Rosé

Jag tror jag vakna upp i Afrika i morses. Hade öppet ytterdörren även inatt. Hade inte gått annars. Mamma hade hittat mig olevande av värmeslag. Dock så hjälpte de knappt att ha dörren öppen. Var så svettigt att jag knappt orkade resa på mig ifrån sängen. Mobilen ringde i ett, men jag orkade inte ens sträcka mig efter den. Muntorr var jag också efter allt rosé vin från igår.
Spenderade nämligen kvällen hos Hanna igår. Innan jag drog hem åkte jag till Lillebror för att få ut information.. de var lönlöst då han valde att spendera den på toaletten. Fick fram fåtal saker. Och sa till honom att han var tvungen att berätta eftersom idag skulle han ha glömt av allt. Och mycke riktigt, han förstod inte ens vad jag pratade om.

Hur som är de Lillebror som sagt något, inte jag. Och Lillebror kan få för sig fel saker och säga fel saker. Vem vet han kanske sa något bra.. men han minns ju inte? Jag skrattar åt de för att jag strunter i vilket. obetydelsefull.

Nu ska jag ut och bli lite pruun! Även fast de är olidligt varmt ute. Åker snart till ICA och ställer mig i frys disken. Sen ska jag städa till de här hos mor för ikväll kommer hon hem :D

Puss.
Claesdotter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0