newshit

jag är trött på de här.

claesdotter.se

sockerbruket

Jag ligger utslagen i sängen för att min kropp är i en socker chock. Hela helgen har jag konsumerat alla olika sorters giftiga karameller som elaka företag producerat fram för att läkare senare ska få ännu mer att göra.
Godis är inte till någon nytta alls. Den gör oss sjuk och får oss att må dåligt. Kan vara till en tröst. Sen, när de är slut. Mår vi dubbelt så dåligt.

Ikväll var värst: Grillad fläskfilé, skagenröra, sallat, 2 snickers glassar, 50 cl cola light, 100 g chips och 32 gummibjörnar. Precis efter varandra.

Nu är de slut på allt onyttigt ätande. Jag känner för att bli sund och pigg nu. Ska gå in för att träna. Dock gick de inge vidare då jag inte kunde gå på en vecka efter hård träning med paolo.

Puss på mig eller som Alex skulle ha sagt, nice to meet me!
Claesdotter.


Rosé

Jag tror jag vakna upp i Afrika i morses. Hade öppet ytterdörren även inatt. Hade inte gått annars. Mamma hade hittat mig olevande av värmeslag. Dock så hjälpte de knappt att ha dörren öppen. Var så svettigt att jag knappt orkade resa på mig ifrån sängen. Mobilen ringde i ett, men jag orkade inte ens sträcka mig efter den. Muntorr var jag också efter allt rosé vin från igår.
Spenderade nämligen kvällen hos Hanna igår. Innan jag drog hem åkte jag till Lillebror för att få ut information.. de var lönlöst då han valde att spendera den på toaletten. Fick fram fåtal saker. Och sa till honom att han var tvungen att berätta eftersom idag skulle han ha glömt av allt. Och mycke riktigt, han förstod inte ens vad jag pratade om.

Hur som är de Lillebror som sagt något, inte jag. Och Lillebror kan få för sig fel saker och säga fel saker. Vem vet han kanske sa något bra.. men han minns ju inte? Jag skrattar åt de för att jag strunter i vilket. obetydelsefull.

Nu ska jag ut och bli lite pruun! Även fast de är olidligt varmt ute. Åker snart till ICA och ställer mig i frys disken. Sen ska jag städa till de här hos mor för ikväll kommer hon hem :D

Puss.
Claesdotter.


RSS 2.0