At Mum

Sitter nere hos mamma nu och har precis druckit lite varmt te och kex! Vi skulle ha gått långpromenad nu på morgonen men blev att vi satte oss runt bordet och åt lite ist. För mamma hade precis vaknat, haha kan man tänka sig? Jag var upp före henne. Syster är här också. Så mamma ska klippa henne nu sen så går vi ut. De är sånt där mysigt höstväder ute idag. Så ska gå promenad sen ska jag kanske greja lite hemma.

By the way känns de som att vi snart kan vara med i grannfejden? Först var de bråk med ett par grannar som nu har flyttat, de var iofs bra nu på slutet mellan oss. Men nu har en ny granne börjat klaga på att mammas hund laika skäller hela tiden. De gör hon inte! Bara ibland. Och hon är en hund. De är änna deras sätt att kommunicera och så länge hon inte skäller före klockan sju och efter tio. Kan han inte klaga om hon skäller till ibland.
Men nu när vi kom ut var hela verandan täckt med vatten! Så han hade alltså hällt vatten genom en springa på övervåningen så de rann ner till mammas veranda. Whats up with that?

Men vi hörs säkerligen senare! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0