Eller ne de var nog fem minuter innan nio för alarmet hade inte gått än. Iallafall vart jag jätte trött eftersom jag satt uppe och prata med en mysunge:) till klockan halv fem? Och hade tänkt sova till kvart i tio då vi skulle vara hos syster klockan tio. Trött var jag men jag gick endå upp efter att jag och mamma lagt på. Tänkte varför ska jag ligga här och dra? Så jag gick upp och tränade, åt frukost, duscha  och tog på mig kläder och drog sedan ner till mamma för att dra vidare till syster!

Myspys dag har de varit idag med många skratt, jag älskar min familj. Den är vackrast med sina skönhetsfel. Precis som de ska vara, ingen är ju perfect.. de vore trist :) Fick kollat igenom massa gamla kort sånt är så otroligt kul, hur fan såg man ut?
Fick busat lite med syskonbarnen med, de händer inte så ofta då jag inte gillar barn. Jag älskar så klart mina syskonbarn men jag gillar inte att leka med dom. Förutom ibland då när jag tillåter mig själv att vara lekfull :) De är faktsiskt riktigt roligt när man väl sätter igång. Speciellt att leka frisör om jag är kunden då jag älskar att bli pillad i håret, jag somnar typ. Så har de varit sen jag var liten. Älska när min kusse ville hålla på och grejja. Love it!

Men nu kommer J och ska låna en telefon av mig så han kunde fixa nått var de va :)

PUSS

A Cup Of Tea

Kom precis hem för en halvtimma sen. Sitter i soffan med tekoppen i högsta hugget i andra handen. Finns väl inget bättre än en stor kopp te  i dessa tider. Så har ni ingen stor tekopp måste ni införskaffa de för stor ska den vara annars blir de inte samma myskänsla. Samt att den ska ha något fint tryck som säger er något, har en betydelse. Och gillar ni inte te? värm någon annan god dryck som ni gillar för de är stor mysfaktor på de! 

Är ju snökallt ute. De kom till och med lite flingor när jag var ute och gick med mamma. För de är de jag har gjort. Var ute två timmar med henne. Promenaden tog väl 40 min kanske resten satt vi ute och prata. En sak vet jag hon är de bästa jag har och jag kan aldrig må bättre än när jag varit med henne. Jag blir pigg, lycklig, känner mig stark och på ett strålande humör! She makes me happy  Mamma du är den mest finaste och underbaraste människan som finns både på insidan och utsidan. Hade mamma varit en oscar hade du vunnit i alla kategorier (jag snor de från min x pojkvän fast han sa -  hade kärlek varit en oscar hade vi vunnit i alla kategorier, de är de finaste någon sagt till mig därför vill jag ge vidare de till min mor).


Indiska 79 kr


Östman



Har letat efter en bild på hennes outfit sen denna Fredagsfinalen eller ja letat och letat ska jag väl inte säga jag har ju inte precis varit flitig jag letade samma kväll och hittade ingen sen gav jag upp. Sen hitta jag en på hennes Idol blogg såklart. "Alla" har ju blogg idag så de är väl så klart att Idolerna har en. Dum jag e!

Vill iallafall tala om att denna outfit är en sjukt bra inspiration till er som inte har en susning om vad ni ska ta på er när ni ska ut och röjja. Känns som att dom flesta har en rutig skjorta och svarta strumbyxor? Och ett par kängor, stövlar eller varför inte köra ett par sneakers till? De har väll alla? Och en paljettväst är ju bara till att införskaffa om man nu inte vill skippa den eller köra med något annat till? Vill du vara extra orginell kör på hatten!


AWAKE

GOD MORGON: Egentligen så ska jag börja "städa" nu men är alldeles för trött och frusen för att börja. Ska ta de lite lugnt först tänkte jag. Dricka en kopp te och ta en smörgås först och kurra ner mig i soffan. Kan ju börja med att sätta på en maskin. Får väl se hur långt jag kommer? Kan ju göra så att jag börjar med att röja idag och kör själva städningen imorgon.

Till en annan sak är de inte helt fantastiskt att jag är vaken före klockan tolv? :D Vaknade vid tio typ och gick upp halv elva. Eloge till mig!

Vad har ni andra skruttar för er i denna storm som är idag? Jag höll på att blåsa bort när jag var ute med Schippen förut!

PUSS


where are you?

LdB

Ganska nyvaken. Usch de är förjävligt. Ska strax bort till tågstationen och möta upp Hänna som kommer hem från Sthlm. Måste ju höra alla details ;)

Så jag måste rusa nu men vi hörs när jag kommer tillbaka eller senare, puss

saturday





I can see you..

Något gjorde vi i lördgags natt, men de är och förblir en hemlighet, eller?


C

Av den söta, lilla, runda, orangea sak är jag beroende. Jag börjar med en och sen rullar de bara på. Jag måste ha fler! De blir lixom; Åh clementin va gott, åh clementin va gott, åh clementin va gott. Clementiner är de enda jag har ätit idag! Dom får mig att bara vilja ha mer och jag nöjer mig med dom. Dock inte min kropp i längden. De vet jag ju. Därför ska jag iallafall börja fundera på att fundera på att laga mig "riktig" mat.
Fast jag ska väll vara glad att de är av denna sötisen jag är beroende och inte utav något annat snuskigt. Fattas väl bara rubrikerna i morgondagens tining. CLEMENTINER GER DIG HJÄRNTUMÖRER!




Min bästaste bästa vän!


E & A

  Ska strax lägga mig och titta på Eva och Adam. Den är så mysig den serien och de känns som att jag aldrig kommer att växa upp ifrån den.
Lusten till att blogga har inte varit på topp idag heller. Idag har jag även varit jättetrött. Måste verkligen börja sköta mina sömnrutiner bättre. Somnade förut när jag och Marcus tittade Benjamin buttom igen. Andra gången jag ser den och jag somnar båda gångerna den måste verkligen vara tråkig. Jag har iallafall sett nästan hela filmen. För, första gången jag såg den så somna jag i slutet och nu somna jag i början :) By the way, de måste vara olagligt att vara så snygg som Brad kan vara vid 45 års ålder !

Nä nu blir de duschen, pussen på er!

RSS 2.0